kafam karıştı şimdi:44:bendede böyle bişey olabilirmi acaba test falan yaptımı sana
benim drum tedaviye rağmen düştüğü için sağlıklı olmadığını ve pgtyle tüp bebek yapabileceğimizi veya sağlıklıyı tutturana kadar böyle devam edebileceğimizi söyledi offff kafam çok karştı yaaaa
canım geçmiş olsun benimde doktorum bunları söyledi bana son düşükten sonra yeniden hamile kalırsan kortizon vereceğim demişti.benimde bebeği vücudum düşman görüyormuş antikorlardan dedi benimde 13,14 haftalarda su geliyor.son iki düşükte iğne aspirin diyet herşey kullandım.vücudun alışıyor diyor bebeğe bilmiyorum kafam karışık mthfr c666 homozigot,aminoasit metabolizma bozukluğu,düz kas antikoru var senin değerlerin nedir acaba?tedavinde başka neler anlatıldı paylaşırsan sevinirim...
bende iğneye rağmen düşük yapınca araştırmıştım ve ankarada bu işlemi yapan drla mille görüştüm doktor bizler için öneriyor ama ben yaptırmadım. bir kaç yere daha baktım onlarda para tuzağı deneme yanılma gibi yorumlarda var benim de kafam krışmıştı 1 yıl önce araştırdım bunu ama şimdi yeniden kafam karıştı:44:
ya ınsan hergun yaptıgı ıgneyı unuturmu
bugun 1,5 saat gec vurdum ıgnemı unutmusum
bu ıgnede 1 saat gec vurmak sorun olurmu
bıde yarın herzamankı saatte mı uoksa bugun vurdugum saattemı vurmam lazım ?
el cevap ???
canım inşaallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun..bende o kadar doktora gittim ki yine dedim beni bilen doktor iyidir ona devam edeyim dedim ama maalesef son düşüklerimde yine aynı şeyler yaşadım diğerlerinden 4 yada 6 hafta daha fazla yaşadı bebeklerim şansım 3 de 2 diyor hoca ve benim rahimle ilgili problemim olmadığını söylüyor bu antikorlardanmış.son gittiğim başka hocada birde rahimağzına dikiş deneyelim su gelcekmi gelmiyecekmi diyor rahimağzı olsa daha bebekte ağırlık yok rahimağzı gibi görünmüyor diyor.artık ne yapcağımı bilmiyorum.benim öncemi bilen profla devam edeyim diyorum birde kortizonla denesin sonuçta diğeride dikişi denemek için atacam diyor.neyse canım kafanı şişirdim.sanki hocanın dediklerini görünce tıpkı bana söylenenler dedim.dua edelim sabrımızın sonu güzel olur inşaalllah...saol canım evet canım aynen öle antikorlar öldüryormuş bende mfhfr 677 ve 1298 heterozigot bu kadar söyledi canım kan tranferinden sonra çalışmalara başlayın hamile kalıncada bana geliceksin dedi birde sanırım iğnemin dozajını yükselticek clexane 04 lük kullanıodum yani hamile kalınca gidicem bidaha yanına
canım inşaallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun..bende o kadar doktora gittim ki yine dedim beni bilen doktor iyidir ona devam edeyim dedim ama maalesef son düşüklerimde yine aynı şeyler yaşadım diğerlerinden 4 yada 6 hafta daha fazla yaşadı bebeklerim şansım 3 de 2 diyor hoca ve benim rahimle ilgili problemim olmadığını söylüyor bu antikorlardanmış.son gittiğim başka hocada birde rahimağzına dikiş deneyelim su gelcekmi gelmiyecekmi diyor rahimağzı olsa daha bebekte ağırlık yok rahimağzı gibi görünmüyor diyor.artık ne yapcağımı bilmiyorum.benim öncemi bilen profla devam edeyim diyorum birde kortizonla denesin sonuçta diğeride dikişi denemek için atacam diyor.neyse canım kafanı şişirdim.sanki hocanın dediklerini görünce tıpkı bana söylenenler dedim.dua edelim sabrımızın sonu güzel olur inşaalllah...
ayy canım kafanı karıştırmak istemezdim özür dilerim ama test falan yapmadı kendi öle dedi cerahpaşa tıp fakültesin prof dr um benim haliyle güveniyorsun ama çok memnunum doktorumdan
canım aşkolsun ne özürü üzülecek bişey yokki sadece drum böyle bişeyden hiç bahsetmedi öğrenmek istedim 5. kez düşük yapmak istemiyorum çünkü dr lar detayları atlayabiliyolar
hepsinde iğne tedavin oldumu belki dozajın az gelmiştir kaç haftalık düşük yaptın çok soru oldu ama idare ediver :)
ya ınsan hergun yaptıgı ıgneyı unuturmu
bugun 1,5 saat gec vurdum ıgnemı unutmusum
bu ıgnede 1 saat gec vurmak sorun olurmu
bıde yarın herzamankı saatte mı uoksa bugun vurdugum saattemı vurmam lazım ?
el cevap ???
Günaydın dtekin, senin durumun biraz karmaşık ve sen sanırım buradaki bir çok kişiden -yaşadıkların itibariyle- tecrübelisin. Şu aşamada sana sadece farklı bir doktor önerebilirim sanırım. Başka da bir şey gelmez elimden çünkü senin konun beni aşıyor. Eğer arzu edersen 2 doktor ismi verebilirim, gerçekten güvenilir alanında iyi doktorlar bunlar. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
kızlar mutasyon nedir kan pıhtılaşmasının evrelerimi var? ya bu kan pıhtılaşması neden bize zarar vermiyorda bebbişlerimize zarar veriyor
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün doktordaydım salı günü aşılamamız yapılacak elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum
gidince yine aysudeyi gördüm durumları iyi çok şükür haber vermek istedim
canım 300 tl. hacettepede çalışıyo. sinan beyin ücreti ne kadar?
napalım yasak diye düşünelim en iyisi..
benim doktorumda erkek bende ben eşime sorduruyorum o tür konuları sizde öle yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?