Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tabi yaa. Bak ne güzel söylemişsin canım.
Her zaman hayırlı ve sağlıklı olanı diliyelim.
En nihayetinde inançlı insanlarız. Aski durumda isyana girer ki bu bize hiç ama hiç yakışmaz.
Allahın gücüne gider.
Yaşadıklarımız bizi daha güçlü kılıyor. İnancımızı kuvvetlendiriyor.
Güçlü olmalıyız. Allaha sığınmalıyız. Buda bizim sınavımız.

ayyy ben seni çok sevdim :13:sende biraz kendinden bahsetsene.

Canım şu anda hamile olmadığım için gitmiyorum.
İkinci düşüğüm olduktan sonra gitmiştim.
Fikrini almak için gitmiştim.

çok soruyorum, ne olur kusuruma bakma. ne önerdi ne dedi peki? sanırım sende de faktör V leidensin.

umarım en kısa sürede bizlerde 9 aylık sürece girer ve de sağlıkla tamamlarız. :)..

sevgiler.

çok soruyorum, ne olur kusuruma bakma. ne önerdi ne dedi peki? sanırım sende de faktör V leidensin.

umarım en kısa sürede bizlerde 9 aylık sürece girer ve de sağlıkla tamamlarız. :)..

sevgiler.

Yok canım ne kusuru. Bende burdaki arkadaşlardan sora sora çok şey öğrendim. Sağolsunlar.
Evet canım faktör V leiden ve Mthfr a1298c heterozigotum.
İnsanı rahatlatan bir dr. Rıza Madazlı. Beni biraz endişeli gördü sanırım. Onun için hiç önemli birşeyin yok diyerek konuya başladı.
Gebe kaldıktan sonra iğneye başlayacağız. Bu süre zarfında coraspin içmelisin dedi.
Ben aspirine alerjim olduğumu söylediğimde de.. içmeee önemli değil. iğne yeterli o zaman dedi.
Gerçi ben şimdi iki gündür ecopirine başladım. Allahtan alerjimi tetiklemedi. Çok şükür.
İnşallah canım. Allahın izniyle bizde o günleri göreceğiz. Buna o kadar çok inanıyorum ki...
O yüzden şimdi gebe kalmadan önce gebelik süresince yapamayacağım şeyleri yapmaya çalışıyorum.

ayyy ben seni çok sevdim :13:sende biraz kendinden bahsetsene.

Canım bende sizleri pek sevdim.
Hemen kendimden bahsedeyim.
Ben 3 yıllık evliyim. Mart'ta kısmetse 4 e gireceğiz. ilki 2 sene önce, ikincisi 2010 Nisan ayında olmak üzere 2 düşüğüm oldu. Haa bide Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım.
Bu iki gebeliğimde planlı değildi. Yani bize süpriz olmuştu. Benim alerjim olduğu için ilaç kullanıyordum ve bebek düşünmüyorduk mecburiyetten.
İkinci düşükten sonra araştırmalara başladım. İki gende mutasyon çıktı.
İkinci düşüğümden sonra, benim ve eşimin yaşıda yerinde durmadığı için tabi bu arada alerji tedavimde sonuç verdiği için bebeğimiz olsun istedik. Ancak son 7 aydır malesef gerçekleşmedi.
Kısmet değilmiş tabiki.
Bu arada geçen ay östrojen tavan yaptı. Göğüsümde fibrokistler oluşmuş.
Yani canım senin anlayacağın kısmetten ötesi yok.
Rabbim ne eylerse güzel eyler.

ilk düşükten sonra araştırma yapılmadımı sana yeni mi öğrendin pıhtılaşma sorunun olduğunu.mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar vesin amiiinnnnn......dünya sınav dünyası bizimde sınavımız bu demekki önemli olan isyan etmeden sabırla bekleyebilmek Rabbim isyan edenlerden eylemesin bizim ondan gelene hamd olsun diyoruz inancımız sonsuz inanıyorum bizlerde birgün anne olacağız.

İkinci düşükten sonra araştırma yaptırdım canım. O zaman çıktı. pıhtılaşma sorunum.

Amiiin canım. Yüce rabbim mübarek günde tüm ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bende çok ama çok inanıyorum. Hepimiz birgün anne olacağız. Hatta bu gün çok yakın.

hayırlı cumalar kızlar... iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. mübarek cuma günü hürmetine Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin. gebelerede sağlıklı bebişler ve sorunsuz hamilelikler nasip etsin. doğum yapacak olanlara kolaylıklar, doğum yapanların bebişlerine ve kendilerine sağlık diliyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin..

kızlar benim midem hiç bulanmıyor. kafama takıyorum neden olmuyor diye dha küçük olduğu için mi ki. ama şöyle de bi durum var yemek yerken içim karışıyor fazla yiyemiyorum. bu bir bulantı işareti mi.

iğnenin dozunu dra sordum . kiloya bağlı olarak ayarlıyoruz dedi. ben 60 kiloyum 0.3 lük kullanıyorum.

Amiin canım. Allah bütün ettiğimiz duaları kabul etsin.

Canım, her gebenin midesi bulanacak diye bir kaide yok zaten. Sen böyle şeylere kafanı takma.
Midesi bulanmayan o kadar çok tanıdığım hamile vardı ki, hepsi nurtopu gibi bebiş dünyaya getirdi.
Sağlıklı gebelik belirtisi felan değil kesinlikle. Aksine çok çok midesi bulanan kişilerin gebeliğine son verildiğini biliyorum.
O yüzden sen bu günlerin tadını çıkar. Rahat ol canım.

Allah razı olsun cümlemizle inşallah..Birbirimiz içinde dua edelim arkadaşlar..

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün salatı tefriciye okumaya başlıyorum haftaya cumaya kadar 4444 defa okumam gerek bana duamda destek olmak isterseniz kaç tane okuyabilirseniz özelime yazabilirsiniz okuyan okumayan herkesten rabbim razı olsun hamilelerimize bebeklerini hayırlı zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hamilelik bekleyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda 9 ay sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah

ben de 60 kiloyum 0,3lük fraxparine sabah-aksam alıyorum.
cnm ben de bulantıya kafa yoruyodum şu günlerde biraz arttı. senin gibi çok yiyemiyorum bi de ayıptır söylemesi öğürme gibi oluyo.. herkesin bünyesi farklı kafayı takmayalım bence

dayanmak hakkaten zor hemde çok zor
biri bebeğinden bahsedince yanagımı ısırıyorum içim acıyo ne ilgili davranabiliyorum ne soguk davranabiliyorum
içim acıyo be
çok zor yarabbimya dayanmak inan zor

biri bebeğinden bahsedince yanagımı ısırıyorum içim acıyo ne ilgili davranabiliyorum ne soguk davranabiliyorum
içim acıyo be

sizi çok iyi anlayabiliyorum hiç canınızı sıkmayın bende 1 senedir düşünüyodum hamile kalamıyodum her ay sonu hayal kırıklığına uğruyodum.aynı sizin gibi davranıyodum.çok şükür bu ay hamile kaldım.ilk çocuğum engelli olmuştu,buda öylemi olacakki diye kafayı yiyorum şimdide,aylar biran önce geçsin istiyorum.rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onun versin sıkmayın canınızı.inşallah herşey hepimizin gönlünce olur...

içim acıyo be

tatlım ne diyeyimm kelimeler yetersiz kalıyo......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…