bana doktorum bu ıgnelerın kanamayı cogaltmadıgını sadece dogum olacagı gun vurulmamasının yeterlı oldugunu soyledı gecende kan aldırdıgımda korkmustum durmaz kan dıye ama durdu yanı arrtık sorun olmuyomus. coraspırınde 35. hafta galıba yanlıs hatırlamıyosam cunku 30 dan sonra gerek kalmıyo dedı doktor .korkma yanı
hatırlarsan emıne dogum yaptıgı gun vurmustu ıgne bosey olmadı
saol tatlim cavabin icin ne bilimm kafamm karisti zor gunler geciriyorum hep bir stress korku icindeyim yaa neden engell olamiyorumm bu duygulara anlamiyorumm:26::26::26:
sağol canım . Valla bi heyecan bi telaş geçiyo günler.... Allah bir an önce kavuştursun bebişlerimizegünaydın canım, nasıl gidiyor annelik.. Seni takip ediyorum hep, benim bir kaç ay önceki halim gibisin, aynı heyecanları yaşıyorsun. Allah tamamına erdirsin canım..
iyiiym tatlım. Sen nasılsın?günaydın hayatım nasılsın
Nasılsınız kızlar? Benim de dün kontrolüm vardı.. İkili test için kan verdik, ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü ve diğer ölçümler yapıldı.. Allaha şükür hepsi çok iyi çıktı... Kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım... Bu arada cinsiyet de kesinleşti; oğlum oluyormuş kızlar.. Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah...
REDMASK VE AZRA; sizlerin de kontrolü iyi geçmiş, çok sevindim kızlar...
sakin ol kuzucum rahat iyi olcak inşallah herşey sen şimdi kendeini boşverde bizim için dua et bol bol
canım sonuçlarını hemen işin uzmanı bir kadın dogumcuya göster bence.
merhaba günaydın kızlar bende pazartesiye kadar anne adayıydım.ama bebişimi kalp atışları durdugu için aldılar benden ve patolojiye gittibende kan pıhtılaşmasından korkuyorum bu ilk gebeligimdi bu ay tesadüfen cosasprine başlamıştım ve tuttu kuzum 8. haftada kalp atışlarını gördük gerisini biliyorsunuz zaten
bende diyorumki acaba bendede kan pıhtılaşması varda corasprin yetersiz geldi ve bebegi beslemedi vucudum
dr.um 20 30 gün sonra kan testleri yapaacz dedi sana bende dedimki ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum dedi onuda yapaacagız.kızlar sizler düşükten veya kürtajdan nekadar sonra bütün tetkiklerinizi yaptırdınız lütfen bana yardımcı olun beklemek istemiyorum.siz kaç ay korundunuz???
canım bence erken idrar testi için ben 4 gebeliğimdede adet gününden 1-2 gün geçtikten sonra yaptım ve çok silik çıkmıştı kan testinde çıkar ama idrar için erken bence
canım döllenme ye göre değişiyor ki bu ben hamile kaldığımda adet gününde yapmıştım negatif çıkmıştı ama bhcg de 21 gösteriyordu
yani ne umutlan nede umudunu kaybet inşallah güzel haberler alırız
gözünüz aydın canım. allah analı babalı sağlıklı büyütsün. şansı bahtı açık olsun.rabbim aynı güzellikleri ve mutlulukları tüm isteyenlere yaşatsın.
hayırlısı olsun canım. iğnelerle şans daha yüksek.inşallah herşey yolunda gider.testleri yaptırman en doğrusu olmuş bence..
hemen moralini bozma canım. 26.gün erken gibi, adetinin 2-3 gün geçmesini bekle bence.birde eczacım bana testi sabah ilk idrarla idrarın ortasından alarak yap demişti.hakkında hayırlısı olsun.doğru zamanda gelsin seninle kalsın.
Canım idrarda çıkması için Beta HCg nin yeterli düzeyde artması lazım ve idrarda çıkmaz zaten, idrar tahlilinde 1 hafta kadar geçmeden çıkmaz sonuçlar.. İnşallah vardır ve tahlilde çıkmamıştır canım.
06hacer07 bence korktuğundan sürekli endişe duyduğundan böyle bir rüya görmüşsün. Ben bazen izlediğim dizilerin bile etkisinde kalıp garip rüyalar görüyorum. Aklına kötü şeyler getirme, inşallah Sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alacaksın.
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:19 ocak 2011 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22.............21 aralık 2010 oğluşumuz İbrahim Batı dünyaya geldi
1emine1...............21 aralık 2010 oğluşumuz Emre dünyaya geldi
gelevera...............1 ocak 2011 oğluşumuz Ahmet Bora 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran.................14 ocak 2011 23:10 normal doğumla Misran Delal doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar...............güzel haberi bekliyoruz
pınar81...............güzel haberi bekliyoruz
esis....................güzel haberi bekliyoruz
tüm annelerimizi ve bebeklerimizi Allah nazarlardan korusunnn
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
gülüş27…. …...…………..….38 haftalık
sihirli esintiler…………….…36 haftalık
aysude_mir……..………..….36 haftalık ipek
denden………..………….….35 haftalık Güneş
nuray_dyn…………………...31 haftalık
tualina ……..……………..…27 haftalık
lalehan……………………….24 haftalık
eylül_den……………………23 haftalık (kız)
krishazel……………………..20 hftalık
essebe…………..…………….20 haftalık
öyküm........................20 haftalık İdil Mira
wie…………………………….19 haftalık
edalı.06....................18 haftalık
lenutsa…………………………18 haftalık
yt2007........................18 haftalık
pamuksel...................15 haftalık
sıla8.........................14 haftalık
e_melis.....................13 haftalık
erwasi.......................13 haftalık
nuryüzlü..................11 haftalık
azra3437.................10 haftalık
redmask...................9 haftalık
kadife......................9 haftalık
azra32.....................8 haftalık
ahtamara.................7 haftalık
fransiyum.................3 haftalık yeni hamilemizzzz
tün hamilelerimizi ve bebişlerimizi Allah nazarlardan korusun ... aminnnnn[/QUO
benide eklermisiniz listeye bebişim 8 hafta 4 günlük...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:19 ocak 2011 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22.............21 aralık 2010 oğluşumuz İbrahim Batı dünyaya geldi
1emine1...............21 aralık 2010 oğluşumuz Emre dünyaya geldi
gelevera...............1 ocak 2011 oğluşumuz Ahmet Bora 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran.................14 ocak 2011 23:10 normal doğumla Misran Delal doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar...............güzel haberi bekliyoruz
pınar81...............güzel haberi bekliyoruz
esis....................güzel haberi bekliyoruz
tüm annelerimizi ve bebeklerimizi Allah nazarlardan korusunnn
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
gülüş27…. …...…………..….38 haftalık
sihirli esintiler…………….…36 haftalık
aysude_mir……..………..….36 haftalık ipek
denden………..………….….35 haftalık Güneş
nuray_dyn…………………...31 haftalık
tualina ……..……………..…27 haftalık
lalehan……………………….24 haftalık
eylül_den……………………23 haftalık (kız)
krishazel……………………..20 hftalık
essebe…………..…………….20 haftalık
öyküm........................20 haftalık İdil Mira
wie…………………………….19 haftalık
edalı.06....................18 haftalık
lenutsa…………………………18 haftalık
yt2007........................18 haftalık
pamuksel...................15 haftalık
sıla8.........................14 haftalık
e_melis.....................13 haftalık
erwasi.......................13 haftalık
nuryüzlü..................11 haftalık
azra3437.................10 haftalık
redmask...................9 haftalık
kadife......................9 haftalık
azra32.....................8 haftalık
ahtamara.................7 haftalık
fransiyum.................3 haftalık yeni hamilemizzzz
tün hamilelerimizi ve bebişlerimizi Allah nazarlardan korusun ... aminnnnn
slm canim bende de polikistik over var doktora 4dusugumu soyleyince cok sasirmisti sende bu hastalik var ve 4tane dusuk buyuk bir sans dedi bende korktum bi daha hamile kalamam felan diye ama su doktorlara bazen sinirr oluyorumm ya bos yere moral bozuyorlar o ay hamile kaldim tabi doktor yine sasirdi anlamiyoki rabbim ol dedi umarim en yakin zamanda sizinde haberlerinizi aliriz bu hastaligi kafana takma bence herseyi rabbime birak o herseyin ennn iyisini bilir[/QUOTE .!.:öyle tabiki canım inşallah tez zamnda biz bebek bekleyenlerede rabbim ol der ve olur.bende evlendikten hemn 1 ay sonra hamile kalmıştım.tabiki olabiliyor ama zamanı var galiba.
kizlarrr bugun cok fazla oldum biliyorum sayfaya bakiyorumda benden baska yazan yokk
coook erkende olsa ize birsey sormak istiyorum bana suan turkiyedeki doktorumun tedavisi uygulaniyor burdaki doktorum coraspini kesmemi soyledi benimde icim rahat etmedi ve turkiyedeki doktoru aradim oda kesinlikle kesmiyceksin dogumdan 1hafta once keseceksin dedi
igneyi ne zaman kesecem peki dedim oda dogumdan 2gun once kes dedi bilmiyorum kafam karisti bu durumda ben sezeryan mi olacagimm cunku dogumun nerde ve ne zaman baslayacagi belli degil bildigim kadariyla eger dogumdan once kesmezsem dogum sirasinda cok kan kaybedermisim dogumdan once kestigim zaman da kanim koyulasip bebege zarari olurmu diye korkuyorum
bu konuda bilgi verirseniz sevinirimm:18::18:
bende hep bunu düşünüyorum , büyük muamma değilmi?ama doğum yapan arkdaşlarımızda nasıl olduysa inşallah seninkindede öyle sorunsuzca geçer bu süreç canım çok düşünme bence hamileliğin tadını çıkar huzurlu olki bebişimizde doğunca huzurlu olsun.
merhaba kızlar nasılsınız...
bebişinin kalp atışını duyanlar ve dr. kontrolü iyi geçenlere hep böyle güzel haberler almalarını,
yeni gebiş olanlara güzel, sağlıklı bir dönem geçirmelerini diliyorumm.
veee bebişini kucağına alanlarıda tebrik ediyorum...
dileklerine bende katılyorum canım.ben seni çok mrk ettim her girdiğimde baktım en son sonuç 2 çıkmıştı sonra ne oldu?
canım sen ne yaptın peki benim korkum hemen olup olmayacagınıda bilmiyorum şuan ben corasprini bıraktım sence kullanmaya devam etmelimiyim?ben beklemek istemiyorum dr. kontrolüm haftaya çarşamba yada perşembe ozaman belli olacak dr.a soracam.eger hemen derse hemen başlayacam ama sizce corasprine devammı etmeliyim yoksa hamile kaldıktan sonramı başlamalıyım?Canım çok geçmiş olsun.. Allah sabır versin. Benim iki düşüğümde 8.haftada oldu. benimde 2.gebelikte coraspin başlanmıştı ama geç kalındı herhalde ya da yetmedi. Ben hemen kürtajdan sonra testlerimi yaptırdım. Sadece üç ay korunma verdi doktorm. ama daha önceki kürtajda doktor hemen bu ay bile kalabilirsin demişti. doktordan doktora değişiuor. şimdi iğne ve coraspin kullanıyorum. herşey yolunda Allah a şükür. darısı başına canım
canım sen ne yaptın kızlar ben siz ne yaptınız onu duymak istiyorum korundunuzmu yoksa denemeye devammı ettiniz çünkü hemen olacagınıda bilemiyoruzki.ben tekrar hamile kalmaya psikolojik ve beden olarak hazırım.Benim de ilk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durmuştu. 11. hafta kontrolünde ultrasonda gördüler ve kürtajla aldılar. Ben 2 farklı doktora gittim 2si de korunmanıza gerek yok, kendini iyi hissettiğin anda denemeye başlayın dedi. Yakın bir arkadaşım geçen sene düşük yaşadı hemen hamile kaldı. Nerdeyse kürtajdan 10-15 gün sonra hamile kaldı diyebilirim. Şu an 4 aylık bir kız bebeği var. İnşallah Allah tez zamanda size de nasip eder.
saol canım verdiginiz cevaplar için.eger dr.umda benim dr.umda tahlillerimi çok geciktirirse beklemeden başlayacam galiba ve özelde yaprıracam bu testi..sence corasprini içmeye devam edimi bıraktım çünkü..tekrar hemen hamile kalmak istiyorumarkadaşım çok geçmiş olsun sayfada yazmışmıyım hatırlaıorum ama pıhtılaşmadan dolayı bebk kayıplarının olduğunu çevremdden ve net duymuştum bu endişemi doktorumla paylaştığımda 2-3 düşük olmadan bu testi yaptıramıyoruz öle olursa o böümde yığılma oluo falan dedi bende bunun üzerine özelde yaptırdım. ankarada oturuyorum 150 tl ye yaptırdım veve 3 gün içinde aldım sonucu. dün 7 haftalık oldum kalp atışları için doktora gittik kalp atışlarını duydk ve doktora sonuçlarımı gösterdiğimde pıhtılaşma olduğu görüldü. (önceden sadece kan sulandırmak için corasprin kullanırken test sonucndan sonra corasprin + clexanne0.4 lük iğne +folbiol verdii) demem o ki benim içim bu sorunu yaşar mıyım diye rahat etmicekti nitekim yaptırdım yaptırmasaydım bu sorunla karşı karşıya kalabilecektim (benim tavsiyem doktor yaptırmasa bile sen yaptır testin adı trombofili paneli)
yine sormak istediğin bişi olursa elimden geldiği kadar yardımcı olamya çalışırım
merhabalar. herkes iyi sanırım. ama ben aysudeyi merak ediyorum. haber alabilen olursa lütfen buradan bildirsin.36. haftayı bekliyorlardı en son.uzun zamandır göremedim. umerım kendisi de bebeği de iyidir.denden ve feryad ta de uzun zamandır uğramıyor.bi ses verin kızlar....
büşranın bebeği de umarım iyileşmiştir.
canım sen ne yaptın peki benim korkum hemen olup olmayacagınıda bilmiyorum şuan ben corasprini bıraktım sence kullanmaya devam etmelimiyim?ben beklemek istemiyorum dr. kontrolüm haftaya çarşamba yada perşembe ozaman belli olacak dr.a soracam.eger hemen derse hemen başlayacam ama sizce corasprine devammı etmeliyim yoksa hamile kaldıktan sonramı başlamalıyım?
canım sen ne yaptın kızlar ben siz ne yaptınız onu duymak istiyorum korundunuzmu yoksa denemeye devammı ettiniz çünkü hemen olacagınıda bilemiyoruzki.ben tekrar hamile kalmaya psikolojik ve beden olarak hazırım.
saol canım verdiginiz cevaplar için.eger dr.umda benim dr.umda tahlillerimi çok geciktirirse beklemeden başlayacam galiba ve özelde yaprıracam bu testi..sence corasprini içmeye devam edimi bıraktım çünkü..tekrar hemen hamile kalmak istiyorumanne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?