meraba hanımlar
hayırlı uğurlu olsun tatlım.. güzel ve sağlılı bi hamileli dilerim. iğne farını bilmiyorum. ama ben de 0,3 lük fraxparine sabah aksam oluyorum.
merhaba arkadaşlar günaydınlar :)
çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.Allahım sanada ve hepimize sağlıklı suhhatli hayırlı haftalar geçirebilmeyi nasip etsin.bana doktorum tek doz verdi.bilerek sabah akşam 2 doz mu dedim hayır tek doz olarak almamı söyled bakalım.eşimde doktor gebelik kesesi göremediği için endişeli acaba bir problemmi varda göremedi diye ama henüz dahaküçük olduğu için göremediğini söyledi bakalım,haftaya neler olacak :)
merhaba arkadaşlar günaydınlar :)
çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.Allahım sanada ve hepimize sağlıklı suhhatli hayırlı haftalar geçirebilmeyi nasip etsin.bana doktorum tek doz verdi.bilerek sabah akşam 2 doz mu dedim hayır tek doz olarak almamı söyled bakalım.eşimde doktor gebelik kesesi göremediği için endişeli acaba bir problemmi varda göremedi diye ama henüz dahaküçük olduğu için göremediğini söyledi bakalım,haftaya neler olacak :)
tbgster canım üzme kendini bu ay olmazsa bidahaki ay inşallah
benimde sayılı günlerim kaldı.....
canım ben pıhtılaşmadan dolayı 2 düşük yaşadım ilkinde tedavi için geç kalmıştım ilkinde kesem büyümediği için prof dr gittim zaten o anladı bende ilk bebeğimin gelişmediğini görünce 2. bebekte iğnelere ve ne gerekiyorsa her tedaviyi uyguladık fakat yine 7. haftada kalbi durdu doktorumda bağışıklık sistemimle alakalı bir problemim olduğunu söyledi çünkü tedavinle gebeliğinin devam etmemesi mümkün değil dedi vücudum bebeği beslemeyi reddediyormuş bebeği yabancı bir madde olarak algıladığından dolayı bu her anne adayında aynıymış fakat sizlerin vücudu zamanla alışıyormuş bu duruma benimki değil vücudumuzda (killer) katil hücreler varmış yabancı bir madde olarak algıladığı için bebeği kesenin etrafını sarıp beslenmesini engelliyormuş bebiş %50 babadan %50 anneden protein alıyormuş ben bunu sağlayamadığımdan dolayı bana 3. bir kişinin temizlenmiş kanını antikor, proteinlerini verdiler 1 ünite vücudum bağışıklık kazansın diye bu tedaviyi her doktor bilmiyormuş zaten bende ilk defa duydum böle bişeyi, neticede şansım nedir dedim %99 dedi çünkü başka hastalarınada uygulamış olumlu sonuç alınmış bakalım hakkımızda hayırlısı
canım hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla sonuçlanır dualarım seninle.paylaş olurmu benle yaşadıklarını kendimi hazırlarım bende.gerçi ağrı sızı olmuyomuş ama.
merhaba derya,ya bu olay benim kafama yattı sanki.benim bağışıklık sistemim çok kötü.ASO değerim çok yüksek hiç düşmüyor.bende doktorumla bu konuyu konuşayım bakalım.tıbbi bi adı varmı bu işlemin.ve sıkıntılı bi olaymı sadece koluna serum gibi takılıp kanmı verdiler?
28 haftalık bebeğimin 18 Mart ta karnımda öldüğünü öğrenmiştim. Eşimde ve bende genetik testler temiz çıktı. Bebeğin patoloji sonuçlarında da bir şey çıkmadı. Yalnız bende MTHFR 677 HOMOZİGOT ve FAKÖR V LEİDEN HETEROZİGOT MUTASYON saptandı. Kasım ayında hamile kaldım. 3 ay önce APİKOBAL FOLBİOL kullandım. Hamile kalınca da CLEXAN 0.4 CORASPİN kullandım. Maalesef 18 Ocak ta 10 haftalık bebeğimin yine karnımda öldüğünü öğrendim. Size 2 sorum var:
Tedavi şeklinizde bir farklılık var mı?
FAKTÖR V LEİDEN mutasyonuna rağmen bebek sahibi olan var mı?
İkinci kez aynı şeyi yaşamak beni anlatamayacağım kadar çooooooooook üzdü. Cesaretim inancım umudum kırıldı. Buna benzer durumları yaşadınız mı? En önemlisi nasıl dayandınız?
28 haftalık bebeğimin 18 Mart ta karnımda öldüğünü öğrenmiştim. Eşimde ve bende genetik testler temiz çıktı. Bebeğin patoloji sonuçlarında da bir şey çıkmadı. Yalnız bende MTHFR 677 HOMOZİGOT ve FAKÖR V LEİDEN HETEROZİGOT MUTASYON saptandı. Kasım ayında hamile kaldım. 3 ay önce APİKOBAL FOLBİOL kullandım. Hamile kalınca da CLEXAN 0.4 CORASPİN kullandım. Maalesef 18 Ocak ta 10 haftalık bebeğimin yine karnımda öldüğünü öğrendim. Size 2 sorum var:
İkinci kez aynı şeyi yaşamak beni anlatamayacağım kadar çooooooooook üzdü. Cesaretim inancım umudum kırıldı. Buna benzer durumları yaşadınız mı? En önemlisi nasıl dayandınız?
deryacım senin mutasyonun ne?bir de r un adını benim özelime msj atabilirmisin?
deryacım senin mutasyonun ne?bir de r un adını benim özelime msj atabilirmisin?
mrb arkadaşlar ben bugun test yaptım yaklasık 15 dakıka sonra 2 çizgiyi cok hafıf gordum.gunume 4 gun var daha doktorum gunun gecınce gel dedı ama gıtsemmıki yoksa cumartesıye kadar beklıyımmı bilemedim?ne dersiniz?
mrb arkadaşlar ben bugun test yaptım yaklasık 15 dakıka sonra 2 çizgiyi cok hafıf gordum.gunume 4 gun var daha doktorum gunun gecınce gel dedı ama gıtsemmıki yoksa cumartesıye kadar beklıyımmı bilemedim?ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?