Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

(nigar50) mthfr c677 t homozigot+protein s düşük.......coraspin+folbiol+elevit+benexol+clexane 06 iğne
kendimide ekledim[/QUOTE]

(esin)FAKTÖR V R2(H1299R):HETEROZİGOT MUTASYON, FAKTÖR XIII(V34L):HOMOZİGOTMUTASYON,
B-FİBRİNOJEN(-455G-A)HETERİZİGOT MUTASYON,...........Apikobal,Folbiol hamile kalınca 0,4 clexane iğne

Feryad merhaba Kişisel bilgilerinden Ankara da yaşadığını ve öğretmen olduğunu öğrendim.Ben de Ankara da öğretmenim aynı şehirde oluşumuz ve aynı şeyleri yaşıyor olmamız sana yakınlık duymamı sağladı sanırım bir merhaba demek istedim.

Merhaba esincim Ankara da nerdesin sen?

Azra'cm selam, bende faktör V leiden heterozigotumm.
ben 1.72 boyunda 70 kg.dayım. kilom fazla gibi dursada boyum kaldırdığı için kilolu durmuyorum en azından :) (40 bedenim. eh buda yetiyor :) ).. dr.um hamilelikte iğne için 0,6 hatta 0,8'i kilomun kaldırabileceğini söyledi.
sakıncası yoksa kilonu öğrenebilir miyim?

birde benim gibi balık etli hamile arkadaşlar siz 0.4 mü yoksa daha fazla dozajda mı iğne kullanıyorsunuz? merak ediyorummm.

sevgiler.

mrb arkadaşlar...yarın kontrolüm var allahın izniyle inş. bi sorun çıkmaz.10+4 olduk.ikili tarama 11.haftadan sonra yapılıyor heralde bilgisi olan varmı.10+4 ken yaparmıki doktor acaba

kızalar size bir şey sormak istiyorum FATÖR V LEIDEN VE HETOROZİGOT OLANLAR kaçlık iğne kullandınız bana doktorum 0,4 lük celxan vermişti ama bebeğimi çok erken düşürdüm... iğne kullanmama rağmen lütfen bana yardımcı olurmuusunuz aklım çok karıştı bu konuda

şimdi coraspin 100 lük içiyorum ama aynı saatlere denk getiremiyorum coraspin nasıl kullanıyosunuz....

SONUYOK uzun zamandı kk ya girmiyordum.. okudumki doğum bile yapmışsın ALLAH analı babalı büyütsün cnm sende benim gibi faktör v leıden hetrozigot varmış.. iğnenin dozajını kim ayarladı cnm senin

yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekürler

günaydın kuzucuklarrrrr
kızlarrrrrrrrr gece bi uyandım iç çamaşırım geceliğim yatak sırılsıklam
ay nasıl korktum acaba çiş mi yaptım len ben dedim hemen koştum lavaboya baktım ki sırılsıklam olmuş iç çamaşırım falan
ama kokmuyodu çiş diilmiş

Son düzenleme:
kızlar çok üzüldüm yaa
''Yok Böyle Dans'' adlı programda yarışmacı da olan 32 yaşındaki sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster Kadıköy'de bir arkadaşına ait olan evde ölü bulundu.

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Foster, 3 yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu.

günaydın kızlar yaa evet hala kendime gelemedim. allah rahmet etsin. çoçuğa çok üzüldümm.

azracımm :nazar: maşallah 3. ayını doldurdun demek. hep yolunda gider inşallah herşey

Son düzenleme:

canım adet tarihin geçtimi senin bendede olmuştu hamileymişim tabi bilmiyordum meğersem hamileymişim ıslaklık ondan olabiliyor...

Defne içinde çok üzüldüm hayat doluydu ama en çok oğlu için üzüldüm anne çocuğu daha ... Allah rahmet eylesin..

yok kuzucum bi 3 yada 4 günüm var adet tarihine ama vajinam kuru hayatım ya hamileysen vajina ıslak olur demişlerdi
şimdide krem gibi bi akıntı geldi yine enfeksiyon oldum galiba

Son düzenleme:

arkadaşlar bana niye cevap vermiyosunuz

arkadaşlar bana niye cevap vermiyosunuz

kuzum ben hamile değilim ama coraspiin kullanıyorum aynı saatte almak zorundas degilsin ben bi,gün sabah bigün akşam aldığım oluyor sıkma kendini bu kadar
bide kızların hazırladığı bşi sayufa var orda mutasyonlar ve tedavilşer yazıyor bi bak istersen

Son düzenleme:
yok kuzucum bi 3 yada 4 günüm var adet tarihine ama vajinam kuru hayatım ya hamileysen vajina ıslak olur demişlerdi
şimdide krem gibi bi akıntı geldi yine enfeksiyon oldum galiba

benimde krem gibi geliyordu ıslaklık kurduktan sonra iç çamaşırımda beyazlık oluyordu leke leke ama benim ıslaklık 10 gün öncesinden başalmıştı cnm belli olmaz yine hayırlsını iste ..

benimde krem gibi geliyordu ıslaklık kurduktan sonra iç çamaşırımda beyazlık oluyordu leke leke ama benim ıslaklık 10 gün öncesinden başalmıştı cnm belli olmaz yine hayırlsını iste ..
hayırlısı olsun tabi canım inşallah dediğin gibidir

heskese günaydın..güne üzücü bir haberle basladık defne joy foster vefat etmiş.allah rahmet eylesin..yazık çocuğu da varmış çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…