ya arkadaşlar lütfen yardım edin, kafayı yiycem sonunda..
mthfr heterezigot teşhisim var, 1 kere boş gebelik, 1 kere 7. haftada kalp durması, 1 kere kimyasal gebelik derken teşhisle birlikte 0.6 fraksiparine iğne vurularak 3,5 aya gelmiş bir gebeliğim oldu, o da kısmet değilmiş demek ki, genetik bozukluk olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
epey bi ücadeleden sonra yine hamileyim ama hangi doktora gitsem amaaaan mthfr heterezigot neymiş ki deyip iğneye gerek yok diyolar, hematologuda öyle kadın dıoğumcusu da perinotoloğu da. hem de hepsi istanbulun en iyi doktorları. kafayı tırlatcam sonunda, her akşam kendi kendime iğnemi vuruluyorum, her taraf şişlik morluk içinde, bi yandan da acaba gerek yok mu vurunmama kendime boşuna eziyet mi edyorum diyorum ama her akşam vurulmayınca da sanki bebeğimi öldürmeyi göze alıyormuşum hissine kapılıyorum, napcam ben böyle, etrafta bir iki tane iğne olmadan hamileliğini tamamlamış bir arkadaşım oldu ama hamileliğimi riske edemiyorum, bu memlekette mthfr heterezigotu adam yerine koyan bi Allahın doktoru yok mu yahu? madem sorun değil, niye millet pata küte bebeklerini kaybediyo, keyiflerinden mi, var mı böyle iğneyi 3 ayda bırakıp da sağlıklı dünyaya getiren.
bu arada homosisteinim iğne olmadan önce 6 idi, trombosit sayım 250 idi, yaklaşık 1,5 aylık iğne tedavisinden sonra homosisteinim 4 e düştü, trombosit sayım ise 318 e çıktı. ben böyle deliler gibi kendi kendime tahlil yaptırıp sonuca varmaya çalışıyorum, hangi doktora sorsam delirmişim gibi bakıyolar ne gerek var diye, yok mu yahu bu işin uzmanı adam gibi bir doktor, yoksa bu topik hepten delilerin toplandığı bir topik mi?
nigar merhaba,ben kayseriliyim mustafa başbuğun iyi bir doktor olduğunu duymuştum.belediye durmaz iş merkezinde değilmi yeri?lütfü beyede giden çok arkadaş var kk da.inşallah hakkında hangisi hayırlısıysa o olur.başka bi ilde doktora gitmek zor oluyo.nevşehir kayseriye daha yakın daha kolay olur sanki.
merhaba canım evet belediye durmazda canım gebe kalmadan önce lütfü beyede gitmiştim dediğin gibi ankara biraz uzak kayseriyle devam dedik bakalım hakkımızda hayırlısı
benide ekleyin benide...
canım ya inşallah ii olur,yeme kafayı.benimde geçen ay kanda negatif idararda pozitif çıkmıştı adet oldum ama.doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi.bende anlamadım valla.
canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için lütfü beyin tedavisi 2 doz şeklinde genelde ben şimdilik ona gitmeyi düşünmüyorum ankara bize uzak 9 ay nasıl gidilecek kayserideki doktorum tek doz dedi onu kullanıyorumcnm sana bı ornek verım
ben ve redmask ın mutasyonları aynı
benım dr.um gunde 1 clexan 0,4 luk+coraspırın verdı
redmask sabah aksam 0,3 luk iğne verdı masallah ıkımızınde hamılelıgı ıyı gıdıyor hamdolsun
ben ist.da ozel bı dr a gıdıyorm redmask ank.lutfu beye gıdıyor
lutfu bey 0,4 luk ıgnenın 60 kg de bırısıne yeterlı olacagını soylemıs redmaska sordurmustum
inş. yardımcı olmusumdur
evet canım bende aradım zübeyde hemşireyle konuştum dediğin gibi üstüne basa basa 2 tane yapacaksın dedi lütfü beye gitmeyi düşünmüyoruz yinede verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım inşallah bir problem olmaz sağlıklı hamilelikler diliyorumgünaydın canımmmmm
maşallahhh hep güzel haberlerini alalııııımmmm
meraba canım. evet inşallah sonuna kadar iyi gider inşallah ikimizinde hamileliği böylee. umut oluruz bizim gibi olanlara . bu arada ben 1 kilo kadar aldım. sen ne alemdesin? ya buarada ben hiç 0,6lık bi kez yaptırayım diye düşünmemiştim. bi arkadaş öyle mi yaptırsam diye düşünmüş. lütfü bey 12 saatte bir yapılması geektiğini üstüne basa basa belirtti. herkesin durumu farklı ama ben yine yazayım dedim..
Bir Allahın kulunun ilgisini çekmedi mi yahu bunca feryadı figanım çırpınışım, kimsecikler adam yerine koyup ta iki laf etmemiş, sağolun varolun yani yardım ve önerileriniz için....
Bir Allahın kulunun ilgisini çekmedi mi yahu bunca feryadı figanım çırpınışım, kimsecikler adam yerine koyup ta iki laf etmemiş, sağolun varolun yani yardım ve önerileriniz için....
kızlar beni facebook dan biri eklemiş ama bizden birimi bilemedim ya feryad sanırım sensin bana özelden feryadın adını yazarmısın oysa eklicem kuzular
tatlım aslında doktor yasak değil dese de bizde fazla bişey değişmeyecek..rahat hissedemiyorum kendimi çünkü ya bi şey olursa diye.. ama doktorun sorulmadan hiç bişey dememesi bana ilginç geliyo. beslenme hakkında yada iş güç anlamında herhangi bi yorum yapmıyo..
bi de arkadaşlar doktora bulantılarım var deyince bulantının olması iyidir dedi. şimdi midem bulanıyo mu diye dinliyorum kendimi. bi de göğüslerin gerilmesi iyi belirtiymiş. tabi bunların tersi olumsuz bi anlama gelmiyo.. hiçbirinizi yanıltmak istemem.
redmask adetin geçikince ne gibi belirtilerin oldu kuzum ya benim 29. günüm adet olmadım ve hiç bir belirtide yok anlamadım gitti hayırlısı tabi
canım çok sevindim hadi gözümüz aydın sağlıcakla kucağınada alırsın inşallahKızlaaar Allahıma çok şükür bebişimizin kalp atışını gördük.dualarınız için çok sağolun.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
canım senle aynı durumdayım mthfr677 ve 1298 heterizigot fibrijon homozigotBir Allahın kulunun ilgisini çekmedi mi yahu bunca feryadı figanım çırpınışım, kimsecikler adam yerine koyup ta iki laf etmemiş, sağolun varolun yani yardım ve önerileriniz için....
ayyyyy canım inşallah hayırlı haberlere gebedir bu olay inan çok sevinirimredmask adetin geçikince ne gibi belirtilerin oldu kuzum ya benim 29. günüm adet olmadım ve hiç bir belirtide yok anlamadım gitti hayırlısı tabi
ya arkadaşlar lütfen yardım edin, kafayı yiycem sonunda..
mthfr heterezigot teşhisim var, 1 kere boş gebelik, 1 kere 7. haftada kalp durması, 1 kere kimyasal gebelik derken teşhisle birlikte 0.6 fraksiparine iğne vurularak 3,5 aya gelmiş bir gebeliğim oldu, o da kısmet değilmiş demek ki, genetik bozukluk olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
epey bi ücadeleden sonra yine hamileyim ama hangi doktora gitsem amaaaan mthfr heterezigot neymiş ki deyip iğneye gerek yok diyolar, hematologuda öyle kadın dıoğumcusu da perinotoloğu da. hem de hepsi istanbulun en iyi doktorları. kafayı tırlatcam sonunda, her akşam kendi kendime iğnemi vuruluyorum, her taraf şişlik morluk içinde, bi yandan da acaba gerek yok mu vurunmama kendime boşuna eziyet mi edyorum diyorum ama her akşam vurulmayınca da sanki bebeğimi öldürmeyi göze alıyormuşum hissine kapılıyorum, napcam ben böyle, etrafta bir iki tane iğne olmadan hamileliğini tamamlamış bir arkadaşım oldu ama hamileliğimi riske edemiyorum, bu memlekette mthfr heterezigotu adam yerine koyan bi Allahın doktoru yok mu yahu? madem sorun değil, niye millet pata küte bebeklerini kaybediyo, keyiflerinden mi, var mı böyle iğneyi 3 ayda bırakıp da sağlıklı dünyaya getiren.
bu arada homosisteinim iğne olmadan önce 6 idi, trombosit sayım 250 idi, yaklaşık 1,5 aylık iğne tedavisinden sonra homosisteinim 4 e düştü, trombosit sayım ise 318 e çıktı. ben böyle deliler gibi kendi kendime tahlil yaptırıp sonuca varmaya çalışıyorum, hangi doktora sorsam delirmişim gibi bakıyolar ne gerek var diye, yok mu yahu bu işin uzmanı adam gibi bir doktor, yoksa bu topik hepten delilerin toplandığı bir topik mi?
ilahi sen
ne çalışma ne çalışma
ben diom tamam bu ay çaılşcam çok çalışcam
benimki hasta oldu:))
tutmuştur inşallahhhhhhhhhhhhh
iyi olmanıza çok sevindim bende size güzel haber vermeyi çok istiyorummmmmm
ommancım müjdeli haberlerini bekliyoruz.Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
allah herkesin dualarını kabul etsin şu mübarek günde........
hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?