merhabalar. herkes iyi sanırım. ama ben aysudeyi merak ediyorum. haber alabilen olursa lütfen buradan bildirsin.36. haftayı bekliyorlardı en son.uzun zamandır göremedim. umerım kendisi de bebeği de iyidir.denden ve feryad ta de uzun zamandır uğramıyor.bi ses verin kızlar....
büşranın bebeği de umarım iyileşmiştir.
Canım çok teşekkür edrim bilgilerden dolayı da benim doktor bu konuda çok bilgili değil onun için kafam karışıyor benim olayımdan sonra araştırdı bu olayları.. Bana mesela folbiolü de kesmişti, ben de korktum hatta kendim en azından yarım yarım alıyorum. Seninde bebiş büyümüş, Allah sağlık versin sana da.. Ayrıntılı ultrason yaptırdın mı sen canım.. Benim doktorum orda kan akışına falan bakarız dedi.
canım sonuçlarını hemen işin uzmanı bir kadın dogumcuya göster bence.
merhaba günaydın kızlar bende pazartesiye kadar anne adayıydım.ama bebişimi kalp atışları durdugu için aldılar benden ve patolojiye gittibende kan pıhtılaşmasından korkuyorum bu ilk gebeligimdi bu ay tesadüfen cosasprine başlamıştım ve tuttu kuzum 8. haftada kalp atışlarını gördük gerisini biliyorsunuz zaten
bende diyorumki acaba bendede kan pıhtılaşması varda corasprin yetersiz geldi ve bebegi beslemedi vucudum
dr.um 20 30 gün sonra kan testleri yapaacz dedi sana bende dedimki ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum dedi onuda yapaacagız.kızlar sizler düşükten veya kürtajdan nekadar sonra bütün tetkiklerinizi yaptırdınız lütfen bana yardımcı olun beklemek istemiyorum.siz kaç ay korundunuz???
canım çok üzüldüm bebeğini kaybettiğine biliyorsun bende senden 1 hafta önce kaybetmiştim bebeğimi ve küstaj olmuştumBenim testlerimi doktorum ilk hamileliğimde yaptırmıştı ama geç kaldığımız için ilk bebeğiminde kalp atışları durmuştu bende pıhtılaşmanın yanısıra birde bağışıklık sistemimle alakalı problem çıktı vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş onunla alakalı salı günüde başka bir kişiden kan transferi yapıldı transferden sonra hemen çalışmalara başlayın dedi bana doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı azra,redmaks,melis güzel haberlerinizi duyduğuma çok sevindim hep böyle güzel haberler alırsınız inş.
maşallahhhh oğlun oluyomuş demek.... ne güzel erkenden öğrenmişsin.. hep böyle güzel haberlerini alırız inşallahh
canım çok teşekkür ederim. Inşallah en kısa zamanda sana, bebeğime, yaralı tüm anne aadaylarımıza bu acıları unutturacak sağlıklı, hayırlı bebişler nasip eder allah
canım benim çok saol bende erken diyorum ama işte insan negatifi görünce üzülmüştüm valla yazıları okuyunca rahatladım inş. Idrarda çıkmamıştır hayırlısı canım benim
evet benimde öyle olmuştu bende 4-5 gün gecince bakmıştım ve çok silik çıkmıştı ama şimdi tsh yükseliyoya bende erkenden bakayım dedim oda negatif olunca üzüldüm inş. Idrarda çıkmamıştır ve hamileyimdir kuzum ya dualarını eksik etme nolur hayırlısı rabbim
kuzum evet erken ama eğer hamileysem tsh yükseliyo hastaneye gidemedim kanda bakılsın diye bende dayanamayınca idrarda baktım inş. Kanda pozitif çıkar kuzum ya valla saolun rahatlattınız beni canlarım
inş. Kuzum ya inş. Rabbim bi mucize olsa ve o test sonucu pozitif çıksa hayırlısı kuzum bakalım cumaya kadar bekliyim bakalım kanda baktırıyım adet olmazsam saol canım
merhaba nuraycım nasılsın?
canım facede bir grubumuz var orda feryad yazmış aysude hastanedeymiş şu an gözetim altındalarmış eğer bebek 8 gün daha beklerse 37. haftanın bitiminde doğacakmış...
büşradan haberim yok facede gelmiyor ne zamandır umarım herşey yolundadır..
kizlarrr bugun cok fazla oldum biliyorum sayfaya bakiyorumda benden baska yazan yokk
coook erkende olsa ize birsey sormak istiyorum bana suan turkiyedeki doktorumun tedavisi uygulaniyor burdaki doktorum coraspini kesmemi soyledi benimde icim rahat etmedi ve turkiyedeki doktoru aradim oda kesinlikle kesmiyceksin dogumdan 1hafta once keseceksin dedi
igneyi ne zaman kesecem peki dedim oda dogumdan 2gun once kes dedi bilmiyorum kafam karisti bu durumda ben sezeryan mi olacagimm cunku dogumun nerde ve ne zaman baslayacagi belli degil bildigim kadariyla eger dogumdan once kesmezsem dogum sirasinda cok kan kaybedermisim dogumdan once kestigim zaman da kanim koyulasip bebege zarari olurmu diye korkuyorum
bu konuda bilgi verirseniz sevinirimm:18::18:
canım çok üzüldüm bebeğini kaybettiğine biliyorsun bende senden 1 hafta önce kaybetmiştim bebeğimi ve küstaj olmuştumbenim testlerimi doktorum ilk hamileliğimde yaptırmıştı ama geç kaldığımız için ilk bebeğiminde kalp atışları durmuştu bende pıhtılaşmanın yanısıra birde bağışıklık sistemimle alakalı problem çıktı vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş onunla alakalı salı günüde başka bir kişiden kan transferi yapıldı transferden sonra hemen çalışmalara başlayın dedi bana doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı azra,redmaks,melis güzel haberlerinizi duyduğuma çok sevindim hep böyle güzel haberler alırsınız inş.
merhaba arkadaşlar
geçen seneki hamileliği sizinle başlayıp malesefki sona ermişti.Herşeyimi yaptırıp dktoruma gittikten sonra verdiği ilaçlarla birlikte bekliyordum,ama korka korka.
Ha bu ay ha şu ay derken beklemediğim bi zamanda hamile olduğumu öğrendim
oda bugün :)
insan 4 tane kayıp yaşadıktan sonra sevinemiyor bile.
Benim sizden ricam en son ateş karatekeye gitmiştim ve hamile kaldığımda ona gelmemi söylemişti.Eşim bugün aradı lakin olduğu hastaneden ayrılmış özel muayenehane açmış ve çok yüksek muayene ücreti.Tavsiye edebileceğiniz prof doktor varsa sskmın geçebileceği istanbul içinde çok memnun olurum.
elimdeki sonuca göre anladığım kadarıyla 2 ,5 haftalık hamileyim :)
gunaydın kızlar( lutfen yardım edın ben 4 ay once hamıleydım ve bebegın kalp atısı olmadıgı ıcın almıslardı sımdı 5 haftalık hamıleyım ve 3 gun once kahverengı lekeler geldı dr gıttım parca parca kanama oldugunu dusuk olabılır dedı ıgne yaptı eve geldım resmen reglı olmus gıbı kanamam oldu nebır agrı nede bır parca dustu benden ama dusuk yapıyorum dıe dusundum : ( dun ve bugun kanamam kesıldı sureklı yatıyorum ama cok korkuyorum kalp atısı olmayabılır yada dsuk yapmıs olabılırmıyım cuma gunu gel kalp atısı ıcın dedı ama su uc gun uc asır gectı bana psıkoljımın bozuldugunu hıssedıyorum bazen sızce ne olmustur bebegım yıne olmusmudur (((
bılmıyorum yapmadılar bır test ama aspırın verdı gunde 1 tane brde dusuk ıgnesı yaptı 3 gun once aksamı kan bosaldım resmen ultrasonda bana parca parca kanama var dedı acaba onların akıp gıtmesı dıe bır durum varmı bırde ne mıgdem bulanıo nede hıssedebılırım artık ılk haftalar karnım sıstı ındı gazdı gectı dıolar ama bılmıyorumcanım öncelikle geçmiş olsun
bence bi doktora git
cumaya kadar bekleme
kan pıhtılaşması varmı sende ??
yani şimdi iğne yada aspirin kullanıyomusun?
bılmıyorum yapmadılar bır test ama aspırın verdı gunde 1 tane brde dusuk ıgnesı yaptı 3 gun once aksamı kan bosaldım resmen ultrasonda bana parca parca kanama var dedı acaba onların akıp gıtmesı dıe bır durum varmı bırde ne mıgdem bulanıo nede hıssedebılırım artık ılk haftalar karnım sıstı ındı gazdı gectı dıolar ama bılmıyorum(
hımm anladım canım
inşallah bebeğin hala seninledir
bana kalırsa hemen bi doktora görün
anlat herşeyi en azından bi ultrasyona alırlar ve için rahatlar
rabbim yavrunu sana bağışlasın canım
sımdı aradım cok rahatlar sızde bılırsınız beklıceez yarını deyıp duruo hala yasayıp yasamadıgını nasıl anlayabılırım bılmıyorum( ınsallah benı bırakmaz ama bır belırtım kalmadı sadece gaz var okadar rabbım herkese saglıklı bebekler nasıp etsın ınsalllah acısını yasatmasın ne kadarlık olsa bıle (
canım başka bi hastaneye gitme ihtimalin yokmu
ama eğer dğşük yapmış olsaydın ağrın olmazmıydı
inşallah bişi olmaz canım
bebeğin seninledir inşallahhhhhhhhhhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............
kızlar nasılsınız??
nasıl gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?