Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben clexon 0,2 lik kullanıyorum.genelde okuduğum kadarıyla 0,4 lük kullananlar daha çok bunu neye göre ayarlıyo doktorlar biliyomusunuz,0,4lük dahamı faydalı..

heterozigot daha iyi çünkü her gebeliğe denk gelcek diye birşey yok bu durumda... doktor öle demişti..

inş.öyledir.şuan 6 haftalık hamileyim.doktor düşük riskin var dedi yaşamaz bebek dedi.ilk bebeğim engelli olmuştu,vefat etti,ilk bebeğin gibide olabilir dedi..inşallah allahın izniyle hepimizin bebeklleride sağlıklı sıhhatli doğar..

canım ya çok üzüldüm ama belkide bişi olmaz. haziraan annelerinde bir arkadaşımız var, 5 yıl bebeği olmamış, kocaman miyomlarla raslantısal hamile kalmıştı. bütün doktorlar düşecek dedi, kıza progesteron bile vermediler ama maşallah şimdi 16 haftalık, doktoru bile şok oldu. Allah ın işi belli olmaz bol bol dua et. Doktorlar böyle şeyleri çok kolay telaffuz edebiliyorlar malesef.. O arkadaş valla öyle inat ettiki hayır benim bebeğime asla bişi olmaz dedi ve maşallah bişi olmadı... olumlu düşün. bu arada doktor tedaviye falan başladı mı sende?

canım sen yenimi başladın iğneye ... karından mı yaptın

evet canım dün ilk iğnemi vurdurdum bugün kendim yaptım valla ben daha güzel yaptım dünkü morarmıştı. sen iğne olmuyormusun. göbek deliğinin 4 parmak çevresine alt kısmına gülen yüz gibi vurucakmışım

canım bende ana pozitif değil romatolojidekilerde romatoit artrit hamileyken duraklama dönemine girer doğum sonrası artar diyolar yani hamilelikte bi sıkıntı vermez diyolar ama ben son gebeliğimi 0.4 lük iğne kullanırken düşürdüm herkes bişey söylüyo işte annem lupusluydu benim

bende kullanıyorum da herkes göbekten yapmıyor, bende göbekten yapıyorum ve çok rahatım..

evet artrit geriliyordu galiba, ama illa ondan olcak diye birşey yok. canım bende süregelen bir hastalığım olmadığı için çok bilgi sahibi değilim tabi. ama o dönem biraz araştırmıştım ve roatoloğa gitmiştim oda öyle dmişti. Umarım herşey yolunda gider bu sefer..

bende kullanıyorum da herkes göbekten yapmıyor, bende göbekten yapıyorum ve çok rahatım..

bana şimdi göbekten gösterdiler karın büyüyünce kola bacağa geçicekmişiz onuda o zaman göstericeklermiş. bende göbek büyük olunca vurması kolay oldu sanırım. iğne olmaya hiç alışkın değilim oyüzden korkmuştum biraz dünde acıyınca

redmask gittin mi arkadaşım doktora ?

yok canım saat 6da randevum. yazdıklarınız iyi geldi, heyecanlıyım ama huzurluyum aynı zamanda.. hakkımda hayırlısı..

ya bi de şu an duyulmuyo 1 hafta sonra gel gibi bişey de diyebilir belki.. napalım bebişim allahıma emanet...

benimde göbek yağlı onun için kolay oluyor herhalde, ilk defa yağlar bir işe yaradı..

herkese merhabalar,koskoca bir maratondan sonra yolun sonuna geldik bizde.38 haftadır karnımda büyüttüğüm bebeğimi inşallah yarın kucağıma alıcam.karmakarışık duygular içindeyim.biraz korku,heyecan,sevinç,endişe.herşey iyi olacak inşallah.buradaki herkese çook minnettarım.acımızı da sevincimizi de beraber paylaştık.dileğim bebek isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu inşallah tatsınlar en yakın zamanda.hiçbişekilde ümidinizi kaybetmeyin.Allah'a bol bol dua edin.inanın bu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum.o kadar duygu yüklüyüm ki.yarın saat 4'te sezeryana alıcak doktorum.kendim istedim sezaryan olmayı.bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.inşallah DORUK EFE yarın sağlıcakla bizimle olur.hepiniz kendinize çok iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.inşallah haber vericem sizlere...

ben clexon 0,2 lik kullanıyorum.genelde okuduğum kadarıyla 0,4 lük kullananlar daha çok bunu neye göre ayarlıyo doktorlar biliyomusunuz,0,4lük dahamı faydalı..

kusura bakma canım sorunu görmemişim. test sonucuna birde kiloya göre karar veriyor benim kilom fazla ondan daha yüksek doz

Canım Allah yardımcın olsun... Çok güzel bir duygu yaşıycaksın yarın. hiç korkma, çok kolay olcak herşey. ben 8 sene önce yaşadım aynı heyecanı.. Yarını hayatın boyunca unutamayacaksın.. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ayy canım okuyunca ben de çok duygulandımm. maşallah... sağlıkla alırsın inş. kucağına oğluşunu... darısı gün sayan, ,bekleyen , umut eden herkesin başına tez zamanda....

dualarımız seninle çok rahat bir doğum olur sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bize umut olduğun için ayrıca teşekkürler. sabırsızlıkla bekliyor olucaz güzel haberlerini

canım benim inşalla sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle ...Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…