meraba wie verdiğin ilaç isimleri için teşekürler google dan girdim ve türkçe karşılığı kortizon o ilacın canım ama neden vermiyorlar doktorlar o zaman
merhaba arkadaşlar
kesin olmamakla birlikte sezeryan tarihim 18 şubat gibi görünüyor,haftaya salı-çarşamba netleşecek
amin canım aynı acıları yaşamayız inşaallah şimdi dosyamı açtım baktım doktorun bana hamile kalırsan kullanacağın ilaç isimi prednol 4 mg yazıyor diğer iğne coraspirin vb yanında bu ilacıda kullanmam gerektiğini söyledi kortizon olduğunu söylemişti.inşaallah şifasını Allah ım verir.herhalde hemen hemen aynı ilaçlar bunlar.bu arada canım düşüklerin nasıl olmuştu senin?deryacim ve mucocumm haplarin adini yaziyorum ancak bi sorun var bu haplarin almanca isimleri malesef turkce ismini bilemiyorum ama doktorunuz kesin yardimci olacaktir bu konu hakkinda
prednisolon 20mg aksam alinacak
duphaston 10mg sabah aksam alinacak
bazi kadinlarin hormaonlar nedeniyle bebegin vucudun kabul etmemesi halinde alinacak yaziyor dosyalarda umarim sizlere de bir umut olmusumdur
06EE canim dualarin icin allah razi olsun bu ilaclarin kortion icerdigini bilmiyorum ama bana cok iyi gelmisti doktorum oyle soyledi umaim sizlerde bu konuyu doktorunuzda konusup bi dahaki seferre ayni acilari yasamazsiniz
amin canım aynı acıları yaşamayız inşaallah şimdi dosyamı açtım baktım doktorun bana hamile kalırsan kullanacağın ilaç isimi prednol 4 mg yazıyor diğer iğne coraspirin vb yanında bu ilacıda kullanmam gerektiğini söyledi kortizon olduğunu söylemişti.inşaallah şifasını Allah ım verir.herhalde hemen hemen aynı ilaçlar bunlar.bu arada canım düşüklerin nasıl olmuştu senin?
inş.hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini DOGUMA GİRERKEN BİZLEREDE DUA ET CANIM DOGUMA GİDEN KADININ DUASI KABUL OLUR DERLER AMA LÜTFEN TEZZ VAKİTDE DE :85:
merhaba arkadaşlar
kesin olmamakla birlikte sezeryan tarihim 18 şubat gibi görünüyor,haftaya salı-çarşamba netleşecek
Evet canım senin gibi bu ilaclarla ilgilenen muco arkadasımız araştırmış da kortizon iceriyormus bu ilaçlar umarım tez zamanda sizlerde sifasini bulursunuz
Benim düşüklerine gelince 4dusuk yaptım en geç 9.haftamda kaybettim bebeğimi diğer üçünün kalp atışlarını bile duyamadik2si kendiliginden düşmesine rağmen kopamafilar benden sanirim icimde parça kalma nedeniyle kurtajla alındılar suan bunları yazarken o günler geldi aklıma çok acılar çektim kendimi toparlamam uzun bir süre aldı ama Rabb'ime şükür olsun suan 22. Haftam bitmek üzere Rabbim kucağımda da gösterir inşallah benim ve hepinizin tabiki bizim kaderimizde de zor anne olmak varmış demekki Rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun canlarım
kızlar günaydın. Benim kontrolum dün akşamdı. Herşey yolundaymış çok şükür. Test için kan verdim. Cuma sonuç alıcam. O da iyi çıkarsa hayırlısıyla 1 ay sonra gidicem.
Kızlar bilgi vereyim işine yarayan olur belki.. Ankarada düzen lab.ında kan verdim 96,tl imiş. Kamuda çalışıyorum herhalde o nedenle 75 tlye düştü.
Hiçbir ilaç vermedi doktor ekstra.. Iğne +folbiol+corasprine devam. özellikle sordum başka ilaç kullanmıycakmıyım diye gerek yok dedi..
Kızlar desteğiniz ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim. Inanın bu topic o kadar bilgilendirdi ki beni. Inşallah her geçen gün umut listemiz artar...
Günaydın canım doktor kontrolünün iyi olmasına çok sevindim umarım sonuna kadar bir problemle karşılaşmazsın tahlilden bahsetmişin ne tahlili anlayamadım
quote=mathematician;17548498]canım aspirin le iğne arasındaki ilişkiyi tam olarak bilemicem ama bence riske atma en kısa zamanda şu pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır.sen elinden geleni yap gersi allahın takdiri.
fransiyum,redmask,nigarinşallah hepiniz güzel haberlerle dönersinz.her zaman yorum yapmasam da hepinizin sıkı takipçisiyim.dualarımızdasınız.
çok teşekkür ediyorum canım bizlerde sizlere duacıyız canım
arkadaşlar bi sorum olacak size; bhc g sonuçlarım;
2 şubatta 4,80 di
4 şubatta 17 di
8 şubatta (yani bugün)45 çıktı
sanki sağlıklı bir ilerleme değil gibi geldi bana.doktoruma da ulaşamadım.siz ne düşünüyosunuz bu konuda gebeliğinde bhc g değerleri tam olarak 2 ye katlamadan gebeliği sağlıklı bi şekilde devam eden var mı aranızda?:97::44:
tamam canım çok teşekkür ediyorum bende sanmıyorum doktorum çok pimpirikli 5 gün çok önemli değildir diye düşünüyorum büşra vardı onun bebeği 2 hafta falan geriydi hiç bir problem olmamıştı doktoru anlayamadım oğluşun olacak demek çok sevindimgünaydın kızlar..
Nigarcım tahlilin ne olduğunu sormuşsun galiba yanlış görmediysem. ikili test canım 11-14. haftalarda yapılıyo down sendromu ve trizomi riskini ölçüyo..
pıt pıtlarını da duymuşsun maşallah . hep böyle güzel haberler al...
benim minik de 3-4 gün ileri gitmiş bu sefer.. bu kadar ufak farklılıkların bi sorun yaratacağını hiç sanmıyorum canım. ama bu anti faktör xa tahlilini yaptırman iyi olmuş bence..yol gösterir. bana doktorum hiç böyle şeylerden söz etmedi. aynen iğneye devam ediyorum.
kızlar bu arada kesin olmamakla birlikte erkekmiş. kesinleşince söylüycektim ama siz bana herkesten çok yakınsınız.. hala ailelere söylemedik. o kadar ok üzüldüm ki daha öncekilerde insanların yorumlarına göze alamıyorum nolur noolmaz diye.. şimdi 2li test çıksın sonra 3lü test çıksın diye diye 4.ayda falan söylüycem herhalde kısmetse...
Slm kızlar nasilsiniz bende birazdan cikicam rahmim için kontrolum var umarım yine açılma yapmamistir lütfen dua esın hayırlı haberlerle doneyim tekrar size:18::18::18:
Günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı bebeğin gelişimi 5 gün geriden gidiyor normal midir sizce kalp atışlarını duyduk çok şükür birde iğnenin dozunun yeterli gelip gelmediği için anti faktör xa tahlili verdim sonuçları bugün çıkacak gelişim gerliği onunla ilgili olabilir diye tansiyonum da sınırda seyrediyor hakkımızda hayırlısı olsun
annemle kardeşim süpriz yapmış bana geldiler pazartesi ama bugün döndülerrr kısa oldu ama olsun çok iyi oldu
naptınız siz giremedim bu süre içinde
dendencim
dogum tarihi belli olmuş hadi hayırlı dogumlar
wie kuzum
nasılsın kontroller nasıl gidiyor güzel haberlerle gel olur mu
matematician canımm
canını sıkma değerlerle falan olur mu rabbim bir yoluna koymuştur güzel olucak inşallah
doktorunla konuştun mu bu degrler hakkında ne söyledi
feryadcım
seni takdir ediyorum
dualarımda seninle unutma bunu
tekrar tedaviye başlıycan mı neler yapıyosun şimdi
nergis 60 çiçeklara essebe
kuzular sizler nasılsınız
Günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı bebeğin gelişimi 5 gün geriden gidiyor normal midir sizce kalp atışlarını duyduk çok şükür birde iğnenin dozunun yeterli gelip gelmediği için anti faktör xa tahlili verdim sonuçları bugün çıkacak gelişim gerliği onunla ilgili olabilir diye tansiyonum da sınırda seyrediyor hakkımızda hayırlısı olsun
Nigarcım hayırlı uğurlu olsun kalp atışlarını duymuşsun. 5 günlük gerilik bence çok da problem değildir. Hem bakarsın ilerleyen süreçte o açığı kapatır mercimekBen de dün doktor kontrolüne gittim, kalp atışlarını gördük. 6 haftalık benimkisi. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Slm kızlar nasilsiniz bende birazdan cikicam rahmim için kontrolum var umarım yine açılma yapmamistir lütfen dua esın hayırlı haberlerle doneyim tekrar size:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?