Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım kayserideki doktorun kim bilmiyorum ama lütfü beyi tapikten kızlardan biliyorum çok bir hekim herkes çok övgüyle söz ediyor. bence sen sabah 0.3 clexan akşam 0.3 clexan yap .

canım lütfü bey iyi bir hekimmiş haklısın ama benim için sadece işini iyi yapması yetmiyor her soruma rahat cevap alacağım bir doktor lazım bana ve kendine olan güveni hissettirmeli sanırım o nedenle her doktorla anlaşamaıyorum Allah hepimizi iyisiyle karşılaştırsın

canım kayseride mustafa başbuğa gitmiştim genetik testlerimi orda yaptırmıştım ben nevşehirdeyim sanırım gebelikte kayseriye gideceğim ankara biraz uzak nasıl gideriz bilmiyorum ama lütfü bey 5 ay içinde 2 kere çağıracağım demişti biraz kararsız kaldık biz şimdilik kayseriye devam edlim diyoruz yine bir sorun olursa gideriz herhalde lütfü beye tedavileri çok farklı ikisinin valla çok kararsızız

En son gebeliğimde fraxiparin 0.3 kullandım ama olmadı demekki sağlıksız gebelikmiş dedik.
şimdi doktroum 0.2 clexan diyo ne göre neden nasıl pek te araştırmıyorum verecek olna rabbim

canım çok normal değilmi her doktorun hastaya ve hastalığa yaklaşımı farklı burda hepimizin kan pıhtılaşması var ve heimize uygulanan tedavi farklı inş. sorun olmaz ve tamamına erer gebeliğin ...

canım bencede içerik önemli sabah akşam biraz zor olacak diye düşündüm o yüzden tek dozda karar kıldım canım sende aşılamama yaptıracaksın umarım bu sefer en kısa zamanda gelir bebişin

En son gebeliğimde fraxiparin 0.3 kullandım ama olmadı demekki sağlıksız gebelikmiş dedik.
şimdi doktroum 0.2 clexan diyo ne göre neden nasıl pek te araştırmıyorum verecek olna rabbim
ben iğneyi ilk defa vuruluyorum neye göre veriliyor hala anlayamadım ikiside 0.6 lık sadece yapılma şekilleri itibariyle biraz farklı hakkımzda hayırlısı olsun
canım çok normal değilmi her doktorun hastaya ve hastalığa yaklaşımı farklı burda hepimizin kan pıhtılaşması var ve heimize uygulanan tedavi farklı inş. sorun olmaz ve tamamına erer gebeliğin ...
inşallh canım doktora güvenmek zorundayız allahım nasip ederse olur

kızlar çok kötü grip olmuşum ne yapacağım bilemiyorum bol c vitamini alıyorum ama fayda etmiyor ne yapmam gerekiyor

kızlar çok kötü grip olmuşum ne yapacağım bilemiyorum bol c vitamini alıyorum ama fayda etmiyor ne yapmam gerekiyor

Ihlamur Kuşburnu sıcak şeyler iç şeker.. Ben bir de sıcak suya bol limon sıkıp bal koyup içiyordum o da çok iyi geliyor. Boğazdaki mikropları mideye götürüyormuş, mide asidik olduğundan mikroplar orada yaşayamıyormuş.

sabrina selam seninle sorunlarımız aynıydı canım preeklemsi yaşadınmı ilk gebeliğine göre farklımıydı bende şu an hamileyim cevaplarsan çok memnun olurum

canım bencede içerik önemli sabah akşam biraz zor olacak diye düşündüm o yüzden tek dozda karar kıldım canım sende aşılamama yaptıracaksın umarım bu sefer en kısa zamanda gelir bebişin

doğru düşünmüşsün 2 iğne 2 delik demek bir süre sonra insanın acı eşiği düşüyor neden 2 kez canın yansın...
bakalım kısmet canım ya geçen yıl tüp bebek tutmadı bu yıl aşılamalar tutarmı bilmem hayırlısı mevlamdan

slm
benim adetim 3 gün gecikmişti ilk idrar testimde ikinci çizgi saatler sonra silik çıkmıştı.bir kez daha yaptım test ama bu sefer negatif çıktı (( ama hala adet olmadımmmmmm kafayı yiycem ya

nigar merhaba,ben kayseriliyim mustafa başbuğun iyi bir doktor olduğunu duymuştum.belediye durmaz iş merkezinde değilmi yeri?lütfü beyede giden çok arkadaş var kk da.inşallah hakkında hangisi hayırlısıysa o olur.başka bi ilde doktora gitmek zor oluyo.nevşehir kayseriye daha yakın daha kolay olur sanki.
canım kadınlar kulübündekilere özel bir grup ben eklerim seni...
benide ekleyin benide...
slm
benim adetim 3 gün gecikmişti ilk idrar testimde ikinci çizgi saatler sonra silik çıkmıştı.bir kez daha yaptım test ama bu sefer negatif çıktı (( ama hala adet olmadımmmmmm kafayı yiycem ya
canım ya inşallah ii olur,yeme kafayı.benimde geçen ay kanda negatif idararda pozitif çıkmıştı adet oldum ama.doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi.bende anlamadım valla.

merhaba arkadaşlar öncelikle dilerim en kısa sürede bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz.. size sormak istediğim bişi var umarım rahatsız etmiyorumdur.. bu sonuçlara göre pıhtılaşma var diyebilirmiyiz daha çıkmayan bir tahlilimde var ama işte içim içime sığmadı ve belki bilginiz vardır diye sormak istedim .. teşekkür ederim şimdi den.

Test Adı Sonuç Referans Aralığı Birim Sonuç Tarihi

Antitrombin III Aktivitesi (AT III) 73.03 75 - 125 % 19/01/2011
Protein - C 88.36 70 - 140 % 19/01/2011
Protein - S 78.95 50 - 130 % 19/01/2011
Anti-Kardiolipin IgM 11.5 0 - 0 U/mL 20/01/2011
Anti-Kardiolipin IgG 5.1 0 - 0 U/mL 20/01/2011

tatlım lütfü bey sağolsun sorulmadan bişey söylemiyo.. ne ilişki, ne yiycek, ne de yorulmama konusunda bişey sormadım o da hiçbişey demedi.. iğnelere aynen devam dedi sadece.. yasak koymadı ama biz nerdeyse yasak gibi yaşıyoruz. zaten tedirginlik olunca insan hiçbişey yapmak istemiyo.. işe gelip gitmek çok zor geliyo ama bi sıkıntım yok, oturuyorum ama işleri fazla yaydım birikti.. midem bulanıyo biraz, ağzımda çoğu zaman acı bi tat var bi de kasıklarımda batma oluyo zaman zaman belli belirsiz.. akşam çok yorgun hissediyorum yemek yapamıyorum dışardan ,kahvaltı, basit yemeklerle idare ediyoruz. ev işlerinde de eşim yardım ediyo sağolsun çok gerekmedikçe iş yapmamaya çalışıyorum. aman kafam rahat olsun da herşey yapılır..

merhaba bende 2 düşükten sonra tahlilerimde bu çıktı çok üzülmüştüm sonra tekrar hamile kalınca doktorum 9 ay aspirin ve hergün inohep adında bir iğne yapmam gerektiğini söyledi dokuz ay boyunca hep yattım hiç bitmeyecek sandım ama çok şükür ki şimdi 3 yaşında bir kızım var iğneler ilaçlar neysede en kötüsü 9 ay yatmaktı : (59:

CANIM ALLAH evladını sna bağışlasın çok şükür almışssın kucağına yavrunu.. sanırım mesajında bana cevap verdin değilmi yanlış anlamadım .. eğer öyleyse sanırım pıhtılaşma var .. teşekkür ederim

selam kızlar okuduğum kadarıyla herşey yolunda.bizi merak eden etmeyen herkese teşekkürler.çok şükür dün çıktık hastaneden.bebeğim daha iyi.ama henüz boğazı temizlenmedi.balgamını çıkaramadı.hastanede küveze aldılar yavrumu.3-4 saate bir emziriyodum.çok zor günler geçirdik.Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…