Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm canim gecmiss olsun rabbim bidahakine kucagina almayi nasip etsin

ben suan 19haftalik hamileyim 6.haftamda seninki gibi kahverengi bi kanamam oldu 1hafta kadar surdu sonra tam bitti diye sevinirken bu sefer 9.haftada basladi ve yine 1hafta surdu ben senin yerinde olsam hemen simdi giderdim doktoraa hem kafan rahatlar bazi kadinlarda oluyormus bu lekeler cok sukur benim yavruma bisey olmadi insallah seninkinede olmazz guzel haberlerini bekliyoruzz normaldir insallah

tunaydinn kuzu biz iyiyiz allaha sukur senden gelecek guzel haberleri bekliyoruzz calismalar tum hiziyla devam ediyor galiba ki zaman bulup giremedin yoksun kac gundurr

ilahi sen
ne çalışma ne çalışma
ben diom tamam bu ay çaılşcam çok çalışcam
benimki hasta oldu:))
tutmuştur inşallahhhhhhhhhhhhh

iyi olmanıza çok sevindim bende size güzel haber vermeyi çok istiyorummmmmm

kızlar bugün dr.a gideceğim.benim için dua edin.inşallah güzel haberlerlerle dönerim.

canım çook geçmş olsun inşallah bebişin seninledir. tahmin edebiliyorum beklemenin zorluğunu ama pek minikmiş zaten anca görebilirler onun için bekletmişlerdir. bütün dualarım senle

ahtamaracım güzel haberlerle dönersin inşallah canım. hemen yaz bize..

azra3437 tatlım nası gidiyo ? çok yorgunumn diyodun halsizliğin geçti mi?

ahtamaracım güzel haberlerle dönersin inşallah canım. hemen yaz bize..

azra3437 tatlım nası gidiyo ? çok yorgunumn diyodun halsizliğin geçti mi?

cnm benım ıyıyım sükür evde durmak bu aralar baya psikolojimi bozmuştu ama suan ıyıyım hamdolsun
yalnız bu aralar mıdem ıyıydı dunden berı cok mıdem bulanıyo dunde batırdım evı koyu kusarak bıde temızle onları iğrenççççççççç ((((((((((((((((((((
hamılelıkten dolayı halsızlık oluyo 3. aydan sonra gecıyomus hatta çok enerjık oluyomussun nette ole dıyo. sizde de ilişki yasakmı redmascım bızde 3 ay dolana kadar yasak dedı dr. ondan sonrasına bakıcaz dedı.
sen nasılsın iş güç nasıl çalışmak zor oluyomu hamıleyken? ev işlerini falan napıyosun
ben 2 gundur ayaklandım artık fazla yatmıyorum kendımı ıyı hıssedıyorum bıde yaz gelse :)):)::)):)))))

canım merakta bıraktığım için kusura bakma hemen haber veriyorum ...
Aysudeyi dün ziyaret ettim Ankara üniv de yatıyor.Bende orda tedavi görüyorum o nedenle ziyaret etmek daha kolay oldu..hatta doktorumuz da şuan aynı...aysudenin durumu çok şükür öncesinden de iyi minik kızımız bekliyor gününün dolmasını...

bana gelince ben hibor diye bir iğne başladım yeniden ..tedavimizin ortasında diğer doktordan memnun kalmadığım için doktor değiştirdim..Aysudenin doktorunu tercih ettik.yarın yeniden ultrasona girecem ve aşılama tarihi belli olur diye tahmin ediyorum...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

canım facedeki grup özel mi? biz girebiliyor muyuz?
grup özel ama sadece k.k dakiler geliyor zaten ismini yaz yada beni face den ekle seni gruba ekleyeyim canımcım

selam kızlarrrrrr

DENDEN canım çok sağol hatırlattığın için . hatta oğlu için nazar duası okumuştum ama yinede unuttum...

feryad canım nasılsın

nigar50 sen son hamilyim yazdın bi dahaokumadım yazını nasılsın doktrun iğnelere başladımı

hamişler redmask azra nasılsınız bakem

feryad canım doktor mu değiştirdin. ? iğneler tedavi başlarken başlaman çok güzel bence yerinde bir karar. gülay30 vardı burda oda gebelik beklerken başlamıştı iğnelere...

iyiyim canım sıramı savmak için elimden geleni yapıyorum :86: iştesen ne yapıyorsun nasılsın

feryad canım doktor mu değiştirdin. ? iğneler tedavi başlarken başlaman çok güzel bence yerinde bir karar. gülay30 vardı burda oda gebelik beklerken başlamıştı iğnelere...

evet canım işler çok ağır gidiyordu diğer doktorla... zaten baştan savılmış hissettim kendimi..geçen yıl da tedaviyle başladım iğnelere bu sefer önemsememişti..yeni doktor yeniden ve başka bir iğneye başladı hibor adında bir iğne...durum bu bende

canım evet hamileyeim allh nasip ederse pazartesi kontrolüm var kanda bakacağız tekrar ona göre ne derse artık iğneler başladık canım 06. clexan eşim yapıyor şimdilik bir problem yok canım sen ne yapıyorsun

hayırlı olsun canım haftaya çarşambaya seni listemizin altına ekliyecem tabiki nazar boncuyla birlikte...

bende ne yapim canım gebe kalmaya çalışıyom

canım bende muayene gününü iple çekiyorum bekliyoruz işte.soracak bir sürü soru var

canım deryam hatırlamaz olurmuyum hiç seni senden sonra bende çok korkttum ve korktugum başıma geldi.senin dr.un hemen bu ay hamile kalabileceksin demişti deilmi sana insaallah hemen hamiş kalırsın canım bizim testlerimiz yapılmadı kontrole gidince onları soracaz işte.

kızlar benim kafam biraz karışık kayserideki doktorum günde tek doz clexan dedi lütfü bey ise sabah akşam 0.3 fraxparin dedi bende biraz kararsız kaldım hangi tedaviyi uygulayacağımız hakkında şu an 0.6 clexan yapıyoruz allahım hamile kalmak isteyenlerin en kısa zamanda göbüşlerini doldursun beklemek çok zor kızlar stres yok gayet rahat olun ben çok rahattım sizde öyle olun

hayırlı olsun canım haftaya çarşambaya seni listemizin altına ekliyecem tabiki nazar boncuyla birlikte...

bende ne yapim canım gebe kalmaya çalışıyom

canım listeyi senmi tutuyorsun pazartesi doktordan geldikten sonra ne kadarlık olduğunu yazarım canım inşallah en kısa zamanda herkes hamile kalır canım

canım kayserideki doktorun kim bilmiyorum ama lütfü beyi tapikten kızlardan biliyorum çok bir hekim herkes çok övgüyle söz ediyor. bence sen sabah 0.3 clexan akşam 0.3 clexan yap .

canım ilaçların içerikleri netten araştır eğer içerik aynıysa sorun yok bence...
bende öceki tedavi sürecimde clexan 10000 likten 0,5 vuruldum şuan doktor hibor diye bir iğne verdi ama ilaç içeriği aynı o nedenle neden o neden bu demiyorum ..çünkü önemli olan içeriği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…