Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim adetime bi kaç gün vardı testi yaptığımda.aynen bir saat sonra gibi 2.hafif çizgi çıktı.hadi hayırlısı bakalım.müjdeli haberi bekliyoruz.

daha öncede yazmıştım ama kimse dikkate almadı şu an bende hamileyim daha çok yeni dün kan tahlili yaptırdım sonuç 62 çıktı bugün doktora gittik clexan 0.6 lık başladık benim sormak istediğim iğnelere yüzde ödüyormusunuz raporlarınızda ne yazıyor cevaplarsanız çok memnun olurum
yarın kan değerlerini tekrarla dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

zaten birgün olacak umuduyla ayakta kalıyorum
tamam diyorum kafaya takmayacağım hayatıma bakacağım ama olmuyo
bugün bebek kıyafetleri gördüm okadar miniklerki
nasıl istedim bi bebem olsun
ama inanıyorum olcak inşallahhhhhh

inşallah canım benim
benimde çok iyiymiş bende gördüm
anlıyorum artık:))))
doktor ikisi üçü döllenebilir dedi
allahım dedim sen nasip et bi iki farketmez sağlıkla olsunda

evet düşük olabilir seninde belki döllenmiştir tutunamamış düşmüştür
inşllalh bu ay hamiş kalırsın canım
su geçer gider 9 ay inşallahhhh

evet ya bu sigarayı bırakmam lazım herşeyi denedim ama
irademe yenik düşüyorum
ben onu bırakıyorum o beni bırakmıyo
bıraksak çok iyi olur hemde çok iyi

hayırlı olsun canım. iğneler için rapor çıkartman gerek. o zaman yüzde ödemezsin.teşhis:derin ven trombozu düşük riskli gebelik 9 ay boyunca kullanması uygundur yazıyor.

canım hayırlı olsunnn, tebrik ederim ..rapor çıkarınca yüzde ödemiyosun. raporda iğnenin günlük adet ve miktarı, adı ,gebelik haftası , teşhis ( tanımlanmış venlerin embolizm ve trombozu-yüksek-riskli gebeliklerin gözlemi ) yazıyo bende 2*0,3 fraxparine diye yazılmış. çıkardığın tarihten itibaren 1 yıl boyunca raporlu oluyosun.bi de reçete yazdırıyosun. bende 40 kutu yazıldı. bi büyük poşet aldım eczaneden Allah kullanma nasip etsin diye getirdim eve... bittiği zaman tekrar yazdırıyosun. yani rapor yıllık çıkıyo, reçeteni istediğin yere iğnen bittikçe yazdırıyosun..

Son düzenleme:
olucak tabi kuzucum olucak sen üzülme emi seninde en güzel haberlerini alıcaz biraz ugraştırcak seni üzecek ama olucak bunu düşünmekten asla vazgeçme olucak

canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah güzel haberlerini alırız ama 15 günde bebek olma ihtimali olsa bile bunun belli olma ihtimali biraz düşük gibi geldi bana
1 hafta sonra falan bi tahlil yaptır bakalım inşallah bebektir

redmask,kıvırcık hepinize teşekkür ederim rabbim sizede hayırlı paşalar,prenssler nasin etsin..
amin canım isteyen herkese inşallah

merhaba canım dün akşam görmemişim yazdıklarını.benim suyum önce gelmedi. öncelikle kanama şeklinde başladı,2-3 hafta kanama olduktan sonra sancı eklendi. sonra suyum da gelince yaşadım kayıplarımı. zaten su gelişinden sonra sancı hapı verip aldılar.fakat rahimde bir problem varsa bunu rahim filmi çekmeden vajinal ultrasonla anlayabileceklerini zannetmiyorum.çünkü benim her iki gebeliğimde de öncesinde de ultrasonla problemi anlamadılar. rahimde anomali olduğu ancak rahim filmi çekilince anlaşıldı.rahim ağzı yetmezliği ise ancak gebelik sırasında yapılan ölçümlerle anlaşılabiliyor. 12-13.hafta civarında gerekliyse, yada önlem olarak serklaj uygulanıyor.ben yinede bir kez daha riske atmaktansa en azından rahim filmi çektirmeni tavsiye ediyorum. ve hangi doktor sana güven veriyorsa ona git.eğer hala için rahat değilse başka bir doktora daha git. hatta bir eğitim ve araştırma hastanesinin perinatoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim. çünkü senin hikayen deki düşüklerde benim gibi sırf kan pıhtılaşmasına bağlı gibi görünmüyor.kolaylıklar diliyorum canım. umarım en dopğru doktoru bulursun ve bebeğine kavuşursun.
canım öncelikle sağlıklı gebelikler diliyorum.morluklar seni korkutmasın hepimiz aynı tedirginlikleri yaşadık. özellikle ilk zamanlar acemiliğin de etkisiyle morarmalar biraz fazla oluyor ama zamanla elin alıştıkça daha rahat olacaksın. iğneyi hafif eğimli batırmanı ve ilacı çok yavaş enjekte etmeni öneririm. birde iğneyi çekince kolonyalı bir pamukla bir kaç dakika opvmadan sadece bastırmayı dene.yinede morluklar oluşabilior.bunlar seni korkutmasın.ben klinikte bile vurdurduğumda morluk oluşuyordu. biraz da cilt hassasiyetiyle ilgili sanırım.

hayrlı sağlıklı gebelikler diliyorum.diğer arkadaşlarda cevap vermiş ,rapor çıkartırsan yüzde ödemiyorsun.ve raporlu olunca sağlık ocaklarında yada aile hekimine yazdırabiliyorsun.benim raporumda derin ven trombozu düşük riskli gebelik yazıyor.kullandığım iğneye ek olarak bulamazsam alternatif olrak kullanabileceğim iğneler yazıyor. raporla 2 aylık alabiliyoruz iğneleri.

hmm o doktoru duymamıştım bi hastaneye bağlımı o doktor.ben hacettepede sinan beksaça gidiyorum işinde iyi diyolar ama biraz ciddi pek fazla soru filan soramıyorum.belki gün geçtikçe alışırım inşallah daha pek alışamadım..amin inşallah hepimiz içinde herşey güzel olur...

hayırlı olsun canım. iğneler için rapor çıkartman gerek. o zaman yüzde ödemezsin.teşhis:derin ven trombozu düşük riskli gebelik 9 ay boyunca kullanması uygundur yazıyor.
teşekkür ederim canım en sonunda aranıza katıldım bundan sonra sık gelirim darısı sana ve bebek isteyen herkese olsun.
canım çok teşekkür ediyorum bende öyle biliyordum ama bugün yüzde ödedik raporum olmasına rağmen ne kadarlık hamilesin senin değerlerin nasıl canım allahım herkesin kucağına almayı nasip etsin bugün ilk iğnemi oldum hemşire yaptı kendim nasıl yapacam bilemiyorum inşallh yapabilirim
canım verdiğiniz bilgiler için çok sağolun rapor çokarttım ama sanırım teşhis yeterli değil pazartesi tekrar gideceğim raporu düzeltir inşallah sen doğum yaptınmı senin değerlerin nasıldı

nuraycım şimdiki doktorum zaten perinatoloji uzmanı hacettepede prof sinan bey o ısrarla antikorlar ve genetik diyor 3 de 2 şansın var bir diğer hamileliğinde kortizon vereceğim diyor.son gittiğimde lütfü beydi o da alanında iyi bir hekim.o da kortizonu önermiyor bir rahimağzına dikiş kalmış denenmemiş birde alternatif o denensin diyor.su gelecekmi gelmeyecek mi diyor. gerçi pekde içime sinmedi.diğer hocada 2 tane tedavide kaybettim bebeklerimi.benim birde 3. düşükle bu düşük arasında ki fark bu düşük ilk su etapta peçeteye geldi sonra biraz daha geldi.diğerinden azdı.ama sonuçta geldi.sanki beni bilen doktor iyi gibi geliyor sonra kafam karışık anlayacağın bana dua et hayırlısı Allah tan seninde kafanı şişiriyorum kusura bakma...

ben kızıma hamileyken iğneler için rapor çıkartmıştık.. 7 ay ANALIK kaşesi ile para ödemeden aldım, sonra ssk sistemi değişti ve ANALIK kaşesini kaldırdılar %20 sini ödeyerek almıştım.. ve hala bu şekilde olduğunu biliyorum..

inşallah hamilesindir,genelde yanlış çıkma durumu yok testlerin umarım güzel haberler alırsınnnnn.geç döllenme olablr tabiki?hamilelr artmaya başladı galiba bu ara sayfamızda.

merhaba misspoem eşimde senin gibi düşünüyor ama banada eğer olsaydı daha yüksek çıkardı gibi geliyor bilmiyorum artık Allah'tan umut kesilmez tabi inşallah dediğin gibi olur canım :))

5-50 arası 2 hafta 5 ten aşağısı negatif sonuç deniyor ve böle bi değrdede tekrar tekrar test yaptırılıyor benim bildiğim.sen yinede dinlen bol bol ne olur ne olmaz ve sabah tekrarla testi inşallah artmıştır.hergün artıyor değer çünkü.benim şimdiye kadarkı yaptırdığım testlerin en yükseği 0.500 dü ki oda çatlatma iğnesiyle beraber vücuda hcg hormonu veriliyo biliyosun ondan sebep öleydi yoksa hep 0.100 ,0.200 falan çıkar.
bu arada sen tedavidemisin yoksa doğal dengeyemi bıraktın.inşallahhhhhhhhhhhhhhh yükselmiştirde seviniriz.bizim gibi hamilelik bekleyenlerede umut olur.ben geçen ay galiba düşk yaptım bu ayda vücudumda bi gariplikler var ama bilmiyorum yarın kontrolüm var öğrenirim.

OMMAN: inşallah canım benim
benimde çok iyiymiş bende gördüm
anlıyorum artık:))))
doktor ikisi üçü döllenebilir dedi
allahım dedim sen nasip et bi iki farketmez sağlıkla olsunda

evet düşük olabilir seninde belki döllenmiştir tutunamamış düşmüştür
inşllalh bu ay hamiş kalırsın canım
su geçer gider 9 ay inşallahhhh

evet ya bu sigarayı bırakmam lazım herşeyi denedim ama
irademe yenik düşüyorum
ben onu bırakıyorum o beni bırakmıyo
bıraksak çok iyi olur hemde çok iyi[/QUOTE]

Allah büyük elbet duyuyor bizi canım.sen hamile olki moral olsun bize.düşük olabilir ama eğer öyleyse vücut hep böle yaparmıki bundan sonra ay bilmiyorum kafam çok karışık.sigara olayı beni çok yıpratıyor geçen bi doktor bana senin böle bi hastalığın varsa sigara içmen delilik dedi.tütüne son aldım daha açmadım bile eşim onla bıraktı ve şuan benide bıraktı sanıyor çok kzııyorrr çünkü.((( offff offff hayat zormu bizmi zorlaştırıyoruz anlamadımki.ya millet hamileyken içer 4 kilo bebiş doğurur.her sene hamile kalır istemez aldırır.çıldırcammm.

Son düzenleme:
canım bu antikor dediğn troitle ilgili antikorlarmı

nasılsınız kızlar ıyımısınız
hamdolsun ben ıyıyım yarın kontrolumuz var bakalım ıns ıyı gecer tahlıl sonuclarımı aldım ıyı cıkmıs sadece bıraz kansızlık varmıs o kadar. bıde su bal rengı akıntı oluyo bazen ama takmıyorum napım genelde dınlenmeye calsıyorum bende.
bu aralar cok duygusallastım herseye aglar oldum gecelerıde korkuyorum kotu ruyalar goruyorum cok dusunuyorum galıba ondan hep dua ederken uyanıyorum.gercekten anne olmak çok agı ama bır o kadar da guzel.
rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
sureklı dua edıyorum ama cok duygusal bı surec suerklı nasıl olur saglıklımı ıyımı nasıl olacak dıye dusunmekten ınsan kendını alamıyo haber ızleyemıyorum tv ızleyemıyorum herseyden etkılenıyorum ıste bole
rabbım saglık sıhhat versın bebeklerımıze ve bıze
ısteyen herkesede hayırlısıyla nasıp etsın ıns. dua edın bende sızlere edıyorum hep .
Allaha emanet

kızlar merhaba bişey soracağım kan pıhtılaşması olan bir kişide bebek kayıpları hep aynı haftalarda mı olur yani ilk gebeliği 7. haftada sonlandı ise ikinci gebeliğinde 6-7-8. haftalar mı riskli yoksa ilerleyen zamanlardada olur mu

selam arkadaşlar herkese geçmiş olsun diyorum ve allah herkese enkısa zamanda salıklı bebekler nasip eder inşallah.
bende 31 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum benim ikinci gebeliğimdi 15 yaşında sağlıklı bir oğlumvar doktor senin sağlıklı bir çocuğun olduğu için genetik teslere gerek yok dedi ben çok korkuyorum tekrar aynı şey başıma gelirdiye sizce kan pıhtılşması varmı diye baktırmam gerekiyormu?gerçi ben 10 yıl doğum konturol hapı kullandım. birde istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz doktor varmı?

bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…