Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy canım kafanı karıştırmak istemezdim özür dilerim ama test falan yapmadı kendi öle dedi cerahpaşa tıp fakültesin prof dr um benim haliyle güveniyorsun ama çok memnunum doktorumdan

saol canım evet canım aynen öle antikorlar öldüryormuş bende mfhfr 677 ve 1298 heterozigot bu kadar söyledi canım kan tranferinden sonra çalışmalara başlayın hamile kalıncada bana geliceksin dedi birde sanırım iğnemin dozajını yükselticek clexane 04 lük kullanıodum yani hamile kalınca gidicem bidaha yanına

Son düzenleme:

ya arkadaşlar karışamsın kafanız bak şimdi üzüldüm hiç bi şekilde maliyeti yokki canım para tuzağı olsun cerahpaşa yaptırdım doktorum orda olduğu için hiç para ödemedim ben

canım olabilir insanlık hali. önemli bi işimizde çıkabilir. bundan sonra dikkat edersin
tatlım önemli olan senin durumunda 24 saatte bir olması..aynı saatte yap bence
ben sabah aksam yapıyorum ya doktor bana yarım saat bi saat sarkma olabilir önemli değil dedi. ama sonrasında 12 saatte bi vurmaya dikkat et dedi. eğer saatine alıştıysan yarın bugün yaptığın saaten 15 dakika önce yap, böyle yapa yapa aynı saatine denk getiririsin.

canım inşaallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun..bende o kadar doktora gittim ki yine dedim beni bilen doktor iyidir ona devam edeyim dedim ama maalesef son düşüklerimde yine aynı şeyler yaşadım diğerlerinden 4 yada 6 hafta daha fazla yaşadı bebeklerim şansım 3 de 2 diyor hoca ve benim rahimle ilgili problemim olmadığını söylüyor bu antikorlardanmış.son gittiğim başka hocada birde rahimağzına dikiş deneyelim su gelcekmi gelmiyecekmi diyor rahimağzı olsa daha bebekte ağırlık yok rahimağzı gibi görünmüyor diyor.artık ne yapcağımı bilmiyorum.benim öncemi bilen profla devam edeyim diyorum birde kortizonla denesin sonuçta diğeride dikişi denemek için atacam diyor.neyse canım kafanı şişirdim.sanki hocanın dediklerini görünce tıpkı bana söylenenler dedim.dua edelim sabrımızın sonu güzel olur inşaalllah...

seninde bayağı düşüğün olmuş benimde ne olucağı belli değilki belki bende yaşıcam 4 leri 5 leri kimse bilemez Rabbim nasıl uygun görürse o vakti zamanı var demekki diorum ben seninkide öledir bakmışın bebişin kucağında

ayy canım kafanı karıştırmak istemezdim özür dilerim ama test falan yapmadı kendi öle dedi cerahpaşa tıp fakültesin prof dr um benim haliyle güveniyorsun ama çok memnunum doktorumdan

canım aşkolsun ne özürü üzülecek bişey yokki sadece drum böyle bişeyden hiç bahsetmedi öğrenmek istedim 5. kez düşük yapmak istemiyorum çünkü dr lar detayları atlayabiliyolar

canım aşkolsun ne özürü üzülecek bişey yokki sadece drum böyle bişeyden hiç bahsetmedi öğrenmek istedim 5. kez düşük yapmak istemiyorum çünkü dr lar detayları atlayabiliyolar

hepsinde iğne tedavin oldumu belki dozajın az gelmiştir kaç haftalık düşük yaptın çok soru oldu ama idare ediver :)

hepsinde iğne tedavin oldumu belki dozajın az gelmiştir kaç haftalık düşük yaptın çok soru oldu ama idare ediver :)

yok canım yaa 3 düşükten sonra akıllarına geldi araştırmak bende daha önce hiç duymamıştım kan pıhtılaşması bilgisizdim
sadece 4.düşüğümde 04lük cleaxsan kullandım canım

en fazla 9. haftaya kadar gelebildim canım bu arada ilk gebeliğim tek yumurta ikiziydi

Son düzenleme:
mrb arkadasşlar bende 3 ay once kan pıhtılaşması nedenıyle bebgımı kaybettım doktorum hamile kalınca clexan 0,4 ve coraspirin kullanacaksın dedi mthfr 1298 ve faktör 13 mutasyonum var.
inşallah bende bu ay hamılelerımızn arasına katılırım..gunume 5 gun var ama cok merak edıyorum test yapsam cıkarmı ki.?

unutur..bn de dün gece uyuyakalmışım
normalde gece 12 de falan yatacağım saatte vuruyordum
ama ertesi gün sabah 10 da kalkınca vurdum
baya bir ara olmuş saat farkında
artık sabahları vurmaya karar verdim..gece zor oluyor...
inş. bişey olmaz...bir seferlik

amin canım cümlemiz alırız inşallah...
tabii ki öğrenmek isterim doktor tavsiyelerini.

kızlar mutasyon nedir kan pıhtılaşmasının evrelerimi var? ya bu kan pıhtılaşması neden bize zarar vermiyorda bebbişlerimize zarar veriyor

kızlar mutasyon nedir kan pıhtılaşmasının evrelerimi var? ya bu kan pıhtılaşması neden bize zarar vermiyorda bebbişlerimize zarar veriyor

canım bu konuda bende çok bilgili değilim ama sanırım hamilelik hormonları ile pıhtılaşma daha da artıyor ve bu da bebeğe giden damarlarda sorun yaratabilior.yani kılcal damarlarda çatlama, yada bebeğe kan akımının yeterli gidmemesi gibi.

herkese iyi akşamlar kızlar
bugün doktordaydım salı günü aşılamamız yapılacak elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum
gidince yine aysudeyi gördüm durumları iyi çok şükür haber vermek istedim

tgbesr canım face de ben ekledim seni arkadaş listeme ekleyim face deki kk gurubumuza ekleyecektim adım figan

Canım benim umarım hersey yolunda gider ve tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız dualarımız seninle kuzu Rabbim gönlünün muradını versin inşallah

Bu arada bende katıldım facedeki gruba sagolsun limonlucayin sayesinde :))))))

canım 300 tl. hacettepede çalışıyo. sinan beyin ücreti ne kadar?
napalım yasak diye düşünelim en iyisi..

sinan beyin 210 tl...evet yasak gibi düşünüyoz zaten doktor yasak değil desede bişey değişmez sanırım :) haberlerde duydum üniversite hastanelerinde hoca farkı kalkacak diyodu sağlık bakanı nezaman kalkar gerçekten kalkarmı bilmiyorum inşallah kalkar biraz zorluyo her ay her ay ama sağlık olsun.tek bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğsunda para sorun değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…