Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

kvrck sağol canım :)) zaten bizim için en önemli olanı dua bence ...
eminim nasıl böyle olduğumu merak ediyorsunuzdur
kısa bir özet geçeyim önceden kendimi okadar üzdüm yıprattım ki kaldıki o dönemlerde kendime bile tahammülsüzdüm bilmiyorum çevremdekiler bana nasıl tahammül edebiliyordu...
bunun yanında gülmeyi çok seven biriyim ağladığım olur tabi ama ağlarken hep ağlamaktan nefret ediyorum diye ağlarım o yüzden de sebep ne olursa olsun ağlamak yerine gülmek için sebepler bulmaya çalışıyorum 2 gündür mutluyum çünkü evimde akvaryum vardı ve balıklarım yavru yapmış 2 tane yavru var ...eşimle bakıp bakıp mutlu oluyoruz onlara hayat güzel ve insanın eline 1 kez geçiyo o nedenle tadını çıkarmmak gerek

tedaviyi unutuyordum az kalsın doktor bir süre dinlenmemi önerdi sonra yeniden görüşecez kendisi ile :82: yani ben bu ayyyyyyy gebelik derdi gütmeyecem haha balayındayım bu ay kızlar :78:

dendenim canııııııııııııııım duam senle gülüm inş. çok çok güzel günler yakın

sevgili denden:))))

okudum doğum tarihin az çok belli olmuş:)) Bütün kalbim ve dualarım seninle güzelim,inşallah Allahın izniyle çok güzel ve sağlıklı bir doğum geçirip meleğine kavuşursun,Allaha emanet ol canım:)))

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

bende 1 tane düşük yaptım sorun kan ile alakalı doktor 3 düşük sonrası tedavi uydularız dedi bende ümitsiz bir şekilde bekliyorum

Tatlım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bu arada 12 haftada falan dr erkek dediyse çok büyük bir ihtimal doğrudur değişmez.. Genelde öyle oluyor çünkü..

merhaba arkadaşlar
kesin olmamakla birlikte sezeryan tarihim 18 şubat gibi görünüyor,haftaya salı-çarşamba netleşecek
Dendencim canım Allah yardımcın olsun, dua ediyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Nigarcım hiç sorun etme, gebelerin çoğunda oluyor geriden gelme, benim bir çok arkadaşım da böyleydi.. İçini ferah tut. Ben de şu faktör xa dan yaptırsam mı? hiç yaptırmadım, kimsede bişi demedi

Slm kızlar nasilsiniz bende birazdan cikicam rahmim için kontrolum var umarım yine açılma yapmamistir lütfen dua esın hayırlı haberlerle doneyim tekrar size:18::18::18:

Canım inşallah açılma yoktur, hayırlı haberlerini bekliyorum.

Tünaydın Feryadım..

cnmmm
banada erkek gıbı dedı dr ama kesın olarak 20 gun sonra soylıcek sanırım suan bısı demıyorum dedı
ama sankı uzun bısı vardı orda bende gordum
saglıklı olsunlarda ne olursa olsun
2 lı test pahalıymıs galıba bı arkdas dedı ozeller yapıyomus senın sonuc ne zaman cıkacak
bu arada ben nezle oldum 3 gundur burnum sarıl sarıl akıyo hapsırk da cabası :) napcam bılmıyorum saglık ocagına gıdıcem ıgne olmaya oradakı hemsıreler sorım bakım belkı muayene olurum hamılelere uygun bı ılac vardır ???
bır dahakı kontrol ne zaman benımkı 1 mart
öptüm cnmm

azracımcanım 75 tl ödedim ikli test için. sonucu aldım ama öğleden sonra sorucam doktora. ama raporda çok şükür düşük risk yazıyo.. sadece yaş riskim yüksek 1/716 32 yaş 32 olunca 12 marta randevu aldık canımm

çook geçmiş olsun iyi bak kendine..

e-melis çok sağol canım. senin bebiş büyümüştür iyice.. keyifler nası?

canımmm sen nasılsın görüşmeyeli nasıol gidiyor

:81: :81: :81:

slm kizlar cok sukur iyi haberlerle dondum allaha sukurr bebise yapilan ikili test sonuclarim guzel cikti rahimde de bi problem yok hatta duzelme yapmis kapanmis yani azda olsa cok sukur nasil rahatladim anlatamam size rabbim insallah bidaha problem yasamayiz ne siz ne de ben

sağol bebem sen nasılsın.
Ne güzel hasret gidermişsinizdir biraz.
Ben napayım işte... Işten eve evden işe...
Uarım sende iyisindir canım.
öpüyorum seni

iyiyim ya süpper oldu annemin gelmesi muhteşem zamanlama adet oldum diye 2 gün ağlamıoştım tam üstüne geldi m
şimdide hayıt tohumu içiyorum bol bollllll inşallah vesile olur minişime de geliverir

canımmm çok güzel haber bu hatta züpper güzel
hadi darısı dogum haberinin başına

iyiyim ya süpper oldu annemin gelmesi muhteşem zamanlama adet oldum diye 2 gün ağlamıoştım tam üstüne geldi m
şimdide hayıt tohumu içiyorum bol bollllll inşallah vesile olur minişime de geliverir

slm kvrck,hayıt tohumu içtiğini okudum da bişi sorcaktım bende geçen ay hayıt suyu içiyordum.benim prolaktinim de yüksek bu arada.prolaktin yüksekken gebe kalamıyorum.coraspin ve folbiole başlayınca bıraktım hayıtı.korktum ilaçlara ters etkileşim yaptırır diye.forumda baya yere soru sordum ilaç kullandığım dönem içeyimmi hayıtı diye bi cevap gelmedi.Bi de içtiğimiz sırada bilmeden hamile kalırsak bi zararı olur mu acaba bebişe?
Bu arada hayıt tohumu gerçekten süper.Ben içtiğim dönem korunuyordum.Adetimi düzenledi ve prolaktinimi düşürdü.Bu anlamda herkese tavsiye ederim.
Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebeklerimizi...

Slm kızlar nasilsiniz bende birazdan cikicam rahmim için kontrolum var umarım yine açılma yapmamistir lütfen dua esın hayırlı haberlerle doneyim tekrar size:18::18::18:
canım güzel heberlerle gelirsin inşallah umarım bir problem yoktur
amin canım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu umarım kapatabiliriz açığı
inşallah canım sende duyarsın kalp atışlarını üniversite hastanesine gidiyorum canım üniversitede geç çıkıyormuş ankaraya düzen laboratuarına gönderdiler sonuca göre bakalım nasıl bir tedavi uygulanacak hakkımızda hayırlısı olsun

canımmm sen nasılsın görüşmeyeli nasıol gidiyor
sağol canım son kontrolle rahatladım biraz.. bol bol dua ediyorum kendime de size de...

ohh çok şükür.. hep böyle yüzün gülsün canım. buarada 2li test 11-14. haftalarda yapılmıyo mu?

canım benim prolaktin normal değerlerimde aNORmallik yok adetlerimde düzenli
ama buna ragmen pko var dedi doktor 20 ay oldu hamiş kalamadım yada 4 5 haftalıkken düştüler bende bi içeyim şu hayıtı dedim aynı zamanda folbiol ve aspirin kullanıyorum bi yan etkisini görmedim ben adet 2. günü başladım
ama 13. gün falan bırakıcam nolur nolmaz diye devamlı kullanmıycam

anladım canım teşekkürler ama hayıt tohumu kısa sürede etki vermiyor en az üç ay kullanılmalı diyorlar bilgin olsun güzelim

Son düzenleme:
canııımmm gözümüz aydın nasıl sevindim anlatamam.
inşallah hayırlısıyla doğum haberlerinide alırız burdan.
Öpüyorum canım çok seni. AllahA emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…