kızlar dün saat 11 sularında iğnemi oldum :))
ve dün geceden itiibaren çalışmaya başladık
bugün gece 11 de tam 36 saat oluyo:))
iyi denk getirdim ha:))
bakalım hayırlısı olsun
2gün daha çalışırım yeter:))
merhaba kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir. 6da randevum var.. çok çoook heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle. dularınıza çok ihtiyacım var...
merhaba kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir. 6da randevum var.. çok çoook heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle. dularınıza çok ihtiyacım var...
merhaba kızlar
kızlar günaydıın herkese hayırlı haftalarımız olsun inşallah.
essebe tebrik ederim cinsiyetini öğrenmişsin wie ve sana günler önce bi tahmin yapmıştım cinsiyet konusunda hatırladın mı canımm?? :86: :86:
merhaba kızlar
merhaba kızlar
evet canim hatirladim ben essebeyi tutturdun bakalimm benim ki ne olacak???
kızlar günaydıın herkese hayırlı haftalarımız olsun inşallah.
essebe tebrik ederim cinsiyetini öğrenmişsin wie ve sana günler önce bi tahmin yapmıştım cinsiyet konusunda hatırladın mı canımm?? :86: :86:
canım benimde ilk gebeliğim 6 haftalık düştü ikincisi kimyasal gebelikti senin gibi.kan pıhtılaşması çıktı bende ve şuan coraspin+folbiol kullanıyorum.doktorun sana yaptırmanı söylemiş testi ama sen yaptırmamışsın.bebe aspirini yetmeyebilir canım.iğne falan gerkebilir.çok geç kalmadan önlemini al bence.allah bebeğini hayırlısıyla dünyaya getirmeni nasip etsin.Allah yardımcımız olsun.hoşçakal...
merhaba kızlar
peki ben önlemini nasıl alacağım bu test hamileyken yapılmıyo galiba dşünmekten kafayı yicem artık
kızlar bugun tıp fakultesinde tekrarlayan gebelikle düşükleriyle ilgili tahlil yaptırmak iin gittigimde doktor genetik tahliler için faktörv leiden mthft mutasyon ve kanda kromozom analizi istedi ancak bu tahliler için 15 mart tarihine randevü verdiler ve sonuçlarda 1 ay yani nisana ancak çıkabilir dediler çok canım sıkıldı bu tarih nasıl beklenecek..acaba özelde yaptıran arkadaşlar varmı fiyat olrak ne kadardır çokmu pahalıya yaptırılıyor..birde sizlerdede aynı bu tahlilleri mi istediler genetik analizinde??
canım benim çok sevindim tahlillerin iyi çıkmasına
kanın düşük çıkmış ama olsun düzelir inşallah
bencede kendini etkileyecek bişi yapma canım benim
rabbim dualarını kabul etsin kuzum
bebişi elle benim için doğsaydı öp derdim ama
anca elleyebilirsin
elini karnına koyup benim için dua et olurmu azra
söyle bebişine dua etsin hilal teyzemede bi bebek nasip et allahım diye olurmu??
kızlar bugun tıp fakultesinde tekrarlayan gebelikle düşükleriyle ilgili tahlil yaptırmak iin gittigimde doktor genetik tahliler için faktörv leiden mthft mutasyon ve kanda kromozom analizi istedi ancak bu tahliler için 15 mart tarihine randevü verdiler ve sonuçlarda 1 ay yani nisana ancak çıkabilir dediler çok canım sıkıldı bu tarih nasıl beklenecek..acaba özelde yaptıran arkadaşlar varmı fiyat olrak ne kadardır çokmu pahalıya yaptırılıyor..birde sizlerdede aynı bu tahlilleri mi istediler genetik analizinde??
Canım, sen şimdi bunları düşünüp kendini yıpratma.
Dr.unla durumu paylaş ve içini ferah tut. Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?