Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tgbesr,essebe,28mavi,ALARA1983,redmask,nergis60,tomurcukkk,nigar50,carnation,06hacer07 ve ismini sayamadığım diğer bütün arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun.hepinizin gönüllerindekini hakkınızda hayırlı kılsın ve en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.iyi ki varsınız.

Son düzenleme:

canım benim sendende allah razı olsun

canım çok geçmiş olsun.rabbim herşeyin hayırlısını versin.

nigarcım bende de kanama olmuştu.bol bol dinlen.dualarımız seninle.rabbim seni ve yavrunu korusun.

canım hayırlı olsun.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.dualarımız seninle.rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

Az önce eşimi geçirmek için kapıya çıktım. Halı saha maçı var. Neyse karşı komşumuzla karşılaştık. Kanamam olduğunu biliyordu en son " Hamilelik nasıl gidiyor" diye soruyor. Rabbim sabır ver. Artık ben dahil herkes şaşırdı. Hamileliğim masal gibi oldu resmen bir var bir yok.

canım hepimiz aynı sorulara maruz kalıyoruz inan maalesef boşver bana düşürüp düşürüp duran sen misin diye soran bile oldu kendini bilmez biri gerçi ozaman çok üzüldüm ama şimdi niye üzüldüm ki diyorum bunu bana Allah verdi O aldı ..dua başka çaremiz yok

canım öncelikle çok geçmiş olsun sen çok güçlü cesur bir bayansın bunu unutma..aynı duayı bende 19 ekim 2010 akşamı hastane odasındaki yatağımda ettim.tam 28 gün olmuştu yatalı ve bebeğim 17 haftalık olmuş 28 gündür susuz yaşamaya çalışıyordu.28 haftalıkkende alınacaktı ve bizi ne bekliyor bilmiyorduk.Allah ım dedim bana yardım et bu bebeğede onun ve benim kaldıramıyacağımız yükler verme dedim.hayırlısını istedim sabahı bebeğimi kaybettim..neyse senin de şu durumda canını sıkmayım ama unutma Rabbim en güzelini bilir ...

canım öncelikle sanada geçmiş olsun.benimde 1298 mutasyonum heterezigot.öncelikle doğal yollarla denedim olmayınca tüp bebek yapmaya karar verdik.birinci tüp bebeğim tuttu fakat 5 haftalıkken kanama başladı ve düşürdüm.daha sonra ikinci tüp bebeği yaptık o hiç tutmadı.8 ay ara verdikten sonra hiç ummadığım bir anda kendiliğinden hamile kaldım.ve iğne+aspirin+folbiol kullandım fakat 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla aldılar. şuan doktor sadece aspirin iç dedi.valla hayırlısı diyorum.sen şuan bişey kullanıyomusun canım.

canım cok geçmiş olsun bol bol yat.moralını yuksek tut.bende progestan kullanıyorum 15 gündür..inşallah hersey yolunda gidecek..dualarımız senle...

canııııııııım şimdi de ben ağladım ödeştik deli kızzzzzzz...

nigar geçmiş olsun, dinlen bu arada mutlaka progestana ek olarak. bende hamileliğimin başından beri kullanıyorum progestan.

matematician, canım sana da geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşatmasın rabbim. sağlıklı evlatlar nasib etsin.

dendencim şu an kızın büyük ihtimalle kollarındadır, haberlerini bekliyoruz..

canım şimdi nasılsın merak ediyoruz seni evde dinleniyorsundur muhtemelen rabbim yardımcın olsun

of offf kuzu boşver elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiii
bana taşıyıcı anne bul bile dediler yaaaa boşa aglamışım gece günndüz kimse bizim canımızın nasıl yandıgını bilmiyor artık kızıyorum böyle insanlarlada görüşmüyorummmmmmmm

cnm insaallah bir sorun çıkmazz sen pozitif ol dua et gerisi rabbim dualarınıkabul eder insaallah

ya inanki ben bilee agladım.böyle güzel dostları olması nekadar güzel bişey ...

kıvırcık sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilellik.insaallah herşey yolundadır bende bugun regl oldum.
25inde sonuçlarımı almayı bekliyorum işte.

Canım çok güzel bir kızın var, Maşallah Allahım sizi korusun, bize de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım bugün bakayım dedim, doğumunla ilgili yazı göremedim.. Herşey yolunda gidiyordu zaten ama İnşallah dün sağlıklı, rahat bir doğum geçirmişsindir.. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım benimçok güzel yazmışsın, senin de dediğin gibi hayırlısı her şeyin, bunda da bir hayır vardır.. Bende hamile kalamayıp kalamayıp bir kimyasal gebelikten 3 ay sonra tekrar hamile kalmıştım.. İnşallah Allahın izniyle senin de tekrar güzel haberlerini alırız.. Dualarım seninle..

Çok geçmiş olsun Nigarcım.. Kendine dikkat et, dinlen, bir çok kişide de oluyor kanama, mutasyonlarla alakasız. İçini ferah tut.

kızlar benim bu ayda olmadı bugün test yaptım ve sonuç negatif
daha adet olmadım adet olunca dr gidicem ve ne gerekiyosa yapıcam kızlar bi yardımcı olun sol tarafta 2 tane çikolata kistim var 3cm ve dr ameliyat diyo ben karar veremiyorum sizce olsammı olmasammı biraz kk dan araştırdım çogu kişi olmuş ama tekrar yenilemiş bir çoğuda olmuş 2-3 sonra hamile kalmış bana yardımcı olurmusunuz çikolata kisti olupta ameliyat olan yada olmayan varsa yazarmısın kızlar nolur

benim arkadaşımdada vardı çikoloata kisti ameliyat oldu ve 2 . ayında hamile kaldı. inşallah hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…