Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba nuraycım nasılsın?
canım facede bir grubumuz var orda feryad yazmış aysude hastanedeymiş şu an gözetim altındalarmış eğer bebek 8 gün daha beklerse 37. haftanın bitiminde doğacakmış...
büşradan haberim yok facede gelmiyor ne zamandır umarım herşey yolundadır..

geçen haftada kalbine baktı. renkli doplör dediklerinden... bende birçok doktora gittim en sonunda ünv. hastanesindeki prof da karar kıldık. doktorun bilinçli olması çok çok önemli. içime sindi çok şükür. Allah inşallah seninde kucağında gösterir. ikinize de sağlık diliyorum. öptüm

canım çok üzüldüm bebeğini kaybettiğine biliyorsun bende senden 1 hafta önce kaybetmiştim bebeğimi ve küstaj olmuştum benim testlerimi doktorum ilk hamileliğimde yaptırmıştı ama geç kaldığımız için ilk bebeğiminde kalp atışları durmuştu bende pıhtılaşmanın yanısıra birde bağışıklık sistemimle alakalı problem çıktı vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş onunla alakalı salı günüde başka bir kişiden kan transferi yapıldı transferden sonra hemen çalışmalara başlayın dedi bana doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı azra,redmaks,melis güzel haberlerinizi duyduğuma çok sevindim hep böyle güzel haberler alırsınız inş.

canım çok teşekkür ederim. Inşallah en kısa zamanda sana, bebeğime, yaralı tüm anne aadaylarımıza bu acıları unutturacak sağlıklı, hayırlı bebişler nasip eder allah

canım seni merakla bekliyorum. Inşallah güzel haberlerini alıp seviniriz.

canım facedeki grup özel mi? biz girebiliyor muyuz?

canım benim doktorumda doğuma kadar iğneyi ve coraspini bırakmayacaksın dedi. doğuma 1 hafta kala coraspini kesecekmişim. iğneyi de 24 saat önceden. iğne 24 saat sonra etkisini kaybediyormuş. doğuma daha çok var diye henüz bişey konuşmuyorum ama normal doğum olursa haftan belli olur zaten. ama sezeryan olursa da günü belli olacağı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. gebelik konusunda türk doktorlar daha iyi diye düşünüyorum ben

Canım benim çok teşekkürler, inşallah senin de tekrar güzel haberlerini alacağız canım...

canıımm hayırlı olsun. inşallah Allah bu bebişinde yüzünü güldürür. her zaman güzel haberleriniz almak dileğiyle. sevgiler...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............
kızlar nasılsınız??
nasıl gidio

gunaydın kızlar ( lutfen yardım edın ben 4 ay once hamıleydım ve bebegın kalp atısı olmadıgı ıcın almıslardı sımdı 5 haftalık hamıleyım ve 3 gun once kahverengı lekeler geldı dr gıttım parca parca kanama oldugunu dusuk olabılır dedı ıgne yaptı eve geldım resmen reglı olmus gıbı kanamam oldu nebır agrı nede bır parca dustu benden ama dusuk yapıyorum dıe dusundum :( dun ve bugun kanamam kesıldı sureklı yatıyorum ama cok korkuyorum kalp atısı olmayabılır yada dsuk yapmıs olabılırmıyım cuma gunu gel kalp atısı ıcın dedı ama su uc gun uc asır gectı bana psıkoljımın bozuldugunu hıssedıyorum bazen sızce ne olmustur bebegım yıne olmusmudur(((

canım öncelikle geçmiş olsun
bence bi doktora git
cumaya kadar bekleme
kan pıhtılaşması varmı sende ??
yani şimdi iğne yada aspirin kullanıyomusun?

canım öncelikle geçmiş olsun
bence bi doktora git
cumaya kadar bekleme
kan pıhtılaşması varmı sende ??
yani şimdi iğne yada aspirin kullanıyomusun?
bılmıyorum yapmadılar bır test ama aspırın verdı gunde 1 tane brde dusuk ıgnesı yaptı 3 gun once aksamı kan bosaldım resmen ultrasonda bana parca parca kanama var dedı acaba onların akıp gıtmesı dıe bır durum varmı bırde ne mıgdem bulanıo nede hıssedebılırım artık ılk haftalar karnım sıstı ındı gazdı gectı dıolar ama bılmıyorum(

hımm anladım canım
inşallah bebeğin hala seninledir
bana kalırsa hemen bi doktora görün
anlat herşeyi en azından bi ultrasyona alırlar ve için rahatlar
rabbim yavrunu sana bağışlasın canım

hımm anladım canım
inşallah bebeğin hala seninledir
bana kalırsa hemen bi doktora görün
anlat herşeyi en azından bi ultrasyona alırlar ve için rahatlar
rabbim yavrunu sana bağışlasın canım

sımdı aradım cok rahatlar sızde bılırsınız beklıceez yarını deyıp duruo hala yasayıp yasamadıgını nasıl anlayabılırım bılmıyorum ( ınsallah benı bırakmaz ama bır belırtım kalmadı sadece gaz var okadar rabbım herkese saglıklı bebekler nasıp etsın ınsalllah acısını yasatmasın ne kadarlık olsa bıle(

canım başka bi hastaneye gitme ihtimalin yokmu
ama eğer dğşük yapmış olsaydın ağrın olmazmıydı
inşallah bişi olmaz canım
bebeğin seninledir inşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…