aynen öyle canım çok kötü oldu ben de şuan ne yaparım bilmiyorum
arkadaşlar benim tahlil sonuçlarım
faktör Vleiden(moleküller çal) mutasyon bulunamadı
MTHFR(C677T)mutasyonu mutasyon bulunamadı
MTHFR(A1298C)MUTASYONU HETEREZİGOT
prothrombin mutasyonu mutasyon bulunamadı
2 bebek kaybım var 10 haftalıkken kalp atışları durduğu için kürtaj oldum bu konuda bana yardımcı olbilirmisiniz şuan yine bebek düşünüyorum ama tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz benim gibi olupta saglıklı bir hamilelik yaşıyıp doğum yapanlar varmı
2 bebek kaybım var 10 haftalıkken kalp atışları durduğu için kürtaj oldum bu konuda bana yardımcı olbilirmisiniz şuan yine bebek düşünüyorum ama tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz benim gibi olupta saglıklı bir hamilelik yaşıyıp doğum yapanlar varmı
meraba canım bende mthfr c677t ve a1298c heterezigotum
kan pıhtılaşması var sende yani hamile kaldığın anda kan sulandırı iğneye başlatıcaktır büyük ihtimal drun ben hamile kalana kadar foliol ve coraspirin kullandım hamile kaldıktan sonra clexane 0,4 lük iğne kullandım fakat 7. haftada kaybettim bebğimi başka sorunlardan dolayı ama böyle doğum yapan ve yapmayı bekleyen çok arkadaş var merak etme doğru tedaviyle alırsın bebişini kucağına
slma canım kanda pıhtılaşma problemin var gebelikten önce yoğun folik asit ve coraspin almalısın gebelik oluncada iğne vurulursun bu şekilde doğum yapan birsürü arkadaş var doğru tedaviyle sende bebeğini kucağına alırsın inşallah
muco naber nasılsın canım
aaa ne zaman yürürlüğe girdi peki bu olay bende duymuştum ama bilmiodum uygulandığını benim drumda prof. özel muayenehaneside var ama hastanedede bakıodu her prof demi bakmaz acaba bu arada canım gerçekten seni tebrik ediyorum olumlu düşünmenden dolayı inanıyorum sende, bende burdaki herkeste birgün bebeklerine kavuşacaktır. bendeki kan pıhtılaşmanın yanında birde bebeği vücudumun kabul etmemesi var bununla alakalı bana başka birine ait 1 ünite kan verdiler bağışıklık kazanım die ama tabi korkmuyorda değilim ya yine kaybedersem diye ama hiçbir zaman umudumu kaybetmiyorum ve benim çocuğum mutlaka olucak diyorum takdiri ilahi diorum tıp elverdiği sürece biz elimizden gelen herşeyi yapıoruz sonuçta gerisi Rabbimize kalmış...
ŞUAN BEBE ASPİRİNİYLE FOLİKASİT KULLANIYORUM atidepresyon ilaçları kullandım bu olay beni çok etkiledi şuan bıraktım hamilelik düşünüyorum ama korkularımı içimden halen atmış değilim buarada sanada çok geçmiş olsun bebeğini çok özel olmazsa neden kaybettin canım.
canım bu bebeği vucudun kabul etmediğini nasıl anladılar benimde bağışıklık sistemimde problem var romatoit artrit hastasıyım troit antikorum yüksek ikiside bağışıklık sistemiyle alakalı bana böyle bir aşıdan bahseden olmadı ama
tşk ederim canım bebeğimi vücudum bebeği beslemeyi red ettiği için kaybettim maalesef bebeği düşman olarak görüyormuş bebeği vücudumdaki bazı hücreler ve besleyemiomuşum
iyidir geçmişi okuyodum sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir çok kişiyle aynı sıkıntıyı yaşadığımı gördüm.bende heterozigotum 3 gende sorun çıktı bebeğimi 7 haftalık iken kaybettim.doktorum coraspin verdi ve hamile kalınca da iğneye başlayacağımı sölyledi. Hamile kalmayı çok istiyorum ama bu ilaçtan da biraz korkuyorum kullananız vardır mutlaka hamile kalmadan önce bir sorun olmuyor değil mi benim genel anlamda ilaö foim varayrıca bir yazıda coraspini tam saatinde içmek gerektiğini okudum ama ben buna pek özen göstermedim..benim durumumda olanlar nasıl bir süreç geçiriyorsunuz yada geçirdiniz paylaşırmısınız.....
tşk ederim canım bebeğimi vücudum bebeği beslemeyi red ettiği için kaybettim maalesef bebeği düşman olarak görüyormuş bebeği vücudumdaki bazı hücreler ve besleyemiomuşum
iyi gidiyor canım şimdilik problem yok çarşamba doktor kontrolümüz var heyecanla bekliyorum kalp atışını inşallah duyarız
Slm canım yazını okuyunca hemen yazayım dedim biliyosun benimde 4 bebek kaybım var şimdiki hamileliğimde iğne+coraspin+vitamin alıyorum burdaki doktorum bu hamileliğimde vücudun beneği kabul etmesi için 2 tane hap verdiler ve ben bu ilaçları 13.haftama kadar kullandım çok şükür suan22.haftamdayim bilmiyorum ordaki adı ne bu ilaçların ancak istersen yazabilirim adlarını bence bu konuyu doktorunla bı konus umarım yardımcı olmusumdur cvbini bekliyorum istersen yazarım ilaçların adını
Slm canım yazını okuyunca hemen yazayım dedim biliyosun benimde 4 bebek kaybım var şimdiki hamileliğimde iğne+coraspin+vitamin alıyorum burdaki doktorum bu hamileliğimde vücudun beneği kabul etmesi için 2 tane hap verdiler ve ben bu ilaçları 13.haftama kadar kullandım çok şükür suan22.haftamdayim bilmiyorum ordaki adı ne bu ilaçların ancak istersen yazabilirim adlarını bence bu konuyu doktorunla bı konus umarım yardımcı olmusumdur cvbini bekliyorum istersen yazarım ilaçların adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?