Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım verdigin bilgi için çok teşşekkürler bunu dr.muda soracam

cnmmmmmmmmmmm,
cok sevındım rabbım tamamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsın

canım benim çok sağol.inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla sonuçlanır dualarım seninle.paylaş olurmu benle yaşadıklarını kendimi hazırlarım bende.gerçi ağrı sızı olmuyomuş ama.

merhaba derya,ya bu olay benim kafama yattı sanki.benim bağışıklık sistemim çok kötü.ASO değerim çok yüksek hiç düşmüyor.bende doktorumla bu konuyu konuşayım bakalım.tıbbi bi adı varmı bu işlemin.ve sıkıntılı bi olaymı sadece koluna serum gibi takılıp kanmı verdiler?

haber veririm sana da canım...yalnız aşılamadan sonraki bir kaç gün nete girmeyebilirim..tüp bebek de interneti ve telefonu yasaklamışlardı doktor ne der bilmiyorum ama önlem olarak bir süre uzak kalabilirim merak etmeyin ama ilk fırsatta yazarım sana

TGBESR
canım merak ettim seni test yaptırdın mı
feryad
canım aşılamaya başlıyomuşsunuz hayırlı olsun senin için inşallah

tgbesr canım face de ben ekledim seni arkadaş listeme ekleyim face deki kk gurubumuza ekleyecektim adım figan

canım ekledim tamam tatlım bu arada hadi hayırlı olsun inş. salı günü herşey yolunda olur canım bende adet oldum bugün olmadı bu ayda olmadı dr. bu ay ne dicek bakalım banada aşılama dicek sanırım
TGBESR
canım merak ettim seni test yaptırdın mı
feryad
canım aşılamaya başlıyomuşsunuz hayırlı olsun senin için inşallah

canım benim bugün adet oldum ya bu ayda olmadı hayırlısı napalım herhalde banada aşılama dicek ve ben çok korkuyorum nedense offf hayırlısı kuzum

Canım benim yaa kafana takma bu ay olmazsa başka ay olur demekki Rabbim bu ay nasip etmemiş umarım en yakın zamanda seninde güzel haberini alırız

hayırlı akşamlar arkadaşlar
bugün ateş beye gittim muayene etti ama daha çok küçük olmasından olucak ki henüz kese oluşmamış bişey göremedi ama iğnemi verdi fraxiparin 0,3lük hemen bu akşam oldum.doktorum perde görmüş birde hayırlu olsuun ama önemli boyutta olmadığını söyledi.progestan hazne verdi ama reçeteye kapsül yazmış hangisi alıcam anlamadım gitti.haftaya kontrole gel dedi bakalım bu hafta nasıl gececek.
bişi sormak istiyordum fraxiparin le cleaxean arasındaki fark nedir acaba bilen varmı?

napalım prensibi öyleymiş almıyomuş eşleri içeriye saçma aslında sonuçta onlarda merak ediyo cinsiyetini bile söylemiyomuş...

amann ne gicik doktormus oyle sey mi olurr biz onun her saniyesini gormek icin can atiyoruz adam iceri almiyorr bir babanin hakkidir bebisinin hareketlerini gormek cinsiyetini ogrenmekk ama bazi doktorlari hic anlamiyorum burda dogumda bile aliyorla esleri icerii kalmiski kontrollerde kosa kosa gidiyor esimm

slm tatlim oncelikle hamilesin sanirim hayirli olsunn bebisin nekadarlik hamilesinn??rabbim tamamina erdirsin
igneye gelince bende fragmin kullaniyorum bildigim kadariyla her iki igne arasinda fark yok bir cok igne var hepside ayni gorevi goruyor ancak isimleri farkli ve dozlari senin dozun 0,3 luk claxan genelde 0,4luk ve benim ignemde 0,5lik tatlim kafan karismasin yani

amin inşallah canım hepimizin hayırlısıyla sonuna kadar gelmeyi nasip etsin.
hamileyim canım ya doktor daha bişi demedi ama kan testi sonucuma göre hamileyim.Adet düzensizliğim vardı o sonuca 8 haftalık ama kan testine göre 3 haftalık falan.önceden claxan o,4 kullandım bir daha ki sefere başka bir doz vericem demişti marka değiştirip yine aynı düşük doz verince merak ettim acaba marka farklı doz ona göre yüksek galiba diye.hayırlısı ya bakalım bekleyip görücez neler bekliyor hepimizi...

hayırlı olsun gebeliğin rabbim tamamına erdirsin inş.
iğneyi sormuşsun cevap verilmiş ama bende cevap vereyim istedim
canım clexan,fraxiparin ikiside içerik olarak pemiparin sodyum içeriyor ve bu da kan pıhtılaşmasını önlüyor sorun yok canını sıkma :)

meraba hanımlar

hayırlı uğurlu olsun tatlım.. güzel ve sağlılı bi hamileli dilerim. iğne farını bilmiyorum. ama ben de 0,3 lük fraxparine sabah aksam oluyorum.

Son düzenleme:

tatlım hayırlısı olsunn . korkma canım allah yardımcın olsun
canım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider.. güzel haberlerini merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…