Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canimmm gozun aydin umarim pit pitlari duydugun gibi aglayislarinida duyarsin ve hep boyle guzel haberler alirsin

Selam kızlar yeni anne adaylarımızı tebrik ederim. Bizde bugün itibariyle 14+0 olduk çok şükür herşey iyi gidiyor geçen hafta 2 li testimizi yaptırdık dr. hiç riskin yok dedi dünyalar benim oldu ayın sonunda da 4 lü testimizi yaptıracağız 3 lü test yaptırmana gerek yok dedi dr. herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim.

essebecim yarin sendende guzel haberler bekliyoruz canim umarim hayirlisiyla gider hayirisiyla gelirsin bakalim pasamizmi olacak prensesimizmi yoksa benim inatci gibi gostermeyecekmi simdiden merak ediyorum yarin haber ver bize öptum canim

arkadaslar benim yine 2gundur karnim agriyor acaba normalmi bu agrilar ilk hamileligim oldugu icin pek bir bilgim yok eee tabi her daim korkularda var ne yapiyim sizce bi doktora mi gidiyim yoksa bebek buyudugu icin normaldir diye gitmeyim mi bilemedim :26::26:

dün dr gittim bebeğim 7 hafta 4 günlük olmuş.şimdilik bi sorun yok çok şükür.kalp atışlarını gördük.düşük tehlikem devam ediyomuş.elimden gelse hergün doktora gitmek istiyorum.çok korkuyorum bişey olcak diye,yaşıyomu,bi sorun varmı hergünüm bi soruyla geçiyo.ilk hamileleiğimde kötü şeyler yaşadım hiç mutlu olamadım.bu hamileliğimede sevinemiyorum dolu dolu yaşayamıyorum.her an bi korku...bir an önce günler geçsin istiyorum...rabbim herkesin gönlüne göre versin...

maşallah canım... ben de öyleyim aileler de söyleyemedik..daha önceki deneyimlerimiz bizi etkiliyo tabi.. napalım allaha emanet bebişlerimiz, hayırlısıyla ilerledikçe korkularımız azalır.. günlerimiz aynı demek seninle.. inşallah sonuna kadar sorunsuz ilerleriz
..

hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla sonuna kadar devam ettirmeyi nasip etsin. bugün ultrason odasında doktoru bekliyoruz eşim heyecanlı mısın dedi bende heyecandan daha çok sağlıklı mı acaba kalbi atıyor mu diye endişeleniyorum dedim. çok şükür duyduk kalp atışını ve dr bana demez mi 2 hafta sonra gel diye ben 1 hafta sonra gelmek istiyorum dedim. korku ve endişe hep olacak ama rabbim herşeyin hayırlısını versin sonuna kadar sağlıkla sinerle devam ettirmeyi nasip etsin

canım benim de karın ağrılarım var doktor uterus büyüdüğü için oluyordur dedi. belki de göbüşün bebeğin büyüdüğü içindir.

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. inşallah sonuna kadar devam eder . Allahım herkese nasip etsin.

Canım benim gözün aydın... önemli bir süreci atlattın.. Ben de ailelere söylememiştim... Kalp atışını duyduktan sonra 8. haftada söylemiştim..

azracım canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah doğduğunuda duyarız ...

arkadaşlar hepinizi çok özledim
ama biraz uzak durmak iyi geliyo
yarın doktora gidicem
bu ay klomen kullandım
bakalım çatlatma iğnesi vercek
ama bu ay hiç ümidim yok
önceden kasıklarım çok ağrırdı şimdi ağrımıyo gerçi bugün 11.gün ama
nebiliyim yaaaaa
hepinizi çok öptümmmmmmmmmmm

amin dediğin gibi inşallah sonuna kadar sorunsuz ilerleriz.21 kasım sat-ilk bebeğim engelli olduğu içinde çok korkuyorum öyle olma riskide var.inşallah rabbim gönlümüze göre verir.çok korkuyorum ama günler biran önce geçsin istiyorum.üçlü tarama zamanı gelsin doktor herşey çok güzel desin hiçbi sorun yok desin,mutluluktan uçuyum istiyorum....

tşk ederim canım amin inşallah rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.tüm hamile kalmayı isteyenlerede biran önce hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin.aynı beende heyecandan çok dediğin gibi kalbi atıyomu sağlıklımı diye merak ediyorum.heyecandan çok merakla geçiyo günlerim...hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun,hepimizin gönlüne göre versin rabbim...

redmask senin mutasyonlar neydi hangi ilaçları kullanıyosun,iğne kullanıyomusun...

redmask senin mutasyonlar neydi hangi ilaçları kullanıyosun,iğne kullanıyomusun...

canım benİMKİ FAKTÖR V LEİDEN... ilk 2 gebeliğim 7-8. haftlarda kalp atışı alınadığı ve 5. haftalarda kaldığı için sonlandırılmıştı.. hazirandan beri corasprin ve folbiol kullanıyorum. şimdi sabah aksam 0,3 fraxparine aiğne kullanıyorum. dozu az geliyor mu diye düşündüğüm de oluyo.. sen ne kullanıyosun?

ah be güzelimm böyle yapmakla Allaha isyan etmiş oluyosun nolur yapma böyle dua et nolur sana bi şey anlatayım yazarken yanlış bişey yazarsamda af ola Hz. ömer insanlara sohbet verirken bi çift görmüş ve bu çift hz. ömere demişki bizim çocuğumuz olmuyo Rabbime sorarmısın bizim evladımız olacakmı demiş Hz. ömer sormuş ve erkesi gün o çifte yok demiş sizin evladınız olmıcak o çift vardır bundada bi hayır diyerek rabbinden vaz geçmemiş ve hep dua etmiş Allaha isyan etmemiş. Hz ömer yıllar sonra gene böyle bir sohbet verirsen bu çifti görmüş yıllar sonra ve yanlarında birde erkek çocuk varmış ve Hz. ömer sormuş çifte demiş nasıl olur sizin evladının olmıcaktı demiş çiftte evet bizde bunun için geldik demiş Rabbime sorarmısın demiş ve rabbim Hz. ömere demişki evet onların bi evladı olmıcaktı fakat bu durumu duyduklarında beni hiç unutmadılar ve bana isyan etmediler ve hep dua ettiler demiş ve bende evlat verdim onlara demiş....

tam sözleriyle yazmamış olabilirim af ola ama ne demek istediğimi azda olsa anlamışsındır güzelim kaderimizi biz belirliyorum nolur dua et seni çok iyi anlıyorum bende 2 tane bebeğimi kaybettim ve su anda hamile kalamıyorum ama elden bişey gelmiyo canım arkadaşım nolur beni yanlış anlama inan derdine bir nepze ortak olmak istiyorum canım benim benim kızdığım doktorlar neden bu kadar yokuşa sürüyolar kuzum benim valla burda 1 sene hamile kalamayınca kime gitsen inan ya aşılama yapıyolar ve anne babanın para durumu iyiysede aşılama yapmadan özelde direk tüp bebek yapıyolar senin içinde hayırlısı neyse o olsun kuzum inan bunları ağlayarak yazıyorum rabbim tez zamanda ikimizede hamilelik nasip eder canım benim

canım aslında aşılama denenbilirçok zor bişey değil ki neden denemiyorlar acaba sana çok merak ettim
ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra kontrole gittim doktor nasılsın dedi ben direk hamile kalamadım ben dedim sana bu ay aşılama yapalım dedi ben isemedim 1 yıl kendimiz deneyelim olmazsa aşılamaya geçelim dedim tamam sen bilirsin dedi

bende 3 kez hamile kalmama rağmen doktorum spermyogram istedi normal çıktı. eşim 24 ben 23 yaşındayım . bizim için aşılama erken dedim:94: doktorum yooo anne baba olmak için gayet uygun yaştasınız dedi ama
açıkçası ben biraz psikolojik olarak dinlenmekk ve oluruna bırakmak istedim . mart ayında bir yılımız dolacak gidince kesin aşılama yapar. senin drların neden yapmadıklarını merak ediyorum aslında:26:

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik canım.. ben beklemedeyim 21 de falan adet olmam lazım inşallah olmam ve hamile kalmış olurum canım dua et bana nolur

Canım iyi geceler... Bitirdim şimdi canım okumayı. Allah kabul eder inşallah..

bu güzeldi sagol canım ya
ya insanoğlu işte
o kadar sabırsızım ki o kadar aceleciyim belkide rabbim sabrımı deniyor çok çok haklısın isyan etmemeye çalışıyorum ama olmuyo kuzum ya bazen oluyor neden diye hesap sorasım geliyor sonra hatayı anlıyorum ama
galiba bende eksik olan tam tevekkül bunu başaramıyorum
bunu başarmadan da rabbim dermanımı vermiycek bunun farkındayım
eskiden ne güzel farzlarımı yerine getirmek için çok dikkat ederdim
şimdi ise sagdan sola savrulup duruyorum
buna dur demenin zamanı galiba ama nasıl yapıcam nerden başlıycam inan bilmiyorum
ah bide ben bilsem neden sürekli işi yokuşa sürüyorlar
ama karar verdik kocişle mart sonu ankaraya gidince eşim 25 günlük izinli olucak o zaman aşılama deneriz dedi şimdi 2 ay kendi haline bırakalım dedi
öyle yapcaz bakalım kısmet
canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik canım.. ben beklemedeyim 21 de falan adet olmam lazım inşallah olmam ve hamile kalmış olurum canım dua et bana nolur
canımmmm güzel haberlerini bekliycem inan bana
inşallah rabbim gönlüne göre hayırlısından saglıklısından bir bebek nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…