Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aynen öyle canım çok kötü oldu ben de şuan ne yaparım bilmiyorum

aaa ne zaman yürürlüğe girdi peki bu olay bende duymuştum ama bilmiodum uygulandığını benim drumda prof. özel muayenehaneside var ama hastanedede bakıodu her prof demi bakmaz acaba bu arada canım gerçekten seni tebrik ediyorum olumlu düşünmenden dolayı inanıyorum sende, bende burdaki herkeste birgün bebeklerine kavuşacaktır. bendeki kan pıhtılaşmanın yanında birde bebeği vücudumun kabul etmemesi var bununla alakalı bana başka birine ait 1 ünite kan verdiler bağışıklık kazanım die ama tabi korkmuyorda değilim ya yine kaybedersem diye ama hiçbir zaman umudumu kaybetmiyorum ve benim çocuğum mutlaka olucak diyorum takdiri ilahi diorum tıp elverdiği sürece biz elimizden gelen herşeyi yapıoruz sonuçta gerisi Rabbimize kalmış...

meraba canım bende mthfr c677t ve a1298c heterezigotum

kan pıhtılaşması var sende yani hamile kaldığın anda kan sulandırı iğneye başlatıcaktır büyük ihtimal drun ben hamile kalana kadar foliol ve coraspirin kullandım hamile kaldıktan sonra clexane 0,4 lük iğne kullandım fakat 7. haftada kaybettim bebğimi başka sorunlardan dolayı ama böyle doğum yapan ve yapmayı bekleyen çok arkadaş var merak etme doğru tedaviyle alırsın bebişini kucağına

slma canım kanda pıhtılaşma problemin var gebelikten önce yoğun folik asit ve coraspin almalısın gebelik oluncada iğne vurulursun bu şekilde doğum yapan birsürü arkadaş var doğru tedaviyle sende bebeğini kucağına alırsın inşallah

ŞUAN BEBE ASPİRİNİYLE FOLİKASİT KULLANIYORUM atidepresyon ilaçları kullandım bu olay beni çok etkiledi şuan bıraktım hamilelik düşünüyorum ama korkularımı içimden halen atmış değilim buarada sanada çok geçmiş olsun bebeğini çok özel olmazsa neden kaybettin canım.

inşallah canım Allah herkese o annelik duygusunu yaşatsın .

canım bu bebeği vucudun kabul etmediğini nasıl anladılar benimde bağışıklık sistemimde problem var romatoit artrit hastasıyım troit antikorum yüksek ikiside bağışıklık sistemiyle alakalı bana böyle bir aşıdan bahseden olmadı ama

tşk ederim canım bebeğimi vücudum bebeği beslemeyi red ettiği için kaybettim maalesef bebeği düşman olarak görüyormuş bebeği vücudumdaki bazı hücreler ve besleyemiomuşum

canım drum herşeyi yaptık tedavin doğruydu dedi çünkü iğnemide oluyordum folbiolumu ve coraspirinimide içiyordum buna rağmen düşüyorsa bundan kaynaklanıyor dedi herhangi bir test yapılmadı bana sadece önlem olarak 3. bir kişinin kanı verildi 1 ünite çünkü bebk %50 babadan protein %50 sinide anneden alırmış ben bu dilimi vermediğimden dolayı kan verildi bana şuan beklemedeyim 12 ocakta kürtaj oldum hamile kalır kalmaz gidicem druma birdaha çok dr bilir fakat uygulamaz demişti drm bana şansım ne dedim %99 dedi bakalım kısmet

Merhaba arkadaşlar :)

Aysude canım benim güzel haberine çok ama çok sevindim.
Analı babalı sağlıkla büyüsün İpek bebek

Denden canım benim inşallah sen de sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Allahım anneliği isteyen herkese nasip etsin inşallah...

tşk ederim canım bebeğimi vücudum bebeği beslemeyi red ettiği için kaybettim maalesef bebeği düşman olarak görüyormuş bebeği vücudumdaki bazı hücreler ve besleyemiomuşum

çok enteresan bişey aslında ama inşallah canım bundan sonra hayat senin için güzel gider saglıklı bişekilde bebeğini kucağına alırsın

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir çok kişiyle aynı sıkıntıyı yaşadığımı gördüm.bende heterozigotum 3 gende sorun çıktı bebeğimi 7 haftalık iken kaybettim.doktorum coraspin verdi ve hamile kalınca da iğneye başlayacağımı sölyledi. Hamile kalmayı çok istiyorum ama bu ilaçtan da biraz korkuyorum kullananız vardır mutlaka hamile kalmadan önce bir sorun olmuyor değil mi benim genel anlamda ilaö foim var ayrıca bir yazıda coraspini tam saatinde içmek gerektiğini okudum ama ben buna pek özen göstermedim..benim durumumda olanlar nasıl bir süreç geçiriyorsunuz yada geçirdiniz paylaşırmısınız.....

hoşgeldin canım keşke böyle bir sorunla gelmeseydin korkma canım tedavi şeklimiz belli gebelikten 2 veya 3 ay önce coraspin ve folik asit gebelik oluncada iğne kullanacağız ilaçlarımızı vaktinde alıyoruz ben gebelikten önce 3 ay coraspin kullandım hiç şikayetim olmadı

Slm canım yazını okuyunca hemen yazayım dedim biliyosun benimde 4 bebek kaybım var şimdiki hamileliğimde iğne+coraspin+vitamin alıyorum burdaki doktorum bu hamileliğimde vücudun beneği kabul etmesi için 2 tane hap verdiler ve ben bu ilaçları 13.haftama kadar kullandım çok şükür suan22.haftamdayim bilmiyorum ordaki adı ne bu ilaçların ancak istersen yazabilirim adlarını bence bu konuyu doktorunla bı konus umarım yardımcı olmusumdur cvbini bekliyorum istersen yazarım ilaçların adını

canım hiç canın sıkma ümitsizliğe düşme..hepimizin durumu aynı ve ümitle bebeklerimizi bekliyoruz..umarım sende en kısa zamanda bebişini beklersinin..

çok sevinirim canım yazarsan ben drumlada görüşürüm gerekirse çok saol kayıpların için üzüldüm bende de 2 tane oldu inş bidaha olmaz inş sağlığıyla bebişine kavuşursun teşekkür ederim canım

canım neymiş bu ilçların adı benimde iğneyle düşüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…