Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kizlar nasilsiniz keyifler nasil imarim herkes iyidir
kvrck ve omman valla kiziyorum sizin su umutsuzlugunuza hersey de vardir bi hayir elbet eger hic olmasaydi daha once dusuk yapmazdiniz bizim icin soylemesi kolay diyebilirsiniz ama her gun okuyorum ve cok uzuluyorum size kendinizi cok yipratiyorsunuz benim neler yasadigimi elimden geldigince yaziyorum size bu bebegimde doktor dusecek dusecek dedi bu nasil bir duygudur bilirsiniz hatta hastahaneeye yatis kagitlarimi bile hazirlamis doktor dusecek ya hani ama ne olsu Rabbim ol dedi ve yarin 19.haftamiza giriyoruz doktorlari fazla kafaniza takmayin bazen cok konusuyorlar onlar lutfen toparlayin kendinizi dua edin

essebe ne yaptin tatlim hadi ama senin guzel haberlerini bekliyorumm

wie maşallah canımm yaa yolu yarıladın bile Allah'ın izniyle.
Rabbim kucağında göstersin inşallah.
cinsiyet belli mi, birde doktor kontrolün ne zaman canım

yumurta takibi falan diyodun hayatım.

canım bu ay aşılamayı denedik biz ama tutmadı..
dün hcg baktırdım adetime 3 gün var ama ben sabredemedim tabi 2 çıktı yani negatif..hayırlısı bakalım vardır bir zamanı kendi haline bırakmayı düşünüyorum bir süre...

Son düzenleme:
wie maşallah canımm yaa yolu yarıladın bile Allah'ın izniyle.
Rabbim kucağında göstersin inşallah.
cinsiyet belli mi, birde doktor kontrolün ne zaman canım

yok canim yaaa nerde cok inatci olcak galiba 2 kontroldur acmiyor bacaklarini yada utaniyormu ne aman saglikli olsunda cinsiyetini elbet ogreniriz bir gun gec olsun guc olmasin bir sonraki kontrolum subatin 9unda yine tarama yapacaklar hastahanede ic organlarina bakilacak yine,kendi doktorumda da subatin 10una hayirlisi bakalim

Selam canım nihayet yazmaya karar verdin. hep allta görüyom seni ama bi türlü yazmadın. çok geçmiş olsun sanada.. duaların için amiiiin diyorum .

canım ben geçmişi okuyordum daha önce bir iki kere yazmıştım çok güzel paylaşımlarınız var canım sen nasılsın

maşallah inşallah sağsalim gelir bebişin hemşom.valla öle ama bendede hala tık yok ilk bebeğin üstünden 14 ay geçti hala bekliyozzzz artık sıkıntılanmaya başladım valla olmayacakmı diye?

limonlu çay slm.ya ben test yaptığımda hep 0.100 falan çıkıyor 2 ii değer değilmi?genelde doktorlar böle durumlarda bi kaç gün sonra gene test istiyor?yükselir belki?

Canım benim, nolur hiç canını sıkma, Allaha şükür bak yumoşların var bir sürü... Dua ediyorum canım, inşallah en kısa zamanda gelecek bebiş... Tek tavsiyem lütfen kafana takma.. Nasılolsa Allahın izniyle olacak...

ayyy arkadaşım inşallah bizimde olcak bebişimiz ama önce kendimizi kasmamalıyız galiba.bende en son çatlatma iğnesi falan olduğumda progesteronum 40 dı doktorum süper değer eğer olursa ikiz üçüz bile olabilir dedi ama maalesef olmadı.

ya bide kızlar ben bu ay garip bişey yaşadım hala anlamadım ne olduğunu kafama çok takılıyor.adetim 2 gün geçti test yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif 10 gün geçti hala olmamıştı sabah ilk idrarla evde kendim yaptım ikinci çizgi belirdi , eşimede gösterdim oda gördü.ben hamile havasına girdim tabi randevu aldım doktordan falan öğlene kanama başladı 7 gün falan sürdü.doktora gittik oda anlamadı acaba düşükmü yaptımki?
bide bende sigara içiyorum birlikte bıraksakya oda çok büyük etken kendime çok kzııyorum çokkkkkk

Son düzenleme:

canım randevum 3,30daydı eve gel yemek,namaz derken ancak açabildim.çok şükür bebişimiz iyi bu kontrole ablasınıda götürdük.kardeşinin kalbini dinledi anneee kalbi çalışıyo diğerleri gibi değil demesini görmeliydiniz..oğluşumuz olcakmış teyzeleri rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin wiecim ilgilendiğin için teşekkür ederim..bizimki nihayet açtı sıra seninkinde bi dahaki kontrolünde öğerniriz paşamızmı prensesimizmi...omman ve kvrck nolur stresten uzaklaşamya çalışın ve TEVEKKÜL edin görüceksiniz herşey daha başka olucak canlarım

canım benim umudunu kaybetme.dualarımız seninle.pozitif düşün.beslenmene dikkat et.inşallah güzel haberi en kısa zamanda vericeksin bize.

canım hayırlı olsun.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

azracım çok sevindim.rabbim bu güzel duyguyu bize de yaşatır inşallah.

Canım ne yaptın? Seni merak ettim...

canım aşılamaya başladık ...rabbim nasip ederse ben elimden geleni yapıyorum nasip değilse de hayırlısı diyorum...çarşamba doktora gittik durum şimdilik çok iyi ....moralim de çok iyi ....sadece çevremden elimden geldiği kadar bu süreci normal bir şeymiş gibi (ki zaten öyle) yaşamaya çalışıyorum işe gider gibi doktora gidiyorum....sonrasında o günü unutuyorum ya nasip dedim yola çıktım rabbim çok büyük bende durum bu

Kızlar 8 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü bugün test sonuçlarını aldım..

Kan pıhtılaşması varmış..

Ama genetik test çıkmamış...

45 gün olmasına rağmen kanda kesilmedi ve bugün dr um hormon testi istedi..

Çok zorlu bir yol beni bekliyor ama

Çocuk için değer

Moralimi hiç bozmuyorum çünkü

Anne olmak kolay değil..

Baştan koyvermek yok!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar merhaba sizlere son durumumu yazmak istedim oğlum ve ben 36 hafta 2 günlük olduk doktorum bu hafta coraspini kesti iğneye demir hapına calsiyuma devam 38 hafta için gün verecek sezeryan için yalnız şimdide şekerim yüksek çıkıyor düşürmek için de sıkı bir diyet yapıyorum doktorum pazartesi ameliyat tarihi verecek sizi bilgilendiririm gene bu arada toplam 12 kg aldım bu haftama kadar kızlar şekere dikkat edin sizde son haftalarınızda yeni hamileleride tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin hamile kalmak isteyenlere de allah tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…