ah ah sordururuz sordurmasınada sinan bey eşleri almıyo içeriye malesef....
ah ah sordururuz sordurmasınada sinan bey eşleri almıyo içeriye malesef....
canım bu konuda bende çok bilgili değilim ama sanırım hamilelik hormonları ile pıhtılaşma daha da artıyor ve bu da bebeğe giden damarlarda sorun yaratabilior.yani kılcal damarlarda çatlama, yada bebeğe kan akımının yeterli gidmemesi gibi.
cnmmmmmmmmmmm,
cok sevındım rabbım tamamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsın
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün doktordaydım salı günü aşılamamız yapılacak elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum
gidince yine aysudeyi gördüm durumları iyi çok şükür haber vermek istedim
canım ben pıhtılaşmadan dolayı 2 düşük yaşadım ilkinde tedavi için geç kalmıştım ilkinde kesem büyümediği için prof dr gittim zaten o anladı bende ilk bebeğimin gelişmediğini görünce 2. bebekte iğnelere ve ne gerekiyorsa her tedaviyi uyguladık fakat yine 7. haftada kalbi durdu doktorumda bağışıklık sistemimle alakalı bir problemim olduğunu söyledi çünkü tedavinle gebeliğinin devam etmemesi mümkün değil dedi vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş bebeği yabancı bir madde olarak algıladığından dolayı bu her anne adayında aynıymış fakat sizlerin vücudu zamanla alışıyormuş bu duruma benimki değil vücudumuzda (killer) katil hücreler varmış yabancı bir madde olarak algıladığı için bebeği kesenin etrafını sarıp beslenmesini engelliyormuş bebiş %50 babadan %50 anneden protein alıyormuş ben bunu sağlayamadığımdan dolayı bana 3. bir kişinin temizlenmiş kanını antikor, proteinlerini verdiler 1 ünite vücudum bağışıklık kazansın diye bu tedaviyi her doktor bilmiyormuş zaten bende ilk defa duydum böle bişeyi, neticede şansım nedir dedim %99 dedi çünkü başka hastalarınada uygulamış olumlu sonuç alınmış bakalım hakkımızda hayırlısı
canım hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla sonuçlanır dualarım seninle.paylaş olurmu benle yaşadıklarını kendimi hazırlarım bende.gerçi ağrı sızı olmuyomuş ama.
merhaba derya,ya bu olay benim kafama yattı sanki.benim bağışıklık sistemim çok kötü.ASO değerim çok yüksek hiç düşmüyor.bende doktorumla bu konuyu konuşayım bakalım.tıbbi bi adı varmı bu işlemin.ve sıkıntılı bi olaymı sadece koluna serum gibi takılıp kanmı verdiler?
tgbesr canım face de ben ekledim seni arkadaş listeme ekleyim face deki kk gurubumuza ekleyecektim adım figan
TGBESR
canım merak ettim seni test yaptırdın mı
feryad
canım aşılamaya başlıyomuşsunuz hayırlı olsun senin için inşallah
canım ekledim tamam tatlım bu arada hadi hayırlı olsun inş. salı günü herşey yolunda olur canım bende adet oldum bugünolmadı bu ayda olmadı dr. bu ay ne dicek bakalım banada aşılama dicek sanırım
canım benim bugün adet oldum yabu ayda olmadı hayırlısı napalım herhalde banada aşılama dicek ve ben çok korkuyorum nedense offf hayırlısı kuzum
aaa olur mu öyle şey ya ne hakla benim eşimi içeri almaz bazı dr.lar gerçekten zırvalıyor..
aaa enteresan benim dr nerdeyse beni unutuo bi dalılar muhabbete adamım ya dio eşim için
napalım prensibi öyleymiş almıyomuş eşleri içeriye saçma aslında sonuçta onlarda merak ediyo cinsiyetini bile söylemiyomuş...
hayırlı akşamlar arkadaşlar
bugün ateş beye gittim muayene etti ama daha çok küçük olmasından olucak ki henüz kese oluşmamış bişey göremedi ama iğnemi verdi fraxiparin 0,3lük hemen bu akşam oldum.doktorum perde görmüş birde hayırlu olsuun ama önemli boyutta olmadığını söyledi.progestan hazne verdi ama reçeteye kapsül yazmış hangisi alıcam anlamadım gitti.haftaya kontrole gel dedi bakalım bu hafta nasıl gececek.
bişi sormak istiyordum fraxiparin le cleaxean arasındaki fark nedir acaba bilen varmı?
slm tatlim oncelikle hamilesin sanirim hayirli olsunn bebisin nekadarlik hamilesinn??rabbim tamamina erdirsin
igneye gelince bende fragmin kullaniyorum bildigim kadariyla her iki igne arasinda fark yok bir cok igne var hepside ayni gorevi goruyor ancak isimleri farkli ve dozlari senin dozun 0,3 luk claxan genelde 0,4luk ve benim ignemde 0,5lik tatlim kafan karismasin yani
bugün ateş beye gittim muayene etti ama daha çok küçük olmasından olucak ki henüz kese oluşmamış bişey göremedi ama iğnemi verdi fraxiparin 0,3lük hemen bu akşam oldum.doktorum perde görmüş birde hayırlu olsuun ama önemli boyutta olmadığını söyledi.progestan hazne verdi ama reçeteye kapsül yazmış hangisi alıcam anlamadım gitti.haftaya kontrole gel dedi bakalım bu hafta nasıl gececek.
bişi sormak istiyordum fraxiparin le cleaxean arasındaki fark nedir acaba bilen varmı?
canım ekledim tamam tatlım bu arada hadi hayırlı olsun inş. salı günü herşey yolunda olur canım bende adet oldum bugünolmadı bu ayda olmadı dr. bu ay ne dicek bakalım banada aşılama dicek sanırım
canım benim bugün adet oldum yabu ayda olmadı hayırlısı napalım herhalde banada aşılama dicek ve ben çok korkuyorum nedense offf hayırlısı kuzum
canım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider.. güzel haberlerini merakla bekliyoruzhaber veririm sana da canım...yalnız aşılamadan sonraki bir kaç gün nete girmeyebilirim..tüp bebek de interneti ve telefonu yasaklamışlardı doktor ne der bilmiyorum ama önlem olarak bir süre uzak kalabilirim merak etmeyin ama ilk fırsatta yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?