merhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı ve bizim miniğin kalp atışlarını duyduk. ailelerimizle paylaşmadık henüz sadece sizler biliyorsunuz. 26 ocakta tekrar kontrolüm var. hakkımızda hayırlısı. bebek isteyen herkese en kısa zamanda yüce rabbim nasip etsin.
kıvırcık canım lütfen üzülme. herşeyin hayırlısı olsun. sen kafana taktıkça olmuyor. kendni yıpratıyorsun. olur inşaallah. senin için dua ediyorum canım lütfen üzülme.
dün dr gittim bebeğim 7 hafta 4 günlük olmuş.şimdilik bi sorun yok çok şükür.kalp atışlarını gördük.düşük tehlikem devam ediyomuş.elimden gelse hergün doktora gitmek istiyorum.çok korkuyorum bişey olcak diye,yaşıyomu,bi sorun varmı hergünüm bi soruyla geçiyo.ilk hamileleiğimde kötü şeyler yaşadım hiç mutlu olamadım.bu hamileliğimede sevinemiyorum dolu dolu yaşayamıyorum.her an bi korku...bir an önce günler geçsin istiyorum...rabbim herkesin gönlüne göre versin...
dün dr gittim bebeğim 7 hafta 4 günlük olmuş.şimdilik bi sorun yok çok şükür.kalp atışlarını gördük.düşük tehlikem devam ediyomuş.elimden gelse hergün doktora gitmek istiyorum.çok korkuyorum bişey olcak diye,yaşıyomu,bi sorun varmı hergünüm bi soruyla geçiyo.ilk hamileleiğimde kötü şeyler yaşadım hiç mutlu olamadım.bu hamileliğimede sevinemiyorum dolu dolu yaşayamıyorum.her an bi korku...bir an önce günler geçsin istiyorum...rabbim herkesin gönlüne göre versin...
essebecim yarin sendende guzel haberler bekliyoruz canim umarim hayirlisiyla gider hayirisiyla gelirsin bakalim pasamizmi olacak prensesimizmi yoksa benim inatci gibi gostermeyecekmi simdiden merak ediyorum yarin haber ver bize öptum canim
arkadaslar benim yine 2gundur karnim agriyor acaba normalmi bu agrilar ilk hamileligim oldugu icin pek bir bilgim yok eee tabi her daim korkularda var ne yapiyim sizce bi doktora mi gidiyim yoksa bebek buyudugu icin normaldir diye gitmeyim mi bilemedim :26::26:
merhaba meliscim canım 100 tane tefriciye almıştın okuyabildinmiki
merhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı ve bizim miniğin kalp atışlarını duyduk. ailelerimizle paylaşmadık henüz sadece sizler biliyorsunuz. 26 ocakta tekrar kontrolüm var. hakkımızda hayırlısı. bebek isteyen herkese en kısa zamanda yüce rabbim nasip etsin.
kıvırcık canım lütfen üzülme. herşeyin hayırlısı olsun. sen kafana taktıkça olmuyor. kendni yıpratıyorsun. olur inşaallah. senin için dua ediyorum canım lütfen üzülme.
maşallah canım... ben de öyleyim aileler de söyleyemedik..daha önceki deneyimlerimiz bizi etkiliyo tabi.. napalım allaha emanet bebişlerimiz, hayırlısıyla ilerledikçe korkularımız azalır.. günlerimiz aynı demek seninle.. inşallah sonuna kadar sorunsuz ilerleriz
..
hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla sonuna kadar devam ettirmeyi nasip etsin. bugün ultrason odasında doktoru bekliyoruz eşim heyecanlı mısın dedi bende heyecandan daha çok sağlıklı mı acaba kalbi atıyor mu diye endişeleniyorum dedim. çok şükür duyduk kalp atışınıve dr bana demez mi 2 hafta sonra gel diye ben 1 hafta sonra gelmek istiyorum dedim. korku ve endişe hep olacak ama rabbim herşeyin hayırlısını versin sonuna kadar sağlıkla sinerle devam ettirmeyi nasip etsin
maşallah canım... ben de öyleyim aileler de söyleyemedik..daha önceki deneyimlerimiz bizi etkiliyo tabi.. napalım allaha emanet bebişlerimiz, hayırlısıyla ilerledikçe korkularımız azalır.. günlerimiz aynı demek seninle.. inşallah sonuna kadar sorunsuz ilerleriz
..
redmask senin mutasyonlar neydi hangi ilaçları kullanıyosun,iğne kullanıyomusun...
ya kızlar öyle degil işte ben zaten yumoşlarımın büyüdüğünü çatladıgını pkonun bende sorun olmadığını biliyordum ki yani değişen bişey olmadı
evet özele gittim defalarca ısrar etmeme ragmen ne aşılama ne de çatlatma iğnesini kabul ettiremedim
eşimin elinden 2 spermiyogram var biri devletten biri özelden adam ikisinide kabul etmiyor
bu sizin dediğiniz gibi aşılama içinde istemedi sperm tahlilini
bi sorun çıkacagını sanmıyorum o yüzden aşılama için yumoş takibi yapmanın anlamı yok dedi
madem sorun çıkacagını sanmıyosunuz neden istiyosunuz o zaman yine normal çıkarsa tahlil sonucu ne yapıcaz nasıl bir yol izliycez dedim
birşey yapmıycaz kendi haline bırakıcaz dedi
dogru ilgili bi adam ama bu zaten görüştügüm 7. doktormu 8. doktormu sayısını bende unuttum
yine sıfır eldeki sonuçlar ben bunun neyine sevineyim ki
19 seferdir zaten saglıklı yumurtluyorum ama olmadı işte 19. adet görüşüm bu hayret bişi ya
sizde sevin diyosunuz neyine sevineyim ben bunu şurda iki ay sonra ankaraya gidiyorum siz bana
adam ilgili devam et diyosunuz
şurda 2 ay sonra eşim askere gidiyor 1 sene yok yanımda uf yaaaaaaaa
yok kuzu ya umutlar tükendi resmen olmuyo işte
ne bileyim kuzum ya bende anlamadım ki bu gittim artık 7. doktormu 8. doktor mu sayısını bende unuttum herkesin dediği bekleyin olur
yahu olmuyo işte bi aşılama yapın bişiler yapın yumurta takip edin yok
saglıklısınız bekleyin olur
biz mi çocuk yapmanın nasıl oldugunu bilmiyorum acaba
bu güzeldi sagol canım yaah be güzelimm böyle yapmakla Allaha isyan etmiş oluyosun nolur yapma böyle dua et nolur sana bi şey anlatayım yazarken yanlış bişey yazarsamda af ola Hz. ömer insanlara sohbet verirken bi çift görmüş ve bu çift hz. ömere demişki bizim çocuğumuz olmuyo Rabbime sorarmısın bizim evladımız olacakmı demiş Hz. ömer sormuş ve erkesi gün o çifte yok demiş sizin evladınız olmıcak o çift vardır bundada bi hayır diyerek rabbinden vaz geçmemiş ve hep dua etmiş Allaha isyan etmemiş. Hz ömer yıllar sonra gene böyle bir sohbet verirsen bu çifti görmüş yıllar sonra ve yanlarında birde erkek çocuk varmış ve Hz. ömer sormuş çifte demiş nasıl olur sizin evladının olmıcaktı demiş çiftte evet bizde bunun için geldik demiş Rabbime sorarmısın demiş ve rabbim Hz. ömere demişki evet onların bi evladı olmıcaktı fakat bu durumu duyduklarında beni hiç unutmadılar ve bana isyan etmediler ve hep dua ettiler demiş ve bende evlat verdim onlara demiş....
tam sözleriyle yazmamış olabilirim af ola ama ne demek istediğimi azda olsa anlamışsındır güzelim kaderimizi biz belirliyorum nolur dua et seni çok iyi anlıyorum bende 2 tane bebeğimi kaybettim ve su anda hamile kalamıyorum ama elden bişey gelmiyo canım arkadaşım nolur beni yanlış anlama inan derdine bir nepze ortak olmak istiyorum canım benim benim kızdığım doktorlar neden bu kadar yokuşa sürüyolar kuzum benim valla burda 1 sene hamile kalamayınca kime gitsen inan ya aşılama yapıyolar ve anne babanın para durumu iyiysede aşılama yapmadan özelde direk tüp bebek yapıyolar senin içinde hayırlısı neyse o olsun kuzum inan bunları ağlayarak yazıyorum rabbim tez zamanda ikimizede hamilelik nasip eder canım benim
ah bide ben bilsem neden sürekli işi yokuşa sürüyorlarcanım aslında aşılama denenbilirçok zor bişey değil ki neden denemiyorlar acaba sana çok merak ettim
ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra kontrole gittim doktor nasılsın dedi ben direk hamile kalamadım ben dedim sana bu ay aşılama yapalım dediben isemedim 1 yıl kendimiz deneyelim olmazsa aşılamaya geçelim dedim tamam sen bilirsin dedi
bende 3 kez hamile kalmama rağmen doktorum spermyogram istedi normal çıktı. eşim 24 ben 23 yaşındayım . bizim için aşılama erken dedim:94: doktorum yooo anne baba olmak için gayet uygun yaştasınız dedi ama
açıkçası ben biraz psikolojik olarak dinlenmekk ve oluruna bırakmak istedim . mart ayında bir yılımız dolacak gidince kesin aşılama yapar. senin drların neden yapmadıklarını merak ediyorum aslında:26:
canımmmm güzel haberlerini bekliycem inan banacanım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik canım.. ben beklemedeyim 21 de falan adet olmam lazım inşallah olmam ve hamile kalmış olurum canım dua et bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?