Ben de bu yaz kalp damar hastalıkları uzamanı bir prf.dr a gittim, hamileliğimde kalbim çok sıkışıyordu.Bebeğimi kaybedip kan pıhtılaşmasını olduğunu öğrendiktten sonra çok endişelendim.
Doktorum birçok test istedi.Factör V leiden homozigot olsaydın mutlaka heparin kullanman gerekirdi dedi.Heterozigotlar için protein c rezistansına bakıyorlar özellikle.Benim değerlerim normal olduğu için gerek görmedi.Aspirin yeterli demişti.Belki bu seni rahatlatır.Sağlıkla kal...
kuzucuklar yeni geldim ben
zaten hastaydım iyice üşüttüm çokta yorgunum beynim sarsıldı
hastaneye gittim adam çok ilgilendi sagolsun
yeni yeni küçük miyomlar oluşmuş ama ciddi birşey degilmiş pkoyu unut asla hamile kalmana engel degil çünkü çok güzel yumurtluyorsun ve yumurtaların çatlıyor dedi
yumoş takibi çatlatma iğnesi aşılama hiçbirşey yapmıycakmışız tekrardan sperm tahlili istedi ondan sonra ya direk aşılamaya geçeriz ya da bekleriz dedi
sinir oldum ama ya tam 2 yerde sperm tahlili yaptırdık ikiside çok iyi geldi yine tahlil istiyor
yine iyi gelicek sonuçlar 1 ay onun için vakit kaybetcez
sonrada sperm tahlili iyi gelirse kendimiz deniycekmişiz
büyük ihtimalle iyi gelecek sonuçlar yine vakit kaybetcez
sonrada zaten askere gitcek eşim bu işte buraya kadar işte
yine sıfıra sıfır elde var sıfır gelde sinir olma
herkese hayırlı sabahlar,inşallah bugun hep güzel haberlerimiz olsun..
kızlar ben daha tahlilleri yaptıramadım ( 2 defa kürtaj oldum, kan pıhtılaşmasından şüpheleniyoruz) ama kafama takılan bi şey var hangisinden randevü almamaz lazım hemotolojiden mi yokda kadın dogum polikliniğinde mi???tahlilleri tıp fakultesinde yaptıracagız ilçedeki doktorum oraya yönlendirdi?
yok kuzu ya umutlar tükendi resmen olmuyo işteGünaydın hanımlar
canım ya ne diyeyim.. Endişeni anlıyorum ama doktorlarını anlamıyorum. Tek yapabileceğim sana bol bol dua etmek .. Strese girme diyemem canın çok sıkkın farkındayım ama olucaksa 19 ay olmaz 20.ay olur.. Kendini bırakma lütfen. Bi arkadaşımın eşi yurtdışında yaşıyodu. Yılda bi kez tatile geldi bi hafta galiba şimdi çok tatlı bi kızları var.
Canım 2 kere sperm testi yaptırmışsınız zaten bir daha niye istedi ki dr.un.
2 düşükten sonra kendimle ilgili ne yapılması gerekiyorsa yaptım. Hormon testleri, sulu ultrason, rahim filmi... aklına ne geliyorsa yaptırdım.
Gittiğim dr.a da sordum, ben kendimle ilgili herşeyi yaptırdım ayrıca spermiyogram yaptırsak mı dedim. Dr. hayır gerek yok dedi. 2 kere gebe kaldığım için spermlerde bir sorun olmadığını düşündü sanırım.
Siz ise 2 kere yaptırmışsınız ve sonuçları da gayet iyi çıkmış. Bir başka dr.a daha gözüksen daha iyi olacak gibi canım. Hani zaman kaybetmemek adına en azından. Elindeki sonuçları alır gösterirsin.
Hem ikinci bir göz tarafından olayın değerlendirmesi yapılmış olur. Ne dersin?
yok kuzu ya umutlar tükendi resmen olmuyo işte
ne bileyim kuzum ya bende anlamadım ki bu gittim artık 7. doktormu 8. doktor mu sayısını bende unuttum herkesin dediği bekleyin olur
yahu olmuyo işte bi aşılama yapın bişiler yapın yumurta takip edin yok
saglıklısınız bekleyin olur
biz mi çocuk yapmanın nasıl oldugunu bilmiyorum acaba
kuzum gümüşhanede gittimCanım. Senin yazını okurken gülümsedim. Çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Haziran ayından beri benimde gittiğim dr.un sayısı belli değil. Ama en son gittiğim dr.dan umutluyum. Yani benim dilimden anladığını düşünüyorum. Tabi deneme yanılma yöntemiyle bu kanıya varabildim.
Bize söylenen de aynı. Bir sorun yok. Deneyin...
Ama en son gittiğim dr. yaşımdan dolayı daha aceleci davranmamız gerektiğini söyledi. Yani olayı akışına bırakma taraftarı olmadı.
Onun için bizim için doğru olduğuna inandığımız dr. u ancak deneyerek bulacağız.
Tamam herkes tek dr.da kalın diyor. Ama o tek dr.u bulmak için bir kaç kapı aşındırmak lazım bence.
günaydın kızlar.benim mide ağrım geçmedi.çok halsizim.kendimi bugün çok keyifsiz hissediyorum.
Canım, benim tahlilerimi kadın doğumcu tarafından istendi. Pıhtılaşmanın varlığının tespitinden sonra duruma göre hematolog ile irtibata geçebilirsin.
Günaydın canım, çok geçmiş olsun...
günaydın kızlar.benim mide ağrım geçmedi.çok halsizim.kendimi bugün çok keyifsiz hissediyorum.
merhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı ve bizim miniğin kalp atışlarını duyduk. ailelerimizle paylaşmadık henüz sadece sizler biliyorsunuz. 26 ocakta tekrar kontrolüm var. hakkımızda hayırlısı. bebek isteyen herkese en kısa zamanda yüce rabbim nasip etsin.
kıvırcık canım lütfen üzülme. herşeyin hayırlısı olsun. sen kafana taktıkça olmuyor. kendni yıpratıyorsun. olur inşaallah. senin için dua ediyorum canım lütfen üzülme.
canım geçmiş olsun.. hamileliktedir.. aradan bu tahlileri de çıkarmış oluyosun sonuçlarda iyi çıkar. pztyi bekliyorum ben de sabırsızlıkla.. uyku, halsizlik pek kalmadı da midem bulanıyo yemek yapmak içimden gelmiyo. onun dışında çok şükür bi derdim yokuzun zmndr giremedim gecmısde uzun pek okuyamadım
bende 2 gundur hastanelerde tahlıller ıcın kosturdum. bu haftalarda yapıuoöus bu testler
israr kulturu tam hemogram tsh falan fılan dun cok kotu oldum ac kaldım yemek yıyemedım kustum elım ayagım tıtredı hemen yorulur oldum sureklı yattıgım ıcın ıste bole
sızde ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?