slm arkadaslar,
ben 14 ocak cuma günü aksam 23:10 da normal dogumla kizimi dünyaya getirdim.kizim 3.410 gr,54 cm cok sükür saglikli.
kizim misran delal
cok zor bir dogum oldu 4 gün sadece sanci cektim 5.gün oldu,ve dikisli oldu.kizim eli agzinda dünyaya geldi,cok güzel bir duygu .Allahim sen isteyen herkese bu duyguyu yasat.
canım döllenme ye göre değişiyor ki bu ben hamile kaldığımda adet gününde yapmıştım negatif çıkmıştı ama bhcg de 21 gösteriyorduKızlar bugün adetimin 26. günü ve ben idrarda hamilelik testine baktım negatif çıktı. Acaba idrarda çıkmamış olabilirmi yoksa bu zamanda yani adetime 3 gün var daha idrarda belli olurmu bana yardımcı olurmusun lütfen bu aydan çok ümitliyim çünkü acaba adetime 3 gün var acaba daha sonra idrarda çıkarmıki ayy aynı şeyleri yazıp duruyorum yaa nolur yardımcı olun kızlar sizce daha erkenmi yoksa idrarda hamile olsaydım çıkarmıydı
gözünüz aydın canım. allah analı babalı sağlıklı büyütsün. şansı bahtı açık olsun.rabbim aynı güzellikleri ve mutlulukları tüm isteyenlere yaşatsın.slm arkadaslar,
ben 14 ocak cuma günü aksam 23:10 da normal dogumla kizimi dünyaya getirdim.kizim 3.410 gr,54 cm cok sükür saglikli.
kizim misran delal
cok zor bir dogum oldu 4 gün sadece sanci cektim 5.gün oldu,ve dikisli oldu.kizim eli agzinda dünyaya geldi,cok güzel bir duygu .Allahim sen isteyen herkese bu duyguyu yasat.
hayırlısı olsun canım. iğnelerle şans daha yüksek.inşallah herşey yolunda gider.testleri yaptırman en doğrusu olmuş bence..evt bugün sonuçlarım gösterdim corasprin ile devam ederken corasprin 100+clexaanne 0.4+ folbiol bunun yanısıra elevit ve proluton depot ile devam edicem
hemen moralini bozma canım. 26.gün erken gibi, adetinin 2-3 gün geçmesini bekle bence.birde eczacım bana testi sabah ilk idrarla idrarın ortasından alarak yap demişti.hakkında hayırlısı olsun.doğru zamanda gelsin seninle kalsın.Kızlar bugün adetimin 26. günü ve ben idrarda hamilelik testine baktım negatif çıktı. Acaba idrarda çıkmamış olabilirmi yoksa bu zamanda yani adetime 3 gün var daha idrarda belli olurmu bana yardımcı olurmusun lütfen bu aydan çok ümitliyim çünkü acaba adetime 3 gün var acaba daha sonra idrarda çıkarmıki ayy aynı şeyleri yazıp duruyorum yaa nolur yardımcı olun kızlar sizce daha erkenmi yoksa idrarda hamile olsaydım çıkarmıydı
Kızlar bugün adetimin 26. günü ve ben idrarda hamilelik testine baktım negatif çıktı. Acaba idrarda çıkmamış olabilirmi yoksa bu zamanda yani adetime 3 gün var daha idrarda belli olurmu bana yardımcı olurmusun lütfen bu aydan çok ümitliyim çünkü acaba adetime 3 gün var acaba daha sonra idrarda çıkarmıki ayy aynı şeyleri yazıp duruyorum yaa nolur yardımcı olun kızlar sizce daha erkenmi yoksa idrarda hamile olsaydım çıkarmıydı
Günaydın kızlar.
günaydın hayatım nasılsınGünaydın kızlar.
arkadaşlar merhaba ,
ben tüp bebek yöntemiyle 7 haftalık hamileyim, bazı arkadaşların kafaları pıhtılaşma sorunu ile ilgili karışık (benim gibi), size şöle bilgi verebilirim.
ben transferden sonra 2 hafta claxxene 0.4 lük iğne kullandım sonra iğneyi kestik ve 1 haftadır coraspin 100lük kullanıyorum ama ben arkadaşlarımdan ve netten pıhtılaşma sorunu nedeniyle (bebeğe gden kılcal damarların tıkanması sonucu bebeğn beslenenmemsi) bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve işin kötüsü bu pıhtılaşma testinin yapılması için 2-3 düşük yapılması gerek diye duydum ki bunu doktoruma da doğrulattım (doktoruma ben bu testi yaptırmak istediğimi sölediğimde öle herkesi gönderemiyoruz dedi ancak 2-3 düşük olacak ki öle yaptırıyorz bu testi falan dedi , benim manidar baktığımıda görünce " şimdi diyeceksinki illa 2 düşük yapıcaz da öle mi yapılacak bu araştıma, evet maalesef öle" dedi, bende bunun üzerine özel de yaptırdım testin adı trombofili paneli , 4 tane parametreye bakılıo faktör II, faktörV, MTHFR677,MTHFR1298 değerleri. 4gün içinde de aldım bugün aldım sonuçlarımı..
bu arad benim sonuçlarım;
faktörII heterezigot, MTHFR 677 homozigot, bu sonuçlara sahip olanlar varsa hangi ilçaları kullandklarını yazarlarsa sevinirim.
canım sonuçlarını hemen işin uzmanı bir kadın dogumcuya göster bence.
merhaba günaydın kızlar bende pazartesiye kadar anne adayıydım.ama bebişimi kalp atışları durdugu için aldılar benden ve patolojiye gittibende kan pıhtılaşmasından korkuyorum bu ilk gebeligimdi bu ay tesadüfen cosasprine başlamıştım ve tuttu kuzum 8. haftada kalp atışlarını gördük gerisini biliyorsunuz zaten
bende diyorumki acaba bendede kan pıhtılaşması varda corasprin yetersiz geldi ve bebegi beslemedi vucudum
dr.um 20 30 gün sonra kan testleri yapaacz dedi sana bende dedimki ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum dedi onuda yapaacagız.kızlar sizler düşükten veya kürtajdan nekadar sonra bütün tetkiklerinizi yaptırdınız lütfen bana yardımcı olun beklemek istemiyorum.siz kaç ay korundunuz???
merhaba günaydın kızlar bende pazartesiye kadar anne adayıydım.ama bebişimi kalp atışları durdugu için aldılar benden ve patolojiye gittibende kan pıhtılaşmasından korkuyorum bu ilk gebeligimdi bu ay tesadüfen cosasprine başlamıştım ve tuttu kuzum 8. haftada kalp atışlarını gördük gerisini biliyorsunuz zaten
bende diyorumki acaba bendede kan pıhtılaşması varda corasprin yetersiz geldi ve bebegi beslemedi vucudum
dr.um 20 30 gün sonra kan testleri yapaacz dedi sana bende dedimki ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum dedi onuda yapaacagız.kızlar sizler düşükten veya kürtajdan nekadar sonra bütün tetkiklerinizi yaptırdınız lütfen bana yardımcı olun beklemek istemiyorum.siz kaç ay korundunuz???
slm arkadaslar,
kizim misran delal
Canım, dr.un sana nasıl tedavi uyguluyor. Yani kullandığın iğnenin dozajı nedir?
cevap lütfen.......
arkadaşlar bir çizelge vardı hamileler problemleri ve kullandıkları ilaçlar ile ilgili kaçıncı sayfada idi bulamıyorum....
kizlarrr bugun cok fazla oldum biliyorum sayfaya bakiyorumda benden baska yazan yokk
coook erkende olsa ize birsey sormak istiyorum bana suan turkiyedeki doktorumun tedavisi uygulaniyor burdaki doktorum coraspini kesmemi soyledi benimde icim rahat etmedi ve turkiyedeki doktoru aradim oda kesinlikle kesmiyceksin dogumdan 1hafta once keseceksin dedi
igneyi ne zaman kesecem peki dedim oda dogumdan 2gun once kes dedi bilmiyorum kafam karisti bu durumda ben sezeryan mi olacagimm cunku dogumun nerde ve ne zaman baslayacagi belli degil bildigim kadariyla eger dogumdan once kesmezsem dogum sirasinda cok kan kaybedermisim dogumdan once kestigim zaman da kanim koyulasip bebege zarari olurmu diye korkuyorum
bu konuda bilgi verirseniz sevinirimm:18::18:
canım doktor ismi verirseniz çok sevinicem gerçekten.anadolu yakasındayım.17 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar geldik.sabah akşam 0,4 clexan ile.doktorum prof ama artık maddi anlamda bizi baya zorluyor.bu yüzden acil doktor tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar.çünkü iğnem haftaya bitiyor.şimd
iden sağolun cevaplar için.svgiler...
mrb arkadaşlar nasılsınız..umarım bütün anne adyları iyidir..bugün rüyamda kız çocuğum olmuş onu emziriyodum filan...herkes kız çocuğu görmek kızgın haber kötü haber diyo çok korkuyorum.hamileliğim heran endişeyle korkuyla merakla geçiyo.kalbi atıyomu,yaşıyomu diye hep merak içindeyim.en çok korktuğum şeyde ilk bebeğim engelli doğmuştu 5,5 ay yaşadı vefat etti.buda öyle olacak diye çok korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?