Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nergiscim benim oğluşum 5 ocakta sezeryanla dünyaya geldi doruk efem.geçmişi okumadın sanırım teyzesi 16 günlük olduk.

canım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın

canıımm hayırlı olsun. inşallah Allah bu bebişinde yüzünü güldürür. her zaman güzel haberleriniz almak dileğiyle. sevgiler...

aminnn inşallah hepimizin güldürür inşallah ama dediğim gibi istanbulda bu sorunla ilgili tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı hemen gitmem gerek hergün aleyhime işliyo,iğne almam lazım ama doktor bulamıyorum
bunuda kaybetmek istemiyorum henüz ufakken başlamak istiyorum iğnelerime (((

selam kızlar doktor ismi verirseniz çok sevinicem gerçekten.anadolu yakasındayım.17 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar geldik.sabah akşam 0,4 clexan ile.doktorum prof ama artık maddi anlamda bizi baya zorluyor.bu yüzden acil doktor tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar.çünkü iğnem haftaya bitiyor.şimd
iden sağolun cevaplar için.svgiler...

ya arkadaşlar lütfen yardım edin, kafayı yiycem sonunda..
mthfr heterezigot teşhisim var, 1 kere boş gebelik, 1 kere 7. haftada kalp durması, 1 kere kimyasal gebelik derken teşhisle birlikte 0.6 fraksiparine iğne vurularak 3,5 aya gelmiş bir gebeliğim oldu, o da kısmet değilmiş demek ki, genetik bozukluk olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
epey bi ücadeleden sonra yine hamileyim ama hangi doktora gitsem amaaaan mthfr heterezigot neymiş ki deyip iğneye gerek yok diyolar, hematologuda öyle kadın dıoğumcusu da perinotoloğu da. hem de hepsi istanbulun en iyi doktorları. kafayı tırlatcam sonunda, her akşam kendi kendime iğnemi vuruluyorum, her taraf şişlik morluk içinde, bi yandan da acaba gerek yok mu vurunmama kendime boşuna eziyet mi edyorum diyorum ama her akşam vurulmayınca da sanki bebeğimi öldürmeyi göze alıyormuşum hissine kapılıyorum, napcam ben böyle, etrafta bir iki tane iğne olmadan hamileliğini tamamlamış bir arkadaşım oldu ama hamileliğimi riske edemiyorum, bu memlekette mthfr heterezigotu adam yerine koyan bi Allahın doktoru yok mu yahu? madem sorun değil, niye millet pata küte bebeklerini kaybediyo, keyiflerinden mi, var mı böyle iğneyi 3 ayda bırakıp da sağlıklı dünyaya getiren.

bu arada homosisteinim iğne olmadan önce 6 idi, trombosit sayım 250 idi, yaklaşık 1,5 aylık iğne tedavisinden sonra homosisteinim 4 e düştü, trombosit sayım ise 318 e çıktı. ben böyle deliler gibi kendi kendime tahlil yaptırıp sonuca varmaya çalışıyorum, hangi doktora sorsam delirmişim gibi bakıyolar ne gerek var diye, yok mu yahu bu işin uzmanı adam gibi bir doktor, yoksa bu topik hepten delilerin toplandığı bir topik mi?

Banu13
selam kızlar doktor ismi verirseniz çok sevinicem gerçekten.anadolu yakasındayım.17 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar geldik.sabah akşam 0,4 clexan ile.doktorum prof ama artık maddi anlamda bizi baya zorluyor.bu yüzden acil doktor tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar.çünkü iğnem haftaya bitiyor.şimd
iden sağolun cevaplar için.svgiler...

Ben Ankara da yaşıyorum ama benim doktorum İstanbul Acıbadem hastanesine gitti.Eğer sana uyarsa tavsiye ederim Doç.Dr. Derya Eroğlu gerçekten çok ilgili ve sıcak bir insan.

Son düzenleme:

canım ilgin için çok sağol.bir arkadaş daha tavsiye etmişti acıbademi ama sanırım sgk geçmiyormuş.yani oda baya zaolar bizi.başka önerisi olan var mı acaba?lütfen arkadaşlar...(

canım ilgin için çok sağol.bir arkadaş daha tavsiye etmişti acıbademi ama sanırım sgk geçmiyormuş.yani oda baya zaolar bizi.başka önerisi olan var mı acaba?lütfen arkadaşlar...(

BANUCUM KISMENDE olsa aynı arayış içindeyiz seninle.Adam akıllı bir doktor sskmın geçeceği.
bende anadolu yakasında ümraniyede oturuyorum. benim 4 tane kaybım oldu kalp durmasından bunuda kaybetmek istemiyorum.en son 0,4lük iğne kıllanmıştım iyi gelmemişti.ama gittiğimde doktorumda yerini değiştirip ve ücretini ykseltince kalakaldım ortada.Ama bir seferliğinede olsa iğnelerimi almak için gideceğim 250 YTLyi bayılıp.Ondan sonrası için bakalım sizin tavsiyelerinizle birine artık gidicem tabi hamileliğim devam ederse inşallahh...

Son düzenleme:

ah canım ya inşallah devam eder.benim de 4 kayıptan sonra bu zamana kadar geldik çok şükür.ben de tavsiye bekliyorum.aslında çok hamişi var topiğin mşallah ama bekliyoruz bakalım.haberleşelim canım,sevgiler..

Ay arkadaşım bence de sen kendine çok iyi bak, yorma kendini ve yasak koymasalarda ilk 3 ay dikkatli olmak lazım bence, biz çok eziyetli hamilelik yaşıyoruz, işi şansa bırakmamak lazım. Boşver iş güç yapma canım..

canım Banu ve diğer arkadaşa da bahsettim hep ama sana da yazayım Medical Park Göztepe de çok iyi doktorlar ve ssk da geçiyor..ordan yararlanabilirsin bende Ümraniye tarafında oturuyorum..

canım Banu ve diğer arkadaşa da bahsettim hep ama sana da yazayım Medical Park Göztepe de çok iyi doktorlar ve ssk da geçiyor..ordan yararlanabilirsin bende Ümraniye tarafında oturuyorum..

gerçektenmiiiii
peki bana önerebileceğin doktor varmı medical parkta?
sen demi oaraya gidiyorsun canım?
yakınız sanırım seninle:)

benide ekleyin kuzular

canım seni merakla bekliyorum. Inşallah güzel haberlerini alıp seviniriz.

inşallah canım benim bakalım bugün 28. günüm bişey yok ne hamilelik belirtisi var nede adet olucam belirtisi

canım özelden yazdım adımı benide eklermisin yada özelden grubun ismini yaz ben bulayım canım
canım kadınlar kulübündekilere özel bir grup ben eklerim seni...

evet bizde girebilirmiyiz facedeki gruba:26:

ya benide ekleseniz çok sevinirim yaaaaaaaaa:))

kızlar o halde bana özelden facede kullandığız isimlerinizi gönderin ekliyeyim ok

evet bizde girebilirmiyiz facedeki gruba:26:

ekleriz tabi kızlar sizin yazdığınızı görmemiştim özelden yazın face isminizi ekliyelim :))

selam arkadaslar bensize altunzadede baskent unuverstesi var orda cem murat bey var dc doktor o cok iyidir ssk geciyor 80tl ucreti. ama medical parka gitmek isterseniz gokmen bey varmis onada iyi diyorlar ama ona randevu almak zor.onun ucreti 75tl.

ben cem murat beyi tavsiye ederim

selam arkadaslar bensize altunzadede baskent unuverstesi var orda cem murat bey var dc doktor o cok iyidir ssk geciyor 80tl ucreti. ama medical parka gitmek isterseniz gokmen bey varmis onada iyi diyorlar ama ona randevu almak zor.onun ucreti 75tl.

ben cem murat beyi tavsiye ederim

iyi akşamlar canlar aysude,denden gözümüz kulağımız sizden bizi habersiz bırakmayın lütfen.. ben bişey sorcam kızlar ya benim kanım biraz düşük dekavit kullanıyordum doktor birde kan ilacı yazdı [gyno ferro] multivitamin ve kan ilaçlarını birlikte kullanan varmı ikisi beraber çok olmazmı yadımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…