Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm korkma ve dua et ıns. bısı olmıcak bebegıne.
bızımde dualarımız senınle ıns.saglık sıhhatle cıkacaksın hastaneden sen ve bebegın
acılma bazılarında olabılıyor sanırım bırısınde de vardı bu korkma cnm

Son düzenleme:
selam arkadaşlar AYSUDE Allahın izni ile bu Cuma sabahı kızı İpek'i sezeryan ile dünyaya getirecek,dualarımızı bekliyor.......

aysude ye bızden slm soyle rabbım saglıkla hayırla kucagına almayı nasıp etsın
ıgneyı ne zaman kesecek? aspırını kestımı bılgı verırmısın ?

canım benim sen neler atlattın bunuda atlatıcak ve yavrunu sağ salim kucağına alıcaksın inşaallah.sakın stres yapma sakin ol bol bol dua et olurmu ..dualarımız seninle.

kuzucum çok geçmiş olsun
ama bitanem allahtan erken farkedip gittin üzülme olurmu dikiş atılınca herşey nyoluna giricek inşallah dualarımızdasın

canım sakın moralını bozma dualarımız senınle cok sukur onunda bır caresı var ıyı tarafından bak ve ıcını ferah tut hersey yolunda gıdıcek canım

canım inşallah herşey yoluna girer.dualarıız seninle

canım morelini bozma doktorlara güven dualarımız seninle inşallah bişey olmayacak..

Canım dün gece senin için çok dua ettim, çok üzüldük, eşimde bende, umarım hiçbir sorun çıkmaz, bebeğine sağlıkla kavuşursun tatlım. Moralini bozma bizim bebekler biraz nazlı ondandır. Kalbimiz seninle en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah. Sevgiler..

canım çok geçmiş olsun. Dularımız seninle tabi. Allahtan hemen gittin önlemini alacaklar. Allahın izniyle bişeycik olmayacak bebişine. Lütfen stres yapma ...

20. Denemede olurmu dersiniz :87:
inşallah canımmm

canım çok geçmiş olsun moralini sakın bozma güzel şeyler düşün ki bebeğinde etkilenmesin umarım sağlıcakla hastaneden çıkacaksın dualarımz seninle canım tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar ben dün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördük sorun yok iğnelere devam allahım herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin

canım Rabbim acil şifalar versin.. moralini yüksek tut inşaallahh hayırlısıyla güzel haberlerle taburcu olursun...

canım benim Rabbim yardımcın olsun.
hastaneden sen ve bebeğin sağ salim çıkacaksınız canım Allah'ın izniye hiç birşey olmayacak.
nuray ı hatırlarsan onunda rahim ağzına dikiş atılmıştı. bak çok şükür hiç bir problem yaşanmadı kardeşimizde oda şimdi gün sayıyor.
sende gönlünü ferah tut canım arkadaşım. dualarım seninle.
bizlere haber vermeyi unutma.

günaydın kızlar ben dün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördük sorun yok iğnelere devam allahım herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin

günaydın canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeğinin kokusunu içine çekmek nasip olsun sana ve tüm dileyenlere..

sevindim canım rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin

canım büyük geçmiş olsun dualarımız seninle merak etme hiç bişey olmayacak evet biraz zorlu bir yol olacak ama aşıcaksın bu günleri alıcaksın yavrunu kucağına dikiş atılarak doğum yapanı çok duydum ben bu bizler için maaşesef böle hiç birimiz üzülmeden endişe etmende bir hamilelik geçiremicez maalesef ama hepiniz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza Allahın izniyle üzülme sen

öncelikle günaydın kuzucuklar
kızlar acil yardımmmmm

7.gün
8. gün
10. gün
12. gün
13. gün akşam şiddetli kasık ağrım vardı
14. gün
şimdi bugün 15. gün biraz önce bi ayaga kalktım acayip akıntım oldu su gibi boşaldı resmen hemen koştum lavobaya uzayan şeffaf akıntı hemde bir sürü
şimdi napmalıyım sizce kızlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…