28 haftalık bebeğimin 18 Mart ta karnımda öldüğünü öğrenmiştim. Eşimde ve bende genetik testler temiz çıktı. Bebeğin patoloji sonuçlarında da bir şey çıkmadı. Yalnız bende MTHFR 677 HOMOZİGOT ve FAKÖR V LEİDEN HETEROZİGOT MUTASYON saptandı. Kasım ayında hamile kaldım. 3 ay önce APİKOBAL FOLBİOL kullandım. Hamile kalınca da CLEXAN 0.4 CORASPİN kullandım. Maalesef 18 Ocak ta 10 haftalık bebeğimin yine karnımda öldüğünü öğrendim. Size 2 sorum var:
Tedavi şeklinizde bir farklılık var mı?
FAKTÖR V LEİDEN mutasyonuna rağmen bebek sahibi olan var mı?
İkinci kez aynı şeyi yaşamak beni anlatamayacağım kadar çooooooooook üzdü. Cesaretim inancım umudum kırıldı. Buna benzer durumları yaşadınız mı? En önemlisi nasıl dayandınız?
mrb arkadaşlar ben bugun test yaptım yaklasık 15 dakıka sonra 2 çizgiyi cok hafıf gordum.gunume 4 gun var daha doktorum gunun gecınce gel dedı ama gıtsemmıki yoksa cumartesıye kadar beklıyımmı bilemedim?ne dersiniz?
mrb arkadaşlar ben bugun test yaptım yaklasık 15 dakıka sonra 2 çizgiyi cok hafıf gordum.gunume 4 gun var daha doktorum gunun gecınce gel dedı ama gıtsemmıki yoksa cumartesıye kadar beklıyımmı bilemedim?ne dersiniz?
28 haftalık bebeğimin 18 mart ta karnımda öldüğünü öğrenmiştim. Eşimde ve bende genetik testler temiz çıktı. Bebeğin patoloji sonuçlarında da bir şey çıkmadı. Yalnız bende mthfr 677 homozigot ve fakör v leiden heterozigot mutasyon saptandı. Kasım ayında hamile kaldım. 3 ay önce apikobal folbiol kullandım. Hamile kalınca da clexan 0.4 coraspin kullandım. Maalesef 18 ocak ta 10 haftalık bebeğimin yine karnımda öldüğünü öğrendim. Size 2 sorum var:
tedavi şeklinizde bir farklılık var mı?
Faktör v leiden mutasyonuna rağmen bebek sahibi olan var mı?
ikinci kez aynı şeyi yaşamak beni anlatamayacağım kadar çooooooooook üzdü. Cesaretim inancım umudum kırıldı. Buna benzer durumları yaşadınız mı? En önemlisi nasıl dayandınız?
mathematician ve derya2807
sağolun kızlar.. inşallah hamıleyımdır ve inşallah isteyen herkeste bebeklerine kavuşur....inşallah bu sefer kayıp yasamam ve yasamayız..
iğne kullandığı halde bebeği düşenler var
inanın hamile kalmaya korkuyorum ya
gerçi korkmasam bile hamile kalacagım yok ama
haklısın kuzu pozitif mesaj verelim şimdi herkeşler hamiş kalacak ama herkeşler herkeşlerrrrcanım o korku hep içimizde ama Allah ol deyince olucak inşallahhh...
evrene negatif msj vermeyelim. en yakın zamanda hamiş kalacaksın allahın izniyle.. ben bi de 31 yaşındayım üstümde o kadar büyük baskı hissediyorum ki ama umutsuzluk yokkkkkkkkk.
haklısın kuzu pozitif mesaj verelim şimdi herkeşler hamiş kalacak ama herkeşler herkeşlerrrr
ya kuzum dün akşam fena kasık agrım vardı özellikler tam ortası acayip geriliyordu çk mu erken bu belirtileri yaşamak için acaba daha 14. gündeyim
ayyyyy inşallah canım hamilesindir.mrb arkadaşlar ben bugun test yaptım yaklasık 15 dakıka sonra 2 çizgiyi cok hafıf gordum.gunume 4 gun var daha doktorum gunun gecınce gel dedı ama gıtsemmıki yoksa cumartesıye kadar beklıyımmı bilemedim?ne dersiniz?
Kızlar ben çok kötüyüm dün geceden beri cok siddetli sancm var kanama yok ama artık dayanamıyorum normaldir diye gitmedim Dr ama sancilar dahada siddetlendi saat 2gibi hastaneye gidicem noluuuur kim okuyosa dua edin bizim için Cook korkuyorum:2:
canım güzel haberlerle dön inşallahKızlar ben çok kötüyüm dün geceden beri cok siddetli sancm var kanama yok ama artık dayanamıyorum normaldir diye gitmedim Dr ama sancilar dahada siddetlendi saat 2gibi hastaneye gidicem noluuuur kim okuyosa dua edin bizim için Cook korkuyorum:2:
Kızlar ben çok kötüyüm dün geceden beri cok siddetli sancm var kanama yok ama artık dayanamıyorum normaldir diye gitmedim Dr ama sancilar dahada siddetlendi saat 2gibi hastaneye gidicem noluuuur kim okuyosa dua edin bizim için Cook korkuyorum:2:
selam arkadaşlar AYSUDE Allahın izni ile bu Cuma sabahı kızı İpek'i sezeryan ile dünyaya getirecek,dualarımızı bekliyor.......
Slm kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama hiç moralim çok bozuk suan size hastanede yatağın icinden telefonla yazıyorum malesef rahmim açılma yapmış ve bu durum tehlikeliymis bakacaklar eğer açılma devam ederse dikiş atacaklarmis nolurr dua edin benim ve bebeğim için cok korkuyorum buna ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?