Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bir Allahın kulunun ilgisini çekmedi mi yahu bunca feryadı figanım çırpınışım, kimsecikler adam yerine koyup ta iki laf etmemiş, sağolun varolun yani yardım ve önerileriniz için....

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için lütfü beyin tedavisi 2 doz şeklinde genelde ben şimdilik ona gitmeyi düşünmüyorum ankara bize uzak 9 ay nasıl gidilecek kayserideki doktorum tek doz dedi onu kullanıyorum
evet canım bende aradım zübeyde hemşireyle konuştum dediğin gibi üstüne basa basa 2 tane yapacaksın dedi lütfü beye gitmeyi düşünmüyoruz yinede verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım inşallah bir problem olmaz sağlıklı hamilelikler diliyorum

Bir Allahın kulunun ilgisini çekmedi mi yahu bunca feryadı figanım çırpınışım, kimsecikler adam yerine koyup ta iki laf etmemiş, sağolun varolun yani yardım ve önerileriniz için....

Günaydın dtekin, senin durumun biraz karmaşık ve sen sanırım buradaki bir çok kişiden -yaşadıkların itibariyle- tecrübelisin. Şu aşamada sana sadece farklı bir doktor önerebilirim sanırım. Başka da bir şey gelmez elimden çünkü senin konun beni aşıyor. Eğer arzu edersen 2 doktor ismi verebilirim, gerçekten güvenilir alanında iyi doktorlar bunlar. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Canım ben uluorta doktor ismi vermeyeyim diye özelden mesaj attım.. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz..

kızlar beni facebook dan biri eklemiş ama bizden birimi bilemedim ya feryad sanırım sensin bana özelden feryadın adını yazarmısın oysa eklicem kuzular

kızlar beni facebook dan biri eklemiş ama bizden birimi bilemedim ya feryad sanırım sensin bana özelden feryadın adını yazarmısın oysa eklicem kuzular

canım sen özelden yaz seni ekliyenin adını bana o mu değilmi söyliyeyim ok

canım olur mu adam yerine koymama.. çok bilgim olmadığı için bişey yazmadım. öncelikle yaşadıkların için çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. Umarım bu hamileliğin çok yolunda gider, bebişine bir an önce kavuşursun..

ben faktör v leiden mutasyonu taşıyorum. azra3437de bahsetmiş. aynı mutasyonda farklı doz iğne uyguluyo doktorlarımız..
bi önceki doktorum corasprin yeter, bilimsel bi veri yok elimizde iğnenin asprinden üstünlüğüne delil olacak demişti. şimdi gittiğim lütfü bey ben 2 kezkalp atışı alınamamış, bebğini kaybetmiş bu mutasyondaki hastama asla iğnesiz tedavi uygulamam dedi. burdaki arkadaşların tavsiyesi, bi de lütfü beyin eski hastalarından doğum yapan arkadaşların varlığı bana umut oldu. iğneyi tercih ettim: ama daha diyemem ki bu doğru bekleyip görücez.
allah hiçbirimizin umutlarını kırmasın, kucaklarımız boş kalmasın

canım evet haklısın doktorlara sormadan sana bişey demiyor bu konularda sende ister istemez için nasıl rahat ederse yada mantığın hangisini doğru kabul ediyorsa ona göre davranıyorsun ben doktoruma bi ilk hamile kadığım zaman sordutturmuştum eşime ilişkiyi yasaklamamıştı ondan sonraki haftalarda kalp atışlarını duyduktan sonra ben izin verene kadar kardeşsiniz demişti :) beslenme programı ile alakalı ben sormadan direk çiğköfte, lahmacun ve bilmediğin yerlerden sucuk salam kesinlikle yemiceksin dedi çok kilo almıcaksın dedi az ye sık sık ye dedi sanırım kan pıhtılaşmasında kilo alımının çok önemi varmış üstüne basa basa bana bunu söyledi

redmask adetin geçikince ne gibi belirtilerin oldu kuzum ya benim 29. günüm adet olmadım ve hiç bir belirtide yok anlamadım gitti hayırlısı tabi

canım bana sormamışın ama ben cevap vereyim bende sadece göğüslerimde acayip bir şişlik vardı adetime 6 gün kala öğrendim canım

redmask adetin geçikince ne gibi belirtilerin oldu kuzum ya benim 29. günüm adet olmadım ve hiç bir belirtide yok anlamadım gitti hayırlısı tabi

canımm biraz bulantım vardı. ama belirtiden değil meraktan adetten 2-3 gün önce gebelik testi yapmıştım. çok belirsiz gölge çıkmıştı. gelecek aya artık diyodum .meraktan 2 gün sonra bi daha yaptım silik çıktı. adetim gecikir gecikmez kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı hatırlarsın o hikayeyi. laboratuar hatası yüzünden bi hafta muallakta kalmıştım.
gebelik testi yapsana canım ama 4 saat falan tuvalete çıkma.. dularımda torpillisin kuzumm. güzel haberlerini bekliyorummm

Kızlaaar Allahıma çok şükür bebişimizin kalp atışını gördük.dualarınız için çok sağolun.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
canım çok sevindim hadi gözümüz aydın sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah

canım senle aynı durumdayım mthfr677 ve 1298 heterizigot fibrijon homozigot
nerdeyse 7 8 doktor gezdim bazıları sen gibi heterizigotta neymiş amannnn iğneye gerek yok dedi
ama bi şüphe içimi kemirip durdu en son lütfü beyden mantıklı cevaplar aldım
ya aslında durum şu eğer bana hiçbir doktor iğne önermesede kullanıcaktım ben iğne
sordum iğnenin ne anneye ne de bebeğe bi zararı yokmuş tabi annede kemik erimnesi yapıyomuş ama ciddi yada rahatsız edici boyutta değil
ben kendi kendime karar verdim eğer iğne kullanmazsam ve bebeğimi kaybedersem ben ne kadar sorumsuzum diye vicdan azabı çekicem
ama iğne kullanırda bebeğimi kaybedersem ben tedbirimi aldım yinede gitti bebeğim demekki rabbim böyle istedi diycem anlıyomusun beni
sen tedbirini al da gerisi rabbime kalmış

ayyyyy canım inşallah hayırlı haberlere gebedir bu olay inan çok sevinirim

canım kimsenin ilgisini çekmediğinden değil gözden kaçtığından ya da bilgi sahibi olmadığından cevap verilmemiştir ki burda herkes sorulara tüm içtenliğiyle cevap verir.
soruna gelince benim mutasyonum mthfr 677 homozigot benim dr.larım gebelik öncesi folikasit+b vitamini ve coraspin gebeliktede bunlara ilaveten 0.6 lık heparin iğne kullanmam gerektiğini söyledi homozigot mutasyonlara genel yaklaşım iğne kullanılması yönünde ama mthfr heterizogot olunca dr.ların yorumu çok çeşitli yani bazıları iğne gerekli ama düşük doz yeterli diyor kimileri sadece coraspin ve folik asit yeterli diyor hal böyle olunca bizlerinde kafası karışıyor tabi.. bence sen kendi tecrübelerini dikkate alarak hareket et..

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
allah herkesin dualarını kabul etsin şu mübarek günde........
hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

dtekin kardeşim çok sıkıntı etme inşaalah.Allah herşeyi yoluna koymuştur..
Ben tahlileri daha yeni yaptıracagım ve hastalıgın ne oldugu daha belli degil ama bi kaç doktorla görüşmüştüm .2 düşük+kürtaj(kalp atışı durduğundan dolayı) sonrası sana aspirin ve igne tedavisi uygulayacagız demişlerdi ..hatta doktorun biriyle telefonla görüşmüştük tahlile bile gerek kalmadan gebelik öncesi aspirine başla hamile kalıncada iğneye başlayacaksın demişti..yanii tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir de benimde tavsiyem bunları kullanman...Allah yardımcımız olsun
Herkese Hayırlı Cumalar...Selam ve Dua ile...

insallah tutmustur canim yaa gercekten sonra sende baslarsin soylemi boylemi hamile kaldiktan sonrakide baska bir stress bu arada senin kociste ne böyle kuzum cocuk gibi hep hastalaniyor iyi bak kocisine guzel haberler almammiz icin onun iyi olmasi gerek

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
allah herkesin dualarını kabul etsin şu mübarek günde........
hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
ommancım müjdeli haberlerini bekliyoruz.Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…