Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra sağlıklı hamilelikler geçirirsin

anladım peki lütfü bey nasıldı doğuma falan giriyo mu?muayene doğum ücretleri falan ne kadar?

rica ederim tatlimm ben bu ilaclari 13.haftama kadar kullandim ve hic bir sorunla karsilasmadim doktorumda iyi geldigini soylemisti yaa hic anlamiyorum su doktorlari adam tedbir amacli 5.hamileligimde bu ilaclari verdi daha once akli nerdeydi acabailla tedaviye baslamasi icin 4dusuk yapmamizmi gerekiyor anlamiyorum sinir seyleer tabi bilemezler bizim ne kadar aci cektigimizi umarim hic kimse bidaha ayni acilari yasamaaz yasiyacagimiz tek aci 2dk sonra bebegimizi kucagimiza alacagimizi bilerek dogum acisi cekmek olur insallahh

beb bi anlatsam kafayı yersiniz inanın her gebelikte 3farklı doktorla devam ettim birinden çıkıp öbürüne geçtim ama birinin dediği digerini hiç tutmadı bunlar aynı kıtabı okumuyorlarmı.inanın sağlıklı gebeyi bende dogutturrum ama bi türlü beni devam ettiremediler.kan pıhtılaşması çıktı ama en son gebeligim21haftalıktı ve help sendromu dediler yani kan pıhtılaşan hücreler tükeniyor her an kanama başlarmış.şimdi hani kan pıhtılaşması vardı niye help olduuuu(tabiki kısmetinde yoksa olmaz ama olabilecek şeyi bi türlü beceremediler..

haklısın canım ben kürtaj masasındayken bile doktorum benimle dalga geçiyodu ciddiye almıyodu neden böyleler anlamıyorum acaba bizim yasadıklarımızı kendi ailelerinden biri yasasa dahamı farklı olurlar bilmiyorum ben sadece RAbime sığınıyorum ve şimdiki halime şükrediyorum.şimdi nasılsın canım hamileliğin devam ediyomu

canım aspirin le iğne arasındaki ilişkiyi tam olarak bilemicem ama bence riske atma en kısa zamanda şu pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır.sen elinden geleni yap gersi Allahın takdiri.
fransiyum,redmask,nigarinşallah hepiniz güzel haberlerle dönersinz.her zaman yorum yapmasam da hepinizin sıkı takipçisiyim.dualarımızdasınız.

arkadaşlar bi sorum olacak size; bhc g sonuçlarım;

2 şubatta 4,80 di
4 şubatta 17 di
8 şubatta (yani bugün)45 çıktı

sanki sağlıklı bir ilerleme değil gibi geldi bana.doktoruma da ulaşamadım.siz ne düşünüyosunuz bu konuda gebeliğinde bhc g değerleri tam olarak 2 ye katlamadan gebeliği sağlıklı bi şekilde devam eden var mı aranızda?:97::44:

anladım peki lütfü bey nasıldı doğuma falan giriyo mu?muayene doğum ücretleri falan ne kadar?

Canım ben Lütfü hocadan cok memnun kaldım.Doguma gırıyor ama anlasmalı özel hastanelerı var oralarda gırıyor.Benım dogum yaptıgım 10 ay oldu.o zaman normal dogum 3000tl,sezeryan 4000tl ıdı.muayene ücretı 300tl ıdı.Ben dogumu hacettepede yaptım.orada doguma gıren bı ekıbı var onlar yaptırdı.gayet ıyı gectı.cok ılgılendıler.zaten hoca dogum yaklastıgında onları yönlendırıyor.hemen hocayı arıyolar.hocanın hep bılgısı vardı yanı.Ayrıca hacettepede sezeryan yaparsan hoca gırıyor o zamanda galıba 1500tl falan alınıyor.ben normal yaptım.hıc ücret ödemedım.

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN. BENİM KONTROLUM DÜN AKŞAMDI. HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ÇOK ŞÜKÜR. TEST İÇİN KAN VERDİM. CUMA SONUÇ ALICAM. O DA İYİ ÇIKARSA HAYIRLISIYLA 1 AY SONRA GİDİCEM.
KIZLAR BİLGİ VEREYİM İŞİNE YARAYAN OLUR BELKİ.. ANKARADA DÜZEN LAB.INDA KAN VERDİM 96,TL İMİŞ. KAMUDA ÇALIŞIYORUM HERHALDE O NEDENLE 75 TLYE DÜŞTÜ.

HİÇBİR İLAÇ VERMEDİ DOKTOR EKSTRA.. İĞNE +FOLBİOL+CORASPRİNE DEVAM. ÖZELLİKLE SORDUM BAŞKA İLAÇ KULLANMIYCAKMIYIM DİYE GEREK YOK DEDİ..

KIZLAR DESTEĞİNİZ İLGİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İNANIN BU TOPİC O KADAR BİLGİLENDİRDİ Kİ BENİ. İNŞALLAH HER GEÇEN GÜN UMUT LİSTEMİZ ARTAR...

QUOTE=mathematician;17548498]canım aspirin le iğne arasındaki ilişkiyi tam olarak bilemicem ama bence riske atma en kısa zamanda şu pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır.sen elinden geleni yap gersi Allahın takdiri.
fransiyum,redmask,nigarinşallah hepiniz güzel haberlerle dönersinz.her zaman yorum yapmasam da hepinizin sıkı takipçisiyim.dualarımızdasınız.

arkadaşlar bi sorum olacak size; bhc g sonuçlarım;

2 şubatta 4,80 di
4 şubatta 17 di
8 şubatta (yani bugün)45 çıktı

sanki sağlıklı bir ilerleme değil gibi geldi bana.doktoruma da ulaşamadım.siz ne düşünüyosunuz bu konuda gebeliğinde bhc g değerleri tam olarak 2 ye katlamadan gebeliği sağlıklı bi şekilde devam eden var mı aranızda?:97::44:[/QUOTE]

SAĞOL TATLIM EKSİK OLMA.. DUALARIN GÜCÜNE ÇOK İNANIYORUM ZATEN.. CANIM BENİM DEĞERLERİMDE DE SORUN VARDI. İLK 2 TESTİ MAHALLEMDEKİ POLİKLİNİKTE YAPTIRMIŞTIM. ARADAKİ FARK ÇOK FAZLAYDI. 3. TESTİ BAŞKA YERDE YAPTIRDIM DÜŞMÜŞ GÖRÜNÜYODU. 4. TESTİ HASTANEDE YAPTIRDIM DOKTOR KESEYİ GÖRÜNCE SONUCA GEREK GÖRMEMİŞTİ. LAB FARKI OLUR KAFANA TAKMA DEMİŞTİ.
SEN HİÇ CANINI SIKMA MUAYENE OLMADIYSAN OL İSTERSEN ULTRASONDA KESE GÖRÜNMESİ ÖNEMLİ.. DOKTOR YÖNLENDİRİR..
Bİ DE BEN BU DERDİMİ ANLATTIĞIMDA ASUDE-MİR ARKADAŞIMIZ BAŞLARDA KENDİSİNİN DE BÖYLE Bİ SIKINTISI OLDUĞUNUNDAN BAHSETMİŞTİ. BİLİYOSUN MAŞALLAH PRENSESİ KUCAĞINDA..
DUALRIM SENİNLE CANIM HERŞEY YOLUNDA GİDECEK YÜREKTEN İNANIYORUM..

SAĞOL TATLIM EKSİK OLMA.. DUALARIN GÜCÜNE ÇOK İNANIYORUM ZATEN.. CANIM BENİM DEĞERLERİMDE DE SORUN VARDI. İLK 2 TESTİ MAHALLEMDEKİ POLİKLİNİKTE YAPTIRMIŞTIM. ARADAKİ FARK ÇOK FAZLAYDI. 3. TESTİ BAŞKA YERDE YAPTIRDIM DÜŞMÜŞ GÖRÜNÜYODU. 4. TESTİ HASTANEDE YAPTIRDIM DOKTOR KESEYİ GÖRÜNCE SONUCA GEREK GÖRMEMİŞTİ. LAB FARKI OLUR KAFANA TAKMA DEMİŞTİ.
SEN HİÇ CANINI SIKMA MUAYENE OLMADIYSAN OL İSTERSEN ULTRASONDA KESE GÖRÜNMESİ ÖNEMLİ.. DOKTOR YÖNLENDİRİR..
Bİ DE BEN BU DERDİMİ ANLATTIĞIMDA ASUDE-MİR ARKADAŞIMIZ BAŞLARDA KENDİSİNİN DE BÖYLE Bİ SIKINTISI OLDUĞUNUNDAN BAHSETMİŞTİ. BİLİYOSUN MAŞALLAH PRENSESİ KUCAĞINDA..
DUALRIM SENİNLE CANIM HERŞEY YOLUNDA GİDECEK YÜREKTEN İNANIYORUM..[/QUOTE]

Canım, iyi olduğuna çok sevindim :) :).

herşey bundan sonrada yolunda olacaktır inşallah.

şuan gebelik yok canım ama düşünüyoruz doktor bulabilrsem.inan ben bu konuda gittiğim doktorlarda daha iyiym ve yarısıda profdu.dedimya normal gebeligi sorunsuz hepsi yaptırır önemli olan benim gibi sorunlu olanları becerebilmeleri

hayırlısı olsun bende şuan düşünüyorum 6 yıl oldu evliliğim artık zamanı ama ah bide şu korkular olmasa

canım nerde oturuyosun şuan herhangi bi rilaç kullanıyomusun bi tane mi düşüğün oldu

arkadaşlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum işim nedeniyle sürekli bilgisayar basındayım ve iş yerinde kablosuz internet var acaba hamilelikte düşüğe neden olabilirmi

Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum çünkü çok tedirginim.2 düşükten sonra Mthfr heterozigot olduğum tesbit edildi.Şimdi yine hamileyim 11 haftalık oldu.Hamile kalır kalmaz doktara gittim iğne konusunda hematolog karar verir dedi ve beni hematolağa yönlendirdi.O da bu mutasyonda iğneye gerek yok aspirine devam et dedi.Bu zamana kadarda aspirinle geldim.Doktorumu başka sebeblerle beğenmediğim için bugün doçent olan başka bir doktara gitim.Doktor 35 yaşımda olduğum için riske atmamam gerektiğini söyleyerek iğne başlattı Aslında biraz rahatladım ama verdiği iğne Fraxiparin 0.6.Eve gelip bu topiğe baktığımda benimle aynı mutasyonda olanların 0.2 yada 0.4 kullndıklarını gördüm tedirgin oldum.Kiloluda değilim 55 kiloyum.Şimdi çok korkuyorum bu seferde kanım çok sulanır düşerse bebek diye.Bu arada coraspinede devam ediyorum.Ne dersiniz doktoruma güvenmelimiyim?Yoksa şüphelerimde haklımıyım?Yardım ederseniz sevinirim.

bebişin hayırlı olsun
canım sen doktorunun dediği gibi iğneye başla 5 gün sonra faktör xa diye bir tahlil var ondan yaptır(doktorundan iste vermezse bile özel lab. yaptır sen) bu test senin iğne dozunun yeterlimi yoksa fazlamı geldiğini gösterir eğer fazlaysa doktorun dozu düşürür. istersen 5 gün de beklemeden 3 gün sonrada yaptırabilrsin

Canım cevabın için çok teşekkür ederim.Dediğin gibi yapayım çok sağol.

meraba wie verdiğin ilaç isimleri için teşekürler google dan girdim ve türkçe karşılığı kortizon o ilacın canım ama neden vermiyorlar doktorlar o zaman

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:9 Şubat 2011 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................salih
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22.............21 aralık 2010 oğluşumuz İbrahim Batı dünyaya geldi
1emine1...............21 aralık 2010 oğluşumuz Emre dünyaya geldi
gelevera...............1 ocak 2011 oğluşumuz Ahmet Bora 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran.................14 ocak 2011 23:10 normal doğumla Misran Delal doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar...............Doruk efe
pınar81...............güzel haberi bekliyoruz
esis....................güzel haberi bekliyoruz
sihirli esintiler.......güzel haberi bekliyoruz
gülüş27..............24 ocak 2011 umut deniz
aysude_mir.........28 ocak 2011 ipek
tüm annelerimizi ve bebeklerimizi Allah nazarlardan korusunnn

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
denden………..….38 haftalık Güneş sıra sende canııııııııımmmm
nuray_dyn…………………...34 haftalık
tualina ……..……………..…30 haftalık
lalehan……………………….27 haftalık
eylül_den……………………26 haftalık (kız)
krishazel……………………..23 hftalık
essebe…………..…………….23 haftalık (erkek)
öyküm........................23 haftalık İdil Mira
wie…………………………….22 haftalık (kız)
edalı.06....................21 haftalık (kız)
lenutsa…………………………21 haftalık (kız)
yt2007........................21 haftalık
pamuksel...................18 haftalık
sıla8.........................17 haftalık
e_melis.....................16 haftalık (erkek)
erwasi.......................16 haftalık
nuryüzlü..................14 haftalık
azra3437.................13 haftalık
redmask...................12 haftalık
kadife......................12 haftalık
azra32.....................11 haftalık
06hacer07.................11 haftalık
ahtamara.................10 haftalık
nigar50.....................8 haftalık
fransiyum.................6 haftalık
mariecurie................6 haftalık
yasam_m...................6 haftalık
matematicman..............4 haftalık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…