ommancım müjdeli haberlerini bekliyoruz.Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bir Allahın kulunun ilgisini çekmedi mi yahu bunca feryadı figanım çırpınışım, kimsecikler adam yerine koyup ta iki laf etmemiş, sağolun varolun yani yardım ve önerileriniz için....
canımm biraz bulantım vardı. ama belirtiden değil meraktan adetten 2-3 gün önce gebelik testi yapmıştım. çok belirsiz gölge çıkmıştı. gelecek aya artık diyodum .meraktan 2 gün sonra bi daha yaptım silik çıktı. adetim gecikir gecikmez kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı hatırlarsın o hikayeyi. laboratuar hatası yüzünden bi hafta muallakta kalmıştım.
gebelik testi yapsana canım ama 4 saat falan tuvalete çıkma.. dularımda torpillisin kuzumm. güzel haberlerini bekliyorummm
maşallahhh hep güzel haberlerini alalııııımmmm
canım çok sevindim hadi gözümüz aydın sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah
canım kalp atışını duymuşsun hadi gözümüz aydın rabbim tamaına erdirsin inşallah darısı başımıza
canım özel mesaj gönderemiyorum nasıl göndereceğim
okudum canım ama vevap nasıl vereceğim
canım acaba gönderdiğn msj sayısı 50 olmadığı için olabilir mi?
canım bende muayene gününü iple çekiyorum bekliyoruz işte.soracak bir sürü soru var
canım deryam hatırlamaz olurmuyum hiç seni senden sonra bende çok korkttum ve korktugum başıma geldi.senin dr.un hemen bu ay hamile kalabileceksin demişti deilmi sana insaallah hemen hamiş kalırsın canım bizim testlerimiz yapılmadı kontrole gidince onları soracaz işte.
amin canım inş. evet doktorum kan transferinden sonra başlayın çalışmalara dedi:26: salı günü transferim gerçekleşti inş hayırlısı ile sende en kısa zamanda hamile kalırsın
deryacım neden sana kan transferi yaptılarkii merak ettim benimde 4 düşüğüm var acaba tahlillerden birini atlamış olabilirmiyimki aydınlatırsan çok sevinirim canım
canım ben pıhtılaşmadan dolayı 2 düşük yaşadım ilkinde tedavi için geç kalmıştım ilkinde kesem büyümediği için prof dr gittim zaten o anladı bende ilk bebeğimin gelişmediğini görünce 2. bebekte iğnelere ve ne gerekiyorsa her tedaviyi uyguladık fakat yine 7. haftada kalbi durdu doktorumda bağışıklık sistemimle alakalı bir problemim olduğunu söyledi çünkü tedavinle gebeliğinin devam etmemesi mümkün değil dedi vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş bebeği yabancı bir madde olarak algıladığından dolayı bu her anne adayında aynıymış fakat sizlerin vücudu zamanla alışıyormuş bu duruma benimki değil vücudumuzda (killer) katil hücreler varmış yabancı bir madde olarak algıladığı için bebeği kesenin etrafını sarıp beslenmesini engelliyormuş bebiş %50 babadan %50 anneden protein alıyormuş ben bunu sağlayamadığımdan dolayı bana 3. bir kişinin temizlenmiş kanını antikor, proteinlerini verdiler 1 ünite vücudum bağışıklık kazansın diye bu tedaviyi her doktor bilmiyormuş zaten bende ilk defa duydum böle bişeyi, neticede şansım nedir dedim %99 dedi çünkü başka hastalarınada uygulamış olumlu sonuç alınmış bakalım hakkımızda hayırlısı
canım geçmiş olsun benimde doktorum bunları söyledi bana son düşükten sonra yeniden hamile kalırsan kortizon vereceğim demişti.benimde bebeği vücudum düşman görüyormuş antikorlardan dedi benimde 13,14 haftalarda su geliyor.son iki düşükte iğne aspirin diyet herşey kullandım.vücudun alışıyor diyor bebeğe bilmiyorum kafam karışık mthfr c666 homozigot,aminoasit metabolizma bozukluğu,düz kas antikoru var senin değerlerin nedir acaba?tedavinde başka neler anlatıldı paylaşırsan sevinirim...canım ben pıhtılaşmadan dolayı 2 düşük yaşadım ilkinde tedavi için geç kalmıştım ilkinde kesem büyümediği için prof dr gittim zaten o anladı bende ilk bebeğimin gelişmediğini görünce 2. bebekte iğnelere ve ne gerekiyorsa her tedaviyi uyguladık fakat yine 7. haftada kalbi durdu doktorumda bağışıklık sistemimle alakalı bir problemim olduğunu söyledi çünkü tedavinle gebeliğinin devam etmemesi mümkün değil dedi vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş bebeği yabancı bir madde olarak algıladığından dolayı bu her anne adayında aynıymış fakat sizlerin vücudu zamanla alışıyormuş bu duruma benimki değil vücudumuzda (killer) katil hücreler varmış yabancı bir madde olarak algıladığı için bebeği kesenin etrafını sarıp beslenmesini engelliyormuş bebiş %50 babadan %50 anneden protein alıyormuş ben bunu sağlayamadığımdan dolayı bana 3. bir kişinin temizlenmiş kanını antikor, proteinlerini verdiler 1 ünite vücudum bağışıklık kazansın diye bu tedaviyi her doktor bilmiyormuş zaten bende ilk defa duydum böle bişeyi, neticede şansım nedir dedim %99 dedi çünkü başka hastalarınada uygulamış olumlu sonuç alınmış bakalım hakkımızda hayırlısı
kafam karıştı şimdi:44:bendede böyle bişey olabilirmi acaba test falan yaptımı sana
benim drum tedaviye rağmen düştüğü için sağlıklı olmadığını ve pgtyle tüp bebek yapabileceğimizi veya sağlıklıyı tutturana kadar böyle devam edebileceğimizi söyledi offff kafam çok karştı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?