tgbesr,essebe,28mavi,ALARA1983,redmask,nergis60,tomurcukkk,nigar50,carnation,06hacer07 e ismini sayamadığım diğer bütün arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun.hepinizin gönüllerindekini hakkınızda hayırlı kılsın ve en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.iyi ki varsınız.
kızlar bhcg 23 çıktı.hemen ardından da kanamam iyice arttı.bebeğim düşüyor.dokotrumla görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu söyledi.bir sonraki adetten sonra histeroskopi,yaz tatilinde ise pgt li tüp bebek önerdi.çünkü bu 4. düşüğüm.deneme yanılmalara bırakmadan hiç olmazsa sağlıklı embriyolarla gebelik elde ettiğimizden emin olalım dedi.
kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş.inanın bir damla bile gözyaşı dökmedim.dün gece 313 ayetel kürsi okudum ve dua ederken dedim ki:Allah'ım bu bebek hakkımızda hayırlıysa;anasına,babasına,vatanına,milletine,dinine hayırlı olacaksa;sağlıklı bir bebekse dünyaya getirmem için bana yardım et.hayırlı değilse de (önceki gebeliklerim 3 aya kadar devam edip kürtajla sonlandırılıyordu)kürtaja gerek kalmadan tez zamanda sen kendin al.Rab'bim beni duydu ve hayırlısını verdi.
bu gece hepimiz için dua edicem.sizlerinde dualarında yer almak ümidiyle...
kızlar pazar gününden beri benimde biraz kanamam oluyor dün doktora gittik kalp atışı var biraz kan odacıkları varmış progestan verdi coraspini kestik 10 gün rapor aldım evde yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var rabbim hakkımızda hayırlısını versin
herkese merhaba,
bugün kan testi yaptrdım. 75 çıktı. dr.umu aradım süper dedi. haftaya kese gözükür dedi. garip duygular içindeyim.. sevinemiyorumm. umarım aynı şeyleri yaşamam.. benim içinde dua edin olur mu?
canım hepimiz aynı sorulara maruz kalıyoruz inan maalesef boşver bana düşürüp düşürüp duran sen misin diye soran bile oldu kendini bilmez biri gerçi ozaman çok üzüldüm ama şimdi niye üzüldüm ki diyorum bunu bana Allah verdi O aldı ..dua başka çaremiz yokAz önce eşimi geçirmek için kapıya çıktım. Halı saha maçı var. Neyse karşı komşumuzla karşılaştık. Kanamam olduğunu biliyordu en son " Hamilelik nasıl gidiyor" diye soruyor. Rabbim sabır ver. Artık ben dahil herkes şaşırdı. Hamileliğim masal gibi oldu resmen bir var bir yok.
canım öncelikle çok geçmiş olsun sen çok güçlü cesur bir bayansın bunu unutma..aynı duayı bende 19 ekim 2010 akşamı hastane odasındaki yatağımda ettim.tam 28 gün olmuştu yatalı ve bebeğim 17 haftalık olmuş 28 gündür susuz yaşamaya çalışıyordu.28 haftalıkkende alınacaktı ve bizi ne bekliyor bilmiyorduk.Allah ım dedim bana yardım et bu bebeğede onun ve benim kaldıramıyacağımız yükler verme dedim.hayırlısını istedim sabahı bebeğimi kaybettim..neyse senin de şu durumda canını sıkmayım ama unutma Rabbim en güzelini bilir ...kızlar bhcg 23 çıktı.hemen ardından da kanamam iyice arttı.bebeğim düşüyor.dokotrumla görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu söyledi.bir sonraki adetten sonra histeroskopi,yaz tatilinde ise pgt li tüp bebek önerdi.çünkü bu 4. düşüğüm.deneme yanılmalara bırakmadan hiç olmazsa sağlıklı embriyolarla gebelik elde ettiğimizden emin olalım dedi.
kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş.inanın bir damla bile gözyaşı dökmedim.dün gece 313 ayetel kürsi okudum ve dua ederken dedim ki:Allah'ım bu bebek hakkımızda hayırlıysa;anasına,babasına,vatanına,milletine,dinine hayırlı olacaksa;sağlıklı bir bebekse dünyaya getirmem için bana yardım et.hayırlı değilse de (önceki gebeliklerim 3 aya kadar devam edip kürtajla sonlandırılıyordu)kürtaja gerek kalmadan tez zamanda sen kendin al.Rab'bim beni duydu ve hayırlısını verdi.
merhaba canım
öncelikle geçmiş olsun. seninle sorunumuz aynı benimde 1298 mutasyonum heterezigot diğerleri normal. benim ilk hamileliğimde 4 aylıkken bebekte hidrops oluştu ve gebeliğim sonlandırıldı. o zaman tüm testlerimi yaptırdım.amniyosentez, bebeğe otopsi,kan pıhtılaşması,kromzom analizi, parvovirüs dahil tüm kan testlerimi sadece bu çıktı ve nedenin bu olmadığın söylendi ve non immün hidrops dendi. sadece MTHFR1298 mutasyonunun heterezigot olması tek gen mutasyonu olması nedeni ile önemli olmadığını coraspin kullanmama gerek olmadığını söylediler. bunu kadın doğumcu kardeşim dahil, maya tüp bebekte osman denizhan özgür, burada gittiğim farklı 5 doktorda aynı şeyi söyledi önemli birşey değil gerek yok alsanda olur almasanda. ben yinede kullanmaya başladım ama 1 sene geçmesine rağmen hala tekrardan hamile kalamayınca sıkıldım bıraktım içmeyi artık tüp bebek yapmaya karar verdim ve o ay tekrardan tüpe gerek kalmadan hamile olduğumu örendim. öğrenir öğrenmez tekrar coraspin kullanmaya başladım hafif kanamam oldu olunca coraspinden olabilir dediler bıraktım bende. neyse işte 3 ay önce 9 haftalıkken düştü. zaten gelişmemişti kalp atışını bile göremedik. bu iki kaybın birbiriyle ilgisi olmadığı söylendi. içmem mi lazım içmemem mi lazım hala bilmiyorum. 2.ciden sonra doktor iç dedi ama hala bu mthfr1298 mutasyonun heterezigot olmasının önemli birşey olmadığını folbiolu ve coraspirinide önlem amaçlı içmemi söyledi.
kızlar pazar gününden beri benimde biraz kanamam oluyor dün doktora gittik kalp atışı var biraz kan odacıkları varmış progestan verdi coraspini kestik 10 gün rapor aldım evde yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var rabbim hakkımızda hayırlısını versin
en çok ama en çok bi dost eline ihtiyaç duyduğumda ya bir telefonun ucunda yada yanıbaşımda bulduğum canım kardeşim... hala ağlıyorum deli kız... neler yaşadık .. hiç unutmuyorum ipeğe hamileymişim haberim yok o gebeliğin ilginç ve sevmediğim belirtilerinden olur olmaz herşeye zırlamalarından ilkini bile seninle yaşadım... ve o korkunç boş gebelik muhabbetini .amniyosentez gününü amniyosentez sonucunu nasıl beklediğimizi ve daha neler neler...kızım dünyaya geldiğinde ablam ve eşim yanımdaydı ama kapıda seni gördüğüm anı hiç unutmuyorum... öyle çok ihtiyacım vardıki o güzel gözlerinle bana umut vermene... kızımın yanına koşarcasına gittiğimizi ve seni içeri almadıklarında arkamdan bakışını asla unutamam.... seni seviyorum ve o küçücük kalbiyle ipekde seni çok seviyor....
canım şimdi nasılsın merak ediyoruz seni evde dinleniyorsundur muhtemelen rabbim yardımcın olsunkızlar pazar gününden beri benimde biraz kanamam oluyor dün doktora gittik kalp atışı var biraz kan odacıkları varmış progestan verdi coraspini kestik 10 gün rapor aldım evde yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Az önce eşimi geçirmek için kapıya çıktım. Halı saha maçı var. Neyse karşı komşumuzla karşılaştık. Kanamam olduğunu biliyordu en son " Hamilelik nasıl gidiyor" diye soruyor. Rabbim sabır ver. Artık ben dahil herkes şaşırdı. Hamileliğim masal gibi oldu resmen bir var bir yok.
en çok ama en çok bi dost eline ihtiyaç duyduğumda ya bir telefonun ucunda yada yanıbaşımda bulduğum canım kardeşim... hala ağlıyorum deli kız... neler yaşadık .. hiç unutmuyorum ipeğe hamileymişim haberim yok o gebeliğin ilginç ve sevmediğim belirtilerinden olur olmaz herşeye zırlamalarından ilkini bile seninle yaşadım... ve o korkunç boş gebelik muhabbetini .amniyosentez gününü amniyosentez sonucunu nasıl beklediğimizi ve daha neler neler...kızım dünyaya geldiğinde ablam ve eşim yanımdaydı ama kapıda seni gördüğüm anı hiç unutmuyorum... öyle çok ihtiyacım vardıki o güzel gözlerinle bana umut vermene... kızımın yanına koşarcasına gittiğimizi ve seni içeri almadıklarında arkamdan bakışını asla unutamam.... seni seviyorum ve o küçücük kalbiyle ipekde seni çok seviyor....
kıvırcık sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilellik.insaallah herşey yolundadır bende bugun regl oldum.
25inde sonuçlarımı almayı bekliyorum işte.
canım benim şu saatlerde inşallah kucaklamışsındır kuzunu kokusunu doyasıya çekmişsindir içine inşallah... bu söylediklerimin hiçbirini ben yaşayamadım inşallah sen sorunsuz almışsındır kuzunu kucağına.... (çok şükür şimdi kollarımda ama yinede onu ilk besleyen olmak çok isterdim...) Allaha emanet olun canım benim sizi seviyoruz...
arkadaşlar selam
bizim sezeryan tarihimiz doktorumun kardeşinin ağır hasta olması ve şehir dışına çıkması gerektiği için15 Şubat olarak değişti.....yani yarın Allah izin verirse 14:30-15:00 gibi sezeryana giriyoruz.....
Aysude ne güzel yazmışsın....bende birkaç şey ilave etmek istiyorum...eskiler bilirler....bu benim 3.gebeliğim,ilki 6,5 haftalık ikincisi 20 haftalık kayıp....geçen sene Şubat ayında ölüme doğurmuştum 20 haftalık kızımı...sabrettik,isyan etmedik,tevekkül ettik,hayırlısı bu imiş dedik...onu kucağımıza alacağımız Haziran ayında gebeliğimi öğrendim ve tam 1 yıl sonra yine Şubat ayında Allah izin verirse bebeğimize Elif Güneş'imize kavuşacağız....çok zor geçti 8 ay....yüreğimiz ağzımızda.....herkes doktor kontrolünde bebeğinin yüzünü gözünü merak ederken,biz kalp atışlarını duyduğumuz an derin bir oh çekiyorduk....hayatımda o sessizliği asla unutamam.....Allahım kimseye yaşatmasın....bebek hareketlerini hissettiğim halde bile acaba kalbi atıyor mu diyordum kendi kendime....
Arkadaşlar lütfen umudunuzu asla yitirmeyin,sabredin,Aysude'ninde dediği gibi hayırlı gebelik ve hayırlı doğum isteyin....Allaha sığının bol bol dua edin...iğne ,ilaç,doktor hepsi bahane...ben geçen seferde iğne kullandım,bu sefer sadece iğnenin markası değişti....Allah izin verdikten sonra olmayacak birşey yok..
yarın sağ salim kucağımıza almadan inanamayacağım galiba....hepiniz dualarımdasınız...sizde bizlere dua edin teyzeleri.....eşim sizi haberdar eder.....bende en kısa zamanda gelicem inş.......hepinizi çok seviyorum.....bu arada hala gribim ve burnum tıkalı yarına kadar açılır inş.
kızlar bhcg 23 çıktı.hemen ardından da kanamam iyice arttı.bebeğim düşüyor.dokotrumla görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu söyledi.bir sonraki adetten sonra histeroskopi,yaz tatilinde ise pgt li tüp bebek önerdi.çünkü bu 4. düşüğüm.deneme yanılmalara bırakmadan hiç olmazsa sağlıklı embriyolarla gebelik elde ettiğimizden emin olalım dedi.
Çok geçmiş olsun Nigarcım.. Kendine dikkat et, dinlen, bir çok kişide de oluyor kanama, mutasyonlarla alakasız. İçini ferah tut.kızlar pazar gününden beri benimde biraz kanamam oluyor dün doktora gittik kalp atışı var biraz kan odacıkları varmış progestan verdi coraspini kestik 10 gün rapor aldım evde yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var rabbim hakkımızda hayırlısını versin
kızlar benim bu ayda olmadı bugün test yaptım ve sonuç negatif
daha adet olmadım adet olunca dr gidicem ve ne gerekiyosa yapıcam kızlar bi yardımcı olun sol tarafta 2 tane çikolata kistim var 3cm ve dr ameliyat diyo ben karar veremiyorum sizce olsammı olmasammı biraz kk dan araştırdım çogu kişi olmuş ama tekrar yenilemiş bir çoğuda olmuş 2-3 sonra hamile kalmış bana yardımcı olurmusunuz çikolata kisti olupta ameliyat olan yada olmayan varsa yazarmısın kızlar nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?