gunaydın kızlar( lutfen yardım edın ben 4 ay once hamıleydım ve bebegın kalp atısı olmadıgı ıcın almıslardı sımdı 5 haftalık hamıleyım ve 3 gun once kahverengı lekeler geldı dr gıttım parca parca kanama oldugunu dusuk olabılır dedı ıgne yaptı eve geldım resmen reglı olmus gıbı kanamam oldu nebır agrı nede bır parca dustu benden ama dusuk yapıyorum dıe dusundum : ( dun ve bugun kanamam kesıldı sureklı yatıyorum ama cok korkuyorum kalp atısı olmayabılır yada dsuk yapmıs olabılırmıyım cuma gunu gel kalp atısı ıcın dedı ama su uc gun uc asır gectı bana psıkoljımın bozuldugunu hıssedıyorum bazen sızce ne olmustur bebegım yıne olmusmudur (((
tunaydinn kuzu biz iyiyiz allaha sukur senden gelecek guzel haberleri bekliyoruzz calismalar tum hiziyla devam ediyor galiba ki zaman bulup giremedin yoksun kac gundurr
gunaydın kızlar( lutfen yardım edın ben 4 ay once hamıleydım ve bebegın kalp atısı olmadıgı ıcın almıslardı sımdı 5 haftalık hamıleyım ve 3 gun once kahverengı lekeler geldı dr gıttım parca parca kanama oldugunu dusuk olabılır dedı ıgne yaptı eve geldım resmen reglı olmus gıbı kanamam oldu nebır agrı nede bır parca dustu benden ama dusuk yapıyorum dıe dusundum : ( dun ve bugun kanamam kesıldı sureklı yatıyorum ama cok korkuyorum kalp atısı olmayabılır yada dsuk yapmıs olabılırmıyım cuma gunu gel kalp atısı ıcın dedı ama su uc gun uc asır gectı bana psıkoljımın bozuldugunu hıssedıyorum bazen sızce ne olmustur bebegım yıne olmusmudur (((
kızlar bugün dr.a gideceğim.benim için dua edin.inşallah güzel haberlerlerle dönerim.
ahtamaracım güzel haberlerle dönersin inşallah canım. hemen yaz bize..
azra3437 tatlım nası gidiyo ? çok yorgunumn diyodun halsizliğin geçti mi?
canım merakta bıraktığım için kusura bakma hemen haber veriyorum ...merhabalar. herkes iyi sanırım. ama ben aysudeyi merak ediyorum. haber alabilen olursa lütfen buradan bildirsin.36. haftayı bekliyorlardı en son.uzun zamandır göremedim. umerım kendisi de bebeği de iyidir.denden ve feryad ta de uzun zamandır uğramıyor.bi ses verin kızlar....
büşranın bebeği de umarım iyileşmiştir.
nuraycım merhaba canım.......Aysude ile dün görüştüm çok şükür iyi,artık doğumu durdurmak için verilen ilaçları kesmişler,hastanede zaten,inşallah yakında güzel haberlerini alıcaz Aysude'nin,kızına kavuşacak Allahın izni ile......dua edelim bol bol.......
bende iyiyim çok şükür,çok fazla kasılıp kaldığım için bol bol yatıyorum....Büşra 'nın bebeğide çıkmış sanırım hastaneden.......Feryad ile de en son geçen hafta görüşmüştüm,ondada herşey yolunda çok şükür.....
benim geçenlerde bilgisayar arızalandı bir de annem ameliyat oldu,girsemde okuyup çıktım sadece.....
nergis bu arada azdalar doğum yaptı,burayada yazdı sanırım yaaa.....oğlu Doruk Efe rahatsızdı sanırım,yanılmıyorsam tabii
grup özel ama sadece k.k dakiler geliyor zaten ismini yaz yada beni face den ekle seni gruba ekleyeyim canımcımcanım facedeki grup özel mi? biz girebiliyor muyuz?
selam kızlarrrrrr
DENDEN canım çok sağol hatırlattığın için . hatta oğlu için nazar duası okumuştum ama yinede unuttum...
feryad canım nasılsın
nigar50 sen son hamilyim yazdın bi dahaokumadım yazını nasılsın doktrun iğnelere başladımı
hamişler redmask azra nasılsınız bakem
feryad canım doktor mu değiştirdin. ? iğneler tedavi başlarken başlaman çok güzel bence yerinde bir karar. gülay30 vardı burda oda gebelik beklerken başlamıştı iğnelere...
iyiyim canım sıramı savmak için elimden geleni yapıyorum :86: iştesen ne yapıyorsun nasılsın
canım evet hamileyeim allh nasip ederse pazartesi kontrolüm var kanda bakacağız tekrar ona göre ne derse artık iğneler başladık canım 06. clexan eşim yapıyor şimdilik bir problem yok canım sen ne yapıyorsunselam kızlarrrrrr
DENDEN canım çok sağol hatırlattığın için . hatta oğlu için nazar duası okumuştum ama yinede unuttum...
feryad canım nasılsın
nigar50 sen son hamilyim yazdın bi dahaokumadım yazını nasılsın doktrun iğnelere başladımı
hamişler redmask azra nasılsınız bakem
canım evet hamileyeim allh nasip ederse pazartesi kontrolüm var kanda bakacağız tekrar ona göre ne derse artık iğneler başladık canım 06. clexan eşim yapıyor şimdilik bir problem yok canım sen ne yapıyorsun
canım bende muayene gününü iple çekiyorum bekliyoruz işte.soracak bir sürü soru varCanım benim doktorum beni kürtaj sonrası kontrole çağırdı baktı, benim hamile kalmamda problem hiç olmadı zaten, hemen ayında kalıyordum, onun için 3 ay korun yapmak istediğin ay gel, yumurta takibi yapalım dedi. Ben 3 ay beklemeyi düşündüğüm için folik asite devam ettim. coraspine hamile kalmak istediğim ay başlattı doktor. sanada başlatırlar herhalde... hayırlısı canım sen ne zaman karar verirsen o zaman başlarsın.
canım çok üzüldüm bebeğini kaybettiğine biliyorsun bende senden 1 hafta önce kaybetmiştim bebeğimi ve küstaj olmuştumbenim testlerimi doktorum ilk hamileliğimde yaptırmıştı ama geç kaldığımız için ilk bebeğiminde kalp atışları durmuştu bende pıhtılaşmanın yanısıra birde bağışıklık sistemimle alakalı problem çıktı vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş onunla alakalı salı günüde başka bir kişiden kan transferi yapıldı transferden sonra hemen çalışmalara başlayın dedi bana doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı azra,redmaks,melis güzel haberlerinizi duyduğuma çok sevindim hep böyle güzel haberler alırsınız inş.
hayırlı olsun canım haftaya çarşambaya seni listemizin altına ekliyecem tabiki nazar boncuyla birlikte...
bende ne yapim canım gebe kalmaya çalışıyom
kızlar benim kafam biraz karışık kayserideki doktorum günde tek doz clexan dedi lütfü bey ise sabah akşam 0.3 fraxparin dedi bende biraz kararsız kaldım hangi tedaviyi uygulayacağımız hakkında şu an 0.6 clexan yapıyoruz allahım hamile kalmak isteyenlerin en kısa zamanda göbüşlerini doldursun beklemek çok zor kızlar stres yok gayet rahat olun ben çok rahattım sizde öyle olun
kızlar benim kafam biraz karışık kayserideki doktorum günde tek doz clexan dedi lütfü bey ise sabah akşam 0.3 fraxparin dedi bende biraz kararsız kaldım hangi tedaviyi uygulayacağımız hakkında şu an 0.6 clexan yapıyoruz allahım hamile kalmak isteyenlerin en kısa zamanda göbüşlerini doldursun beklemek çok zor kızlar stres yok gayet rahat olun ben çok rahattım sizde öyle olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?