deryacım sen hangi şehirde oturuyosun doktorun kim
Slm canım yazını okuyunca hemen yazayım dedim biliyosun benimde 4 bebek kaybım var şimdiki hamileliğimde iğne+coraspin+vitamin alıyorum burdaki doktorum bu hamileliğimde vücudun beneği kabul etmesi için 2 tane hap verdiler ve ben bu ilaçları 13.haftama kadar kullandım çok şükür suan22.haftamdayim bilmiyorum ordaki adı ne bu ilaçların ancak istersen yazabilirim adlarını bence bu konuyu doktorunla bı konus umarım yardımcı olmusumdur cvbini bekliyorum istersen yazarım ilaçların adını
Denden merhaba, büyük gün yaklaştı,allah bir avazda sağlıcakla kurtarır inşallah, biliyorsun bende epidural-sipinal (kombine) sezeryanla kızıma kavuştum, hiç korkma çok kolay olacak doğum, inan kızına kavuşma heyecanıyla zaten korkuyu falan unutacaksın, ben anestezi şeklinden çok memnun kaldım rahat bir doğum oldu, kızımı doğar doğmaz görmek ve de sesini duymak çok güzeldi, doğumu özelbir hastanede yaptım, semih hoca yaptırdı, sen nerde yapacaksın hangi doktora yaptıracaksın? Bu arada bende iğneyi 3 gün önce bıraktım, aspirini ise 3 hafta önce bırakmıştım, güzel haberlerini bekliyorum sağlıcakla kal.
Allahım çocuk isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın, dünyada annelik duygusunu tatmayan kadın kalmasın inşallah, selamlar
arkadaşlar benim tahlil sonuçlarım
faktör Vleiden(moleküller çal) mutasyon bulunamadı
MTHFR(C677T)mutasyonu mutasyon bulunamadı
MTHFR(A1298C)MUTASYONU HETEREZİGOT
prothrombin mutasyonu mutasyon bulunamadı
2 bebek kaybım var 10 haftalıkken kalp atışları durduğu için kürtaj oldum bu konuda bana yardımcı olbilirmisiniz şuan yine bebek düşünüyorum ama tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz benim gibi olupta saglıklı bir hamilelik yaşıyıp doğum yapanlar varmı
Kızlar selam.Sınan hoca hastaneye artık hasta kabul etmıyormus.nedenını bılen hastası olan varmı?
arkadşım mrb bende ankaradayım bişi sormak isterim sana benim doktorum yakında şehir dışında görevine devam edicek. siz ankara da kime takip oluyorsunuz birde normal gebelik mi tüp bebek sonucumu hamilesin. ben bi doktor arayışına gircem onun için sormuştum. biraz bilgi verirsen sevinirim
hayırlısı diyebiliyorum canım olcak birgün buna inanman yeter daha önce oldu yine olur Allahın izni ile sabır edelim yeterki...slm kızlar biliyorum bugün benden gelecek haberi bekliyor bir çoğunuz test günüm ve aynı zamanda regl günüm bugün çünkü ama test yaptırmayacam çünkü lekelenmeler başladı yani regl oluyorum
üzüldüm mü hayır çünkü her seferinde dedim size ya nasip dedim diye aynen öyle sadece ister istemez içimde küçük bir burukluk var...Allah nasip etmediyse kul ne yapsın değil mi demek ki bebeğimin kısmeti başka bir aya ....
seydam senin için 1 adet Yasin ben de okudum,Allah kabul etsin
Zehra daha günü belli değil,Çarşamba ya da Perşembe belli olacak inş.,sanırım bende doktorumu dinleyip spinalde karar kılıcam,sen iğneyi ne zaman kesmiştin,bana 2-3 gün önce keseriz dedi Prof. olan diğeri henüz bişey demedi.....
Nuray iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum,doktorun haklı,bu günlere geldikten sonra Allahın izni ile gerisi gelir.....
gördüğünüz gibi uyku falan kalmadı bende,yaklaşık 2 aydır böyleyim zaten
deryacim ve mucocumm haplarin adini yaziyorum ancak bi sorun var bu haplarin almanca isimleri malesef turkce ismini bilemiyorum ama doktorunuz kesin yardimci olacaktir bu konu hakkinda
prednisolon 20mg aksam alinacak
duphaston 10mg sabah aksam alinacak
bazi kadinlarin hormaonlar nedeniyle bebegin vucudun kabul etmemesi halinde alinacak yaziyor dosyalarda umarim sizlere de bir umut olmusumdur
06EE canim dualarin icin allah razi olsun bu ilaclarin kortion icerdigini bilmiyorum ama bana cok iyi gelmisti doktorum oyle soyledi umaim sizlerde bu konuyu doktorunuzda konusup bi dahaki seferre ayni acilari yasamazsiniz
deryacim ve mucocumm haplarin adini yaziyorum ancak bi sorun var bu haplarin almanca isimleri malesef turkce ismini bilemiyorum ama doktorunuz kesin yardimci olacaktir bu konu hakkinda
prednisolon 20mg aksam alinacak
duphaston 10mg sabah aksam alinacak
bazi kadinlarin hormaonlar nedeniyle bebegin vucudun kabul etmemesi halinde alinacak yaziyor dosyalarda umarim sizlere de bir umut olmusumdur
06EE canim dualarin icin allah razi olsun bu ilaclarin kortion icerdigini bilmiyorum ama bana cok iyi gelmisti doktorum oyle soyledi umaim sizlerde bu konuyu doktorunuzda konusup bi dahaki seferre ayni acilari yasamazsiniz
slm kızlar biliyorum bugün benden gelecek haberi bekliyor bir çoğunuz test günüm ve aynı zamanda regl günüm bugün çünkü ama test yaptırmayacam çünkü lekelenmeler başladı yani regl oluyorum
üzüldüm mü hayır çünkü her seferinde dedim size ya nasip dedim diye aynen öyle sadece ister istemez içimde küçük bir burukluk var...Allah nasip etmediyse kul ne yapsın değil mi demek ki bebeğimin kısmeti başka bir aya ....
feryadcım geçmişi okuyamadım ne durumdasın çok merak ediyorum seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?