Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba hayırlı olsun galiba hamilesin inşallah sağsalim kavuşursun yavruna.genel anlamda her gebelikte ilk 3 ay risk taşıyor biliyosun.ama bizim durumumuzda 9. hafta daha riskli diye duymuştum ama herkesin kaybında haftaları farklı galiba.hiç tedavi görmeden sağlıkla doğum yapanlar veya tedavi gördüğü halde bizim gibi kaybedenler var.sen içini rahat tut ve pozitif düşünkü bebeğinde sana tutunsun annesi.

çok sağol çok teşekkür ediyorum benimde 6 haftalık bir kaybım birde kimyasal gebeliğim oldu ilk bebeğimi 6. haftada kaybettim bu bebeğim 8 haftalık oldu bende çok korkuyorum kan pıhtılaşması var diye doktoum bu testi yaptırmamı söylemişti ama yaptıramadan hamile kaldım şimdi sadece bebe aspirini kullanıyorum ama çok korkuyorum umarım bişey olmaz

slm hanimlar iyi pazarlar kimse yok sanirim pazar tabi gezin bakalim
bugun cok sessiz burasi yokmu benim gibi evde oturann ????????

Merhaba arkadaşım benimde 8 yaşında bir kızım var ve ardından 2 düşük şimdi 4.kez hamileyim. Alllah a şükür herşey yolunda ama eğer kan pıhtılaşması sorunun varsa ilk çocukta olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Bana genetik test yapıldı ve ona göre iğne tedavisi ile hamile kaldım. Benim doktorum Emel Balkan Ataşehir Şifa Hast.de tavsiye ederim.

aynı ya sanki kendim yazdım gibi okudum
banada doktor kesinlikle bırakcaksın
delimisin demişti:))
eşimde bilmiyo benim içtiğimi duysa biterim ben
bi kaç kere yakaladı
söz verdim
bende aldım tütüne son başka bi ilaç
nikotin bantı herşey
ama hamile olduğumu öğrendiğim allah nasip ederse bidaha içmeyi düşünmüyorum
birlikte kalalım bu ayda bırakalım olurmu

aynen bende sinir oluyorum ya
bide aldırıyolar allahın verdiği canı
ama hepimiz bi sınavdayız
inşallah çok başarılı olcaz canım inşallahhhhh

canım benim çok sevindim tahlillerin iyi çıkmasına
kanın düşük çıkmış ama olsun düzelir inşallah
bencede kendini etkileyecek bişi yapma canım benim
rabbim dualarını kabul etsin kuzum
bebişi elle benim için doğsaydı öp derdim ama
anca elleyebilirsin
elini karnına koyup benim için dua et olurmu azra
söyle bebişine dua etsin hilal teyzemede bi bebek nasip et allahım diye olurmu??

kızlar dün saat 11 sularında iğnemi oldum :))
ve dün geceden itiibaren çalışmaya başladık
bugün gece 11 de tam 36 saat oluyo:))
iyi denk getirdim ha:))
bakalım hayırlısı olsun
2gün daha çalışırım yeter:))

teşekkür ederim

düz kas antikoru neymiş canım negatif çıkıyorsa neden etkilesinki

düz kaslar bu kaslarda olan çizgi şeklindeki kaslarmış rahimdede varmış tabi aminoasit metabolizma bozukluğuda var tek o değil neden oda etkili mthfr homozigot anlayacağın yok yok bebeği vücudum düşman görüyormuş atmaya çalışıyormuş oda işte suyum gelmesine neden oluyormuş..

anladım canım hepimiz birbirimize benzer durumdayız bendede troitle alakalı olan antikor pozitif oda bebeği düşman gibi görürmüş bende iğneyle düşük yaptım şuan hamile bile kalamıyorum 2 sene oldu allah çekemeyeceğimiz yükler vermesin

Mrb arkadaşlar.bu siteye pıhtılaşmayı araştırırken buldum ve üye oldum.benimde sorunum malesef bu 5 yıllık evliyim çoooooook şükür ki sağlıklı bir kızım var hemde hiç tedavisiz kendiliğinden.ama daha sonra geçirdiğim 2 gebelikte ne yazıkki düşüklen ve biride kürtajlan sonuçlandı ve şu anda karnımdaki bebeğinde kalbi durmuş dün dr.kontrolünde öğrendim ve yarın alınacak.gebelik öncesi vitaminlerimi düzenli kullandım ve hamile kaldığımdan itibarende cleksan vuruldum her gün ama yinede olmadı benim gibi iğne kullandığı halde düşük yapan varmı acaba.bundan sonra yapılacak tek test kromozom sayımıymış dr.dediğine göre.

canım çok geçmiş olsun.ben de son gebeliğimde iğne aspirin ve vitamine rağmen 11.haftada bebeğimi kaybettim.yani iğne kullanmak sadece bizim şansımızı artırıyor.%100 çözüm değil.doktorların çoğu bu tedaviyle dene deneye mutlaka birinden birinde bebğimizi dünyaya getirebileceğimizi düşünüyor.umarım hiçbirimiiz bir daha böyle olumsuzluklar yaşamayız

Son düzenleme:
hayır canım henüz doğum yapmadım. 29. haftamızdayız şu anda. bende mthfr homizigotum.
canım antikor ve genetik olaylarıyla ilgili pek bilgim yok.ama bende mthfr homozigotum.benim zaten kayıplarımın sebebi sadece kan pıhtılaşması değildi. daha önce de söylediğim gibi rahim anomalisi ve servikal yetmezlik te etken olmuş.çok şükür iğne ve dikişle buı günlere geldik. tabi yatmayı da unutmamak lazım.en baştan beri hep yatıyorum.

benim ilki 7. haftadı diğeri 21. haftada sonlandı ( kanpıhtılaşması olduğunu sonradan öğrendim ve sonraki gebeliğimde iğne oldum ve kızım dünyaya geldi..

sizde başka problem olabilir. benim gibi kan pıhtılaşması problemi yaşayıp iğne olarak bebeklerini dünyaya getiren bir çok arkadaşım var... hepside sağlıklı doğum yaptı bende öyle.. yalnızca bu sebepten iğne olup bebeğini kaybeden yok.. sizde başka problem olabilir..

merhaba kızlar.
geçmişi okumak mümkün olmadı.
sizleri çok özledim.ne güzel paylaşımlarımız oluyordu.biz iyiyiz şükürler olsunki.ama minik paşam emre hala emmeyi öğrenemedi.sürekli süt sağıyorum.sütümde çok az.çok zorlanıyorum ama yine de sürekli şükür ediyorum.geldi ya miniğim.napalım katlanacağız.
şimdilik bu kadar. tüm arkadaşlarıma sevgiler.kendinize iyi bakın.

inşallah hamilesindir,genelde yanlış çıkma durumu yok testlerin umarım güzel haberler alırsınnnnn.geç döllenme olablr tabiki?hamilelr artmaya başladı galiba bu ara sayfamızda.

yarın kromozom analizim yapılacak.hastaneye gitmeden bir kez daha yapmak istiyorum idrar testi.Allah hepimizin gönlüne göre versin.İnşallah hamileler artar ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :)

canım benimde ilk gebeliğim 6 haftalık düştü ikincisi kimyasal gebelikti senin gibi.kan pıhtılaşması çıktı bende ve şuan coraspin+folbiol kullanıyorum.doktorun sana yaptırmanı söylemiş testi ama sen yaptırmamışsın.bebe aspirini yetmeyebilir canım.iğne falan gerkebilir.çok geç kalmadan önlemini al bence.allah bebeğini hayırlısıyla dünyaya getirmeni nasip etsin.Allah yardımcımız olsun.hoşçakal...

canım ya inşaallah bidahakini sağlıkla kucağına alırsın.malesef iğneye rağmen bebeğini kaybeden arkadaşlar var.iğnenin dozu az gelmiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…