Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.
Ayrıca çok teşekkür ederim. İçime su serptin. İnşallah benim dr.da senin dr.un gibi söyler.

Canım 2 kere sperm testi yaptırmışsınız zaten bir daha niye istedi ki dr.un.
2 düşükten sonra kendimle ilgili ne yapılması gerekiyorsa yaptım. Hormon testleri, sulu ultrason, rahim filmi... aklına ne geliyorsa yaptırdım.
Gittiğim dr.a da sordum, ben kendimle ilgili herşeyi yaptırdım ayrıca spermiyogram yaptırsak mı dedim. Dr. hayır gerek yok dedi. 2 kere gebe kaldığım için spermlerde bir sorun olmadığını düşündü sanırım.
Siz ise 2 kere yaptırmışsınız ve sonuçları da gayet iyi çıkmış. Bir başka dr.a daha gözüksen daha iyi olacak gibi canım. Hani zaman kaybetmemek adına en azından. Elindeki sonuçları alır gösterirsin.
Hem ikinci bir göz tarafından olayın değerlendirmesi yapılmış olur. Ne dersin?

kızlar ben daha tahlilleri yaptıramadım ( 2 defa kürtaj oldum, kan pıhtılaşmasından şüpheleniyoruz) ama kafama takılan bi şey var hangisinden randevü almamaz lazım hemotolojiden mi yokda kadın dogum polikliniğinde mi???tahlilleri tıp fakultesinde yaptıracagız ilçedeki doktorum oraya yönlendirdi?

Canım, benim tahlilerimi kadın doğumcu tarafından istendi. Pıhtılaşmanın varlığının tespitinden sonra duruma göre hematolog ile irtibata geçebilirsin.

yok kuzu ya umutlar tükendi resmen olmuyo işte

ne bileyim kuzum ya bende anlamadım ki bu gittim artık 7. doktormu 8. doktor mu sayısını bende unuttum herkesin dediği bekleyin olur
yahu olmuyo işte bi aşılama yapın bişiler yapın yumurta takip edin yok
saglıklısınız bekleyin olur
biz mi çocuk yapmanın nasıl oldugunu bilmiyorum acaba

Canım. Senin yazını okurken gülümsedim. Çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Haziran ayından beri benimde gittiğim dr.un sayısı belli değil. Ama en son gittiğim dr.dan umutluyum. Yani benim dilimden anladığını düşünüyorum. Tabi deneme yanılma yöntemiyle bu kanıya varabildim.
Bize söylenen de aynı. Bir sorun yok. Deneyin...
Ama en son gittiğim dr. yaşımdan dolayı daha aceleci davranmamız gerektiğini söyledi. Yani olayı akışına bırakma taraftarı olmadı.
Onun için bizim için doğru olduğuna inandığımız dr. u ancak deneyerek bulacağız.
Tamam herkes tek dr.da kalın diyor. Ama o tek dr.u bulmak için bir kaç kapı aşındırmak lazım bence.

kuzum gümüşhanede gittim
trabzonda tam 3 tane doktora gittim ve ankarada tam 5 tane doktorla görüştüm
daha kaç tanesinin kapısını aşındırmam laızm acabva bu 19. ay
26 yaşındayım deyince
saglıklısın git diyorlar tamam da ben çocuk istiyorum
kociş 2 ay sonra askere gideiyor ben bebek i,stiyorum mkimse beni dinlemiyor

günaydın kızlar.benim mide ağrım geçmedi.çok halsizim.kendimi bugün çok keyifsiz hissediyorum.

Canım, benim tahlilerimi kadın doğumcu tarafından istendi. Pıhtılaşmanın varlığının tespitinden sonra duruma göre hematolog ile irtibata geçebilirsin.

canım teşekkur ederim.kadın dogumdan randevümü alayım ,hayırlı bakalım... Dediğin gibi inşallah bir sıkıntı çıkmaz..

merhaba arkadaşlar,
aranızda benim gibi mthfr a1298c heterezigot olan var mı?

merhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı ve bizim miniğin kalp atışlarını duyduk. ailelerimizle paylaşmadık henüz sadece sizler biliyorsunuz. 26 ocakta tekrar kontrolüm var. hakkımızda hayırlısı. bebek isteyen herkese en kısa zamanda yüce rabbim nasip etsin.

kıvırcık canım lütfen üzülme. herşeyin hayırlısı olsun. sen kafana taktıkça olmuyor. kendni yıpratıyorsun. olur inşaallah. senin için dua ediyorum canım lütfen üzülme.

günaydın kızlar.benim mide ağrım geçmedi.çok halsizim.kendimi bugün çok keyifsiz hissediyorum.

canım mide ağrın mı var yoksa karın ağrın mı benim karın ağrım oluyor dra söylediğimde eğer kanamanız yoksa önemli değil demişti. halsizlik hamilelikten kaynaklanıyor. bol bol dinlen mide ağrını druna sor bence. çok geçmiş olsun

kızlar bende gebelik öncesi aspirine başlamıştım zaman geçtikçe kanamalarım başladı.bebe aspirini kullandım 1 AY gebelik belki olabilir diye erken alayım dedim dün akşam içtim 1 tane yine sabah pembe renkli kanamam başlamıştı bende mtrh 1298 heteroziğotum faydası olur diye içmiştimama bende kanama yapıyor acaba böyle yan etki yapan varmı...hamile kalonca iğnelere başlıyacaktım ama kafam karıştı ne yapmalıyım yardımcı olun kızlar lütfennnnn 3düşük buna bağladım ama kanım sulu demekki zaten gebeliklerim hep kanamalı geçiyordu...aspirinler 100mg bebe peki ben clexan 0.4 ml kulanacağım daha düşük demi aspirin dozundan....ya morelim bozuldu yine...

uzun zmndr giremedim gecmısde uzun pek okuyamadım
bende 2 gundur hastanelerde tahlıller ıcın kosturdum. bu haftalarda yapıuoöus bu testler
israr kulturu tam hemogram tsh falan fılan dun cok kotu oldum ac kaldım yemek yıyemedım kustum elım ayagım tıtredı hemen yorulur oldum sureklı yattıgım ıcın ıste bole
sızde ne var ne yok ?

ohh maşallahh canım ... biz de ailelere söylemedik zaman geçsin karnım çoksın o zaman söylüycem inşallh allah o günleri gösterirse...

canım geçmiş olsun.. hamileliktedir.. aradan bu tahlileri de çıkarmış oluyosun sonuçlarda iyi çıkar. pztyi bekliyorum ben de sabırsızlıkla.. uyku, halsizlik pek kalmadı da midem bulanıyo yemek yapmak içimden gelmiyo. onun dışında çok şükür bi derdim yok

cnm ben bıraz ayakta durım bıraz yurım bısıler oluyo bana dun hastaneden geldım yatana kadar o kadar kotu oldum kı sabah da baktım kucucuk kahverengı neden oluyo bılmıyorum ıns 3 ay tamamlanınca duzelır bende ayaga kalkar normal hamıleler gıbı kımseye muhtac olmadan hayata devam ederım bunu umıt edıyorum suan
senın de ıyı olmana sevındım cnm pazartesıde dr dan guzel haberlerı duyunca keyfımız yerıne gelecek ıns dımı
öptum byy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…