bildiğim kadarıyla açıklıyım canım benimde biri heterozigot. genler 2 alelden oluşur. birini anneden birini babadan alırız. heterozigot da tek alelde sorun var demek homozigotda ikisinde birden. ama sonuçta tedavisi aynı sadece ilaç dozu farklı
biraz önce iğnemi yaptım dün hemşirenin yaptığı daha çok acımıştı
heterozigot daha iyi çünkü her gebeliğe denk gelcek diye birşey yok bu durumda... doktor öle demişti..
inş.öyledir.şuan 6 haftalık hamileyim.doktor düşük riskin var dedi yaşamaz bebek dedi.ilk bebeğim engelli olmuştu,vefat etti,ilk bebeğin gibide olabilir dedi..inşallah allahın izniyle hepimizin bebeklleride sağlıklı sıhhatli doğar..
canım sen yenimi başladın iğneye ... karından mı yaptın
Daha önceki düşükte ANA pozitif olduğu için özellikle lupustan şüphelendiler onun için çok tahlil yaptırdım canım. Romatizmal hastalıklarda düşüğe neden olabiliyormuş. hamilelik sonlandıktan sonra değerlerim normale döndü. Bazı romatizmal hastalıklar hamilelikte gerileyebiliyor ama lupus tarzı şeyler düşüğe neden olabiliyormuş. Lupusta ve bazı romatizmal hastalıklarda vücut kendi hücrelerini yabancı cisim olarak algılayıp, kendi hücrelerine saldırabiliyormuş. Bende de buna benzer birşey oldu ama sanırım vücut bebeği yabancı bir cisim olarak algıladı... Benim de bildiğim bu kadar.. Ama sende romaztizmal bir rahatsızlık varsa muhakkak romatologla jinekoloğunun haberli olması lazım... Acil şifalar..
evet canım dün ilk iğnemi vurdurdum bugün kendim yaptım valla ben daha güzel yaptım dünkü morarmıştı. sen iğne olmuyormusun. göbek deliğinin 4 parmak çevresine alt kısmına gülen yüz gibi vurucakmışım
canım bende ana pozitif değil romatolojidekilerde romatoit artrit hamileyken duraklama dönemine girer doğum sonrası artar diyolar yani hamilelikte bi sıkıntı vermez diyolar ama ben son gebeliğimi 0.4 lük iğne kullanırken düşürdüm herkes bişey söylüyo işte annem lupusluydu benim
bende kullanıyorum da herkes göbekten yapmıyor, bende göbekten yapıyorum ve çok rahatım..
redmask gittin mi arkadaşım doktora ?
bana şimdi göbekten gösterdiler karın büyüyünce kola bacağa geçicekmişiz onuda o zaman göstericeklermiş. bende göbek büyük olunca vurması kolay oldu sanırım. iğne olmaya hiç alışkın değilim oyüzden korkmuştum biraz dünde acıyınca
ben clexon 0,2 lik kullanıyorum.genelde okuduğum kadarıyla 0,4 lük kullananlar daha çok bunu neye göre ayarlıyo doktorlar biliyomusunuz,0,4lük dahamı faydalı..
benimde göbek yağlı onun için kolay oluyor herhalde, ilk defa yağlar bir işe yaradı..
herkese merhabalar,koskoca bir maratondan sonra yolun sonuna geldik bizde.38 haftadır karnımda büyüttüğüm bebeğimi inşallah yarın kucağıma alıcam.karmakarışık duygular içindeyim.biraz korku,heyecan,sevinç,endişe.herşey iyi olacak inşallah.buradaki herkese çook minnettarım.acımızı da sevincimizi de beraber paylaştık.dileğim bebek isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu inşallah tatsınlar en yakın zamanda.hiçbişekilde ümidinizi kaybetmeyin.Allah'a bol bol dua edin.inanın bu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum.o kadar duygu yüklüyüm ki.yarın saat 4'te sezeryana alıcak doktorum.kendim istedim sezaryan olmayı.bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.inşallah DORUK EFE yarın sağlıcakla bizimle olur.hepiniz kendinize çok iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.inşallah haber vericem sizlere...
herkese merhabalar,koskoca bir maratondan sonra yolun sonuna geldik bizde.38 haftadır karnımda büyüttüğüm bebeğimi inşallah yarın kucağıma alıcam.karmakarışık duygular içindeyim.biraz korku,heyecan,sevinç,endişe.herşey iyi olacak inşallah.buradaki herkese çook minnettarım.acımızı da sevincimizi de beraber paylaştık.dileğim bebek isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu inşallah tatsınlar en yakın zamanda.hiçbişekilde ümidinizi kaybetmeyin.Allah'a bol bol dua edin.inanın bu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum.o kadar duygu yüklüyüm ki.yarın saat 4'te sezeryana alıcak doktorum.kendim istedim sezaryan olmayı.bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.inşallah DORUK EFE yarın sağlıcakla bizimle olur.hepiniz kendinize çok iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.inşallah haber vericem sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?