selam arkadaslar bensize altunzadede baskent unuverstesi var orda cem murat bey var dc doktor o cok iyidir ssk geciyor 80tl ucreti. ama medical parka gitmek isterseniz gokmen bey varmis onada iyi diyorlar ama ona randevu almak zor.onun ucreti 75tl.
ben cem murat beyi tavsiye ederim
selam arkadaslar bensize altunzadede baskent unuverstesi var orda cem murat bey var dc doktor o cok iyidir ssk geciyor 80tl ucreti. ama medical parka gitmek isterseniz gokmen bey varmis onada iyi diyorlar ama ona randevu almak zor.onun ucreti 75tl.
ben cem murat beyi tavsiye ederim
kızlar o halde bana özelden facede kullandığız isimlerinizi gönderin ekliyeyim ok
tatlım lütfü bey sağolsun sorulmadan bişey söylemiyo.. ne ilişki, ne yiycek, ne de yorulmama konusunda bişey sormadım o da hiçbişey demedi.. iğnelere aynen devam dedi sadece.. yasak koymadı ama biz nerdeyse yasak gibi yaşıyoruz. zaten tedirginlik olunca insan hiçbişey yapmak istemiyo.. işe gelip gitmek çok zor geliyo ama bi sıkıntım yok, oturuyorum ama işleri fazla yaydım birikti.. midem bulanıyo biraz, ağzımda çoğu zaman acı bi tat var bi de kasıklarımda batma oluyo zaman zaman belli belirsiz.. akşam çok yorgun hissediyorum yemek yapamıyorum dışardan ,kahvaltı, basit yemeklerle idare ediyoruz. ev işlerinde de eşim yardım ediyo sağolsun çok gerekmedikçe iş yapmamaya çalışıyorum. aman kafam rahat olsun da herşey yapılır..
cnm sana bı ornek verımkızlar benim kafam biraz karışık kayserideki doktorum günde tek doz clexan dedi lütfü bey ise sabah akşam 0.3 fraxparin dedi bende biraz kararsız kaldım hangi tedaviyi uygulayacağımız hakkında şu an 0.6 clexan yapıyoruz allahım hamile kalmak isteyenlerin en kısa zamanda göbüşlerini doldursun beklemek çok zor kızlar stres yok gayet rahat olun ben çok rahattım sizde öyle olun
aminnn inşallah hepimizin güldürür inşallah ama dediğim gibi istanbulda bu sorunla ilgili tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı hemen gitmem gerek hergün aleyhime işliyo,iğne almam lazım ama doktor bulamıyorum
bunuda kaybetmek istemiyorum henüz ufakken başlamak istiyorum iğnelerime(((
selam kızlar doktor ismi verirseniz çok sevinicem gerçekten.anadolu yakasındayım.17 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar geldik.sabah akşam 0,4 clexan ile.doktorum prof ama artık maddi anlamda bizi baya zorluyor.bu yüzden acil doktor tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar.çünkü iğnem haftaya bitiyor.şimd
iden sağolun cevaplar için.svgiler...
cnm sana bı ornek verım
ben ve redmask ın mutasyonları aynı
benım dr.um gunde 1 clexan 0,4 luk+coraspırın verdı
redmask sabah aksam 0,3 luk iğne verdı masallah ıkımızınde hamılelıgı ıyı gıdıyor hamdolsun
ben ist.da ozel bı dr a gıdıyorm redmask ank.lutfu beye gıdıyor
lutfu bey 0,4 luk ıgnenın 60 kg de bırısıne yeterlı olacagını soylemıs redmaska sordurmustum
inş. yardımcı olmusumdur
canım ya bu iğne dozajını bi türlü anlayamadım.ben 0,2 lik clexan kullanıyorum.66 kiloyum kiloya göreyse benim daha yüksek dozajlımı kullanmam gerekiyo.neden az benimkinin dozajı acaba..
sanmıyorum sadece kg ye gore deıl mutasyona gore de degısır
kızlasr bıde kalbınızı bozmayın mutmayın olun sız negatıf dusunursenız ole olur
pozıtıf dusunun fazlada dıdıklemeyın ole mı bolemı dıye tevekkul edın dua edın allaha sıgının yeter
ne güzel haberler bunlar ağzından bal damlıyor. meerak ettim sizleri,hepinizin iyi olmasına çok sevindim.annene de geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.nuraycım merhaba canım.......Aysude ile dün görüştüm çok şükür iyi,artık doğumu durdurmak için verilen ilaçları kesmişler,hastanede zaten,inşallah yakında güzel haberlerini alıcaz Aysude'nin,kızına kavuşacak Allahın izni ile......dua edelim bol bol.......
bende iyiyim çok şükür,çok fazla kasılıp kaldığım için bol bol yatıyorum....Büşra 'nın bebeğide çıkmış sanırım hastaneden.......Feryad ile de en son geçen hafta görüşmüştüm,ondada herşey yolunda çok şükür.....
benim geçenlerde bilgisayar arızalandı bir de annem ameliyat oldu,girsemde okuyup çıktım sadece.....
nergis bu arada azdalar doğum yaptı,burayada yazdı sanırım yaaa.....oğlu Doruk Efe rahatsızdı sanırım,yanılmıyorsam tabii
canım face grubuna bende girmek istiyorum ama senin özel mesaj kutun dolu özelden mesaj atamadım bi ara temizle zahmet olmazsamerhaba nuraycım nasılsın?
canım facede bir grubumuz var orda feryad yazmış aysude hastanedeymiş şu an gözetim altındalarmış eğer bebek 8 gün daha beklerse 37. haftanın bitiminde doğacakmış...
büşradan haberim yok facede gelmiyor ne zamandır umarım herşey yolundadır..
selam kızlar okuduğum kadarıyla herşey yolunda.bizi merak eden etmeyen herkese teşekkürler.çok şükür dün çıktık hastaneden.bebeğim daha iyi.ama henüz boğazı temizlenmedi.balgamını çıkaramadı.hastanede küveze aldılar yavrumu.3-4 saate bir emziriyodum.çok zor günler geçirdik.Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın.
gerçektenmiiiii
peki bana önerebileceğin doktor varmı medical parkta?
sen demi oaraya gidiyorsun canım?
yakınız sanırım seninle:)
ne güzel haberler bunlar ağzından bal damlıyor. meerak ettim sizleri,hepinizin iyi olmasına çok sevindim.annene de geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
canım face grubuna bende girmek istiyorum ama senin özel mesaj kutun dolu özelden mesaj atamadım bi ara temizle zahmet olmazsa
çok geçmiş olsun,umarım bir an önce temizlenir boğazı da, kendiznize dikkat edin.
feryad çım inşallah yeni doktorunuzla herşe yyolunda gider, aysude yi de görürsen bolca selamlar, umarım çok kolay bir doğum olur da müjdeli haberlerini alırız.
demek senin doktorda aynı redmaskçım..sinan beyde öyle sormadan bişey demiyo..bende çekindiğimden soramıyorum ilşki yasakmı diye.sadece düşük tehliken var dedi şu bu yasak diye hiçbişey demiyo saolsun..lütfü beyin muayene ücreti nekadar,bi hastaneye bağlımı o.
demek senin doktorda aynı redmaskçım..sinan beyde öyle sormadan bişey demiyo..bende çekindiğimden soramıyorum ilşki yasakmı diye.sadece düşük tehliken var dedi şu bu yasak diye hiçbişey demiyo saolsun..lütfü beyin muayene ücreti nekadar,bi hastaneye bağlımı o.
günaydın canımmmmmgünaydın hanımlar gününüz aydın olsun
maşallahhh hep güzel haberlerini alalııııımmmmKızlaaar Allahıma çok şükür bebişimizin kalp atışını gördük.dualarınız için çok sağolun.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
cnm sana bı ornek verım
ben ve redmask ın mutasyonları aynı
benım dr.um gunde 1 clexan 0,4 luk+coraspırın verdı
redmask sabah aksam 0,3 luk iğne verdı masallah ıkımızınde hamılelıgı ıyı gıdıyor hamdolsun
ben ist.da ozel bı dr a gıdıyorm redmask ank.lutfu beye gıdıyor
lutfu bey 0,4 luk ıgnenın 60 kg de bırısıne yeterlı olacagını soylemıs redmaska sordurmustum
inş. yardımcı olmusumdur.
benim doktorumda erkek bende ben eşime sorduruyorum o tür konuları sizde öle yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?