Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

wie öncelikle çok geçmiş olsun.bende seni merak ettim ve dua ettim.pek yazamasamda takip ediyorum seni ve nurayı ve diğer arkadaşları sizlerin iyi olmasıyla seviniyorum.benimde 4 düşüğüm var bana da doktorum yeniden hamile kalırsan kortizon vereceğim demişti.senin dediğin ilaçlar da kortizon mu ?

merhaba seni görmek güzel....iyi dileklerin için çok teşekkür ederim....Semih hocaya en son bu çarşamba gidicem,doğum Allah izin verirse Konak Hastanesinde olacak,benim diğer doktorum yapacak ameliyatı...Semih hoca banada aspirini 10-15 gün iğneyide 2-3 gün önce bırakacaksın dedi,ama ben iğneyi 24 sa. öncesine kadar yaptırıcam galiba....ayrıca doğumdan sonra 1 hafta daha iğne kullanacağımı söyledi bana......benim doktorumda spinali öneriyor,bende kabul edicem sanırım,hayırlısı ne ise o olsun diyorum....korku,kaygı,heyecan,çok karışık duygularım......Allahım herkese sağ salim evladına kavuştuğu günleri göstersin.....

Dinamiss sağol canım......

geçmiş olsun arkadaşım daha önce ki hamileliklerinde kan sulandırıcı kullanmış mıydın (corasprin clexane iğne vb) buna rağmen mi düşük yaptın?eğer öyleyse doktorun bu sonuçları gördükten sonra muhtemelen kan sulandırıcı ilaç ve folbiol verecektir

Kızlar selam.Sınan hoca hastaneye artık hasta kabul etmıyormus.nedenını bılen hastası olan varmı?

arkadşım mrb bende ankaradayım bişi sormak isterim sana benim doktorum yakında şehir dışında görevine devam edicek. siz ankara da kime takip oluyorsunuz birde normal gebelik mi tüp bebek sonucumu hamilesin. ben bi doktor arayışına gircem onun için sormuştum. biraz bilgi verirsen sevinirim

merhaba.Ben Allahıma sükür bebegımı kucagıma aldım.Burdan Sınan hocayı sormamın nedenı 20 senedır cocugu olmayan bırı varmıs benım doktorumu sordu.hASTANEYI ARAMISLAR sINAN HOCA HASTA KABUL ETMIYOLAR DEDILER.Burda hastası olan arkadslardan bılgı almak ıstedım.Benım ılk doktorum hacettepede Sınan Beksacdı.Hamıle kaldıktan sonra hacettepede LÜTFÜ ÖNDEROGLUYLA devam etdım.Onun muayenesı dısardaydı.Bende kan pıhtılasması vardı.9 ay ıgne vurdum kendıme. Cok rahat gebelık ve dogum yaptım.Burdan ısteyen herkese Rabbım nasıp etsın.

deryacim ve mucocumm haplarin adini yaziyorum ancak bi sorun var bu haplarin almanca isimleri malesef turkce ismini bilemiyorum ama doktorunuz kesin yardimci olacaktir bu konu hakkinda

prednisolon 20mg aksam alinacak
duphaston 10mg sabah aksam alinacak

bazi kadinlarin hormaonlar nedeniyle bebegin vucudun kabul etmemesi halinde alinacak yaziyor dosyalarda umarim sizlere de bir umut olmusumdur

06EE canim dualarin icin allah razi olsun bu ilaclarin kortion icerdigini bilmiyorum ama bana cok iyi gelmisti doktorum oyle soyledi umaim sizlerde bu konuyu doktorunuzda konusup bi dahaki seferre ayni acilari yasamazsiniz

hayırlısı diyebiliyorum canım olcak birgün buna inanman yeter daha önce oldu yine olur Allahın izni ile sabır edelim yeterki...

canım 36 saat önce kestik iğneği, tam saat olarak ayarladı 36 saat yeterli dedi.spinal gerçekten daha rahat kimle konuştuysam hep memnun cnm.uykusuzluğa alışıyorsun aslında şimdiden hiç dert etme sadece tek farkı bebek gelince hafiflemiş olacan ,hepsine alışıyoruz yeterki sağlıkla gelsin bebeklerimiz,listeyi gördüm bu arada dün yazamadım doğum yapan ne kadar çok olmuş gülüşte yapmış çok ama çok sevindim onada görüşürsen selam söyle .aysudede yapmış hayırlı olsun onada.diğer arkadaşlarada.
bebek bekleyen arkadaşlarda sağlıkla alırlar inşallah bebeklerini ...

feryadcım üzülme demiycem üzüleceksin tabiki bebeği ne kadar istediğini ben anlayabiliyorum ama herşey kısmet senin de dediğin gibi hayırlısı ise olsun canım sırf seni merakımdan girdim baktım bende üzüldüm şimdi ama sen zülme bebişin gelicek annesi bizlere geldiği gibi allah birgün sanada nasip edecek bizler sana umut olalım bizden önce bebek sahibi olanların bize umut olduğu gibi......

bende iki bebeğimi kaybettim bi tanesi ikizdi üstelik şimdi üniversiteye yollacak doktorum testler yapılacakmış benimde aklıma hep kan pıhtılaşması gelio...hayırlısı olsun allahım dert verip derman aratmasın...

günaydın kızlar benimde adetime 3 gün var ama karnım felaket ağrıyor hastalanıcam galiba bugün..

banada doktorum kortizon içeren ilaç vermişti ..dekort hamilelikten önce vermişti.. ama ben kullanmadım................ şimdi burdakileri okurken keşke kullansaydın diyorum.....

tşk ederim canım duphastonu biliorum kullandım bi önceki drum vermişti ama regl olmam için yumurtalıklara baskı uygulayalım gibilerinden bişiler sölemişti tam net hatırlamıorum ben druma sorucam bu ilaçları tekrardan tşk ederim

klomen tedavisi ve aşılamadan sonra duphaston kullanmıştım bende dr.um gebelik oluşursa tutunmayı oluşmasza zamanında adet görmeni sağlar demişti...

altı gebelikte ben yaşadım ya boş gebelik ya kalp atışı yok yada 4-5 aylık oluyor bi sebepten alınıyor.Adanada yaşiyorum 4 prof 10dr denedim ama olmadı.Genetik inceleme yaptırdım normal ama kan pıhtılaşması çıktı şimdi iyi bi dr arıyorum adanada tavsiyenizi istiyorum..

Slmlar olsun arkadaşlar
dün korka korka kontrole gittim tekrar cuma günü yazmıştım ogün dolu dolu pıhtılı kanamam oldu korktuğumu.Yine tekrardan acaba bişey olmuşmudur diye kontrole gittim ve o minik kalp atışlarını gördük hayırlısıyla
Rabbim hepimize tatırsın inşallah bunu görmeyi beklemzken bi anda böyle olması Rabbimin takdirinden başka bişey değil.Her zaman sizleri de dularıma katıyorum simlerinizi ayrı ayrı veremesemde inşallah kabul olunur dua saatine gelirde.
Bu hafta kritik haftam hep bu haftalarda kaybettim bebeklerimi ama inanıyorum ki bu sefer olacak inanıyorum

Son düzenleme:
olcaydın çok geçmiş olsun canım ben adanayla ilgili bilgim olmadığı için doktor ismi veremeyeceğim ama sonuçların çıksın ona göre en doğru tedavi uygulanacağına inanıyorum Allah yardımcın olsun...

gel gelelim bana sağolsun arkadaşlar beni teselli etmeye çalışmışlar ama inanın arkadaşlar ben sizin kadar üzülmedim bu sonuca bebeğim olacak buna canı gönülden inanıyorum olmayan her ay için demekki bu ay değilmiş kısmeti diyorum benim için önemli olan başlayan gebeliğin kucağımda sonlanması o nedenle elimden geleni yaıyorum zaten ancak acelem yok ....bu üç günlük dünya da Allah aşkına üzülmeye değermi ...değmez bunu dün daha iyi anladım dün tahlil sonucumdan daha kötü bir haber aldık o da eşimin amcası kanser mide ve karaciğere sarmış...bunu görüpde neden bu ayda hamile kalamadım diye ağlayıp sızlamak olurmu allah aşkına ....ben çok iyiyim inanın bunu yakinen konuştuğum arkadaşlar çok iyi anladı gördü ve duydular çünkü ...

feryad cm rabbım gonlundekı muradını hayırlısıyla en kısa zamanda verır ıns. metanetın ıcın senı tebrık edıyorum masallah.
sen "O" na sıgındıktan sonra allahın ıznıyle ımtıhanı guzelce gecıp sonuca ulasacaksın.
Allah yar ve yardımcın olsun
AEO

feryadcım geçmişi okuyamadım ne durumdasın çok merak ediyorum seni?

yazıyodum canım görmedim hep söylediğim gibi test sonucum negatif ama ben son derece pozitifim :)))

canım riskli haftanmış bu hafta senin yatış hafna olsun ye iç yat ammaaaaaaaaan satmışım bu dünyanın anasını boşver gerisini önemli olan şuan sizin sağlığınız...
rabbim yardımcın olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…