yanlış okudum galiba kusura bakma kuzu oğluşunu tebrik ederimsağol canım ama kızım değil oğlum olucakrabbim kucağıma almayıda nasib ederse sen nasılsın
canım öncelikle hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum. sonuçlarını doktorunla görüştün mü bilemiyorum ama sanırım iğne gerekebilir. bende mthfr 677 homozigotum, coraspin ve folbiol başladık gebelikten önce, keseyi görünce de ek olarak 0.7 lik iğne başladık.folbiolu 5. ayda kestik ama iğne ve coraspine sonuna kadar devam dedi doktorum.arkadaşlar merhaba ,
ben tüp bebek yöntemiyle 7 haftalık hamileyim, bazı arkadaşların kafaları pıhtılaşma sorunu ile ilgili karışık (benim gibi), size şöle bilgi verebilirim.
ben transferden sonra 2 hafta claxxene 0.4 lük iğne kullandım sonra iğneyi kestik ve 1 haftadır coraspin 100lük kullanıyorum ama ben arkadaşlarımdan ve netten pıhtılaşma sorunu nedeniyle (bebeğe gden kılcal damarların tıkanması sonucu bebeğn beslenenmemsi) bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve işin kötüsü bu pıhtılaşma testinin yapılması için 2-3 düşük yapılması gerek diye duydum ki bunu doktoruma da doğrulattım (doktoruma ben bu testi yaptırmak istediğimi sölediğimde öle herkesi gönderemiyoruz dedi ancak 2-3 düşük olacak ki öle yaptırıyorz bu testi falan dedi , benim manidar baktığımıda görünce " şimdi diyeceksinki illa 2 düşük yapıcaz da öle mi yapılacak bu araştıma, evet maalesef öle" dedi, bende bunun üzerine özel de yaptırdım testin adı trombofili paneli , 4 tane parametreye bakılıo faktör II, faktörV, MTHFR677,MTHFR1298 değerleri. 4gün içinde de aldım bugün aldım sonuçlarımı..
bu arad benim sonuçlarım;
faktörII heterezigot, MTHFR 677 homozigot, bu sonuçlara sahip olanlar varsa hangi ilçaları kullandklarını yazarlarsa sevinirim.
LÜTFEN CEVAP VERİN......
merhaba bende mthfr 677c homozigot var. 33 haftalık hamileyim. hamileliğin başından beri coraspin 100, folbiol ve clexan 0,4 kullandım. bir hafta önce doktor coraspini kesti. ve ben çok korkuyorum.coraspini kesmek risk yaratmazmı , tekrar pıhtılaşma olur mu. homozigot olduğum için daha çok korkuyorum... benzer durumlar yaşayan var mı ???? beni rahatlatacak bilgileri olan var ise paylaşmasını rica edrim. bir de Homosistein testi hakkınd bilgisi olan varmı ????? sevgiler
kızlar bugun tıp fakultesinde tekrarlayan gebelikle düşükleriyle ilgili tahlil yaptırmak iin gittigimde doktor genetik tahliler için faktörv leiden mthft mutasyon ve kanda kromozom analizi istedi ancak bu tahliler için 15 mart tarihine randevü verdiler ve sonuçlarda 1 ay yani nisana ancak çıkabilir dediler çok canım sıkıldı bu tarih nasıl beklenecek..acaba özelde yaptıran arkadaşlar varmı fiyat olrak ne kadardır çokmu pahalıya yaptırılıyor..birde sizlerdede aynı bu tahlilleri mi istediler genetik analizinde??
kızlar, çok şükür herşey yolundaymış. ilk defa kalp atışını duyma sevincini yaşadık. 8 şubatta bi sonraki randevum... desteğiniz ilginiz, dualrınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepimizin kucakları çabucak dolar, sağlıklı, hayırlı meleklerimize kavuşuruz...
azdacm çok şükür senin bebişin de iyiyimiş. Maşallah,heep böyle güzel gider inşallah hamileliğin...
hep böyle güzel haberler yazılır inşallah topimiz de üzgün kimseler kalmaz...
arkadaşlar merhaba ,
ben tüp bebek yöntemiyle 7 haftalık hamileyim, bazı arkadaşların kafaları pıhtılaşma sorunu ile ilgili karışık (benim gibi), size şöle bilgi verebilirim.
ben transferden sonra 2 hafta claxxene 0.4 lük iğne kullandım sonra iğneyi kestik ve 1 haftadır coraspin 100lük kullanıyorum ama ben arkadaşlarımdan ve netten pıhtılaşma sorunu nedeniyle (bebeğe gden kılcal damarların tıkanması sonucu bebeğn beslenenmemsi) bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve işin kötüsü bu pıhtılaşma testinin yapılması için 2-3 düşük yapılması gerek diye duydum ki bunu doktoruma da doğrulattım (doktoruma ben bu testi yaptırmak istediğimi sölediğimde öle herkesi gönderemiyoruz dedi ancak 2-3 düşük olacak ki öle yaptırıyorz bu testi falan dedi , benim manidar baktığımıda görünce " şimdi diyeceksinki illa 2 düşük yapıcaz da öle mi yapılacak bu araştıma, evet maalesef öle" dedi, bende bunun üzerine özel de yaptırdım testin adı trombofili paneli , 4 tane parametreye bakılıo faktör II, faktörV, MTHFR677,MTHFR1298 değerleri. 4gün içinde de aldım bugün aldım sonuçlarımı..
faktörII heterezigot, MTHFR 677 homozigot, bu sonuçlara sahip olanlar varsa hangi ilçaları kullandklarını yazarlarsa sevinirim.
ya arkadaşlar benimde mthfr heterozigot, bende ecopirin, ve claxen 0.4 kullanıyorum. Bu iğne dozlarını doktorlar neye göre ayarlıyorlar ya, bazıları 0.7 demiş, bazıları sabah akşam oluyormuş, anlamadım ben bu durumu, bilgisi olan nolur yanıtlasın...
canım aşılamaya başladık ...rabbim nasip ederse ben elimden geleni yapıyorum nasip değilse de hayırlısı diyorum...çarşamba doktora gittik durum şimdilik çok iyi ....moralim de çok iyi ....sadece çevremden elimden geldiği kadar bu süreci normal bir şeymiş gibi (ki zaten öyle) yaşamaya çalışıyorum işe gider gibi doktora gidiyorum....sonrasında o günü unutuyorumya nasip dedim yola çıktım rabbim çok büyük bende durum bu
canım bende de mthfr heterozigotum. Coraspin 100 mg ve claxen 0,4 kullanıyorum. Ayrıca folbiol ü hala devam ediyorum. Doktorum bana kesmememi pıhtılaşmadan dolayı devam ettirdiğini söyledi. Daha önceden yazan arkadaşlar kişilerin kilolarına ve mutasyonlarına göre doz verildiğini söylemişlerdi. Herkesin farklı o sebepten başkasıyla karşılaştırmamaya bak. Eminim doktorun senin için en doğru dozu kullanıyordur. Sevgiler.
aynı ya sanki kendim yazdım gibi okudum
banada doktor kesinlikle bırakcaksın
delimisin demişti:))
eşimde bilmiyo benim içtiğimi duysa biterim ben
bi kaç kere yakaladı
söz verdim
bende aldım tütüne son başka bi ilaç
nikotin bantı herşey
ama hamile olduğumu öğrendiğim allah nasip ederse bidaha içmeyi düşünmüyorum
birlikte kalalım bu ayda bırakalım olurmu
aynen bende sinir oluyorum ya
bide aldırıyolar allahın verdiği canı
ama hepimiz bi sınavdayız
inşallah çok başarılı olcaz canım inşallahhhhh
yarın kromozom analizim yapılacak.hastaneye gitmeden bir kez daha yapmak istiyorum idrar testi.Allah hepimizin gönlüne göre versin.İnşallah hamileler artar ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :)
arkadaşlar merhaba ,
canım öncelikle hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum. sonuçlarını doktorunla görüştün mü bilemiyorum ama sanırım iğne gerekebilir. bende mthfr 677 homozigotum, coraspin ve folbiol başladık gebelikten önce, keseyi görünce de ek olarak 0.7 lik iğne başladık.folbiolu 5. ayda kestik ama iğne ve coraspine sonuna kadar devam dedi doktorum.
redmask ve azracım sizler adına da çok sevindim. güzel haberlerle dönmüşsünüz, inşallah hep böyle devam eder hep güzel haberler alırsınız.
slm nigemisu canım ben de homozigot um.ben günd e2 kez 0.4 lük iğne kullanıyorum.17 haftaya geldik çok şükür.senin iğne dozun az aspirin kesmek nasıl olur bilmiyorum canım.bu arada sen hangi şehirdsin?ben istanbuldayım ve iyi bir doktor arıyorum.doktorum prof ama artık maddi olarak kaldıramacağız.bu konuda anadolu yakasında oturan hamişlerden bilgi bekliyorum çok acil.sevgiler....
faktor v leiden 1691 heterozigot benım mutasyonum cnm benımde gıtmedıgım dr kalmadı nerdeyse suan cok buyuk bı hastane deıl ama cok memnunum üsküdar yunus emre hastanesıne gıdıyorum dr umdan cok memnunum hatta evıme yakın bı hastaneye gıtmek ıstıyorum ama dr umu bırakamıyorum yanı cok memnunum ıstersen ozelden yaz dr ısmınıde verım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?