Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım öncelikle hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum. sonuçlarını doktorunla görüştün mü bilemiyorum ama sanırım iğne gerekebilir. bende mthfr 677 homozigotum, coraspin ve folbiol başladık gebelikten önce, keseyi görünce de ek olarak 0.7 lik iğne başladık.folbiolu 5. ayda kestik ama iğne ve coraspine sonuna kadar devam dedi doktorum.

redmask ve azracım sizler adına da çok sevindim. güzel haberlerle dönmüşsünüz, inşallah hep böyle devam eder hep güzel haberler alırsınız.

LÜTFEN CEVAP VERİN......

merhaba bende mthfr 677c homozigot var. 33 haftalık hamileyim. hamileliğin başından beri coraspin 100, folbiol ve clexan 0,4 kullandım. bir hafta önce doktor coraspini kesti. ve ben çok korkuyorum.coraspini kesmek risk yaratmazmı , tekrar pıhtılaşma olur mu. homozigot olduğum için daha çok korkuyorum... benzer durumlar yaşayan var mı ???? beni rahatlatacak bilgileri olan var ise paylaşmasını rica edrim. bir de Homosistein testi hakkınd bilgisi olan varmı ????? sevgiler

slm nigemisu canım ben de homozigot um.ben günd e2 kez 0.4 lük iğne kullanıyorum.17 haftaya geldik çok şükür.senin iğne dozun az aspirin kesmek nasıl olur bilmiyorum canım.bu arada sen hangi şehirdsin?ben istanbuldayım ve iyi bir doktor arıyorum.doktorum prof ama artık maddi olarak kaldıramacağız.bu konuda anadolu yakasında oturan hamişlerden bilgi bekliyorum çok acil.sevgiler....

Ya arkadaşlar benimde mthfr heterozigot, bende ecopirin, ve claxen 0.4 kullanıyorum. bu iğne dozlarını doktorlar neye göre ayarlıyorlar ya, bazıları 0.7 demiş, bazıları sabah akşam oluyormuş, anlamadım ben bu durumu, bilgisi olan nolur yanıtlasın...

canım ben tüm testlerimi ünv. hastanesinde yaptırdım ama bana gün vermediler. tahlilleri yazdılar ve sigortanın karşıladığı sayıda 2 haftada bir gidip geldim. faktör V leiden i önce poliklinikte devlet karşılamıyor dediler. dışarda 120 Tl ye yaptırdım. meğer genetik bölümünde yapılıyormuş. tekrar orada yaptırdım. zaten bu testlerin çıkma süreleri 2 hafta ile 4 hafta arasında testine göre değişiyor. hemen hemen aynı testleri veriyorlar. inşallah iyi sonuçlar alırsın. sevgiler.

canım çok şükür güzel haberlerini aldık. sağlıkla kucağında da görürsün inşallah. darısı tüm bebek isteyen arkadaşlarımızın başına. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

canım testi hamileyken mi yaptırdın

canım bende de mthfr heterozigotum. Coraspin 100 mg ve claxen 0,4 kullanıyorum. Ayrıca folbiol ü hala devam ediyorum. Doktorum bana kesmememi pıhtılaşmadan dolayı devam ettirdiğini söyledi. Daha önceden yazan arkadaşlar kişilerin kilolarına ve mutasyonlarına göre doz verildiğini söylemişlerdi. Herkesin farklı o sebepten başkasıyla karşılaştırmamaya bak. Eminim doktorun senin için en doğru dozu kullanıyordur. Sevgiler.

Canım benim hadi bakalım hayırlısı.. İnşallah her şey yolunda gider... Moralinin iyi olmasına da çok sevindim... Güzel haberlerini bekliyorum canımcım..

Canım çok teşekkür edrim bilgilerden dolayı da benim doktor bu konuda çok bilgili değil onun için kafam karışıyor benim olayımdan sonra araştırdı bu olayları.. Bana mesela folbiolü de kesmişti, ben de korktum hatta kendim en azından yarım yarım alıyorum. Seninde bebiş büyümüş, Allah sağlık versin sana da.. Ayrıntılı ultrason yaptırdın mı sen canım.. Benim doktorum orda kan akışına falan bakarız dedi.

çatlatma iğneni yapmışsın hadi hayırlısı, bende bu ay olmassa aşılamay başlaycam dün doktordaydık daha fazla beklemek istemiyorum.polikistik over var ama eskiye nazaran daha iyi durumdaymışım , hamileliği beklemeden bırakalım ben deniyorum oluyor emin ol oluyor.saatlere dikkat et 36.saatti ii denk getir olurmu ben saatleri takmadım uymadım olmadı.güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

aminn.inşallah güzel haberler veriirsin sende canımm.

cnm benım 1 dusuk oldu dr.lar banada gerek yok nıe yaptırıyosun dedıler bende suphelendıgımı soledım zorla yaptırdım testlerı yanı ıs sende bıtıyo zorlıcaksın sansını yoksa dr.lara kalsa umurlarında deıl onların

Nasılsınız kızlar? Benim de dün kontrolüm vardı.. İkili test için kan verdik, ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü ve diğer ölçümler yapıldı.. Allaha şükür hepsi çok iyi çıktı... Kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım... Bu arada cinsiyet de kesinleşti; oğlum oluyormuş kızlar.. Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah...

REDMASK VE AZRA; sizlerin de kontrolü iyi geçmiş, çok sevindim kızlar...

priceprize,

Ben Nuray_dyn'nin dediğine ek olarak bir şey söylemek istiyorum. Doktorun senden bu testi istememiş olsa da sen test sonuçlarını doktoruna göstermeli ve onun dediklerine göre ilaç kullanımına başlamalısın. Bende de bu pıhtılaşmayla ilgili sorun var, henüz hamile olmadığımdan bana sadece günde 1 tane 100lük coraspin iç dedi. Bu pıhtılaşmada herkese farklı farklı ilaçlar veriyorlar o yüzden doktorun ne derse onu yapmalısın bence. Allah öncelikle sana çooook güzel bir hamilelik geçirmeyi ardından da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

faktor v leiden 1691 heterozigot benım mutasyonum cnm benımde gıtmedıgım dr kalmadı nerdeyse suan cok buyuk bı hastane deıl ama cok memnunum üsküdar yunus emre hastanesıne gıdıyorum dr umdan cok memnunum hatta evıme yakın bı hastaneye gıtmek ıstıyorum ama dr umu bırakamıyorum yanı cok memnunum ıstersen ozelden yaz dr ısmınıde verım

kızlar ıyı dıleklerınız ıcın cok cok tesekkur ederım allah hepınızden razı olsun
rabbım gonlunuzdekı muradlarınızı verdın en yakın zamanda ıns.
dua ile...

Redmask, Azra, e-melis ...
Hepinizin kontrolü iyi geçmiş. Gözümüz aydın.
Çok büyük mutluluk yaşadığınızı biliyor ve mutluluğunuzu paylaşıyorum.

Canım, dr.un sana nasıl tedavi uyguluyor. Yani kullandığın iğnenin dozajı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…