Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar günaydıın herkese hayırlı haftalarımız olsun inşallah.

essebe tebrik ederim cinsiyetini öğrenmişsin wie ve sana günler önce bi tahmin yapmıştım cinsiyet konusunda hatırladın mı canımm?? :86: :86:

hadi bakalım canım. Inşallah güzel haberlerini alırız. Bu konuda bizlerden çok çalışan yoktur herhalde...nihayetinde karşılığını alıyoruz veya alacağız. şimdiden kolay gelsin

merhaba kızlar

umarım herkesin keyfi yerindedir. 6da randevum var.. çok çoook heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle. dularınıza çok ihtiyacım var...

Son düzenleme:
merhaba kızlar

umarım herkesin keyfi yerindedir. 6da randevum var.. çok çoook heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle. dularınıza çok ihtiyacım var...

Canım güzel haberler verirsin bize inşallah.dualarımız seninle.

evet canim hatirladim ben essebeyi tutturdun bakalimm benim ki ne olacak???

merhaba kızlar

canım inşallah güzel haberlerle dönersin.bi önceki kontrolünde de böyle heyecanlanmıştık hep birlikte ve güze haberlerle dönmüştün.inşallah her kontrolün böyle geçer:))

merhaba kızlar

hadi bakalim canim hayirlarla git hayirli haberlerle geri donn dualarim seninlee

kızlar bugun tıp fakultesinde tekrarlayan gebelikle düşükleriyle ilgili tahlil yaptırmak iin gittigimde doktor genetik tahliler için faktörv leiden mthft mutasyon ve kanda kromozom analizi istedi ancak bu tahliler için 15 mart tarihine randevü verdiler ve sonuçlarda 1 ay yani nisana ancak çıkabilir dediler çok canım sıkıldı bu tarih nasıl beklenecek..acaba özelde yaptıran arkadaşlar varmı fiyat olrak ne kadardır çokmu pahalıya yaptırılıyor..birde sizlerdede aynı bu tahlilleri mi istediler genetik analizinde??

sağol canım benim içinde tahminde bulunmuştun ve doğru çıktı sıra wiede..heycanla bekliyoruz

peki ben önlemini nasıl alacağım bu test hamileyken yapılmıyo galiba dşünmekten kafayı yicem artık

Canım, bulunduğun şehirde gidebileceğin başka devlet hastanesi felan yok mu?
Ben özelde yaptırmak istediğimde 2.500 TL. fiyat çıkarmışlardı genetik ve faktör testleri için. Eğer başka ilçelerde devlet hastaneleri varsa oraya git tatlım.

cnm benım sureklı dua edıyorum herzaman hepınıze rabbım hayırlısıyla saglıkla versın ınş.

cnm ben ozelde yaptırmak ıstedıgımde bana 500 -600 tl gıbı bı rakam cıkarmıslardı trombofolı panalı ve torch grubu ıcın tahmınımce kromozom analızıyle bırlıkte 1000 tl falan olur ama bu hastaneye ve bulundugun bolgeye gore degısır
ben zeynep kamılde yaptırdım hemen yaptılar 1 ay sonrada aldım
bu sıtede reklam veren bazı labratuarlar var ara oğren bı bakalım ama arastırma hastanelerı bedava yapıyo bıssuru para vermene gerek yok

Son düzenleme:
Canım, sen şimdi bunları düşünüp kendini yıpratma.
Dr.unla durumu paylaş ve içini ferah tut. Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak.

peki diyelim ki bende kan pıhtılaşması var ben şu anda 8 haftalık hamileyim doktorum bunu farkedebilir mi yani pıhtılaşma olup olmadığını

senakar ben faktör v leiden, mthfr ve protrombin genetik testleri için özel bir laboratuvara 600 tl verdim. Aslında 850 tl'ydi yapı kredi sağlık sigortam olduğu için 600'e düştüler. Bana sonuçları 10 günde verdiler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…