Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol tatlim cavabin icin ne bilimm kafamm karisti zor gunler geciriyorum hep bir stress korku icindeyim yaa neden engell olamiyorumm bu duygulara anlamiyorumm:26::26::26:

saol tatlim cavabin icin ne bilimm kafamm karisti zor gunler geciriyorum hep bir stress korku icindeyim yaa neden engell olamiyorumm bu duygulara anlamiyorumm:26::26::26:

sakin ol kuzucum rahat iyi olcak inşallah herşey sen şimdi kendeini boşverde bizim için dua et bol bol

günaydın canım, nasıl gidiyor annelik.. Seni takip ediyorum hep, benim bir kaç ay önceki halim gibisin, aynı heyecanları yaşıyorsun. Allah tamamına erdirsin canım..
sağol canım . Valla bi heyecan bi telaş geçiyo günler.... Allah bir an önce kavuştursun bebişlerimize
günaydın hayatım nasılsın
iyiiym tatlım. Sen nasılsın?

Buarada 2 gündür internetim sorun yaratıyodu..yazamadım... Hepinize milyonlarca kez teşekkür ederim. Sevincimi de teleaımı da herkesten önce sizle paylaşıyorum. Desteğiniz, anlayışınız, dualarınız için çok sağolun... Hamişlere sağlıklı bi süreç diliyorum hamiş adaylarımıza sesleniyorum , çok çokkk az kaldı peşpeşe ekleniceksiniz listeye .....

Son düzenleme:

maşallahhhh oğlun oluyomuş demek.... ne güzel erkenden öğrenmişsin.. hep böyle güzel haberlerini alırız inşallahh

sakin ol kuzucum rahat iyi olcak inşallah herşey sen şimdi kendeini boşverde bizim için dua et bol bol

ediyorum kuzu valla hergunnn hem sizin icin hemde kendim icin ama biliyosun iste yasadiklarimiz hic de kolay degil hergunum bir stres icinde geciyor yolu yarilamama ragmen kontrole gidiyorum korkudan elim agagim titriyor takkiii onun pit pitlarini duyana kadar rabbim hepimizin hakkinda hayirli olan neyse onu versin

arkadaşım çok geçmiş olsun sayfada yazmışmıyım hatırlaıorum ama pıhtılaşmadan dolayı bebk kayıplarının olduğunu çevremdden ve net duymuştum bu endişemi doktorumla paylaştığımda 2-3 düşük olmadan bu testi yaptıramıyoruz öle olursa o böümde yığılma oluo falan dedi bende bunun üzerine özelde yaptırdım. ankarada oturuyorum 150 tl ye yaptırdım veve 3 gün içinde aldım sonucu. dün 7 haftalık oldum kalp atışları için doktora gittik kalp atışlarını duydk ve doktora sonuçlarımı gösterdiğimde pıhtılaşma olduğu görüldü. (önceden sadece kan sulandırmak için corasprin kullanırken test sonucndan sonra corasprin + clexanne0.4 lük iğne +folbiol verdii) demem o ki benim içim bu sorunu yaşar mıyım diye rahat etmicekti nitekim yaptırdım yaptırmasaydım bu sorunla karşı karşıya kalabilecektim (benim tavsiyem doktor yaptırmasa bile sen yaptır testin adı trombofili paneli)

yine sormak istediğin bişi olursa elimden geldiği kadar yardımcı olamya çalışırım

merhaba arkadaşlar
geçen seneki hamileliği sizinle başlayıp malesefki sona ermişti.Herşeyimi yaptırıp dktoruma gittikten sonra verdiği ilaçlarla birlikte bekliyordum,ama korka korka.
Ha bu ay ha şu ay derken beklemediğim bi zamanda hamile olduğumu öğrendim
oda bugün :)
insan 4 tane kayıp yaşadıktan sonra sevinemiyor bile.
Benim sizden ricam en son ateş karatekeye gitmiştim ve hamile kaldığımda ona gelmemi söylemişti.Eşim bugün aradı lakin olduğu hastaneden ayrılmış özel muayenehane açmış ve çok yüksek muayene ücreti.Tavsiye edebileceğiniz prof doktor varsa sskmın geçebileceği istanbul içinde çok memnun olurum.
elimdeki sonuca göre anladığım kadarıyla 2 ,5 haftalık hamileyim :)

Son düzenleme:
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:19 ocak 2011 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22.............21 aralık 2010 oğluşumuz İbrahim Batı dünyaya geldi
1emine1...............21 aralık 2010 oğluşumuz Emre dünyaya geldi
gelevera...............1 ocak 2011 oğluşumuz Ahmet Bora 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran.................14 ocak 2011 23:10 normal doğumla Misran Delal doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar...............güzel haberi bekliyoruz
pınar81...............güzel haberi bekliyoruz
esis....................güzel haberi bekliyoruz

tüm annelerimizi ve bebeklerimizi Allah nazarlardan korusunnn

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

gülüş27…. …...…………..….38 haftalık
sihirli esintiler…………….…36 haftalık
aysude_mir……..………..….36 haftalık ipek
denden………..………….….35 haftalık Güneş
nuray_dyn…………………...31 haftalık
tualina ……..……………..…27 haftalık
lalehan……………………….24 haftalık
eylül_den……………………23 haftalık (kız)
krishazel……………………..20 hftalık
essebe…………..…………….20 haftalık
öyküm........................20 haftalık İdil Mira
wie…………………………….19 haftalık
edalı.06....................18 haftalık
lenutsa…………………………18 haftalık
yt2007........................18 haftalık
pamuksel...................15 haftalık
sıla8.........................14 haftalık
e_melis.....................13 haftalık
erwasi.......................13 haftalık
nuryüzlü..................11 haftalık
azra3437.................10 haftalık
redmask...................9 haftalık
kadife......................9 haftalık
azra32.....................8 haftalık
ahtamara.................7 haftalık
fransiyum.................3 haftalık yeni hamilemizzzz

tün hamilelerimizi ve bebişlerimizi Allah nazarlardan korusun ... aminnnnn

Son düzenleme:
canım bence erken idrar testi için ben 4 gebeliğimdede adet gününden 1-2 gün geçtikten sonra yaptım ve çok silik çıkmıştı kan testinde çıkar ama idrar için erken bence

canım benim çok saol bende erken diyorum ama işte insan negatifi görünce üzülmüştüm valla yazıları okuyunca rahatladım inş. idrarda çıkmamıştır hayırlısı canım benim

evet benimde öyle olmuştu bende 4-5 gün gecince bakmıştım ve çok silik çıkmıştı ama şimdi tsh yükseliyoya bende erkenden bakayım dedim oda negatif olunca üzüldüm inş. idrarda çıkmamıştır ve hamileyimdir kuzum ya dualarını eksik etme nolur hayırlısı rabbim

kuzum evet erken ama eğer hamileysem tsh yükseliyo hastaneye gidemedim kanda bakılsın diye bende dayanamayınca idrarda baktım inş. kanda pozitif çıkar kuzum ya valla saolun rahatlattınız beni canlarım

inş. kuzum ya inş. rabbim bi mucize olsa ve o test sonucu pozitif çıksa hayırlısı kuzum bakalım cumaya kadar bekliyim bakalım kanda baktırıyım adet olmazsam saol canım

tşk ederim allah razı olsun inşallah allahın izniyle hepimizde sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza alırız...

benide eklermisiniz listeye bebişim 8 hafta 4 günlük...

merhabalar. herkes iyi sanırım. ama ben aysudeyi merak ediyorum. haber alabilen olursa lütfen buradan bildirsin.36. haftayı bekliyorlardı en son.uzun zamandır göremedim. umerım kendisi de bebeği de iyidir.denden ve feryad ta de uzun zamandır uğramıyor.bi ses verin kızlar....

büşranın bebeği de umarım iyileşmiştir.

Merhabalar, bende de kan pıhtılaşması çıktı burda hamile ve bebek haberlerini duyunca çok sevindim.Bugünlerde içinde bulunduğum durumdan çıkmak için böyle haberlere ihtiyacım olduğunu anladım. Şu an ben de bebek düşünüyorum ama çok korkuyorum , gelecek çok korkutuyor beni.Ege üniversitesinde gittiğim doktor hamile kaldığını öğrenince ilaç kullanmaya başlayacağız dedi. Ama burda herkes daha önceden kullanmaya başlamış. Biraz kafam karıştı İzmir'de olanlar hangi doktorlara gidiyorsunuz, doktor tavsiye ederseniz çok sevinirim , teşekkürler,

canım sen ne yaptın peki benim korkum hemen olup olmayacagınıda bilmiyorum şuan ben corasprini bıraktım sence kullanmaya devam etmelimiyim?ben beklemek istemiyorum dr. kontrolüm haftaya çarşamba yada perşembe ozaman belli olacak dr.a soracam.eger hemen derse hemen başlayacam ama sizce corasprine devammı etmeliyim yoksa hamile kaldıktan sonramı başlamalıyım?
canım sen ne yaptın kızlar ben siz ne yaptınız onu duymak istiyorum korundunuzmu yoksa denemeye devammı ettiniz çünkü hemen olacagınıda bilemiyoruzki.ben tekrar hamile kalmaya psikolojik ve beden olarak hazırım.
saol canım verdiginiz cevaplar için.eger dr.umda benim dr.umda tahlillerimi çok geciktirirse beklemeden başlayacam galiba ve özelde yaprıracam bu testi..sence corasprini içmeye devam edimi bıraktım çünkü..tekrar hemen hamile kalmak istiyorum anne olmak istiyorum

nuraycım merhaba canım.......Aysude ile dün görüştüm çok şükür iyi,artık doğumu durdurmak için verilen ilaçları kesmişler,hastanede zaten,inşallah yakında güzel haberlerini alıcaz Aysude'nin,kızına kavuşacak Allahın izni ile......dua edelim bol bol.......

bende iyiyim çok şükür,çok fazla kasılıp kaldığım için bol bol yatıyorum....Büşra 'nın bebeğide çıkmış sanırım hastaneden.......Feryad ile de en son geçen hafta görüşmüştüm,ondada herşey yolunda çok şükür.....

benim geçenlerde bilgisayar arızalandı bir de annem ameliyat oldu,girsemde okuyup çıktım sadece.....

nergis bu arada azdalar doğum yaptı,burayada yazdı sanırım yaaa.....oğlu Doruk Efe rahatsızdı sanırım,yanılmıyorsam tabii

Canım benim doktorum beni kürtaj sonrası kontrole çağırdı baktı, benim hamile kalmamda problem hiç olmadı zaten, hemen ayında kalıyordum, onun için 3 ay korun yapmak istediğin ay gel, yumurta takibi yapalım dedi. Ben 3 ay beklemeyi düşündüğüm için folik asite devam ettim. coraspine hamile kalmak istediğim ay başlattı doktor. sanada başlatırlar herhalde... hayırlısı canım sen ne zaman karar verirsen o zaman başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…