Limonun naber canım nasılsın
görüşemiyoruz epeydir.
çalışmalar nasıl gidiyo tatlım
iyidir canımmm senden naber??
evet görüşemiyoruz ne zamandır, çalışmalar fos canım henüz bebek yok :)
yumurta takibi falan diyodun hayatım.
wie maşallah canımm yaa yolu yarıladın bile Allah'ın izniyle.
Rabbim kucağında göstersin inşallah.
cinsiyet belli mi, birde doktor kontrolün ne zaman canım
Selam canım nihayet yazmaya karar verdin. hep allta görüyom seni ama bi türlü yazmadın. çok geçmiş olsun sanada.. duaların için amiiiin diyorum .
slm kizlar nasilsiniz keyifler nasil imarim herkes iyidir
kvrck ve omman valla kiziyorum sizin su umutsuzlugunuza hersey de vardir bi hayir elbet eger hic olmasaydi daha once dusuk yapmazdiniz bizim icin soylemesi kolay diyebilirsiniz ama her gun okuyorum ve cok uzuluyorum size kendinizi cok yipratiyorsunuz benim neler yasadigimi elimden geldigince yaziyorum size bu bebegimde doktor dusecek dusecek dedi bu nasil bir duygudur bilirsiniz hatta hastahaneeye yatis kagitlarimi bile hazirlamis doktor dusecek ya hani ama ne olsu Rabbim ol dedi ve yarin 19.haftamiza giriyoruz doktorlari fazla kafaniza takmayin bazen cok konusuyorlar onlar lutfen toparlayin kendinizi dua edin
essebe ne yaptin tatlim hadi ama senin guzel haberlerini bekliyorumm
canım bu ay aşılamayı denedik biz ama tutmadı..
dün hcg baktırdım adetime 3 gün var ama ben sabredemedim tabi 2 çıktı yani negatif..hayırlısı bakalım vardır bir zamanı kendi haline bırakmayı düşünüyorum bir süre...
aşk olsun kızlar
okadar yazıyorum bi cvp yazan adımı söyleyen bile yok
ama anlıyorum sizi
herkesin bi derdi var
size haber veriyim dedim
sabah doktordaydım
4 tane yumurta olmuş
2 si 18 2si 17 yarın çatlatma iğnesi vurulcam
ama umutlumusun hilal derseniz hayır umutlu değilim
ama kendi adıma umutlu değilim
allah alnıma bi yazı çizmiş
bana düşen kabullenmek
ben tedbirimi alıyım takdir allahtan
böyle işte varmı ban hamile kalmak önerileriniz
çok doğru söylüyosun canım benim çok haklısın
bende öyle düşünüyorum ya hiç büyümeseydi ya çatlatmasaydı diye
ümitsizliğede şu yüzden düşüyorum hep iyiydi hep çatladı ama olmadı
yinede allahtan ümit kesilmez tabi...
inşallah canım ağzından bal damlıyo :)
inşallah tutar dediklerime çok pişman olurum
hayırlııs olsun canım
bende içiyorum sigara
inşallah bırakırım hamile kalır kalmaz
evet o orucu bende yapmayı düşünüyorum
rabbim dualarımı kabul etsin inşallahhhhhh
hahahha
ne güzel olur hep ikiz bebek istemişimdir
ailemizde hiç yok ama kısmet olurmu olur inşallahhhhhh
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
slm kizlar nasilsiniz keyifler nasil imarim herkes iyidir
kvrck ve omman valla kiziyorum sizin su umutsuzlugunuza hersey de vardir bi hayir elbet eger hic olmasaydi daha once dusuk yapmazdiniz bizim icin soylemesi kolay diyebilirsiniz ama her gun okuyorum ve cok uzuluyorum size kendinizi cok yipratiyorsunuz benim neler yasadigimi elimden geldigince yaziyorum size bu bebegimde doktor dusecek dusecek dedi bu nasil bir duygudur bilirsiniz hatta hastahaneeye yatis kagitlarimi bile hazirlamis doktor dusecek ya hani ama ne olsu Rabbim ol dedi ve yarin 19.haftamiza giriyoruz doktorlari fazla kafaniza takmayin bazen cok konusuyorlar onlar lutfen toparlayin kendinizi dua edin
essebe ne yaptin tatlim hadi ama senin guzel haberlerini bekliyorumm
canım benim umudunu kaybetme.dualarımız seninle.pozitif düşün.beslenmene dikkat et.inşallah güzel haberi en kısa zamanda vericeksin bize.aşk olsun kızlar
okadar yazıyorum bi cvp yazan adımı söyleyen bile yok
ama anlıyorum sizi
herkesin bi derdi var
size haber veriyim dedim
sabah doktordaydım
4 tane yumurta olmuş
2 si 18 2si 17 yarın çatlatma iğnesi vurulcam
ama umutlumusun hilal derseniz hayır umutlu değilim
ama kendi adıma umutlu değilim
allah alnıma bi yazı çizmiş
bana düşen kabullenmek
ben tedbirimi alıyım takdir allahtan
böyle işte varmı ban hamile kalmak önerileriniz
canım randevum 3,30daydı eve gel yemek,namaz derken ancak açabildim.çok şükür bebişimiz iyi bu kontrole ablasınıda götürdük.kardeşinin kalbini dinledi anneee kalbi çalışıyo diğerleri gibi değil demesini görmeliydiniz..oğluşumuz olcakmış teyzelerirabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin wiecim ilgilendiğin için teşekkür ederim..bizimki nihayet açtı sıra seninkinde bi dahaki kontrolünde öğerniriz paşamızmı prensesimizmi...omman ve kvrck nolur stresten uzaklaşamya çalışın ve TEVEKKÜL edin görüceksiniz herşey daha başka olucak canlarım
merhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı ve bizim miniğin kalp atışlarını duyduk. ailelerimizle paylaşmadık henüz sadece sizler biliyorsunuz. 26 ocakta tekrar kontrolüm var. hakkımızda hayırlısı. bebek isteyen herkese en kısa zamanda yüce rabbim nasip etsin.
kıvırcık canım lütfen üzülme. herşeyin hayırlısı olsun. sen kafana taktıkça olmuyor. kendni yıpratıyorsun. olur inşaallah. senin için dua ediyorum canım lütfen üzülme.
Canım ne yaptın? Seni merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?