Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dün akşam yatmadan önce benim gibi tüm bebek özlemi çeken arkadaşlara dua ettim Rabbim bizim umutlarımızı kırmasın her gelen gün sevinçlerle ümitlerle gelsin tabi sizlerden güzel haberlerle gelsin ...Şükretmek büyük bir lütuftur ne olur sizlerde şükredin zaman ne kadar acımasız olsada inançlarımızı asla kaybetmeyelim her doğan gün yeni bir umut olsun diyelim

canım benım morelini yüksek tut sen morelli ol ki bebeğim sana sımsıkı tutulsun allahın ıznıyle bebegıne bır sey olmayacak dualarım senınle...

Ben de öyle hepimiz için dua ettim. Umarım üzerimizdeki şu hüzün bulutları bir an önce kalkar bizler de yarına umutla bakan anneler oluruz bir an önce .

canım benim çok doğru şeyler yazmışsın az çok yaşadıklarını biliyorum topiğe giremesemde hep aklımdasın naptı ne etti diye seni aradığımda doğum yaptığını duyunca çok sevindim ama yaşadıkların içinde çok üzüldüm istenilen herşey kolay elde edilmiyo işte hayat mücadelelerle dolu ne yazıkki şükür ki Allah bizimle ve ben o kadar çok eminim ve inanıyorum ki herşeyde vardır bir hayır benide biliyosun hamile kalamadım diye üzülüyodum kalsaydım yine düşük yapıcaktım iyiki kalmamışım diyorum rabbim biliyomuş diyorum dediğin gibi hamile kalmayla iş bitmiyo hamileliğim nasıl geçicek bebeğim sağlıklı doğucakmı napıyosun aysudecim sen sürekli nefesini kontrol ediyosun demi herşey bitmiş değil hala senin için hala korkuyosun bizim kaderimiz böyle ben rüyamda bile hamile görüyorum kendimi ama sağlıklı bir hamile olarak değil rüyamda bile hep düşücek korkusu bişey olaucak korkusu ne olursa olsun biz bu korkularımızdan ne yazıkki kurtulamıcaz dün hepimiz işin çok dua ettim hıçkıra hıçkıra ağlayarak rabbimden bu kutsal annelik duygusunu bizede tattırmasını istedim rabbim hepimize inş sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bizlere

Dualarım seninle. Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Yorma kendini ve moralini yüksek tut ki yavrun da sana tutunsun.Bizlere de umut olsun .Sağlıkla kal...

merhaba canım
öncelikle geçmiş olsun. seninle sorunumuz aynı benimde 1298 mutasyonum heterezigot diğerleri normal. benim ilk hamileliğimde 4 aylıkken bebekte hidrops oluştu ve gebeliğim sonlandırıldı. o zaman tüm testlerimi yaptırdım.amniyosentez, bebeğe otopsi,kan pıhtılaşması,kromzom analizi, parvovirüs dahil tüm kan testlerimi sadece bu çıktı ve nedenin bu olmadığın söylendi ve non immün hidrops dendi. sadece MTHFR1298 mutasyonunun heterezigot olması tek gen mutasyonu olması nedeni ile önemli olmadığını coraspin kullanmama gerek olmadığını söylediler. bunu kadın doğumcu kardeşim dahil, maya tüp bebekte osman denizhan özgür, burada gittiğim farklı 5 doktorda aynı şeyi söyledi önemli birşey değil gerek yok alsanda olur almasanda. ben yinede kullanmaya başladım ama 1 sene geçmesine rağmen hala tekrardan hamile kalamayınca sıkıldım bıraktım içmeyi artık tüp bebek yapmaya karar verdim ve o ay tekrardan tüpe gerek kalmadan hamile olduğumu örendim. öğrenir öğrenmez tekrar coraspin kullanmaya başladım hafif kanamam oldu olunca coraspinden olabilir dediler bıraktım bende. neyse işte 3 ay önce 9 haftalıkken düştü. zaten gelişmemişti kalp atışını bile göremedik. bu iki kaybın birbiriyle ilgisi olmadığı söylendi. içmem mi lazım içmemem mi lazım hala bilmiyorum. 2.ciden sonra doktor iç dedi ama hala bu mthfr1298 mutasyonun heterezigot olmasının önemli birşey olmadığını folbiolu ve coraspirinide önlem amaçlı içmemi söyledi.

Nigarcım çok geçmiş olsun. Dualarım seninle. Benim şu an 8 aylık hamile olan bir arkadaşımda olmuştu kanama o da progestan kullanmıştı. Şimdi son derece iyi. İçini ferah tut iyi şeyler düşün

canım benım morelini yüksek tut sen morelli ol ki bebeğim sana sımsıkı tutulsun allahın ıznıyle bebegıne bır sey olmayacak dualarım senınle...

Dualarım seninle. Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Yorma kendini ve moralini yüksek tut ki yavrun da sana tutunsun.Bizlere de umut olsun .Sağlıkla kal...

kızlar çok sağolasınız allah razı olsun yatıyorum bol bol hepinize dua ediyorum allahım hayırlısını versin kendinize iyi bakın

nigarcım teşekkürler canım. hiç düşük yaptın mı? önce Allah'a sonra mustafa hocaya güveniyorum ama artık psikolojim berbat. ne yapacağımı bilmiyorum,kendimden nefret eder duruma geldim...

benim iki hamileliğimdede kalp atışları gözükmüştü ama malesf sonradan durdu ve kürtaj oldum izmirde oturuyorum doktorum Yakup erata hamile kaldığımda iğne kullanacagımı söyledi şimdi bebe aspiriniyle folik asit kullanıyorum bence mutlaka bir sebebi vardır araştır

öznur mesajın için teşekkür ediyorum arkadaşım.benimde psiklojim alt üst,hiçkimseye güvenmiyorum ve yalnız olduğumu düşünüyorum. Acımı kimse anlamıyor diye düşünüyorum,psiklojik destek alacak durumdayım ama her an hamile kalma ümidiyle es geçiyorum sen tekrar hamile kalmayı düşünüyor musun?

daha önceden yaşadıklarımı yazmıştım 8 aydır antidepresyon ilaçları kullandım çok iyi geldi tekrar özgüvenimi kazandım bende senin gibiydim 2 hamileliğimdede hep erteledim malesef oda kürtajla sonlanınca resmen yıkıldım hayatı ve kendimi resmen bıraktımailemi bu arada çok üzdüm baktım olacak gibi değil tedavi olmayı kabul ettimşuan iyiyim ilaçlarımı 3 gün sonra kescesareti yıkılıyor ve hayatla bağlantısı kesiliyor ve tekrar hamilelik düşünüyorum eğer sende kendini kötü hissetiyorsan erteleme çünkü gittikçe daha kötü oluyor insan ve gücü kalmıyor ben o haldeyken çocugum olmuş olsaydı ona kim bakacaktı en çok onu düşündüm eger sen sağlıklı değilsen çocugun senin yasadıklarının acısını çekmeye hakkı yok bence iyi düşün canım sadece hamile kalmakla bitmiyo kendinde o özgüveni yarat daha sonra anne olmayı düşün umarım beni yanlış anlamazsın ben sadece yaşadıklarımdan ders alark sizin gibi arkadaşların yaşamamasını istiyorum ..

yok arkadaşım hayır seni neden yanlış anlayayım. haklısın,hem de çok ... kendime bir gelsem sanırım iyi şeyler düşüneceğim ama gelemiyorum. Dua edin olur mu, benim için de... takipçinizim...umarım en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...sevgiyle...

inşallah canım ama saglıklı bir şekilde sana facemi özelden gönderdim her konuda yardımcı olmak isterim kafana takma inanki hayat kafayı takmaya deymeyecek kadar kısa

inşallah canım ama saglıklı bir şekilde sana facemi özelden gönderdim her konuda yardımcı olmak isterim kafana takma inanki hayat kafayı takmaya deymeyecek kadar kısa

TEŞEKKÜR ederim canım,hemen bakıyorum ..

selam kızlar nasılsınız allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeler nasip etsin sizlerede

bu arada sanırım denden güneşini kucağına almıştır haberlerini alırız
ayssude nasılsın bebeğin nasıl?

canım benim şu saatlerde inşallah kucaklamışsındır kuzunu kokusunu doyasıya çekmişsindir içine inşallah... bu söylediklerimin hiçbirini ben yaşayamadım inşallah sen sorunsuz almışsındır kuzunu kucağına.... (çok şükür şimdi kollarımda ama yinede onu ilk besleyen olmak çok isterdim...) Allaha emanet olun canım benim sizi seviyoruz...

iyiyiz canım çok şükür. 30 yaşından sonra bi siyam ikizim oldu yapışık yapışık yaşıyoruz işte.... sizde ne var ne yok...

en çok ama en çok bi dost eline ihtiyaç duyduğumda ya bir telefonun ucunda yada yanıbaşımda bulduğum canım kardeşim... hala ağlıyorum deli kız... neler yaşadık .. hiç unutmuyorum ipeğe hamileymişim haberim yok o gebeliğin ilginç ve sevmediğim belirtilerinden olur olmaz herşeye zırlamalarından ilkini bile seninle yaşadım... ve o korkunç boş gebelik muhabbetini .amniyosentez gününü amniyosentez sonucunu nasıl beklediğimizi ve daha neler neler...kızım dünyaya geldiğinde ablam ve eşim yanımdaydı ama kapıda seni gördüğüm anı hiç unutmuyorum... öyle çok ihtiyacım vardıki o güzel gözlerinle bana umut vermene... kızımın yanına koşarcasına gittiğimizi ve seni içeri almadıklarında arkamdan bakışını asla unutamam.... seni seviyorum ve o küçücük kalbiyle ipekde seni çok seviyor....

canım çok geçmiş olsun rabbim hakkında hayırlısı neyse en iyisini en güzelini versin....

tebrik ederim canım inş.herşey sonuna kadar yolunda gider.rabbim gönlüne göre versin.hepimiz aynı duygular içindeyiz hep hamile kalsak bile doğru dürüst sevinemiyoruz,hep merakla ,korkuyla geçiyo günlerimiz rabbim inş.hepimize sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip eder...hakkımızda hayırlısı neyse engüzeli olur inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…