Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim arkadaşımdada vardı çikoloata kisti ameliyat oldu ve 2 . ayında hamile kaldı. inşallah hakkında hayırlısı olsun

ay nergis ne güzel ya bende umutluyum sanki ameliyat vesile olacak gibi geliyo ama genede kafam çok karışık inş. bende hamiş kalırım saol bitanem yorumun için

Bayadır nete giremiyordum..İnşallah herşey yolundadır ve hep güzel haberler alırız....

canım şu anti kardiyop ıgm ve ıgg negatif olması iyi.pozitif olunca sorun var demktir.ama protein değerleri konusunda bir bilgim yok.gönlünü ferah tut.inşallah herşey gönlünce olur.
canım Allah razı olsun,hafta sonu genetik tahlillerimde çıkacak her şey netleşecek.hayırlısı bakalım..

bendede büyük ihtimal kan pıhtılaşması .doktor bir şey demedi ama bende şimdiden coraspirin ve folbiol kullanıyorum..hayır canım hamile degilim ama düşünüyoruz iki ay önce düşük yaşadım.. bakalım bir hafta sonra adetim gecikir ise bir ümit.hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
kıvırcık sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilellik.insaallah herşey yolundadır bende bugun regl oldum.
25inde sonuçlarımı almayı bekliyorum işte.

Kvrck hamilemiiii

ben hamile değilim kiiiiiiii

BEBEGİM_01 inşallah rabbim söyletmiştir ama
bende hamile kalamayanlardanım malesef

kuzucukum bak kendin diyorsun aldırırsam tekrarlayabilir
ama 2. ayda hamilede kalabilirim
bi ihtimalin varsa neden denemiyorsun kuzucum

şöyle düşünelim eğer ameliyat olmazsan elinde 2 tane çikolata kistin var ve bunlar böyle durucaklar
hamile kalma ihtimalini hep sorgulayıp hep tereddütte kalıcaksın
ameliyat olurda kitlerin tekrarlarsa eskiye dönmüş olucan bişey kaybetmiycen değişen bişi olmuycak
ama ameliyat olursan ikinci ihtimal bebek gelebilir

bebek gelme ihtimali varsa neden olmayasınki değişen bişi olmuycak ya aynı kistlerle kalıcan yada hamile kalma şansın artıcak

ameliyat olmama tercihini seçersen direk umudunu yitiricen
bence bunu göze almaya değer azıcık umut varsa bile

dendencim affın asığınıyorum tatlım ama seni merak edenler var tatlım ve haberi paylaşıyorum.... kızlar denden ile konuştuk iyilermiş çokm şükür .... bir cümle kurduki ben yirmi gündür tekrarlıyorum bu cümleyi 'inanamıyorum hala'
Rabbim herkese ama herkese nasib etsin inşaallah... ki eminim denden de sürekli bunu tekrarlıyordur.... feryadcım dün sana söylemiştim ya dendenin doğum haberiyle nefes aldığımı hissettim diye sesini duyunca dahada rahatladım şükür....... miniğimizi Allah esirgesin dendencim tekrar geçmiş olsun ve gözünüz aydın olsun canım benimm....
bu arada İpek kuzu da şaka maka abla oldu ... dün feryadla çok güldük bu duruma...18 günlükken kızım abla oldu :)))

maaşallah rabbim nazarlardan saklasın ikinizde saglıklı sıhhatli büyütün bebeklerinizi darısı biz isteyen diğerlerinin başına inşallah

Çok doğru söylüyorsunuz ama insanın elinde değil işte mutlka takılıyor günlerce içimizi kemirip duruyor. Bu insanlar iki üç kişi değil ki hangi biriyle görüşmeyi keselim? Korkarım yakında çevremde kimse kalayacak. O beni anlamıyor , bu böyle söyledi deyip duruyorum. Her şey Allah'tan ne yapalım? Bizim de alnımıza bu yazılmış. Bana sözde moral veriyorlar. hiççççççç üzülme daha senin ikinci millet yedinci denemesinde anne oluyor!!!!!!!!!! Pes etme dene diyorlar. Tabi söylemesi kolay. Çok merak ediyorum bize böyle akıl verenler aynı şeyi yaşasaydı böyle davranabilecekler miydi acaba?????

Hamile arkadaşlar kadın doğum uzmaından başka kan pıhtılaşması için hematoloğa gidiyor musunuz? SERMET SAĞOLa giden var mı?

hematoloğa gidip gitmeme konusunda ben de çok kararsızdım, geçen gün tahlil sonuçlarımı alırken kadın doğumcuma sordum, gerek var mı gitmeme diye, hiç gerek yok dedi ama hala karar veremedim, konu pıhtılaşma olunca kadın doğumcular bile farklı tedaviler sunuyor napmak lazım bilmemm

canım evet bi umut var ama şöylede bi durum var bu ameliyatı olurken bazen yumurtalığı zedeleye biliyolar deforme oluyo yumurta ben bundan korkuyorum canım bakalım bi adet olayımda 3. günü dr ma gidicem ne derse yapıcam konuşalım bakalım beni bi ikna etsin

canım gözümüz aydın dendencim tebrikler kuzum allah analı babalı büyütmek nasip etsin dualarımız seninleydi ki eminim sende bizlerimizin ismini söylemişsndir kuzum öpüyorum seni

böyle söyleyenler bi tane kayıp yaşasalar soluk soluğa doktor kapısında olurlardı bundan eminim.... kızlar tekrar söylüyorum doğum yapar yapmaz bebeğim hareketsiz doğduğu için apar topar alıp götürmüşler kuzumu... niye söylüyorum bunu tekrar tekrar bebeğime ömrünü vernde onbana bağışlayacak olanda o yüce kudret... bebeğimi iki kez hayata döndürdüler tabiki Allahın izniyle... diyeceğim oki herşeyin sahibine sığınmaktan başka çare yok... yoğun bakımın kapısı önünde gözüm yaşlı beklerken kadının biri bana 'Allah şifa versin demek yerine bi daha olur üzülme dedi biliyomusun... kadına saldırmamak için kendimi zor tuttum... sen benim o bebeği dünyaya getirmek için ne çileler çektiğimi biliyomusun diye haykırmak geldi kaldıki çile çekmeden dünyaya gelmiş olsa bile nasıl yakıştırdın küçücük bir bedene ölümü... kafası kırılası bi dünya insan var.... yazık dedim kendi kendime....Allah dostunda düşmanında akrabanında hayırlısını versin...

GÜNAYDIN KIZLAR

AYSUDE-MİRCİM,DENDENCİM ALLAH YAVRULARINIZI ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN. SAĞLIKLI, HAYIRLI, UZUN ÖMÜRLÜ OLSUNLAR.. DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH..

KIZLAR İNSANLARIN YORUMLARINDAN BAHSETMİŞSİNİZ OKUDUKÇA İNANAMIYORUM. ALLAH BİZİ ŞAŞIRTMASIN. BEN BAŞIMA ZOR ŞEYLER GELDİĞİNDE KİMİN KALBİNİ KIRDIM KİMİN AHINI ALDIM DİYE DÜŞÜNÜRÜM HEP. BU İNSANLAR HİÇ Mİ DÜŞÜNMEZ, HİÇ Mİ KORKMAZ VEBAL ALMAKTAN BİLMEM..

TGSBERCİM KONU HAKKINDA HİÇ BİLGİM OLMADIĞINDAN BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM, YÜZÜNÜN BİR AN ÖNCE GÜLMESİ İÇİN BOL BOL DUA EDİYORUM SADECE....

BENİM CEPHEDE DEĞİŞEN BİŞEY YOK. ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM. KONTROLUM 3 HAFTA SONRA TEDİRGİNLİKLERİMİ BASTIRMAYA ÇALIŞIYORUM. aLLAHA EMANET ETTİM BEBİŞİMİ BEKLİYORUM..

redmaks canım saol duanda yeter bana biliyorum beni unutmuyosun canım bende seni unutmuyorum öpüyorum seni kuzum

hepimiz gibi oda Allaha emnet olsun inşallah sorunsuz geçer canım benim herşey iyi olur bunu yürekten didliyorum Allah herkese nasib etsin inşallah.......

anladım canım
doktorun iyiyse korkma canım bi git bakalım doktora rabbim yol göstersin sana inşallah

amin
rabbim kimsenin diline düşürmeden hayırlı saglkıklı bebekler nasip etsin

anım bu dua ya nasıl amin dediğimi bilemezsin....

bilmem mi kuzu burdaki herkesi çok fazla tanımıyorum ama bilmem mi herkes aynı yoldan geiyor kimi daha fazla sıkıntılı kimi daha rahat ama hepimizin korkusu aynı canımızın gelmesi için onun yaşaması için saglıklı dogması için

anlat bakalım kızımız nasıl evde ne güzel yeni bir nefes oluyor demi

redmaks canım saol duanda yeter bana biliyorum beni unutmuyosun canım bende seni unutmuyorum öpüyorum seni kuzum

hangimiz bir diğerini unutuyorki hepimiz diğeri çiçn öyle yada böyle dualar ediyor... Rabbim yüzünü bile görmediğimiz insanlara ettiğimiz duaları geri çevirmeyecektir inşallah....

hangimiz bir diğerini unutuyorki hepimiz diğeri çiçn öyle yada böyle dualar ediyor... Rabbim yüzünü bile görmediğimiz insanlara ettiğimiz duaları geri çevirmeyecektir inşallah....

amin canım demi valla akrabadan aileden daha yakınsınız inanın rabbim dualarımızı kabul etsin canım

günaydın kızlar bu gece hiç uyayamadım dün biraz kahverengi renginde akıntım oldu birdahada gelmedi adetimde 1gün geçmşdi sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? bu radada felaket grip olmuşm birazdan saglıkocağına gidip kan tahlili yapdıracam sonuca göre gribim için ilaç almam gerekiyor sizce 2 gün gecikmeli çıkar mı?kasıklarımda da agrı var sizce ne olabilir?

canımcım benim annemin gözleri geçirdiği bi hastalık nedeniyle görmüyor 22 yıldır... ablam yakın değil ve tamda benim doğum yaptığım dönemde önemli işleri vardı kayınvalide hastaymış görümcem ameliayt oldu derken benim doğum yalan oldu.... diyeceğim kendime bakamadığım için maalesef sütüm azaldı ve kuzuyu doyuramıyorum kuzucum boş memeyi kemirip duruyo sonrada bağırıyo tabi azcık süt içmiştim yavrum gazdan kıvranıyo küçücük bedeniyle öyle ıkınıyoki kıyamam kıpkırmızı oluyo... ama geçecek inşallah.... inanırmısın hala şaka gibi rüya gibi geliyo uykumun en tatlı yerinde bi viyaklamaya uyanıp onun tepeside kafamın sallanmasına uykuya yenilmemeye çalıştığıma inanamıyorum. kimse o tatlı uykudan uyanıp bu denli sabırlı davranmayı başka bi sebep için yapamaz herhalde... korkunun ne olduğunu anladım hayatta hiç bu kadar ölümden korktuğumu hatırlamıyorum korkumun sebebi ölmek değil biliyomusun bana bişey olursa ona kim bakar yada birileri bakar ama ben gibi bakarmı... velhasıl endişelenmenin kelime anlamından çıkıp hayata geçtiği bişeymiş anne olmak... onu her kucağıma aldığımda gözlerim dolarak dualar ediyorum Rabbim isteyen herkese nasib etsin diye... özellikle isteyen herkes diyorum çünkü o minicik bedenleri doğurup sokağa atacaklarsa olmasın diyorum

ALARA
bu güzel haber düzenli adet görüyosan bence hemen test yaptırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…