Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sağol ilgin için.bu doktor aklımda.yeni yorumlar ve tavsiyeleri de bekliyorum.teşekkürler..

arkadaşım ilgin için çok teşekkür ediyorum.
Cem beyi eşime söyledim şimdi hem hastanede yakın sayılır ona gidicez galiba bakalım iyi gelir inşallah :)

demek senin doktorda aynı redmaskçım..sinan beyde öyle sormadan bişey demiyo..bende çekindiğimden soramıyorum ilşki yasakmı diye.sadece düşük tehliken var dedi şu bu yasak diye hiçbişey demiyo saolsun..lütfü beyin muayene ücreti nekadar,bi hastaneye bağlımı o.

cnm sana bı ornek verım
ben ve redmask ın mutasyonları aynı
benım dr.um gunde 1 clexan 0,4 luk+coraspırın verdı
redmask sabah aksam 0,3 luk iğne verdı masallah ıkımızınde hamılelıgı ıyı gıdıyor hamdolsun
ben ist.da ozel bı dr a gıdıyorm redmask ank.lutfu beye gıdıyor
lutfu bey 0,4 luk ıgnenın 60 kg de bırısıne yeterlı olacagını soylemıs redmaska sordurmustum
inş. yardımcı olmusumdur

ben ümranıyede oturuyorum
üsk. yunusemre hast. dr nıhan karakaya ya gıdıyorum cokda memnunum cok ılgılı bı dr sağolsun

Son düzenleme:

sana yazmıstım sanırım ama okumadın galıba
ben usk.yunusemre hast. gıdıyorum dr nıhan karakaya

canım ya bu iğne dozajını bi türlü anlayamadım.ben 0,2 lik clexan kullanıyorum.66 kiloyum kiloya göreyse benim daha yüksek dozajlımı kullanmam gerekiyo.neden az benimkinin dozajı acaba..

canım ya bu iğne dozajını bi türlü anlayamadım.ben 0,2 lik clexan kullanıyorum.66 kiloyum kiloya göreyse benim daha yüksek dozajlımı kullanmam gerekiyo.neden az benimkinin dozajı acaba..

sanmıyorum sadece kg ye gore deıl mutasyona gore de degısır
kızlasr bıde kalbınızı bozmayın mutmayın olun sız negatıf dusunursenız ole olur
pozıtıf dusunun fazlada dıdıklemeyın ole mı bolemı dıye tevekkul edın dua edın allaha sıgının yeter

daha önce kötü şeyler yaşayınca insan fazla pozitif düşünemiyo işte..inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir..

Kızlaaar Allahıma çok şükür bebişimizin kalp atışını gördük.dualarınız için çok sağolun.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

ne güzel haberler bunlar ağzından bal damlıyor. meerak ettim sizleri,hepinizin iyi olmasına çok sevindim.annene de geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
canım face grubuna bende girmek istiyorum ama senin özel mesaj kutun dolu özelden mesaj atamadım bi ara temizle zahmet olmazsa

çok geçmiş olsun,umarım bir an önce temizlenir boğazı da, kendiznize dikkat edin.

feryad çım inşallah yeni doktorunuzla herşe yyolunda gider, aysude yi de görürsen bolca selamlar, umarım çok kolay bir doğum olur da müjdeli haberlerini alırız.

günaydın kızlar facebooktayeni sayfa açmışsınız benide eklermisiniz yada adresin başlıgını söyle ben ekleyim.sevgiler..

gerçektenmiiiii
peki bana önerebileceğin doktor varmı medical parkta?
sen demi oaraya gidiyorsun canım?
yakınız sanırım seninle:)

Gökmen bey var sorunlu gebeliklerle ilgilenen.. hem uzman doktor olduğu içinde fiyatı uygundur.. Ben birkaç kez gittim kendisine, daha önceki gebeliktede ayrıntılı ultrason için gitmiştim ama kalp atışları durmuştu, o zaman kürtajı o yapmıştı ve ben çok memnun kalmıştım.. Biraz soğuk gibidir ama konusunda çok iyidir ve uzun uzun anlatır. Ve bu konudada çok bilgili. Bana da demişti, bu Mthfr nerdeyse her 10 kadından birinde var aslında çok yaygın, iğne bile olmasan olur ama biz yinede işi şansa bırakmamak için iğne kullanıyoruz demişti. Ve ben ikinci düşükte çok eskiden beri gittiğim bir doktor vardı ona gittim, Gökmen bey de dediki ben olsam bu testlere bissürü para harcamana izin vermez ikinci gebelikte zaten önlemimi alırdım dedi. ( yani en azından coraspin falan) Biz yakınız canım ve Medical Park ulaşım açısından da çok rahat bir hastane, tavsiye ederim.

hahahah temizledim canımm yazabilirsin özelden...

canım 300 tl. hacettepede çalışıyo. sinan beyin ücreti ne kadar?
napalım yasak diye düşünelim en iyisi..

benim doktorumda erkek bende ben eşime sorduruyorum o tür konuları sizde öle yapın

Son düzenleme:
günaydın hanımlar gününüz aydın olsun
günaydın canımmmmm
Kızlaaar Allahıma çok şükür bebişimizin kalp atışını gördük.dualarınız için çok sağolun.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
maşallahhh hep güzel haberlerini alalııııımmmm

meraba canım. evet inşallah sonuna kadar iyi gider inşallah ikimizinde hamileliği böylee. umut oluruz bizim gibi olanlara . bu arada ben 1 kilo kadar aldım. sen ne alemdesin? ya buarada ben hiç 0,6lık bi kez yaptırayım diye düşünmemiştim. bi arkadaş öyle mi yaptırsam diye düşünmüş. lütfü bey 12 saatte bir yapılması geektiğini üstüne basa basa belirtti. herkesin durumu farklı ama ben yine yazayım dedim..

Son düzenleme:
benim doktorumda erkek bende ben eşime sorduruyorum o tür konuları sizde öle yapın

tatlım aslında doktor yasak değil dese de bizde fazla bişey değişmeyecek..rahat hissedemiyorum kendimi çünkü ya bi şey olursa diye.. ama doktorun sorulmadan hiç bişey dememesi bana ilginç geliyo. beslenme hakkında yada iş güç anlamında herhangi bi yorum yapmıyo..

bi de arkadaşlar doktora bulantılarım var deyince bulantının olması iyidir dedi. şimdi midem bulanıyo mu diye dinliyorum kendimi. bi de göğüslerin gerilmesi iyi belirtiymiş. tabi bunların tersi olumsuz bi anlama gelmiyo.. hiçbirinizi yanıltmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…