Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende dr gıttım bugun hamdolsun bebegım ıyıymıs bı sorun yok dedı doktor
en teklıkelı bu 9. haftaydı dıyor ınş. hep bole devam eder dua edın kızlar
redmask cnm senın guzel haberlerınıde beklıyoruz hadı :)
öptumm

peki diyelim ki bende kan pıhtılaşması var ben şu anda 8 haftalık hamileyim doktorum bunu farkedebilir mi yani pıhtılaşma olup olmadığını

renkı ult. da galıba bebege gıden kanalların tıkalı olup olmadıgına bakılıyo buradan duymustum cnm
hamılyken yapılmıyo bu testler

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun bebeğin.emzirme konusunda pes etme sütünün artması içinde dere otunu tavsiye ederim.salatanın içine doğra ye.yoğrutla karıştır ye,müthiş süt yapıyor.

arkadaşlar merhaba ,

ben tüp bebek yöntemiyle 7 haftalık hamileyim, bazı arkadaşların kafaları pıhtılaşma sorunu ile ilgili karışık (benim gibi), size şöle bilgi verebilirim.

ben transferden sonra 2 hafta claxxene 0.4 lük iğne kullandım sonra iğneyi kestik ve 1 haftadır coraspin 100lük kullanıyorum ama ben arkadaşlarımdan ve netten pıhtılaşma sorunu nedeniyle (bebeğe gden kılcal damarların tıkanması sonucu bebeğn beslenenmemsi) bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve işin kötüsü bu pıhtılaşma testinin yapılması için 2-3 düşük yapılması gerek diye duydum ki bunu doktoruma da doğrulattım (doktoruma ben bu testi yaptırmak istediğimi sölediğimde öle herkesi gönderemiyoruz dedi ancak 2-3 düşük olacak ki öle yaptırıyorz bu testi falan dedi , benim manidar baktığımıda görünce " şimdi diyeceksinki illa 2 düşük yapıcaz da öle mi yapılacak bu araştıma, evet maalesef öle" dedi, bende bunun üzerine özel de yaptırdım testin adı trombofili paneli , 4 tane parametreye bakılıo faktör II, faktörV, MTHFR677,MTHFR1298 değerleri. 4gün içinde de aldım bugün aldım sonuçlarımı..

bu arad benim sonuçlarım;

faktörII heterezigot, MTHFR 677 homozigot, bu sonuçlara sahip olanlar varsa hangi ilçaları kullandklarını yazarlarsa sevinirim.

inşallah öyledir çok sağol canım teşekkür edeim

merhaba arkadaşım kan pıhtılaşma tahlili hamileykende yapılıyo ben hamileyken yaptırmıştım ama tabi sonucu çıkana kadar ben düşük yaptım ama şimdi hamileyim kan pıhtılaşması olduğu için hamile kalınca başladım iğneye yani hamileykende yapılıyo sadece kan alıyolar

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına

canım galiba iğne kullanmaya devam etmen gerekiyor
merhaba kızlar

umarım herkesin keyfi yerindedir. 6da randevum var.. çok çoook heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle. dularınıza çok ihtiyacım var...
canım 6 da randevun varmış nasıl geçti güzel haberlerin vardır inşallah
kuzucukum rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini alalım

canım kızın olucakmış tebrik ederim sağlıcakla kucagına alırsın inşallah

kızlar, çok şükür herşey yolundaymış. ilk defa kalp atışını duyma sevincini yaşadık. 8 şubatta bi sonraki randevum... desteğiniz ilginiz, dualrınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepimizin kucakları çabucak dolar, sağlıklı, hayırlı meleklerimize kavuşuruz...

azdacm çok şükür senin bebişin de iyiyimiş. Maşallah,heep böyle güzel gider inşallah hamileliğin...

hep böyle güzel haberler yazılır inşallah topimiz de üzgün kimseler kalmaz...

kızlar çok sevindim güzel haberlerinizi duyduğuma.inşallah her zaman güzel haberler veririz birbirimize.inşallah ben de yavrumun kalp atışlarını duyarım.Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

redmask ve azra3437ikniz de hayırlı haberlerle gelmişsiniz.çok sevindim.darısı bizlerin başına.Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah

Canım özelde yaptırdım ben ve 2200 gibi bişey tuttu benimde.. Allahtan sağlık sigortam ödedi..

Hadi gözün Aydın canım umarım her zaman güzel haberler yazarız benimde 9subatta randevum inşallah o zamanda heyacanla güzel haberleri beraber veririz

canım inş. bu sefer tutar bitanem hayırlısıyla inş. dualarım seninlle tatlım

oyy kuzum benim saol dualarında ismimi geçirdiğin için kuzum saol bitanem hayırlısıyla rabbim banada hamilelik yaşatıcak inş. ii olmana çok sevindim canım benim

canım inş. bir dahaki aya canım umudunu kaybetme harşeyin hayırlısı bitanem inanıyorum bu yeni yılda bizlerde hamiş kalıcaz

merhaba kızlar

umarım herkesin keyfi yerindedir. 6da randevum var.. çok çoook heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle. dularınıza çok ihtiyacım var...

canım bitanem çok sevindim yaa ayy maşallah kuzuma benim valla çok sevindim çok şükür sağlıklısınız ikinizde bende inş. tez zamanda hamile kalırım bitanem öpüyorum seni

kuzumm verdiğin karar çok güzel hep böyle ol hiç pes etme rabbim sanada birgün ol diyecek emin ol dualarım seninle bitanem öpüyorum seni

Canım özelde yaptırdım ben ve 2200 gibi bişey tuttu benimde.. Allahtan sağlık sigortam ödedi..

Kızlar çok teşekkur ederim Allah razı olsun..ben konyadayım burda bi kaç yeri araştırdım dediğniz gibi 600-800 arası çıkaranlar varr..kafam baya karışık devlet hastanesindede yapmıyorlar bide eğitim araştırmaya bakayım...

çok sevindim inşaallah hep böyle güzel haberlerini alırsın...

redmask sanada çok sevindim,Allah hayırlısıyla eline almayıda nasip etsin...bu arada sen kaç haftalık hamileydin...

kuzumm verdiğin karar çok güzel hep böyle ol hiç pes etme rabbim sanada birgün ol diyecek emin ol dualarım seninle bitanem öpüyorum seni
canım allah bir değil bin kere razı olsun
eğer güzel haberlerini alırsam inan bana çok fazla sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…