kızlar merhaba bişey soracağım kan pıhtılaşması olan bir kişide bebek kayıpları hep aynı haftalarda mı olur yani ilk gebeliği 7. haftada sonlandı ise ikinci gebeliğinde 6-7-8. haftalar mı riskli yoksa ilerleyen zamanlardada olur mu
merhaba hayırlı olsun galiba hamilesin inşallah sağsalim kavuşursun yavruna.genel anlamda her gebelikte ilk 3 ay risk taşıyor biliyosun.ama bizim durumumuzda 9. hafta daha riskli diye duymuştum ama herkesin kaybında haftaları farklı galiba.hiç tedavi görmeden sağlıkla doğum yapanlar veya tedavi gördüğü halde bizim gibi kaybedenler var.sen içini rahat tut ve pozitif düşünkü bebeğinde sana tutunsun annesi.
selam arkadaşlar herkese geçmiş olsun diyorum ve allah herkese enkısa zamanda salıklı bebekler nasip eder inşallah.
bende 31 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum benim ikinci gebeliğimdi 15 yaşında sağlıklı bir oğlumvar doktor senin sağlıklı bir çocuğun olduğu için genetik teslere gerek yok dedi ben çok korkuyorum tekrar aynı şey başıma gelirdiye sizce kan pıhtılşması varmı diye baktırmam gerekiyormu?gerçi ben 10 yıl doğum konturol hapı kullandım. birde istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz doktor varmı?
bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Allah büyük elbet duyuyor bizi canım.sen hamile olki moral olsun bize.düşük olabilir ama eğer öyleyse vücut hep böle yaparmıki bundan sonra ay bilmiyorum kafam çok karışık.sigara olayı beni çok yıpratıyor geçen bi doktor bana senin böle bi hastalığın varsa sigara içmen delilik dedi.tütüne son aldım daha açmadım bile eşim onla bıraktı ve şuan benide bıraktı sanıyor çok kzııyorrr çünkü.((( offff offff hayat zormu bizmi zorlaştırıyoruz anlamadımki.ya millet hamileyken içer 4 kilo bebiş doğurur.her sene hamile kalır istemez aldırır.çıldırcammm.
nasılsınız kızlar ıyımısınız
hamdolsun ben ıyıyım yarın kontrolumuz var bakalım ıns ıyı gecer tahlıl sonuclarımı aldım ıyı cıkmıs sadece bıraz kansızlık varmıs o kadar. bıde su bal rengı akıntı oluyo bazen ama takmıyorum napım genelde dınlenmeye calsıyorum bende.
bu aralar cok duygusallastım herseye aglar oldum gecelerıde korkuyorum kotu ruyalar goruyorum cok dusunuyorum galıba ondan hep dua ederken uyanıyorum.gercekten anne olmak çok agı ama bır o kadar da guzel.
rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
sureklı dua edıyorum ama cok duygusal bı surec suerklı nasıl olur saglıklımı ıyımı nasıl olacak dıye dusunmekten ınsan kendını alamıyo haber ızleyemıyorum tv ızleyemıyorum herseyden etkılenıyorum ıste bole
rabbım saglık sıhhat versın bebeklerımıze ve bıze
ısteyen herkesede hayırlısıyla nasıp etsın ıns. dua edın bende sızlere edıyorum hep .
Allaha emanet
Merhaba arkadaşım benimde 8 yaşında bir kızım var ve ardından 2 düşük şimdi 4.kez hamileyim. Alllah a şükür herşey yolunda ama eğer kan pıhtılaşması sorunun varsa ilk çocukta olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Bana genetik test yapıldı ve ona göre iğne tedavisi ile hamile kaldım. Benim doktorum Emel Balkan Ataşehir Şifa Hast.de tavsiye ederim.
düz kas antikoru neymiş canım negatif çıkıyorsa neden etkilesinki
anladım canım hepimiz birbirimize benzer durumdayız bendede troitle alakalı olan antikor pozitif oda bebeği düşman gibi görürmüş bende iğneyle düşük yaptım şuan hamile bile kalamıyorum 2 sene oldu allah çekemeyeceğimiz yükler vermesindüz kaslar bu kaslarda olan çizgi şeklindeki kaslarmış rahimdede varmış tabi aminoasit metabolizma bozukluğuda var tek o değil neden oda etkili mthfr homozigot anlayacağın yok yok bebeği vücudum düşman görüyormuş atmaya çalışıyormuş oda işte suyum gelmesine neden oluyormuş..
Mrb arkadaşlar.bu siteye pıhtılaşmayı araştırırken buldum ve üye oldum.benimde sorunum malesef bu 5 yıllık evliyim çoooooook şükür ki sağlıklı bir kızım var hemde hiç tedavisiz kendiliğinden.ama daha sonra geçirdiğim 2 gebelikte ne yazıkki düşüklen ve biride kürtajlan sonuçlandı ve şu anda karnımdaki bebeğinde kalbi durmuş dün dr.kontrolünde öğrendim ve yarın alınacak.gebelik öncesi vitaminlerimi düzenli kullandım ve hamile kaldığımdan itibarende cleksan vuruldum her gün ama yinede olmadı benim gibi iğne kullandığı halde düşük yapan varmı acaba.bundan sonra yapılacak tek test kromozom sayımıymış dr.dediğine göre.
hayır canım henüz doğum yapmadım. 29. haftamızdayız şu anda. bende mthfr homizigotum.teşekkür ederim canım en sonunda aranıza katıldım bundan sonra sık gelirim darısı sana ve bebek isteyen herkese olsun.
canım verdiğiniz bilgiler için çok sağolun rapor çokarttım ama sanırım teşhis yeterli değil pazartesi tekrar gideceğim raporu düzeltir inşallah sen doğum yaptınmı senin değerlerin nasıldı
canım antikor ve genetik olaylarıyla ilgili pek bilgim yok.ama bende mthfr homozigotum.benim zaten kayıplarımın sebebi sadece kan pıhtılaşması değildi. daha önce de söylediğim gibi rahim anomalisi ve servikal yetmezlik te etken olmuş.çok şükür iğne ve dikişle buı günlere geldik. tabi yatmayı da unutmamak lazım.en baştan beri hep yatıyorum.nuraycım şimdiki doktorum zaten perinatoloji uzmanı hacettepede prof sinan bey o ısrarla antikorlar ve genetik diyor 3 de 2 şansın var bir diğer hamileliğinde kortizon vereceğim diyor.son gittiğimde lütfü beydi o da alanında iyi bir hekim.o da kortizonu önermiyor bir rahimağzına dikiş kalmış denenmemiş birde alternatif o denensin diyor.su gelecekmi gelmeyecek mi diyor. gerçi pekde içime sinmedi.diğer hocada 2 tane tedavide kaybettim bebeklerimi.benim birde 3. düşükle bu düşük arasında ki fark bu düşük ilk su etapta peçeteye geldi sonra biraz daha geldi.diğerinden azdı.ama sonuçta geldi.sanki beni bilen doktor iyi gibi geliyor sonra kafam karışık anlayacağın bana dua et hayırlısı Allah tan seninde kafanı şişiriyorum kusura bakma...
kızlar merhaba bişey soracağım kan pıhtılaşması olan bir kişide bebek kayıpları hep aynı haftalarda mı olur yani ilk gebeliği 7. haftada sonlandı ise ikinci gebeliğinde 6-7-8. haftalar mı riskli yoksa ilerleyen zamanlardada olur mu
Mrb arkadaşlar.bu siteye pıhtılaşmayı araştırırken buldum ve üye oldum.benimde sorunum malesef bu 5 yıllık evliyim çoooooook şükür ki sağlıklı bir kızım var hemde hiç tedavisiz kendiliğinden.ama daha sonra geçirdiğim 2 gebelikte ne yazıkki düşüklen ve biride kürtajlan sonuçlandı ve şu anda karnımdaki bebeğinde kalbi durmuş dün dr.kontrolünde öğrendim ve yarın alınacak.gebelik öncesi vitaminlerimi düzenli kullandım ve hamile kaldığımdan itibarende cleksan vuruldum her gün ama yinede olmadı benim gibi iğne kullandığı halde düşük yapan varmı acaba.bundan sonra yapılacak tek test kromozom sayımıymış dr.dediğine göre.
inşallah hamilesindir,genelde yanlış çıkma durumu yok testlerin umarım güzel haberler alırsınnnnn.geç döllenme olablr tabiki?hamilelr artmaya başladı galiba bu ara sayfamızda.
çok sağol çok teşekkür ediyorum benimde 6 haftalık bir kaybım birde kimyasal gebeliğim oldu ilk bebeğimi 6. haftada kaybettim bu bebeğim 8 haftalık oldu bende çok korkuyorum kan pıhtılaşması var diye doktoum bu testi yaptırmamı söylemişti ama yaptıramadan hamile kaldım şimdi sadece bebe aspirini kullanıyorum ama çok korkuyorum umarım bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?