Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy ne guzel canim boyle guzel haberler alinca hepimiz cok rahatliyoruz demek bir oglusumuz olacak ne guzel bu hafta da ogrenmissin benim ki cokk nazli yaa 19 haftalik olduk bir turlu gostermiyor rabbim sagliklica kucagina almayi da nasip eder insallah

seninde kız olması gerekiyo. yani kız olmalı.

şaka bi tarafa Rabbim bilir hangisi hayırlı ise onu nasiip etsin canım

evet canim yeterki saglikli olsun cinsiyet pek de onemli degil ama insanoglu merak ediyor iste dun ruyamda yine bir erkek cocugu gordum dogum yapmisim hastahanede yatiyorum kafam o kadar rahatti dogum yaptimya dusecek stresini atmisim uzerimden sonra hemsire mavis mavis elbiseler icinde bir erkek cocugu veriyor kucagima saci kasi simsiyah zeytin gibi gozleri vardi ayyy allahim ruyada olsa ne kadar guzel bir duygu onu kucagina alip kokusunu icine cekmek ogunleri gorebilirmiyim rabbimden baska kimse bilemez tabii ama yinede cook istiyorumm

bu arada canim seninde dedigin gibi karnimi gorenler kizin olacak diyorlarrr hem oglan olsa simdiye kadar belli olurdu felan diyorlarr bilmiyorumm valla belli olsaydi kafamdan bu soru isaretleri kalkacaktii

kizlarrr bugun cok fazla oldum biliyorum sayfaya bakiyorumda benden baska yazan yokk
coook erkende olsa ize birsey sormak istiyorum bana suan turkiyedeki doktorumun tedavisi uygulaniyor burdaki doktorum coraspini kesmemi soyledi benimde icim rahat etmedi ve turkiyedeki doktoru aradim oda kesinlikle kesmiyceksin dogumdan 1hafta once keseceksin dedi
igneyi ne zaman kesecem peki dedim oda dogumdan 2gun once kes dedi bilmiyorum kafam karisti bu durumda ben sezeryan mi olacagimm cunku dogumun nerde ve ne zaman baslayacagi belli degil bildigim kadariyla eger dogumdan once kesmezsem dogum sirasinda cok kan kaybedermisim dogumdan once kestigim zaman da kanim koyulasip bebege zarari olurmu diye korkuyorum

bu konuda bilgi verirseniz sevinirimm:18::18:

canım teşekkur ederim benimde genetik bölümünden faktör v leiden ve mhft testlerini istediler ama yogunluktan tahlileri bu tarihte yaptırabilecekmişiz .artık 2 ay bekleyecegiz diger diger tahliler için 10 gün sonra yine gidecegim.. hayırlısı inşaalah

Canım amin, teşekkür ederim.. Göstermiyorsa kız olabilir mi ki acep? Öyle derler ya Allahım senin de bebişini sagliklica kucagina almayi nasip eder insallah canım..

ben şişli memorial hastanesinde figen hn.a gidiyorum. bizim gibi kan pıhtılaşması sorunu yaşayan çok hastası var. tavsiye ederim....

wie bence bu soruyu forumdaki doktorlara sormalısın. En doğru şeyi doktorlar söyleyeceklerdir. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

:18:
canım, ben 4-5 laboratuardan fiyat aldım. en uygun olana yaptırdım. 500 tl.ye yaptırdım. 10 günde çıktı. 850 tl demişlerdi ama sgk indirimide yaptılar. birde kredi kartına 4 taksit yapınca biraz daha rahat oldu ödemem. bende faktör V leiden heterozigot çıktı. iğne kullanmam gerekecek. hakkında hayırlısı olsun. eğer isim istersende özelden verebilirim. güzel haberler alman dileğiyle.

sevgiler..

Sevgili Red mask,

çok sevindim, çok mutlu oldum. Dualarım seninle ve sizinle arkadaşlar. hayırlısı ile sağlıkla 9 ayı tamamlayınn. ve de darısı bizim başımıza:):)

sevgiler,

slm arkadaslar,
ben 14 ocak cuma günü aksam 23:10 da normal dogumla kizimi dünyaya getirdim.kizim 3.410 gr,54 cm cok sükür saglikli.
kizim misran delal
cok zor bir dogum oldu 4 gün sadece sanci cektim 5.gün oldu,ve dikisli oldu.kizim eli agzinda dünyaya geldi,cok güzel bir duygu .Allahim sen isteyen herkese bu duyguyu yasat.

Azra çok sevindim...

2 gündür takip edemiyorudum, şimdi şöyle bir gözattım.ayy çok güzel haberler alıyoruz. yaşasın...

sizlerin böyle güzel haberlerle gelmesi bizleri mutlu ettiği gibi umut ışığıda oluyor. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

sevgiler,

evet nitekim öle bugün sonuçlarım aldım ve corasprin iel devam iğne + corasprine çevirdi. belki de yaptırmasaydım bi kayıpla karşı karşıya kalbilirdim

evt bugün sonuçlarım gösterdim corasprin ile devam ederken corasprin 100+clexaanne 0.4+ folbiol bunun yanısıra elevit ve proluton depot ile devam edicem

canım allah bir değil bin kere razı olsun
eğer güzel haberlerini alırsam inan bana çok fazla sevinicem

canım sendende razı olsun bitanem inş. ikimizde güzel haberler veririz bitanem

canım çok sevindim Rabbim doğumunuda nasip eder inş. bitanem hayırlısıyla banada nasip eder inş. canım

canım doktor ismi verirseniz çok sevinicem gerçekten.anadolu yakasındayım.17 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar geldik.sabah akşam 0,4 clexan ile.doktorum prof ama artık maddi anlamda bizi baya zorluyor.bu yüzden acil doktor tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar.çünkü iğnem haftaya bitiyor.şimd
iden sağolun cevaplar için.svgiler...

Kızlar bugün adetimin 26. günü ve ben idrarda hamilelik testine baktım negatif çıktı. Acaba idrarda çıkmamış olabilirmi yoksa bu zamanda yani adetime 3 gün var daha idrarda belli olurmu bana yardımcı olurmusun lütfen bu aydan çok ümitliyim çünkü acaba adetime 3 gün var acaba daha sonra idrarda çıkarmıki ayy aynı şeyleri yazıp duruyorum yaa nolur yardımcı olun kızlar sizce daha erkenmi yoksa idrarda hamile olsaydım çıkarmıydı

canım bence erken idrar testi için ben 4 gebeliğimdede adet gününden 1-2 gün geçtikten sonra yaptım ve çok silik çıkmıştı kan testinde çıkar ama idrar için erken bence

canım çok sevindim maşallah herşey yolundaymış.inş sonuna kadar böyle devam eder,herşey güzel gider..benimde 2 şubatta randevum dörtgözle ogünü bekliyorum sende ölesindir biran önce 8 şubat gelsin istiyosundur.günler biran önce geçsin üçlü tarama zamanım gelsin doktor herşey yolunda hiçbi sorun yok desin ogünleri dört gözle bekliyorum.umarım bütün hamile olanlar bebişlerini allahın izniyle kucağına alırlar.bebiş isteyenlerde hemen hamile kalır inşallahhhhh AMİNNNN....

maşallah çok sevindim inş.sonuna kadar hepimiz içinde herşey yolunda gider hayırlısıyla sağlıkla haftalar geçer ve meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah.rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…