maşalllah canım. her kontrolunden güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allahım..Slmlar olsun arkadaşlar
dün korka korka kontrole gittim tekrar cuma günü yazmıştım ogün dolu dolu pıhtılı kanamam oldu korktuğumu.Yine tekrardan acaba bişey olmuşmudur diye kontrole gittim ve o minik kalp atışlarını gördük hayırlısıyla
Rabbim hepimize tatırsın inşallah bunu görmeyi beklemzken bi anda böyle olması Rabbimin takdirinden başka bişey değil.Her zaman sizleri de dularıma katıyorum simlerinizi ayrı ayrı veremesemde inşallah kabul olunur dua saatine gelirde.
Bu hafta kritik haftam hep bu haftalarda kaybettim bebeklerimi ama inanıyorum ki bu sefer olacak inanıyorum
olcaydın çok geçmiş olsun canım ben adanayla ilgili bilgim olmadığı için doktor ismi veremeyeceğim ama sonuçların çıksın ona göre en doğru tedavi uygulanacağına inanıyorum Allah yardımcın olsun...
çoook geçmiş olsun canım.
gel gelelim bana sağolsun arkadaşlar beni teselli etmeye çalışmışlar ama inanın arkadaşlar ben sizin kadar üzülmedim bu sonuca bebeğim olacak buna canı gönülden inanıyorum olmayan her ay için demekki bu ay değilmiş kısmeti diyorum benim için önemli olan başlayan gebeliğin kucağımda sonlanması o nedenle elimden geleni yaıyorum zaten ancak acelem yok ....bu üç günlük dünya da Allah aşkına üzülmeye değermi ...değmez bunu dün daha iyi anladım dün tahlil sonucumdan daha kötü bir haber aldık o da eşimin amcası kanser mide ve karaciğere sarmış...bunu görüpde neden bu ayda hamile kalamadım diye ağlayıp sızlamak olurmu allah aşkına ....ben çok iyiyim inanın bunu yakinen konuştuğum arkadaşlar çok iyi anladı gördü ve duydular çünkü ...
altı gebelikte ben yaşadım ya boş gebelik ya kalp atışı yok yada 4-5 aylık oluyor bi sebepten alınıyor.Adanada yaşiyorum 4 prof 10dr denedim ama olmadı.Genetik inceleme yaptırdım normal ama kan pıhtılaşması çıktı şimdi iyi bi dr arıyorum adanada tavsiyenizi istiyorum..
cnm senı yıne mı cagırdı dr benı artık ayda bır cagıracakmıs 1 martta cagırdı benı.
nasılsın nasıl gıdıyo ? varmı degısıklık benım bulantılar bıttı sukur olsun. ama su yenı ılaclara alısamadı bunyem. gaz oluyomu sende ? bulantılar ne alemde ?
bu arada dr gıttıgınde sor bakalım kaç kılo olunca ıgnenın dozunu yukseltecekmıs ?
öptüm Allaha emanet
geçmiş olsun arkadaşım daha önce ki hamileliklerinde kan sulandırıcı kullanmış mıydın (corasprin clexane iğne vb) buna rağmen mi düşük yaptın?eğer öyleyse doktorun bu sonuçları gördükten sonra muhtemelen kan sulandırıcı ilaç ve folbiol verecektir
canım seninde iyi haberlerini bekliyoz..bende cumartesi gidicem ne kadar oldu senin?
canım 3 haftadan sonra gidiyorum zaten 2li test ense ölçümü daha yapılmadı. bugün kısmetse iyi sonuçlar alırsak bundan sonra beni de ayda bi çağırır muhtemelen...
tatlım kusmalar bitti de bulantı var biraz ağzımdaki acı tat bi türlü gitmiyo. gazım da var ama rahatsız edicek kadar değil.
ben geçen ölçümden beri kilo almadım. zaten 0,6lık kullanıyorum ya herhalde baya bi zaman artırmaz gibi geliyo . bi 0,8lik var bunun üstünde zaten.. sorarım ama yine de.. başka sorular geliyosa aklına yaz canım not alıp sorayım doktora..
bol bol dua et bana olur mu?????????
öznur yaşadıklarını okurken kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve yine göz yaşlarım sel oldu akdı banada 6 ay oldu ama halen unutabilmiş degilim ama dedigin gibi yiyecek ekmegi yokmuş bu adetimde tedaviye tekrar başlayacagız inş bu sefer daha bilinçli bir şekilde ilerleyecegiz ignelerle, vitaminlerle
Aslında yasadıklarımı kısaca şöyle anlatayım ilk hamileliğim isteğimizle oldu tam 10 haftalıkken kalp atışları durdu ve kürtaj oldum .2 hamileliğimdede aynı şeyleri yasamamak için bi kaç doktora gittim ve ilk gebeliklerde düşük olabilir 2 ve ya 3 hamileliğindede aynı şeyler yasarsan o zaman bizim için önemli 2 hamileliğimi öğrenince çok sevindim hemen doktora gittim buca kadın doğumda ki bayan doktor hamilelik göremediğini dış gebelik olabileceğini söyledi basımdan kaynar sular döküldü sanki o kadar kafama taktım ki hemen gelip tepeciğe gittim acildeki sıradan bi doktor keseyi gördü ve 4 gün bekle gel utrasondan bakalım dedi ama benim ki de bana olmuştu eve geldim ve o stresle bayılmışım 4 gün sonra keseyi tamamen gördük özel bi doktor buldum kendime yine buca kadın doğumda hepde özeline gittim düşük tehlikem bile olmadığını söyledi içim rahatlamıştı ama kasım ağrılarım çoktu progestan vermişti kesti sadece folik asitle devam ettim ve bi gün kasım ağrım çoğaldı kanamam olduğunu gördüm dünyam yıkıldı hemen doktorumu aradım kendisi hastanede olmasına ragmen bekle özelime gel dedi
ama ben beklimedim hastaneye gittim ve bebeğin kalp atışlarının durduğunu 7 haftalık gibi göründüğünü söyledi bayan doktor hayat benim için o an durmuştu ne yapacağımı şaşırdım ve doktorun özeline gittk aynı şeyleri oda söyledi ve beni muayene yerinde kürtaj yaptı 500tl de para aldı bilinçli olmamıza ragmen bunları yasadım ve tabi kürtajdan sonra benimle aynı zamanda hamile olan arkadaslarım kimseyi görecek halde değildim bi süre antidepresyon ilaçları kullandım daha yeni bıraktım ben yasadıklarımı kafama çok taktım ve benim yasadıklarımı bir ben birde benim gibi olan arkadasların ancak anlıyabileceğini düşünüyorumşimdi korkularımı halen yenemedim bi YAKUP ERATA doktorum şimdi na kalsa 2 hamileliğimde iğne ve aspirin kullanmam gerektiğini söylüyor belki bunları deneseydim olmazmış ama ben yinede yiyecek ekmeği yokmuş diyorum ben ve benim gibi olan arkadaşlarım umarım benim yasadıklarımı sizler yasamazsınız ben kendi saglıgımı kaybettim ve ailemi çok üzdüm daha yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum Allah kimseye böyle acılar yasatmasın
altı gebelikte ben yaşadım ya boş gebelik ya kalp atışı yok yada 4-5 aylık oluyor bi sebepten alınıyor.Adanada yaşiyorum 4 prof 10dr denedim ama olmadı.Genetik inceleme yaptırdım normal ama kan pıhtılaşması çıktı şimdi iyi bi dr arıyorum adanada tavsiyenizi istiyorum..
canım yaptır tahlil bence ,bende bilinmeden 9 ay kullandım iğne .sonra kazara hamile kalırım ikinciyi düşünürüm dedim ve tahlili yaptırdım vede pıhtılaşma çıktı.için rahat eder .kızlar size bir sorum var bilginiz dahilide herbirinizden ayrı cevap geleceğine eminim.
şimdi bu iğnelerde aspirinlerde her ikiside kan sulandırıcı neden doktorlar hem iğne hemde aspirin kullandırıyolar.
ben ilk hamileliğimde ecopirin 100 mg kullanıyodum kalp atışını gördükten sonrada ecopirin+fraxparine 0,4 ml vermişti doktorum. ama 8. haftada kanama geldiği için aspirini kestik ve sadece iğne ile devam ettik.
bilmiyorum bileniniz vardır ben iğneyide önlem amaçlı kullandım 9 ay boyunca yani size yapılan tahliller bana yapılmadı (heterezigot, homoızigot) gibi mutasyonum varmı yokmu bilmiyorum.ilk bebeğim 9 haftalıkken kap atışı olmadıgı için sonlanmıştı.
yani asıl sizlere soracağım şimdi ben ikinci bir hamilelik düşünmeye başladım yavaş yavaş Allah'ın izniyle. . şuan folbiol ve ecopirin içmeye başladım.
acaba diyorum hamile kalıncada inşallah Rabbim'in izniyle ecopirin yeterli olurmu acaba??
olcaydın çok geçmiş olsun canım ben adanayla ilgili bilgim olmadığı için doktor ismi veremeyeceğim ama sonuçların çıksın ona göre en doğru tedavi uygulanacağına inanıyorum Allah yardımcın olsun...
gel gelelim bana sağolsun arkadaşlar beni teselli etmeye çalışmışlar ama inanın arkadaşlar ben sizin kadar üzülmedim bu sonuca bebeğim olacak buna canı gönülden inanıyorum olmayan her ay için demekki bu ay değilmiş kısmeti diyorum benim için önemli olan başlayan gebeliğin kucağımda sonlanması o nedenle elimden geleni yaıyorum zaten ancak acelem yok ....bu üç günlük dünya da Allah aşkına üzülmeye değermi ...değmez bunu dün daha iyi anladım dün tahlil sonucumdan daha kötü bir haber aldık o da eşimin amcası kanser mide ve karaciğere sarmış...bunu görüpde neden bu ayda hamile kalamadım diye ağlayıp sızlamak olurmu allah aşkına ....ben çok iyiyim inanın bunu yakinen konuştuğum arkadaşlar çok iyi anladı gördü ve duydular çünkü ...
Aynen öyle canım dünkü ses tonundan güzel bir haber verecen sandım ama değilmiş ben senden fazla üzüldüm diyecem olay başka tarafa gidecek! (anladın sen onu)
hep dedim yeniden diyorum senle görüştükten sonra bana bile moral oldun güç verdin sendeki güç deposunu düşünemiyorum bile
her zaman hakkımda hayırlısı diyenlerdeniz... rabbim herşeyin en iyisini bilir. çok öptüm seni canım
denden canim cok tesekkür ederim cok sagol rabbim, senide insallah hayirlisiyla yavruna kavustursun saglikla ins.seydam senin için 1 adet Yasin ben de okudum,Allah kabul etsin
Zehra daha günü belli değil,Çarşamba ya da Perşembe belli olacak inş.,sanırım bende doktorumu dinleyip spinalde karar kılıcam,sen iğneyi ne zaman kesmiştin,bana 2-3 gün önce keseriz dedi Prof. olan diğeri henüz bişey demedi.....
Nuray iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum,doktorun haklı,bu günlere geldikten sonra Allahın izni ile gerisi gelir.....
gördüğünüz gibi uyku falan kalmadı bende,yaklaşık 2 aydır böyleyim zaten
slm kızlar biliyorum bugün benden gelecek haberi bekliyor bir çoğunuz test günüm ve aynı zamanda regl günüm bugün çünkü ama test yaptırmayacam çünkü lekelenmeler başladı yani regl oluyorum
üzüldüm mü hayır çünkü her seferinde dedim size ya nasip dedim diye aynen öyle sadece ister istemez içimde küçük bir burukluk var...Allah nasip etmediyse kul ne yapsın değil mi demek ki bebeğimin kısmeti başka bir aya ....
merhaba güzeller
akşam randevum var kızlar... 17 ocakta gitmiştim en son.. çok umutluyum herşeyin güzel devam edeceğine inanıyorum ama bi yandan da yere göğe sığamıyorum.. dualarınıza çok ihtiyacım var.. inşallah hayırlı haberlerle dönerim...
maşalllah canım. her kontrolunden güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allahım..
Feryadcım bi arkadaş yazmış ne kadar güçlü bi kadın olduğunu.. aynen katılıyorum.. Allah gönlüne göre versin herşeyi.. amcanız için de çok üzüldüm. allah yardımcısı olsun..
canım ne diyeyim çook üzüldüm. geçmiş olsun. kan pıhtılaşması testini ne zamn yaptırdın. yani hiç asprin/ iğne tedavisi uygulandı mı gebeliğinde? doktor hakkında bilgim yok canım. inşallah iyi bi doktor ve tedaviyle tez zamanda sağlıklı bi evlada kavuşursun
canım 7+4 günlük olduk yarın gideceğiz umarım kalp atışını duyabiliriz. Kızlar duaya ihtiyacım var
öznur yaşadıklarını okurken kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve yine göz yaşlarım sel oldu akdı banada 6 ay oldu ama halen unutabilmiş degilim ama dedigin gibi yiyecek ekmegi yokmuş bu adetimde tedaviye tekrar başlayacagız inş bu sefer daha bilinçli bir şekilde ilerleyecegiz ignelerle, vitaminlerle
dahada önemlisi ALLAHIN İZNİYLE KUCAGIMAZA ALMAYI NASİP EDER İNŞ RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?