Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy canim benim yaaa hadi gozun aydin cok sevindim valla sabahtan beri acip geri kapatiyorum senden bir haber varmi diye rabbime sukur guzel haberleri aldik yerim ben o pasayi nedendir bilmiyorum ama gebelik haftalarimiz ayni oldugundan seni kendime cok yakin hissediyorumm bakalim bizimki ne zaman gostercek cok inatci yaaa merak ediyorim aslinda bi taraftanda gec olsun da guc olmasin diyorum

slm kizlar yine ben bugun cok mutluyum icim icime sigmiyor yaa bakin bugun ne oldu paylasayimda umutsuzluga dusen arkadaslara örnek olsun benim bir arkadasim var 10 senelik evli ne yaptilarsa bir turlu bebekleri olmadi normal yolla denediler yok tup bebek denediler oda olmadi ama arkadasim hic umutsuzluga kapilmadi hep dua etti bende onu dualarimdan hic eksik etmedim inanin kizlar her gece dualarimda sizin ve o arkadasim icin dua ediyorum bugun onun hamile oldugunu ogrendim okadar mutlu oldumki doktor onun cocuk sahibi olamiyacagini bile soylemisti ya rabbim ol desin yeterki olmiycak diye birsey yok tamam bizde zor seyler yasadik ama bizim kucuk de olsa bir umudumuz caremiz ve tedavimiz var cok sukurr rabbim butun isteyenlerin gobusunu doldurur insallahh

ben 2 senedir coraspin,folbiol,becoziym-c kullanıyorum.hamile kaldığımdan beride 0,2 lik clexan kullanıyorum.bende çok düşünüyorum iğnenin dozu azmı diye genelde okuduklarım 0,4 lük kullanıyo.hangileri hetezerigot olunca daha kötü bilmiyorum,benim faktor v lie hariç diğerleri hetezerigot..ankarada yaşıyosun sanırım hangi doktora gidiosun..çokmu soru soruyorum :18:

canım benim bende aynı şeyleri hissdiyorum sanki bir tanıdığım bir arkadaşım gibisin..insan merak ediyor evet canım ama dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşaallah hep böyle mutlu iyi haberler ve nihayet doğum haberlerimizi yazarız..sonrasındada unutmayalım birbirimizi bebeklerimizi yazalım..
ahtamara teşekkür edeirm canım darısı sana ve tümm yeni hamişlere..

slm canim,

arkadasin icin sevindim, Rabbim hayirli evlatlar versin, üzülüp kendini birakan arkadaslara da bir örnekte benden:

Arkadasimin bir tüpü kapali, digeri ise, cok cok az yumurta üretiyor, bir ay varsa diger yok. ümitsiz vakka. ameliyat icin acip duruma bakiyorlar, bir sey yapmadan kapatiyorlar. dr lar diyor ki tek sansiniz tüp bebek, belki oda tutmaz. Birde kist, miyom hepsi var. Subat tatilinde tüp bebek deneyeceklerdi. O kadar rahatlarki nasil olsa olmuyor tüp bebek yapacagiz diye, o rahatlikla hamile kaliyor. Dr lar bile inanamiyor. Iste bu Rabbimin mucizesi diyorum. Önce Allaha inanip güvenecek, sonrada kafamizi kötü düsüncelerden uzaklastiracagiz. Kötü düsünerek hormonlarimizi o kadar cok etkiliyoruz ki inananilmaz. O yüzden hep güzel düsünelim. Olumlu düsünelim.

hepinize güzel günler diliyorum

selam.. omman canım o kadar negatif düşünme lütfen, hep olumsuzluklar kafanda, neye inanırsan o olur.
wie cim bence senin kızın olacak canım. benimki gibi pek nazlı çıktı bir türlü göstermiyor. bizim 21. haftada ayrıntılı ultrasonda belli olmuştu.bu arada arkadaşına da çok sevindim.rabbim sağlıklı hamilellikler nasib etsn.

essebe gözünüz aydın. oğluşunuza da maşallah diyelim. allah kucağına almayı da nasib etsin.

merhaba nuray iyi geceler sana müsaitsen sorularım olacak ben yeni bir profa gittim o rahim ağzına ve vajinal ultrasyonla baktı bana rahim filmi ve hitereskopi yapılmasına gerek yok dedi.birde benim suyum 13 ,14 haftalarda geliyordu son düşüklerimde bir ay daha öyle yaşadı yavrularım.rahim ağzı olsa ilerleyen haftalarda rahim taşımaz dedi.senin alternatif birde rahim ağzı dikilip 11.haftada su gelecekmi yoksa gelmeyecekmi birde bu denensin dedi.bende tabi ne yapacağımı bilmiyorum.şu anki doktorlamı yoksa bunlamı devam edeceğim bilemiyorum canım senin suyla berabermi geliyordu düşükler ben artık kafayı yiyeceğim o öyle diyor bu böyle Allah ım tez zamanda kurtarsın bizi inş....

bilmiyorum canim hayirlisi bakalim tek hayirli saglikli olsunda gerisi onemli degil nasil olsa ogrenecez birgun ama ilk oldugu icin de cok meraklaniyorum bidahaki kontrolum subatin 9un da ozaman da 22.haftamizda oluyoruz nasil gececekse gunler hayirlisi gulum valla umarim sag salim aliriz kucagimiza

limonlu çay slm.ya ben test yaptığımda hep 0.100 falan çıkıyor 2 ii değer değilmi?genelde doktorlar böle durumlarda bi kaç gün sonra gene test istiyor?yükselir belki?

merhaba misspoem eşimde senin gibi düşünüyor ama banada eğer olsaydı daha yüksek çıkardı gibi geliyor bilmiyorum artık Allah'tan umut kesilmez tabi inşallah dediğin gibi olur canım :))

sağol canım..sende yolun sonuna yakşlaşıyorsun inşaallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız hepimiz ...

canım oğluşun geliyomuş tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

günaydın hanımlar, çok heyecanlıyım pztyi bekliyorum sabırsızla. dualarınızı eksik etmeyin benden..

ay maşallah canımmm . oğluşunu kucağına aldığını da görücez inşallah hayırlısıyla

ay canım. inşallah en kısa zamanda güzl haberlerini alıcaz.

geçmiş olsun canım. teşhis çok önemli.. umarım en kısa zamanda acını unutturca sağlılı bebişine kavuşursun

ayyy ne güzel, maşallah ne kadar az kalmış.. sağlıklı kolay bi doğum olur inşallah. hepimiz en kısa zamanda kavuşalım meleklerimize..

canım çok olur mu hiç. birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. pek şey bilmiyorum aslında , çünkü çok ilerleyememişti gebeliklerim. ben ankaradayım. prof lütfü önderoğluna gidiyorum.doktorum içime sindi. inşallah bu sefer herşey güzel olucak allahın izniyle..

Son düzenleme:
kızlar merhaba umarım herkes iyidir.biz hastanedeyiz.doruk efem hasta oldu.evde grip olan vardı virüz kaptı.öksürük başladı.ciğere inmesin diye küveze aldılar.gidip emziriyorum bazen mama veriyolar.antibiyotikten takatsiz düştü.ememiyo fazla.sarılığı yükseldi biraz.ışın tedavisi verdiler.çarşamba çıkarız inşallah.dualarrınızı bekliyorum.yavruma Allah şifa versin.herkesin yavrusunu bağışlasın.çok ağladım ama burdaki bebekleri bir görseniz şükrediyo insan.

AZDALAR
canım çok çok geçmiş olsun rabbim bian önce şifalar nasip etsin
FERYADcım
tedaviye başlamışsın güzel gelişmelerini bekliyoruz kuzum
WİE
canım rabbim yar ve yardımcın olsun içini ferah tut

arkadaşlar bu kan sulandırıcı iğnelerden kullananlardan yardım bekliyorum.3 gündür iğneyi yapıyoruz ama iğnelerin battığı yerler morardı.sizler nasıl yapıyorsunuz...beni biraz aydınlatırmısınız arkadaşlar...

slm kızlar adetim 3 gün geçti sabredemedim test yaptım ilk etapta bişey çıkmadı tek çizgi gibiydi bir kaç saat sonra çooookk hafif bi pembe çizgi belirdi.sizce nedir bunun anlamı?böyle ikinci çizgiyi saatler sonra çok silik görüp hamile olan var mıdır?bu arada korunmayı 31 aralıkta bırakmıştım yeni gebelik oluşuyor olabilir mi sizce?

slm, benimde 2. cizgim silik cikmisti birinde, ama en dogrusu sonuc telas yapmadan kan testi yaptirman sanirim, Rabbim gönlüne göre versin insallah..

Slm, ilk baslarda bende morardigi icin korkuyordum, ama doktorum normal oldugunu söyledi, her defasinda igneyi moraran yerlerin disina yapmaliymisiz.

slm, benimde 2. cizgim silik cikmisti birinde, ama en dogrusu sonuc telas yapmadan kan testi yaptirman sanirim, Rabbim gönlüne göre versin insallah..

evet sanırım öyle telaş yapmamak lazım hakkımızda hayırlısı olsun.cevabın için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…