kızlarrrrrrrrr
trabzonu aradım doktor bugün gel dedi hemen
şimdi hazırlanıp trabzona gidiyorum çok heycanlandım yaaaa
inşallah güzel bi süreç başlar
kızlarrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrr
canım bende v leiden hetrezigotum alacağın bilgileri paylaşırsan sevinirim.Arkadaşlar günaydın.
Nasılsınız?
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Allah gönlünüzün muradını verir.
Önceki gün öksürük şikayeti ile dahiliye dr.una gittim. Kan pıhtılaşmamın olduğunu söyledim.
Dr. kafamı çok karıştırdı. Faktör V leiden heterozigot olduğum için sürekli kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Ne malum belki kalbe giden damarda pıhtı oluşur, belki ciğere pıhtı atar gibi şeyler söyledi.
Kısaca kafamı bulandırdı.
Bugün devlet hastanesinden randevu aldım. Hematoloji bölümü olan bir hastane olsun istedim ki, eğer böyle riskli bir durum varsa beni yönlendirsin diye.
Bakalım bugün gideceğim dr. neler söyleyecek.
Ayrıca bu sabah adet oldum. Jinekoloğum bu adet döneminde klomen başlatacak.
inşaallah canım hayırlı haberlerini bkliyoruz .cuma günüde bizim kontrolümüz var..kızlarrrrrrrrr
selam herkese çok uzun süre oldu girmeyeli gerçi çoğu arkadaşımızla face den görüşüyoruz ordada sayfamız var :)
umarım herkesin keyfi yerindedir.
bizde çok şükür iyiyiz.
bir müşterimizdede kan pıh.sorunu çıkmış ama int imkanı yok elimden geldiği kadar bilgi verip yardımcı olmaya çalışıyorum ama
sizlerden ricam hani bizim bir listemiz var ya
kan pıh .. değerlerimiz ve tedavi şekillleri hani şu iğne yi kullanıyor şu değerleri homozigot felan yazıyordu o liste lazım bana
hangi sayfada olduğunu bilmiyorum bulamadım..
bilgisi olan varsa nolur bana bir mesaj atsın özelden.
çok giremiyorum buraya
hepinizi öpüyorum
canım bende v leiden hetrezigotum alacağın bilgileri paylaşırsan sevinirim.
..
selam herkese çok uzun süre oldu girmeyeli gerçi çoğu arkadaşımızla face den görüşüyoruz ordada sayfamız var :)
umarım herkesin keyfi yerindedir.
bizde çok şükür iyiyiz.
bir müşterimizdede kan pıh.sorunu çıkmış ama int imkanı yok elimden geldiği kadar bilgi verip yardımcı olmaya çalışıyorum ama
sizlerden ricam hani bizim bir listemiz var ya
kan pıh .. değerlerimiz ve tedavi şekillleri hani şu iğne yi kullanıyor şu değerleri homozigot felan yazıyordu o liste lazım bana
hangi sayfada olduğunu bilmiyorum bulamadım..
bilgisi olan varsa nolur bana bir mesaj atsın özelden.
çok giremiyorum buraya
hepinizi öpüyorum
hadi canım benim hayırlı haberlerle gidip gel inşallah..
herkese günaydınnn
inşallah güzel haberlerle dönersin . merakla bekliyoruz seni..
kuzucuklar yeni geldim bencanım bende v leiden hetrezigotum alacağın bilgileri paylaşırsan sevinirim.
inşaallah canım hayırlı haberlerini bkliyoruz .cuma günüde bizim kontrolümüz var..
Canım, dr.dan yeni geldim. Hematoloji bölümüne yönlendirdi beni. Ancak ayın 28 ine randevu verdiler. Yani bugün konuyla ilgili bir bilgi edinemedim malesef.
Ama dr.la görüşünce gelişmelerden haberdar ederim.
kuzucuklar yeni geldim ben
zaten hastaydım iyice üşüttüm çokta yorgunum beynim sarsıldı
hastaneye gittim adam çok ilgilendi sagolsun
yeni yeni küçük miyomlar oluşmuş ama ciddi birşey degilmiş pkoyu unut asla hamile kalmana engel degil çünkü çok güzel yumurtluyorsun ve yumurtaların çatlıyor dedi
yumoş takibi çatlatma iğnesi aşılama hiçbirşey yapmıycakmışız tekrardan sperm tahlili istedi ondan sonra ya direk aşılamaya geçeriz ya da bekleriz dedi
sinir oldum ama ya tam 2 yerde sperm tahlili yaptırdık ikiside çok iyi geldi yine tahlil istiyor
yine iyi gelicek sonuçlar 1 ay onun için vakit kaybetcez
sonrada sperm tahlili iyi gelirse kendimiz deniycekmişiz
büyük ihtimalle iyi gelecek sonuçlar yine vakit kaybetcez
sonrada zaten askere gitcek eşim bu işte buraya kadar işte
yine sıfıra sıfır elde var sıfır gelde sinir olma
yeni yeni küçük miyomlar oluşmuş ama ciddi birşey degilmiş pkoyu unut asla hamile kalmana engel degil çünkü çok güzel yumurtluyorsun ve yumurtaların çatlıyor dedi
yumoş takibi çatlatma iğnesi aşılama hiçbirşey yapmıycakmışız tekrardan sperm tahlili istedi ondan sonra ya direk aşılamaya geçeriz ya da bekleriz dedi
sinir oldum ama ya tam 2 yerde sperm tahlili yaptırdık ikiside çok iyi geldi yine tahlil istiyor
Arkadaşlar günaydın.
Nasılsınız?
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Allah gönlünüzün muradını verir.
Önceki gün öksürük şikayeti ile dahiliye dr.una gittim. Kan pıhtılaşmamın olduğunu söyledim.
Dr. kafamı çok karıştırdı. Faktör V leiden heterozigot olduğum için sürekli kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Ne malum belki kalbe giden damarda pıhtı oluşur, belki ciğere pıhtı atar gibi şeyler söyledi.
Kısaca kafamı bulandırdı.
Bugün devlet hastanesinden randevu aldım. Hematoloji bölümü olan bir hastane olsun istedim ki, eğer böyle riskli bir durum varsa beni yönlendirsin diye.
Bakalım bugün gideceğim dr. neler söyleyecek.
Ayrıca bu sabah adet oldum. Jinekoloğum bu adet döneminde klomen başlatacak.
canim ya lutfen moralini bozma bak ne guzel yumurtlaman guzelmis sperm iyimis olmiycak dememis doktorlarin olacak elbet birgun kendini fazla uzme gec olsun da guc olmasin tatlim sabret ve dua et bende ediyorum senin icin
canım lütfen moralini bozma.her şeyde bir hayır vardır.sonuçların çıkması için beklemeniz mi gerekiyor?
canım günaydım kusura bakma arkadaşlara teşekkür etmek için azcık geriden geliyordum mesajını şimdi gördüm.... nasılım sorusuna gelince çok şükür idare ediyoruz.... 32. haftada sıpam yine erken gelme denemesinde bulunmuştu o zaman yine hastaneye yatmışdık bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlardı bu iğnenin etkisiyle geçici olarak şeker yükselmesi olabiliyormuş ama benim zaten alta yatan ve diyetle kontrol etmeye çalıştığım bi şeker problemim vardı bu iğne sayesinde şeker kontrolden çıktı 276 ları gördüm şekerde ve panik oldum... acil endokrinle görüştük ve insülün başladılar... sonra kadın doğumcumun yanına gittik benim sancılar maşallah tavan yapıyor hemen yatış önerdi hastaneye yattık ama bu defada zaten bebeğin akciğer gelişimi için ilaç uygulamışız doğum başlarsa doğurtcaz dediler 3 gün şekerimi kontrol altında tutup bol sıvı takviyesi yaptılar sancılar hala va ama ağrılı olmaktan vazgeçince ve rahımde hiç açıklık olmayıncada taburcu olduk.. doğum öncesi iznede ayrıldım şimdi evdeyiz doktorum 36 . haftayı doldurmayı bekliyor doldurur doldurmaz almayı planlıyor bebeği inşallah sorun olmaz ve 36 haftanın dolmasına altı üstü 10 gün kaldı...inşallah sorunsuz bir operasyon olur ve sağlıkla kavuşuruz birbirimize ufaklıkla.... hamile kalmak ayrı dert bebeğin yaşadığını anlayana kadar geçen süre ayrı dert, doğuma yakın ayrı dert Rabbim beterinden saklasın inşallah....
işte kısaca böyle şimdi istirahatteyiz...
ya kızlar öyle degil işte ben zaten yumoşlarımın büyüdüğünü çatladıgını pkonun bende sorun olmadığını biliyordum ki yani değişen bişey olmadı
evet özele gittim defalarca ısrar etmeme ragmen ne aşılama ne de çatlatma iğnesini kabul ettiremedim
eşimin elinden 2 spermiyogram var biri devletten biri özelden adam ikisinide kabul etmiyor
bu sizin dediğiniz gibi aşılama içinde istemedi sperm tahlilini
bi sorun çıkacagını sanmıyorum o yüzden aşılama için yumoş takibi yapmanın anlamı yok dedi
madem sorun çıkacagını sanmıyosunuz neden istiyosunuz o zaman yine normal çıkarsa tahlil sonucu ne yapıcaz nasıl bir yol izliycez dedim
birşey yapmıycaz kendi haline bırakıcaz dedi
dogru ilgili bi adam ama bu zaten görüştügüm 7. Doktormu 8. Doktormu sayısını bende unuttum
yine sıfır eldeki sonuçlar ben bunun neyine sevineyim ki
19 seferdir zaten saglıklı yumurtluyorum ama olmadı işte 19. Adet görüşüm bu hayret bişi ya
sizde sevin diyosunuz neyine sevineyim ben bunu şurda iki ay sonra ankaraya gidiyorum siz bana
adam ilgili devam et diyosunuz
şurda 2 ay sonra eşim askere gidiyor 1 sene yok yanımda uf yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?