Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Öncelikle çok geçmiş olsun,Allah bir daha bu acıları yaşatmasın hiçbirimize.Arkadaşların çoğu iğnenin dozu az gelmiş olabilir diyor ama tam tersi de olabilir.İğnenin dozu fazla gelirse kanı fazla sulandırıp o da düşüklere neden olabiliyor.Factör V heterozigot olupta mutasyanu olduğunu bilmeden doğum yapan yani hiçbir tedavi görmeden doğum yapan birçok kadın tanıdım. Annelerimizin zamanında bu testler biliniyor muydu? Bizler bu mutasyona sahip olduğumuza göre anne ya da babamızdan birinden aldık bu genleri ve bizi sağlıklı olarak dünyaya getirebilmişler :) Umutsuzluğa düşmemek gerek.Bu topicte iğne kullanıp 2 düşük yaptıktan sonra sadece aspirinle bebeğini sağlıklı olarak dünyaya getiren bir bayanı biliyorum.Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.Sağlıkla kalın...

Slm, insallah hamilesindir yasam_m , bende idrar testinde 3 gün önce ögrendim hamileligimi, ve hemen igneye basladik tedbir olsun diye, yani keseyi görmeden. bence bekleme, eger Pihtilasma sorunun varsa hemen doktoruna git, adet gecikmesini bekleme derim ben.

Günaydın kızlar

canım çok büyük ihtimal hamilesin bence. Tebrik ediyorum. Bana doktorum keseyi görünce iğneye başlıycaz demişti. O yüzden ben 5 haftalıkken gitmiştim. Ama sonucu alır almaz iğneye başlayanlar da var. Doktoruna güveniyosan onun dediklerini yap.. Ama istersen bi kan tahlili yaptır buarada

canım ne diyeyim çok üzüldüm.. Ben de faktör v leiden mutasyonu var. Daha önce 2 gebeliğimde anlaşılmadı kalp atışı alınmadan kürtaj olmuştum. 2 kürtajımla birlikte senin sözünü ettiğin genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdık. şimdi folbiol+ corasprin+iğne 0,3 fraxparine (2 kez) şeklinde tedavi uygulanıyo. şimdi yolun başındayım tedavinin işe yarayıcağına güvenmek inanmak zorundayım.. Korku hep var, ama dualarla, telkinle aşmaya çalışıyorum.
Bizim de sınavımız buymuş. Inşallah en kısa zamanda sana bu acılarını unutturucak sağlıklı bi hamilelik yaşayıp yavruna kavuşuruz.

Canım bi de tedavinde corasprin de var mıydı? Hamile kalmadan önce başlatmıştı doktorum. Folbiol ve corasprine başlayabilirsin doktoruna danışıp istersen iyice araştır.

Son düzenleme:
iğne kullandığı halde bebeği düşenler var
inanın hamile kalmaya korkuyorum ya
gerçi korkmasam bile hamile kalacagım yok ama

iğne kullandığı halde bebeği düşenler var
inanın hamile kalmaya korkuyorum ya
gerçi korkmasam bile hamile kalacagım yok ama

canım o korku hep içimizde ama Allah ol deyince olucak inşallahhh...
evrene negatif msj vermeyelim. en yakın zamanda hamiş kalacaksın allahın izniyle.. ben bi de 31 yaşındayım üstümde o kadar büyük baskı hissediyorum ki ama umutsuzluk yokkkkkkkkk.

haklısın kuzu pozitif mesaj verelim şimdi herkeşler hamiş kalacak ama herkeşler herkeşlerrrr

ya kuzum dün akşam fena kasık agrım vardı özellikler tam ortası acayip geriliyordu çk mu erken bu belirtileri yaşamak için acaba daha 14. gündeyim

hah şimdi oldu
tatlım bilmiyorum ki... ama kasık ağrılarının hamilelik belirtisi olduğunu duymuştum.. ben de geçen haftalarda çok vardı, batma şeklinde bu hafta yok.ben de onu araştırıyodum normal mi diye tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim.

Kızlar ben çok kötüyüm dün geceden beri cok siddetli sancm var kanama yok ama artık dayanamıyorum normaldir diye gitmedim Dr ama sancilar dahada siddetlendi saat 2gibi hastaneye gidicem noluuuur kim okuyosa dua edin bizim için Cook korkuyorum :2:

ayyyyy inşallah canım hamilesindir.

canımmmm inşallah bişey yoktur hbr ver gelince rabbim yanınızda olsun inşallah.

canım güzel haberlerle dön inşallah

limonum canım benim naber.işler nasıl gidiyo.
yaa bişi dicem şu face teki grupta sanırım bende varım ama. o Bölümü bulamıyorum bi türlü yaa.
birde kim kimdir tanıyorum bana bi yardımcı oluver kuzum bee

Son düzenleme:

canıımm dualarım seninde kalbini ferah tut...inşallah sağsalim görürsün bebişine belki cinsiyetini bile öğrenirsin...lütfen üzülme

canım eminim bebişin çok iyidir. dualarım seninle

selam arkadaşlar AYSUDE Allahın izni ile bu Cuma sabahı kızı İpek'i sezeryan ile dünyaya getirecek,dualarımızı bekliyor.......

selam arkadaşlar AYSUDE Allahın izni ile bu Cuma sabahı kızı İpek'i sezeryan ile dünyaya getirecek,dualarımızı bekliyor.......

ay hadi bakaılm hayırlısı inşallah yavrusunu sağ salim alır kucağına inşallahhhhh.....

sen nasılsın canım hiç gelmiosun iyisin dimi??

wie canım benim güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhh
dualarım seninle kuşum

kızlar samimiyetimize güvenerek size bişi söylemek istiyorum
benim yaklaşık 4 gündür acayip beyaz akıntım oluyo
anlam veremiyorum
sizce ne olabilir kızlar??

Slm kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama hiç moralim çok bozuk suan size hastanede yatağın icinden telefonla yazıyorum malesef rahmim açılma yapmış ve bu durum tehlikeliymis bakacaklar eğer açılma devam ederse dikiş atacaklarmis nolurr dua edin benim ve bebeğim için cok korkuyorum buna ihtiyacım var

canıımm ne olur moralini bozma.rahminde açılma varsa doktorlar elbette önlemini alacaktır.kalbini ferah tut.stres yapma.dualarımız seninle.rabbim yardımcın olsun.inşallah bir an önce iyileşirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…