Canım iyi geceler... Bitirdim şimdi canım okumayı. Allah kabul eder inşallah..
Geçmişi okumak mümkün olmadı maalesef!
Tüm dostlara selam olsun. İnternetimiz olmadığından giremiyorum. Sizleri çok özledik. Bizler iyiyiz şükürler olsun. Bebek de iyi ancak iki gündür nazar oldu teyzeleri, ne olur okuyunuz bizleri gıyabımızda. Adını söyledim mi bilmiyorum kuzumuzun adı Ömer Asaf oldu. Dua ve selamlarımla. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Geçmişi okumak mümkün olmadı maalesef!
Tüm dostlara selam olsun. İnternetimiz olmadığından giremiyorum. Sizleri çok özledik. Bizler iyiyiz şükürler olsun. Bebek de iyi ancak iki gündür nazar oldu teyzeleri, ne olur okuyunuz bizleri gıyabımızda. Adını söyledim mi bilmiyorum kuzumuzun adı Ömer Asaf oldu. Dua ve selamlarımla. Allah herkese nasip etsin inşallah.
sanırım bu sıralar senin tefriciyelerin duası yapılıyor. rabbim dualarını kabul etsin canım gönlünün muradını versin şu mübarek cuma hurmetine
amiiin canım çok saol allah razı olsun kabul etsin inşallah
hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
aminnnnnn
bu gün iş yerinde 5 yaşlarında zihinsel özürlü tatlı mı tatlı bi kız çocuğu gördüm içim cız etti
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin . Acı çektik hemde çok ama rabbim başka sınav vermesin inşallah.
aşk olsun kızlar
okadar yazıyorum bi cvp yazan adımı söyleyen bile yok
ama anlıyorum sizi
herkesin bi derdi var
size haber veriyim dedim
sabah doktordaydım
4 tane yumurta olmuş
2 si 18 2si 17 yarın çatlatma iğnesi vurulcam
ama umutlumusun hilal derseniz hayır umutlu değilim
ama kendi adıma umutlu değilim
allah alnıma bi yazı çizmiş
bana düşen kabullenmek
ben tedbirimi alıyım takdir allahtan
böyle işte varmı ban hamile kalmak önerileriniz
günaydın arkadaşlar bende sürekli takip ediyorum siteyi pek birşey olmayınca yazmıyordum neyse benim sorunuma gelince malum bendede kanda pıhtılaşma çıktı mthfr 677 homozigot ptoein s düşük şu an coraspin ve folik asit kullanıyorum gebe kalıncada iğne vurulacağım şu an korunmayı bıraktık benim ilk gebeliğim 26 haftalık preeklemsi nedeniyle erken doğum yaptım ikinci çocuğu düşünüyoruz allahım nasip ederse allahım bu yolda hiçkimseyi oyalamasın hamile kalmak isteyenlerin en hayırlı zamanda göbüşlerini doldursun hamailelerin bir çırpıda kolayca doğum yapmalarını nasip etsin doğum yapanların çocuklarına allahım uzun ömür versin
selam ommanaşk olsun kızlar
ama anlıyorum sizi
herkesin bi derdi var
size haber veriyim dedim
sabah doktordaydım
4 tane yumurta olmuş
bana düşen kabullenmek
amin canım aminaminnnnnn
bu gün iş yerinde 5 yaşlarında zihinsel özürlü tatlı mı tatlı bi kız çocuğu gördüm içim cız etti
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin . acı çektik hemde çok ama rabbim başka sınav vermesin inşallah.
canımcım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum güzel haberlerini alalımaşk olsun kızlar
ama anlıyorum sizi
herkesin bi derdi var
size haber veriyim dedim
sabah doktordaydım
4 tane yumurta olmuş
bana düşen kabullenmek
inşallah canım ya ne kadar çok istiyorum bunu ama kısmetcanım benim ya üzülme lütfen seni çok iyi anlıyorum
ama vardır bi zamanı kendini yıpratırsan daha kötü olur
biraz önce hastanedeydim
bi kadın 42 yaşında ve istemeden hamile kalmış
nasıl heveslendim
nasıl istedim onu yerinde olmayı anlatmam
2 ayın var önünde kocaman şükğrler olsun bi sorununda yok ozüzen sıkıca çalış canım
inşallah kocişin askerden dönene kadar doğurmuş olursun canım benim
çok doğru söylüyosun canım benim çok haklısıncanım kızıyorum sana bazen neden bu kadar ümitsizsin ne güzel işte tam 4 tane yeterli büyüklükte yumurtan var niye olmasınki
ya yumurtalıklarında bi sorun olsaydı gelişmeselerdi beterin beteri var şükret ve ümidini yitirme
inşallah canım ağzından bal damlıyo :)selam omman
umutsuzluk mutsuzluk bebiğinin gelmesini engeller canım hayata daha pozitif daha neşeyle bak
her sıkıntıdan pay çıkarıp önümüze bakmayı bilmeliyiz . çok güzel 4 tane yumurtan olmuş
hamile kalma öneri: hayata tüm enerjinle pozitif olmak ve gülmek ...
sen bu çatlatma iğnesiyle hamile kalıcan gör bak
hayırlııs olsun canımcanımcım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum güzel haberlerini alalım
canım ya adetlerin düzenlimiydi senin
doktor benim adetlerim düzenli diye bana çatlatma iğnesi yaptırtmıyor
benim adetlerim düzenlidir 3 kere aksadı 2sinde hamileydim geçen ayda niye aksadı bilmiyorum
çatlatma iğnesi olucam
tek doz tek su
2 doz iki su vermedi yumurtalar kistleşmesin diye..
inşallah canım ya ne kadar çok istiyorum bunu ama kısmet
bu ay bal tarçın çörekotuna başladım
aynı zamanda adaçayı içiyorum
eşimde sigarayı bıraktı e vitaminide alıyor
bide 4444 salavatı tefriciye 313 ayetel kürsiokumayı düşünüyorum
bide şey varmış 7 gün oruç tutup bir suya ya musavvir ya halık ya barık 21 kere okuyup o suyla orucumuzu açıcakmışız onu araştırıyorum
biz elimizden geleni yapalımda artık gerisi rabbime kalmış napalım
hahahhacanıııım hayırlısı olsun hadi bakalım inşallah 14 gün sonra burdan hayırlı haberlerini alırız.
hilalcim dördüde dölleniyomuş bi de
bu durumlarda çoğul gebelik oluyo ama.
dilerim sein ikizlerin olsun inşallah hayırlısıyla
kvrcık, omman, nergis, tarfili tgsber ve isteyen herkese allah en kısa zamanda bebiş versin inşallahhh...
tgsbercim iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok midem bulanınca sevinen tuhaf biri oldum aklım pztde.. umutla bekliyorum.. inşallah güzel haber veririm size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?