peki ben önlemini nasıl alacağım bu test hamileyken yapılmıyo galiba dşünmekten kafayı yicem artık
peki diyelim ki bende kan pıhtılaşması var ben şu anda 8 haftalık hamileyim doktorum bunu farkedebilir mi yani pıhtılaşma olup olmadığını
renkı ult. da galıba bebege gıden kanalların tıkalı olup olmadıgına bakılıyo buradan duymustum cnm
merhaba kızlar.
geçmişi okumak mümkün olmadı.
sizleri çok özledim.ne güzel paylaşımlarımız oluyordu.biz iyiyiz şükürler olsunki.ama minik paşam emre hala emmeyi öğrenemedi.sürekli süt sağıyorum.sütümde çok az.çok zorlanıyorum ama yine de sürekli şükür ediyorum.geldi ya miniğim.napalım katlanacağız.
şimdilik bu kadar. tüm arkadaşlarıma sevgiler.kendinize iyi bakın.
inşallah öyledir çok sağol canım teşekkür edeim
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınabende dr gıttım bugun hamdolsun bebegım ıyıymıs bı sorun yok dedı doktor
en teklıkelı bu 9. haftaydı dıyor ınş. hep bole devam eder dua edın kızlar
redmask cnm senın guzel haberlerınıde beklıyoruz hadı :)
öptumm
canım galiba iğne kullanmaya devam etmen gerekiyorarkadaşlar merhaba ,
ben tüp bebek yöntemiyle 7 haftalık hamileyim, bazı arkadaşların kafaları pıhtılaşma sorunu ile ilgili karışık (benim gibi), size şöle bilgi verebilirim.
ben transferden sonra 2 hafta claxxene 0.4 lük iğne kullandım sonra iğneyi kestik ve 1 haftadır coraspin 100lük kullanıyorum ama ben arkadaşlarımdan ve netten pıhtılaşma sorunu nedeniyle (bebeğe gden kılcal damarların tıkanması sonucu bebeğn beslenenmemsi) bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve işin kötüsü bu pıhtılaşma testinin yapılması için 2-3 düşük yapılması gerek diye duydum ki bunu doktoruma da doğrulattım (doktoruma ben bu testi yaptırmak istediğimi sölediğimde öle herkesi gönderemiyoruz dedi ancak 2-3 düşük olacak ki öle yaptırıyorz bu testi falan dedi , benim manidar baktığımıda görünce " şimdi diyeceksinki illa 2 düşük yapıcaz da öle mi yapılacak bu araştıma, evet maalesef öle" dedi, bende bunun üzerine özel de yaptırdım testin adı trombofili paneli , 4 tane parametreye bakılıo faktör II, faktörV, MTHFR677,MTHFR1298 değerleri. 4gün içinde de aldım bugün aldım sonuçlarımı..
bu arad benim sonuçlarım;
faktörII heterezigot, MTHFR 677 homozigot, bu sonuçlara sahip olanlar varsa hangi ilçaları kullandklarını yazarlarsa sevinirim.
canım 6 da randevun varmış nasıl geçti güzel haberlerin vardır inşallahmerhaba kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir. 6da randevum var.. çok çoook heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle. dularınıza çok ihtiyacım var...
kuzucukum rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini alalımkızlar dün saat 11 sularında iğnemi oldum :))
ve dün geceden itiibaren çalışmaya başladık
bugün gece 11 de tam 36 saat oluyo:))
iyi denk getirdim ha:))
bakalım hayırlısı olsun
2gün daha çalışırım yeter:))
kızlar, çok şükür herşey yolundaymış. ilk defa kalp atışını duyma sevincini yaşadık. 8 şubatta bi sonraki randevum... desteğiniz ilginiz, dualrınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepimizin kucakları çabucak dolar, sağlıklı, hayırlı meleklerimize kavuşuruz...
azdacm çok şükür senin bebişin de iyiyimiş. Maşallah,heep böyle güzel gider inşallah hamileliğin...
hep böyle güzel haberler yazılır inşallah topimiz de üzgün kimseler kalmaz...
bende dr gıttım bugun hamdolsun bebegım ıyıymıs bı sorun yok dedı doktor
öptumm
kızlar bugun tıp fakultesinde tekrarlayan gebelikle düşükleriyle ilgili tahlil yaptırmak iin gittigimde doktor genetik tahliler için faktörv leiden mthft mutasyon ve kanda kromozom analizi istedi ancak bu tahliler için 15 mart tarihine randevü verdiler ve sonuçlarda 1 ay yani nisana ancak çıkabilir dediler çok canım sıkıldı bu tarih nasıl beklenecek..acaba özelde yaptıran arkadaşlar varmı fiyat olrak ne kadardır çokmu pahalıya yaptırılıyor..birde sizlerdede aynı bu tahlilleri mi istediler genetik analizinde??
kızlar, çok şükür herşey yolundaymış. ilk defa kalp atışını duyma sevincini yaşadık. 8 şubatta bi sonraki randevum... desteğiniz ilginiz, dualrınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepimizin kucakları çabucak dolar, sağlıklı, hayırlı meleklerimize kavuşuruz...
azdacm çok şükür senin bebişin de iyiyimiş. Maşallah,heep böyle güzel gider inşallah hamileliğin...
aşk olsun kızlar
okadar yazıyorum bi cvp yazan adımı söyleyen bile yok
ama anlıyorum sizi
herkesin bi derdi var
size haber veriyim dedim
sabah doktordaydım
4 tane yumurta olmuş
2 si 18 2si 17 yarın çatlatma iğnesi vurulcam
ama umutlumusun hilal derseniz hayır umutlu değilim
ama kendi adıma umutlu değilim
allah alnıma bi yazı çizmiş
bana düşen kabullenmek
ben tedbirimi alıyım takdir allahtan
böyle işte varmı ban hamile kalmak önerileriniz
kvrcık, omman, nergis, tarfili tgsber ve isteyen herkese allah en kısa zamanda bebiş versin inşallahhh...
tgsbercim iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok midem bulanınca sevinen tuhaf biri oldum aklım pztde.. umutla bekliyorum.. inşallah güzel haber veririm size...
canım bu ay aşılamayı denedik biz ama tutmadı..
dün hcg baktırdım adetime 3 gün var ama ben sabredemedim tabi 2 çıktı yani negatif..hayırlısı bakalım vardır bir zamanı kendi haline bırakmayı düşünüyorum bir süre...
merhaba kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir. 6da randevum var.. çok çoook heyecanlıyım. umarım güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle. dularınıza çok ihtiyacım var...
Canım özelde yaptırdım ben ve 2200 gibi bişey tuttu benimde.. Allahtan sağlık sigortam ödedi..
Canım, bulunduğun şehirde gidebileceğin başka devlet hastanesi felan yok mu?
Ben özelde yaptırmak istediğimde 2.500 TL. fiyat çıkarmışlardı genetik ve faktör testleri için. Eğer başka ilçelerde devlet hastaneleri varsa oraya git tatlım.
cnm ben ozelde yaptırmak ıstedıgımde bana 500 -600 tl gıbı bı rakam cıkarmıslardı trombofolı panalı ve torch grubu ıcın tahmınımce kromozom analızıyle bırlıkte 1000 tl falan olur ama bu hastaneye ve bulundugun bolgeye gore degısır
ben zeynep kamılde yaptırdım hemen yaptılar 1 ay sonrada aldım
bu sıtede reklam veren bazı labratuarlar var ara oğren bı bakalım ama arastırma hastanelerı bedava yapıyo bıssuru para vermene gerek yok
Kızlar çok teşekkur ederim Allah razı olsun..ben konyadayım burda bi kaç yeri araştırdım dediğniz gibi 600-800 arası çıkaranlar varr..kafam baya karışık devlet hastanesindede yapmıyorlar bide eğitim araştırmaya bakayım...senakar ben faktör v leiden, mthfr ve protrombin genetik testleri için özel bir laboratuvara 600 tl verdim. Aslında 850 tl'ydi yapı kredi sağlık sigortam olduğu için 600'e düştüler. Bana sonuçları 10 günde verdiler bu arada.
bende dr gıttım bugun hamdolsun bebegım ıyıymıs bı sorun yok dedı doktor
öptumm
canım allah bir değil bin kere razı olsunkuzumm verdiğin karar çok güzel hep böyle ol hiç pes etme rabbim sanada birgün ol diyecek emin ol dualarım seninle bitanem öpüyorum seni
canım kızın olucakmış tebrik ederim sağlıcakla kucagına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?