Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bir Allahın kulunun ilgisini çekmedi mi yahu bunca feryadı figanım çırpınışım, kimsecikler adam yerine koyup ta iki laf etmemiş, sağolun varolun yani yardım ve önerileriniz için....

benim trombosit sayım 700 civarında idi ve her gün 0,45 lik iğne yaptım. tahlillerimde bir sorun çıkmadı şu jak falan hepsi yapıldı. arkadaşımında seninki gibi bir tanısı vardı. o da her gün iğne yaptı kendine. iğnenin bebeğe zararı yokmuş. sadece senin canın acıyor biraz. ama o acıya dayanmaya değer değil mi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ah kuzum benim sende hep dualarımdasın inan buna saol allah razı olsun kuzum adetimin 26. gününde yaptım negatif çıktı bugün 29. günü hafta sonu beklicem hala olmazsam kan vericem pazartesi doktora giderim

maşallahhh hep güzel haberlerini alalııııımmmm

canım çok sevindim hadi gözümüz aydın sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah

canım kalp atışını duymuşsun hadi gözümüz aydın rabbim tamaına erdirsin inşallah darısı başımıza

çok teşekkürler kızlar.inşallah hep güzel haberler veririz birbirimize.tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

kızlar cumanız mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah.bi ara yasin okuyoduk yine öyle şeyler yapsak keşke...
bu arada bi sorum olcak hepinize , çok miğdem bulanıyodu gece estiler test yaptım negatif çıktı bıraktım yattım sabaamilh kalktım test bi garip olmuş kırmızı böle ve belli belirsiz hatta belli ikinci çizgi çıkmış , hamilemiyim diycem ama pazartesi progesteron baktırdım 2.6 çıktı doktorum yumurtlama olmamışş dedi.noluyo ben anlamadımmmm????????????????:26:

kızlar iğneyi göbekten yapıyorum.biraz morluk oluyo ve hafif kanama oluyor.sizde de oluyor mu böyle durumlar?

amin canım inş. evet doktorum kan transferinden sonra başlayın çalışmalara dedi:26: salı günü transferim gerçekleşti inş hayırlısı ile sende en kısa zamanda hamile kalırsın

Son düzenleme:
amin canım inş. evet doktorum kan transferinden sonra başlayın çalışmalara dedi:26: salı günü transferim gerçekleşti inş hayırlısı ile sende en kısa zamanda hamile kalırsın

deryacım neden sana kan transferi yaptılarkii merak ettim benimde 4 düşüğüm var acaba tahlillerden birini atlamış olabilirmiyimki aydınlatırsan çok sevinirim canım

inşallah kızlar bende size müjdeli haberi çok vermek istiyorum
çok teşekkürlerrrrrrrrri

evet benim kociş hep hasta ama benim yumurtlama günlerimde hasta(

deryacım neden sana kan transferi yaptılarkii merak ettim benimde 4 düşüğüm var acaba tahlillerden birini atlamış olabilirmiyimki aydınlatırsan çok sevinirim canım

canım ben pıhtılaşmadan dolayı 2 düşük yaşadım ilkinde tedavi için geç kalmıştım ilkinde kesem büyümediği için prof dr gittim zaten o anladı bende ilk bebeğimin gelişmediğini görünce 2. bebekte iğnelere ve ne gerekiyorsa her tedaviyi uyguladık fakat yine 7. haftada kalbi durdu doktorumda bağışıklık sistemimle alakalı bir problemim olduğunu söyledi çünkü tedavinle gebeliğinin devam etmemesi mümkün değil dedi vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş bebeği yabancı bir madde olarak algıladığından dolayı bu her anne adayında aynıymış fakat sizlerin vücudu zamanla alışıyormuş bu duruma benimki değil vücudumuzda (killer) katil hücreler varmış yabancı bir madde olarak algıladığı için bebeği kesenin etrafını sarıp beslenmesini engelliyormuş bebiş %50 babadan %50 anneden protein alıyormuş ben bunu sağlayamadığımdan dolayı bana 3. bir kişinin temizlenmiş kanını antikor, proteinlerini verdiler 1 ünite vücudum bağışıklık kazansın diye bu tedaviyi her doktor bilmiyormuş zaten bende ilk defa duydum böle bişeyi, neticede şansım nedir dedim %99 dedi çünkü başka hastalarınada uygulamış olumlu sonuç alınmış bakalım hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:

kafam karıştı şimdi:44:bendede böyle bişey olabilirmi acaba test falan yaptımı sana

benim drum tedaviye rağmen düştüğü için sağlıklı olmadığını ve pgtyle tüp bebek yapabileceğimizi veya sağlıklıyı tutturana kadar böyle devam edebileceğimizi söyledi offff kafam çok karştı yaaaa

canım geçmiş olsun benimde doktorum bunları söyledi bana son düşükten sonra yeniden hamile kalırsan kortizon vereceğim demişti.benimde bebeği vücudum düşman görüyormuş antikorlardan dedi benimde 13,14 haftalarda su geliyor.son iki düşükte iğne aspirin diyet herşey kullandım.vücudun alışıyor diyor bebeğe bilmiyorum kafam karışık mthfr c666 homozigot,aminoasit metabolizma bozukluğu,düz kas antikoru var senin değerlerin nedir acaba?tedavinde başka neler anlatıldı paylaşırsan sevinirim...

bende iğneye rağmen düşük yapınca araştırmıştım ve ankarada bu işlemi yapan drla mille görüştüm doktor bizler için öneriyor ama ben yaptırmadım. bir kaç yere daha baktım onlarda para tuzağı deneme yanılma gibi yorumlarda var benim de kafam krışmıştı 1 yıl önce araştırdım bunu ama şimdi yeniden kafam karıştı:44:

ya ınsan hergun yaptıgı ıgneyı unuturmu
bugun 1,5 saat gec vurdum ıgnemı unutmusum
bu ıgnede 1 saat gec vurmak sorun olurmu
bıde yarın herzamankı saatte mı uoksa bugun vurdugum saattemı vurmam lazım ?
el cevap ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…