Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlarrrrrr
ben son gelişmelerimi anlatayım

2 gün gecikmeylede olsa hasta oldum
bugün doktora gittim
aşılama için gittim klomen istedim
ama kafam çok karışık kızlar
ya bu aşılamayla ilişki arasında çok da fark yok heralde
bana bişler diyin lütfennnnnnnnnnnn

benımde ıstahım yok ıkı kılo verdım bıle senın mutasyonun neydı bende clexan 0.4 kullanıyorum 677 heterozıgot
canım 1298 homozigot.ben de 0.4 kullanıyorum.aspirin alıyor musun?gittiğim dr lardan biri aspirin kullanmamı,diğeri de kullanmama gerek olmadığını söyledi.kararsız kaldım.offf of

kvrck cnm rabbım naso ederse 3 ayda da olur 1 gunde de yeterkı ol desın rabbım hakkında hayırlısı olsun

redmask cnm bende bu aksam dr gıdıcem saat 7 de kontrolum var
aynı hıslerı paylasıyoruz cnm her wc ye dr kontrolun korkarak gıtmek ya bısey olduysa dıye korkmak bunlar hepımızın yasadıgı seyler ınan bazen annesı bıle anlamıyo ınsanı bosver onun ıcın soylersın sonra

bıde kızlar lekelenmeden dolayı aspırını kes dıyen doktorlarınızın neden boyle dedıgını anlamadım bızım aspırını hergun ıcmemız lazım cunku aspırının etkısı 1 hafta ıgnenın 1 gun bıldıgım kadarıyla
bu konudan bahsedermısınız bıraz

canım 1298 homozigot.ben de 0.4 kullanıyorum.aspirin alıyor musun?gittiğim dr lardan biri aspirin kullanmamı,diğeri de kullanmama gerek olmadığını söyledi.kararsız kaldım.offf of

ben folbıol kullanıyorum aspırrın vermedı ama benımde kafam karısık lekenmem var bel agrısıda

doktru aryıp tahlil sonucumu söyledim iğneye aynen devam dedi arkadaşlar.anti faktör xa diye bir tahlil bu iğnenin yeterli gelip gelmediğini öğrenmek için yapılıyor.özelde 100-150tl arasında ama her hastane yapmamakla bereber bazı devlet hastaneleride yaptırıyor.bilginiz olsun canlar.ommancım ve wiecim sorularınız hakkında hiç bilgim yok malesef yaa..

yokcanım ben trbzonda yaşıyorum.birazdan doktoru arıyıp sonucumu söyliycem.
merak ettim şimdi ..doktor ne d,yecek .. haber verirsen sevinirim...
bu bahsettiğiniz testler pıhtılaşmaylamı ilgili bizde yaptırıcakmıyız cahilliğimin kusuruna bakmayın

estağf... önce kardiyovasküler risk analizi yaptırılıyor ... pıhtılaşma hastalığı onda bellli oluyor asıl...

bayaaa iğne oldum ben ... ne durumda iyileşme var mı ? .. bu iğneler etki etmişmi düzelme olmuşmu? diye antifactör 10xa tahlili ile kontrol ediliyor...

0.40 ın altında çıkarsa düzelmemiş demek ... benim 0.15 çıktı.. iğneye devam

canım neden yarım alıyosun?lekelenmen oluna senin de mi dr un aspirini kesti?

folbiolün lekeyle ilgisi yok normalde 0,4 mg folik asit alınması gerekiyor bizim durumumuzda ihtiyaç artıyor yarım bile olsa 2,5 mg almış oluyorum. korunurkenden beri kullanıyorum hep aynı doz bide testde de yeterli düzeyde çıkmıştı. eksiklik olsa dozu arttırırdı heralde.

ben daha ucuza yaptırdım .. sürekli gittiğim özel labaratuvarda .. 40 falandı galiba ...

teşekkürler peki biz bunu ne zaman yaptırıcaz yada yaptırıcakmıyız

kızlar ilginiz ve desteğiniz için çook teşekkürlerr.. sizi durumdan haberdar ederim..

merhaba kızlar, nasılsınız?
redmask inşallah bugün o güzel pıtpıtları duyarsın canım dualarım seninle..
kvrck hoşgeldin kuzu yeni yılla birlikte güzel haberler alırız umarım hepimizde

redmask bu akşam güzel haberlerle dönüceksin inşallah hepimize umut olucaksın. seni anlıyorum dememe gerek varmı bi daha hiç birimiz yaşamayalım o zor günleri

canım benim inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın.dualarım seninle.pozitif düşün.bize de haber ver olur mu tatlım

Şu an yaşadıklarını anlayabiliyorum Canım, içini ferah tut. Allahın izniyle Bu sefer o duymak istediğin sesi duyacaksın. Stres yapma. Rahat ol canım. Dualarım seninle.

arkadaşlar benim bütün mutasyonlar hetezerigot tam olarak bilmiyorum hetezerigot nedemek.homozigotmu daha iyi hetezerigotmu.bilgi verirseniz sevinirim hetezerigot olunca sağlıklı çocuk doğurabilirmiyim acaba...

arkadaşlar benim bütün mutasyonlar hetezerigot tam olarak bilmiyorum hetezerigot nedemek.homozigotmu daha iyi hetezerigotmu.bilgi verirseniz sevinirim hetezerigot olunca sağlıklı çocuk doğurabilirmiyim acaba...

heterozigot daha iyi çünkü her gebeliğe denk gelcek diye birşey yok bu durumda... doktor öle demişti..

bildiğim kadarıyla açıklıyım canım benimde biri heterozigot. genler 2 alelden oluşur. birini anneden birini babadan alırız. heterozigot da tek alelde sorun var demek homozigotda ikisinde birden. ama sonuçta tedavisi aynı sadece ilaç dozu farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…