çatlatma iğneni yapmışsın hadi hayırlısı, bende bu ay olmassa aşılamay başlaycam dün doktordaydık daha fazla beklemek istemiyorum.polikistik over var ama eskiye nazaran daha iyi durumdaymışım , hamileliği beklemeden bırakalım ben deniyorum oluyor emin ol oluyor.saatlere dikkat et 36.saatti ii denk getir olurmu ben saatleri takmadım uymadım olmadı.güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
slm canim bende de polikistik over var doktora 4dusugumu soyleyince cok sasirmisti sende bu hastalik var ve 4tane dusuk buyuk bir sans dedi bende korktum bi daha hamile kalamam felan diye ama su doktorlara bazen sinirr oluyorumm ya bos yere moral bozuyorlar o ay hamile kaldim tabi doktor yine sasirdi anlamiyoki rabbim ol dedi umarim en yakin zamanda sizinde haberlerinizi aliriz bu hastaligi kafana takma bence herseyi rabbime birak o herseyin ennn iyisini bilir
Nasılsınız kızlar? Benim de dün kontrolüm vardı.. İkili test için kan verdik, ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü ve diğer ölçümler yapıldı.. Allaha şükür hepsi çok iyi çıktı... Kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım... Bu arada cinsiyet de kesinleşti; oğlum oluyormuş kızlar.. Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah...
REDMASK VE AZRA; sizlerin de kontrolü iyi geçmiş, çok sevindim kızlar...
seninde kız olması gerekiyo. yani kız olmalı.
şaka bi tarafa Rabbim bilir hangisi hayırlı ise onu nasiip etsin canım
canım teşekkur ederim benimde genetik bölümünden faktör v leiden ve mhft testlerini istediler ama yogunluktan tahlileri bu tarihte yaptırabilecekmişiz .artık 2 ay bekleyecegiz diger diger tahliler için 10 gün sonra yine gidecegim.. hayırlısı inşaalahcanım ben tüm testlerimi ünv. hastanesinde yaptırdım ama bana gün vermediler. tahlilleri yazdılar ve sigortanın karşıladığı sayıda 2 haftada bir gidip geldim. faktör V leiden i önce poliklinikte devlet karşılamıyor dediler. dışarda 120 Tl ye yaptırdım. meğer genetik bölümünde yapılıyormuş. tekrar orada yaptırdım. zaten bu testlerin çıkma süreleri 2 hafta ile 4 hafta arasında testine göre değişiyor. hemen hemen aynı testleri veriyorlar. inşallah iyi sonuçlar alırsın. sevgiler.
ayy ne guzel canim boyle guzel haberler alinca hepimiz cok rahatliyoruz demek bir oglusumuz olacak ne guzel bu hafta da ogrenmissin benim ki cokk nazli yaa 19 haftalik olduk bir turlu gostermiyor rabbim sagliklica kucagina almayi da nasip eder insallah
slm nigemisu canım ben de homozigot um.ben günd e2 kez 0.4 lük iğne kullanıyorum.17 haftaya geldik çok şükür.senin iğne dozun az aspirin kesmek nasıl olur bilmiyorum canım.bu arada sen hangi şehirdsin?ben istanbuldayım ve iyi bir doktor arıyorum.doktorum prof ama artık maddi olarak kaldıramacağız.bu konuda anadolu yakasında oturan hamişlerden bilgi bekliyorum çok acil.sevgiler....
kizlarrr bugun cok fazla oldum biliyorum sayfaya bakiyorumda benden baska yazan yokk
coook erkende olsa ize birsey sormak istiyorum bana suan turkiyedeki doktorumun tedavisi uygulaniyor burdaki doktorum coraspini kesmemi soyledi benimde icim rahat etmedi ve turkiyedeki doktoru aradim oda kesinlikle kesmiyceksin dogumdan 1hafta once keseceksin dedi
igneyi ne zaman kesecem peki dedim oda dogumdan 2gun once kes dedi bilmiyorum kafam karisti bu durumda ben sezeryan mi olacagimm cunku dogumun nerde ve ne zaman baslayacagi belli degil bildigim kadariyla eger dogumdan once kesmezsem dogum sirasinda cok kan kaybedermisim dogumdan once kestigim zaman da kanim koyulasip bebege zarari olurmu diye korkuyorum
bu konuda bilgi verirseniz sevinirimm:18::18:
kızlar bugun tıp fakultesinde tekrarlayan gebelikle düşükleriyle ilgili tahlil yaptırmak iin gittigimde doktor genetik tahliler için faktörv leiden mthft mutasyon ve kanda kromozom analizi istedi ancak bu tahliler için 15 mart tarihine randevü verdiler ve sonuçlarda 1 ay yani nisana ancak çıkabilir dediler çok canım sıkıldı bu tarih nasıl beklenecek..acaba özelde yaptıran arkadaşlar varmı fiyat olrak ne kadardır çokmu pahalıya yaptırılıyor..birde sizlerdede aynı bu tahlilleri mi istediler genetik analizinde??
kızlar, çok şükür herşey yolundaymış. ilk defa kalp atışını duyma sevincini yaşadık. 8 şubatta bi sonraki randevum... desteğiniz ilginiz, dualrınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepimizin kucakları çabucak dolar, sağlıklı, hayırlı meleklerimize kavuşuruz...
azdacm çok şükür senin bebişin de iyiyimiş. Maşallah,heep böyle güzel gider inşallah hamileliğin...
hep böyle güzel haberler yazılır inşallah topimiz de üzgün kimseler kalmaz...
bende dr gıttım bugun hamdolsun bebegım ıyıymıs bı sorun yok dedı doktor
en teklıkelı bu 9. haftaydı dıyor ınş. hep bole devam eder dua edın kızlar
redmask cnm senın guzel haberlerınıde beklıyoruz hadı :)
öptumm
cnm benım 1 dusuk oldu dr.lar banada gerek yok nıe yaptırıyosun dedıler bende suphelendıgımı soledım zorla yaptırdım testlerı yanı ıs sende bıtıyo zorlıcaksın sansını yoksa dr.lara kalsa umurlarında deıl onların
canım öncelikle hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum. sonuçlarını doktorunla görüştün mü bilemiyorum ama sanırım iğne gerekebilir. bende mthfr 677 homozigotum, coraspin ve folbiol başladık gebelikten önce, keseyi görünce de ek olarak 0.7 lik iğne başladık.folbiolu 5. ayda kestik ama iğne ve coraspine sonuna kadar devam dedi doktorum.
redmask ve azracım sizler adına da çok sevindim. güzel haberlerle dönmüşsünüz, inşallah hep böyle devam eder hep güzel haberler alırsınız.
canım allah bir değil bin kere razı olsun
eğer güzel haberlerini alırsam inan bana çok fazla sevinicem
Nasılsınız kızlar? Benim de dün kontrolüm vardı.. İkili test için kan verdik, ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü ve diğer ölçümler yapıldı.. Allaha şükür hepsi çok iyi çıktı... Kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım... Bu arada cinsiyet de kesinleşti; oğlum oluyormuş kızlar.. Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah...
REDMASK VE AZRA; sizlerin de kontrolü iyi geçmiş, çok sevindim kızlar...
Kızlar bugün adetimin 26. günü ve ben idrarda hamilelik testine baktım negatif çıktı. Acaba idrarda çıkmamış olabilirmi yoksa bu zamanda yani adetime 3 gün var daha idrarda belli olurmu bana yardımcı olurmusun lütfen bu aydan çok ümitliyim çünkü acaba adetime 3 gün var acaba daha sonra idrarda çıkarmıki ayy aynı şeyleri yazıp duruyorum yaa nolur yardımcı olun kızlar sizce daha erkenmi yoksa idrarda hamile olsaydım çıkarmıydı
kızlar, çok şükür herşey yolundaymış. ilk defa kalp atışını duyma sevincini yaşadık. 8 şubatta bi sonraki randevum... desteğiniz ilginiz, dualrınız için çok teşekkür ederim. inşallah hepimizin kucakları çabucak dolar, sağlıklı, hayırlı meleklerimize kavuşuruz...
azdacm çok şükür senin bebişin de iyiyimiş. Maşallah,heep böyle güzel gider inşallah hamileliğin...
hep böyle güzel haberler yazılır inşallah topimiz de üzgün kimseler kalmaz...
bende dr gıttım bugun hamdolsun bebegım ıyıymıs bı sorun yok dedı doktor
en teklıkelı bu 9. haftaydı dıyor ınş. hep bole devam eder dua edın kızlar
redmask cnm senın guzel haberlerınıde beklıyoruz hadı :)
öptumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?