canım randevum 3,30daydı eve gel yemek,namaz derken ancak açabildim.çok şükür bebişimiz iyi bu kontrole ablasınıda götürdük.kardeşinin kalbini dinledi anneee kalbi çalışıyo diğerleri gibi değil demesini görmeliydiniz..oğluşumuz olcakmış teyzelerirabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin wiecim ilgilendiğin için teşekkür ederim..bizimki nihayet açtı sıra seninkinde bi dahaki kontrolünde öğerniriz paşamızmı prensesimizmi...omman ve kvrck nolur stresten uzaklaşamya çalışın ve TEVEKKÜL edin görüceksiniz herşey daha başka olucak canlarım
canım benİMKİ FAKTÖR V LEİDEN... ilk 2 gebeliğim 7-8. haftlarda kalp atışı alınadığı ve 5. haftalarda kaldığı için sonlandırılmıştı.. hazirandan beri corasprin ve folbiol kullanıyorum. şimdi sabah aksam 0,3 fraxparine aiğne kullanıyorum. dozu az geliyor mu diye düşündüğüm de oluyo.. sen ne kullanıyosun?
canım benim bende aynı şeyleri hissdiyorum sanki bir tanıdığım bir arkadaşım gibisin..insan merak ediyor evet canım ama dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşaallah hep böyle mutlu iyi haberler ve nihayet doğum haberlerimizi yazarız..sonrasındada unutmayalım birbirimizi bebeklerimizi yazalım..ayy canim benim yaaa hadi gozun aydin cok sevindim valla sabahtan beri acip geri kapatiyorum senden bir haber varmi diye rabbime sukur guzel haberleri aldik yerim ben o pasayi nedendir bilmiyorum ama gebelik haftalarimiz ayni oldugundan seni kendime cok yakin hissediyorumm bakalim bizimki ne zaman gostercek cok inatci yaaa merak ediyorim aslinda bi taraftanda gec olsun da guc olmasin diyorum
slm kizlar yine ben bugun cok mutluyum icim icime sigmiyor yaa bakin bugun ne oldu paylasayimda umutsuzluga dusen arkadaslara örnek olsun benim bir arkadasim var 10 senelik evli ne yaptilarsa bir turlu bebekleri olmadi normal yolla denediler yok tup bebek denediler oda olmadi ama arkadasim hic umutsuzluga kapilmadi hep dua etti bende onu dualarimdan hic eksik etmedim inanin kizlar her gece dualarimda sizin ve o arkadasim icin dua ediyorum bugun onun hamile oldugunu ogrendimokadar mutlu oldumki doktor onun cocuk sahibi olamiyacagini bile soylemisti ya rabbim ol desin yeterki olmiycak diye birsey yok tamam bizde zor seyler yasadik ama bizim kucuk de olsa bir umudumuz caremiz ve tedavimiz var cok sukurr rabbim butun isteyenlerin gobusunu doldurur insallahh
selam.. omman canım o kadar negatif düşünme lütfen, hep olumsuzluklar kafanda, neye inanırsan o olur.
wie cim bence senin kızın olacak canım. benimki gibi pek nazlı çıktı bir türlü göstermiyor. bizim 21. haftada ayrıntılı ultrasonda belli olmuştu.bu arada arkadaşına da çok sevindim.rabbim sağlıklı hamilellikler nasib etsn.
essebe gözünüz aydın. oğluşunuza da maşallah diyelim. allah kucağına almayı da nasib etsin.
limonlu çay slm.ya ben test yaptığımda hep 0.100 falan çıkıyor 2 ii değer değilmi?genelde doktorlar böle durumlarda bi kaç gün sonra gene test istiyor?yükselir belki?
sağol canım..sende yolun sonuna yakşlaşıyorsun inşaallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız hepimiz ...selam.. omman canım o kadar negatif düşünme lütfen, hep olumsuzluklar kafanda, neye inanırsan o olur.
wie cim bence senin kızın olacak canım. benimki gibi pek nazlı çıktı bir türlü göstermiyor. bizim 21. haftada ayrıntılı ultrasonda belli olmuştu.bu arada arkadaşına da çok sevindim.rabbim sağlıklı hamilellikler nasib etsn.
essebe gözünüz aydın. oğluşunuza da maşallah diyelim. allah kucağına almayı da nasib etsin.
canım oğluşun geliyomuş tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahcanım randevum 3,30daydı eve gel yemek,namaz derken ancak açabildim.çok şükür bebişimiz iyi bu kontrole ablasınıda götürdük.kardeşinin kalbini dinledi anneee kalbi çalışıyo diğerleri gibi değil demesini görmeliydiniz..oğluşumuz olcakmış teyzelerirabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin wiecim ilgilendiğin için teşekkür ederim..bizimki nihayet açtı sıra seninkinde bi dahaki kontrolünde öğerniriz paşamızmı prensesimizmi...omman ve kvrck nolur stresten uzaklaşamya çalışın ve TEVEKKÜL edin görüceksiniz herşey daha başka olucak canlarım
canım randevum 3,30daydı eve gel yemek,namaz derken ancak açabildim.çok şükür bebişimiz iyi bu kontrole ablasınıda götürdük.kardeşinin kalbini dinledi anneee kalbi çalışıyo diğerleri gibi değil demesini görmeliydiniz..oğluşumuz olcakmış teyzelerirabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin wiecim ilgilendiğin için teşekkür ederim..bizimki nihayet açtı sıra seninkinde bi dahaki kontrolünde öğerniriz paşamızmı prensesimizmi...omman ve kvrck nolur stresten uzaklaşamya çalışın ve TEVEKKÜL edin görüceksiniz herşey daha başka olucak canlarım
ay canım. inşallah en kısa zamanda güzl haberlerini alıcaz.canım aşılamaya başladık ...rabbim nasip ederse ben elimden geleni yapıyorum nasip değilse de hayırlısı diyorum...çarşamba doktora gittik durum şimdilik çok iyi ....moralim de çok iyi ....sadece çevremden elimden geldiği kadar bu süreci normal bir şeymiş gibi (ki zaten öyle) yaşamaya çalışıyorum işe gider gibi doktora gidiyorum....sonrasında o günü unutuyorumya nasip dedim yola çıktım rabbim çok büyük bende durum bu
Kızlar 8 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü bugün test sonuçlarını aldım..
Kan pıhtılaşması varmış..
Ama genetik test çıkmamış...
45 gün olmasına rağmen kanda kesilmedi ve bugün dr um hormon testi istedi..
Çok zorlu bir yol beni bekliyor ama
Çocuk için değer
Moralimi hiç bozmuyorum çünkü
Anne olmak kolay değil..
Baştan koyvermek yok!!!!!!!!!!!!!!!
ayyy ne güzel, maşallah ne kadar az kalmış.. sağlıklı kolay bi doğum olur inşallah. hepimiz en kısa zamanda kavuşalım meleklerimize..kızlar merhaba sizlere son durumumu yazmak istedim oğlum ve ben 36 hafta 2 günlük olduk doktorum bu hafta coraspini kesti iğneye demir hapına calsiyuma devam 38 hafta için gün verecek sezeryan için yalnız şimdide şekerim yüksek çıkıyor düşürmek için de sıkı bir diyet yapıyorum doktorum pazartesi ameliyat tarihi verecek sizi bilgilendiririm gene bu arada toplam 12 kg aldım bu haftama kadar kızlar şekere dikkat edin sizde son haftalarınızda yeni hamileleride tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin hamile kalmak isteyenlere de allah tez zamanda nasip etsin
ben 2 senedir coraspin,folbiol,becoziym-c kullanıyorum.hamile kaldığımdan beride 0,2 lik clexan kullanıyorum.bende çok düşünüyorum iğnenin dozu azmı diye genelde okuduklarım 0,4 lük kullanıyo.hangileri hetezerigot olunca daha kötü bilmiyorum,benim faktor v lie hariç diğerleri hetezerigot..ankarada yaşıyosun sanırım hangi doktora gidiosun..çokmu soru soruyorum :18:
slm kızlar adetim 3 gün geçti sabredemedim test yaptım ilk etapta bişey çıkmadı tek çizgi gibiydi bir kaç saat sonra çooookk hafif bi pembe çizgi belirdi.sizce nedir bunun anlamı?böyle ikinci çizgiyi saatler sonra çok silik görüp hamile olan var mıdır?bu arada korunmayı 31 aralıkta bırakmıştım yeni gebelik oluşuyor olabilir mi sizce?
arkadaşlar bu kan sulandırıcı iğnelerden kullananlardan yardım bekliyorum.3 gündür iğneyi yapıyoruz ama iğnelerin battığı yerler morardı.sizler nasıl yapıyorsunuz...beni biraz aydınlatırmısınız arkadaşlar...
canım oğluşun geliyomuş tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
slm, benimde 2. cizgim silik cikmisti birinde, ama en dogrusu sonuc telas yapmadan kan testi yaptirman sanirim, Rabbim gönlüne göre versin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?