Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meraba wie verdiğin ilaç isimleri için teşekürler google dan girdim ve türkçe karşılığı kortizon o ilacın canım ama neden vermiyorlar doktorlar o zaman

rica ederim canim bilemiyorum gercekten bana bu seferki hamileligimde verdiler bu ilaclari dedigim gibi daha once akillari neredeydi acaba sinir oluyorum su doktorlara her biri farkli seyler soyluyor biz bile daha tercubeli olduk sayelerinde ama olan o masum 4 yavruma oldu ne diyeyim rabbim herseyin hayirlisini versin

merhaba arkadaşlar
kesin olmamakla birlikte sezeryan tarihim 18 şubat gibi görünüyor,haftaya salı-çarşamba netleşecek

merhaba arkadaşlar
kesin olmamakla birlikte sezeryan tarihim 18 şubat gibi görünüyor,haftaya salı-çarşamba netleşecek

inş.hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini DOGUMA GİRERKEN BİZLEREDE DUA ET CANIM DOGUMA GİDEN KADININ DUASI KABUL OLUR DERLER AMA LÜTFEN TEZZ VAKİTDE DE :85:

amin canım aynı acıları yaşamayız inşaallah şimdi dosyamı açtım baktım doktorun bana hamile kalırsan kullanacağın ilaç isimi prednol 4 mg yazıyor diğer iğne coraspirin vb yanında bu ilacıda kullanmam gerektiğini söyledi kortizon olduğunu söylemişti.inşaallah şifasını Allah ım verir.herhalde hemen hemen aynı ilaçlar bunlar.bu arada canım düşüklerin nasıl olmuştu senin?

Evet canım senin gibi bu ilaclarla ilgilenen muco arkadasımız araştırmış da kortizon iceriyormus bu ilaçlar umarım tez zamanda sizlerde sifasini bulursunuz

Benim düşüklerine gelince 4dusuk yaptım en geç 9.haftamda kaybettim bebeğimi diğer üçünün kalp atışlarını bile duyamadik 2si kendiliginden düşmesine rağmen kopamafilar benden sanirim icimde parça kalma nedeniyle kurtajla alındılar suan bunları yazarken o günler geldi aklıma çok acılar çektim kendimi toparlamam uzun bir süre aldı ama Rabb'ime şükür olsun suan 22. Haftam bitmek üzere Rabbim kucağımda da gösterir inşallah benim ve hepinizin tabiki bizim kaderimizde de zor anne olmak varmış demekki Rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun canlarım

merhaba arkadaşlar

rabbim saglıgıyla sıhatiyle yavrunu ve seni kurtarsın insaallah sezeryane girmeden banada dua edersen çok sevinirim cnm.

canım geçmişi hatırlayıp üzme kendini bebişinde üzülür insaallah rabbim bunu saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin.

sağol tatlım eksik olma.. Duaların gücüne çok inanıyorum zaten.. Canım benim değerlerimde de sorun vardı. Ilk 2 testi mahallemdeki poliklinikte yaptırmıştım. Aradaki fark çok fazlaydı. 3. Testi başka yerde yaptırdım düşmüş görünüyodu. 4. Testi hastanede yaptırdım doktor keseyi görünce sonuca gerek görmemişti. Lab farkı olur kafana takma demişti.
Sen hiç canını sıkma muayene olmadıysan ol istersen ultrasonda kese görünmesi önemli.. Doktor yönlendirir..
Bi de ben bu derdimi anlattığımda asude-mir arkadaşımız başlarda kendisinin de böyle bi sıkıntısı olduğunundan bahsetmişti. Biliyosun maşallah prensesi kucağında..
Dualrım seninle canım herşey yolunda gidecek yürekten inanıyorum..[/quote]

Günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı bebeğin gelişimi 5 gün geriden gidiyor normal midir sizce kalp atışlarını duyduk çok şükür birde iğnenin dozunun yeterli gelip gelmediği için anti faktör xa tahlili verdim sonuçları bugün çıkacak gelişim gerliği onunla ilgili olabilir diye tansiyonum da sınırda seyrediyor hakkımızda hayırlısı olsun

günaydın kızlar..

Nigarcım tahlilin ne olduğunu sormuşsun galiba yanlış görmediysem. ikili test canım 11-14. haftalarda yapılıyo down sendromu ve trizomi riskini ölçüyo..
pıt pıtlarını da duymuşsun maşallah . hep böyle güzel haberler al...

benim minik de 3-4 gün ileri gitmiş bu sefer.. bu kadar ufak farklılıkların bi sorun yaratacağını hiç sanmıyorum canım. ama bu anti faktör xa tahlilini yaptırman iyi olmuş bence..yol gösterir. bana doktorum hiç böyle şeylerden söz etmedi. aynen iğneye devam ediyorum.

kızlar bu arada kesin olmamakla birlikte erkekmiş. kesinleşince söylüycektim ama siz bana herkesten çok yakınsınız.. hala ailelere söylemedik bebişi.. o kadar çok üzüldüm ki daha öncekilerde insanların yorumlarına göze alamıyorum nolur noolmaz diye.. şimdi 2li test çıksın sonra 3lü test çıksın diye diye 4.ayda falan söylüycem herhalde kısmetse...

Son düzenleme:
redsmak günaydın canım doktor kontrolünüm iyi geçmesine çok sevindim tahlilden bahsetmişin ne tahlili anlayamadım

tamam canım çok teşekkür ediyorum bende sanmıyorum doktorum çok pimpirikli 5 gün çok önemli değildir diye düşünüyorum büşra vardı onun bebeği 2 hafta falan geriydi hiç bir problem olmamıştı doktoru anlayamadım oğluşun olacak demek çok sevindim

Slm kızlar nasilsiniz bende birazdan cikicam rahmim için kontrolum var umarım yine açılma yapmamistir lütfen dua esın hayırlı haberlerle doneyim tekrar size:18::18::18:

Slm kızlar nasilsiniz bende birazdan cikicam rahmim için kontrolum var umarım yine açılma yapmamistir lütfen dua esın hayırlı haberlerle doneyim tekrar size:18::18::18:

canım benim inşallah hayırlı haberlerle döneceksin.
döner dönmez bize haber vermeyi ıunutma.
Rabbim yardımcınız olsun.
çok öpüyoruum seni..

annemle kardeşim süpriz yapmış bana geldiler pazartesi ama bugün döndülerrr kısa oldu ama olsun çok iyi oldu
naptınız siz giremedim bu süre içinde

DENDENCİM
dogum tarihi belli olmuş hadi hayırlı dogumlar

WİE KUZUM
nasılsın kontroller nasıl gidiyor güzel haberlerle gel olur mu

MATEMATİCİAN CANIMM
canını sıkma değerlerle falan olur mu rabbim bir yoluna koymuştur güzel olucak inşallah
doktorunla konuştun mu bu degrler hakkında ne söyledi

FERYADCIM
seni takdir ediyorum
dualarımda seninle unutma bunu
tekrar tedaviye başlıycan mı neler yapıyosun şimdi

nergis 60 çiçeklara essebe
kuzular sizler nasılsınız

Son düzenleme:

Nigarcım hayırlı uğurlu olsun kalp atışlarını duymuşsun. 5 günlük gerilik bence çok da problem değildir. Hem bakarsın ilerleyen süreçte o açığı kapatır mercimek Ben de dün doktor kontrolüne gittim, kalp atışlarını gördük. 6 haftalık benimkisi. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

sağol bebem sen nasılsın.
Ne güzel hasret gidermişsinizdir biraz.
Ben napayım işte... Işten eve evden işe...
Uarım sende iyisindir canım.
öpüyorum seni

canım 5 gunluk geriilikk bisey deil canını sıkma benım bı arkadasımın 10 gun geriydi..zamanla kapattı o açığı..seninde kapanır inşalah..gözünaydın kalp atışlarını da duymussun darısı basıma..
bende cumartesi gidicem..sen üniversite hastanesıne mi .gidiyorsun? ben özel bir hastaneye gidiyorum..bende doktordan faktör xa testını ıstıcem inşallah yapılıyordur hastanede..aklım takılı acaba iüne yetitor mu yetmiyormu diye..hakkımızda herseyın hayırlısı..

canım gözün aydınn..inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz...bende cumartesi gidicem darısı başıma artık bende duyarım inşallah 6+4 günlük olacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…