benim arkadaşımdada vardı çikoloata kisti ameliyat oldu ve 2 . ayında hamile kaldı. inşallah hakkında hayırlısı olsun
ay nergis ne güzel ya bende umutluyum sanki ameliyat vesile olacak gibi geliyo ama genede kafam çok karışık inş. bende hamiş kalırım saol bitanem yorumun için
canım Allah razı olsun,hafta sonu genetik tahlillerimde çıkacak her şey netleşecek.hayırlısı bakalım..canım şu anti kardiyop ıgm ve ıgg negatif olması iyi.pozitif olunca sorun var demktir.ama protein değerleri konusunda bir bilgim yok.gönlünü ferah tut.inşallah herşey gönlünce olur.
LALEHAL ;mrb
bende de protein s düşüklüğü çıkmıştı
hatta senin değerlerinden daha yuksek olmasın rağmen dr. iğne yazdı
şimdi halen kullanıyorum (clexane o.4 kullanıyorum)
her sonucun refarans değerleri farklı olabilir
en iyi kararı ve sonucu dr. la görüş istersen ona göre iğne ya da ilaç yazar
şuan hamilelik drumu var mıydı
kıvırcık sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilellik.insaallah herşey yolundadır bende bugun regl oldum.
25inde sonuçlarımı almayı bekliyorum işte.
Kvrck hamilemiiii
kızlar benim bu ayda olmadı bugün test yaptım ve sonuç negatif
daha adet olmadım adet olunca dr gidicem ve ne gerekiyosa yapıcam kızlar bi yardımcı olun sol tarafta 2 tane çikolata kistim var 3cm ve dr ameliyat diyo ben karar veremiyorum sizce olsammı olmasammı biraz kk dan araştırdım çogu kişi olmuş ama tekrar yenilemiş bir çoğuda olmuş 2-3 sonra hamile kalmış bana yardımcı olurmusunuz çikolata kisti olupta ameliyat olan yada olmayan varsa yazarmısın kızlar nolur
maaşallah rabbim nazarlardan saklasın ikinizde saglıklı sıhhatli büyütün bebeklerinizi darısı biz isteyen diğerlerinin başına inşallahdendencim affın asığınıyorum tatlım ama seni merak edenler var tatlım ve haberi paylaşıyorum.... kızlar denden ile konuştuk iyilermiş çokm şükür .... bir cümle kurduki ben yirmi gündür tekrarlıyorum bu cümleyi 'inanamıyorum hala'
Rabbim herkese ama herkese nasib etsin inşaallah... ki eminim denden de sürekli bunu tekrarlıyordur.... feryadcım dün sana söylemiştim ya dendenin doğum haberiyle nefes aldığımı hissettim diye sesini duyunca dahada rahatladım şükür....... miniğimizi Allah esirgesin dendencim tekrar geçmiş olsun ve gözünüz aydın olsun canım benimm....
bu arada İpek kuzu da şaka maka abla oldu ... dün feryadla çok güldük bu duruma...18 günlükken kızım abla oldu :)))
of offf kuzu boşver elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiii
bana taşıyıcı anne bul bile dediler yaaaa boşa aglamışım gece günndüz kimse bizim canımızın nasıl yandıgını bilmiyor artık kızıyorum böyle insanlarlada görüşmüyorummmmmmmm
canım hepimiz aynı sorulara maruz kalıyoruz inan maalesef boşver bana düşürüp düşürüp duran sen misin diye soran bile oldu kendini bilmez biri gerçi ozaman çok üzüldüm ama şimdi niye üzüldüm ki diyorum bunu bana Allah verdi O aldı ..dua başka çaremiz yok
maaşallah rabbim nazarlardan saklasın ikinizde saglıklı sıhhatli büyütün bebeklerinizi darısı biz isteyen diğerlerinin başına inşallah
ben hamile değilim kiiiiiiii
BEBEGİM_01 inşallah rabbim söyletmiştir ama
bende hamile kalamayanlardanım malesef
kuzucukum bak kendin diyorsun aldırırsam tekrarlayabilir
ama 2. ayda hamilede kalabilirim
bi ihtimalin varsa neden denemiyorsun kuzucum
şöyle düşünelim eğer ameliyat olmazsan elinde 2 tane çikolata kistin var ve bunlar böyle durucaklar
hamile kalma ihtimalini hep sorgulayıp hep tereddütte kalıcaksın
ameliyat olurda kitlerin tekrarlarsa eskiye dönmüş olucan bişey kaybetmiycen değişen bişi olmuycak
ama ameliyat olursan ikinci ihtimal bebek gelebilir
bebek gelme ihtimali varsa neden olmayasınki değişen bişi olmuycak ya aynı kistlerle kalıcan yada hamile kalma şansın artıcak
ameliyat olmama tercihini seçersen direk umudunu yitiricen
bence bunu göze almaya değer azıcık umut varsa bile
dendencim affın asığınıyorum tatlım ama seni merak edenler var tatlım ve haberi paylaşıyorum.... kızlar denden ile konuştuk iyilermiş çokm şükür .... bir cümle kurduki ben yirmi gündür tekrarlıyorum bu cümleyi 'inanamıyorum hala'
Rabbim herkese ama herkese nasib etsin inşaallah... ki eminim denden de sürekli bunu tekrarlıyordur.... feryadcım dün sana söylemiştim ya dendenin doğum haberiyle nefes aldığımı hissettim diye sesini duyunca dahada rahatladım şükür....... miniğimizi Allah esirgesin dendencim tekrar geçmiş olsun ve gözünüz aydın olsun canım benimm....
bu arada İpek kuzu da şaka maka abla oldu ... dün feryadla çok güldük bu duruma...18 günlükken kızım abla oldu :)))
böyle söyleyenler bi tane kayıp yaşasalar soluk soluğa doktor kapısında olurlardı bundan eminim.... kızlar tekrar söylüyorum doğum yapar yapmaz bebeğim hareketsiz doğduğu için apar topar alıp götürmüşler kuzumu... niye söylüyorum bunu tekrar tekrar bebeğime ömrünü vernde onbana bağışlayacak olanda o yüce kudret... bebeğimi iki kez hayata döndürdüler tabiki Allahın izniyle... diyeceğim oki herşeyin sahibine sığınmaktan başka çare yok... yoğun bakımın kapısı önünde gözüm yaşlı beklerken kadının biri bana 'Allah şifa versin demek yerine bi daha olur üzülme dedi biliyomusun... kadına saldırmamak için kendimi zor tuttum... sen benim o bebeği dünyaya getirmek için ne çileler çektiğimi biliyomusun diye haykırmak geldi kaldıki çile çekmeden dünyaya gelmiş olsa bile nasıl yakıştırdın küçücük bir bedene ölümü... kafası kırılası bi dünya insan var.... yazık dedim kendi kendime....Allah dostunda düşmanında akrabanında hayırlısını versin...Çok doğru söylüyorsunuz ama insanın elinde değil işte mutlka takılıyor günlerce içimizi kemirip duruyor. Bu insanlar iki üç kişi değil ki hangi biriyle görüşmeyi keselim? Korkarım yakında çevremde kimse kalayacak. O beni anlamıyor , bu böyle söyledi deyip duruyorum. Her şey Allah'tan ne yapalım? Bizim de alnımıza bu yazılmış. Bana sözde moral veriyorlar. hiççççççç üzülme daha senin ikinci millet yedinci denemesinde anne oluyor!!!!!!!!!! Pes etme dene diyorlar. Tabi söylemesi kolay. Çok merak ediyorum bize böyle akıl verenler aynı şeyi yaşasaydı böyle davranabilecekler miydi acaba?????
Hamile arkadaşlar kadın doğum uzmaından başka kan pıhtılaşması için hematoloğa gidiyor musunuz? SERMET SAĞOLa giden var mı?
GÜNAYDIN KIZLAR
AYSUDE-MİRCİM,DENDENCİM ALLAH YAVRULARINIZI ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN. SAĞLIKLI, HAYIRLI, UZUN ÖMÜRLÜ OLSUNLAR.. DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH..
KIZLAR İNSANLARIN YORUMLARINDAN BAHSETMİŞSİNİZ OKUDUKÇA İNANAMIYORUM. ALLAH BİZİ ŞAŞIRTMASIN. BEN BAŞIMA ZOR ŞEYLER GELDİĞİNDE KİMİN KALBİNİ KIRDIM KİMİN AHINI ALDIM DİYE DÜŞÜNÜRÜM HEP. BU İNSANLAR HİÇ Mİ DÜŞÜNMEZ, HİÇ Mİ KORKMAZ VEBAL ALMAKTAN BİLMEM..
TGSBERCİM KONU HAKKINDA HİÇ BİLGİM OLMADIĞINDAN BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM, YÜZÜNÜN BİR AN ÖNCE GÜLMESİ İÇİN BOL BOL DUA EDİYORUM SADECE....
BENİM CEPHEDE DEĞİŞEN BİŞEY YOK. ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM. KONTROLUM 3 HAFTA SONRA TEDİRGİNLİKLERİMİ BASTIRMAYA ÇALIŞIYORUM. aLLAHA EMANET ETTİM BEBİŞİMİ BEKLİYORUM..
anladım canımcanım evet bi umut var ama şöylede bi durum var bu ameliyatı olurken bazen yumurtalığı zedeleye biliyolar deforme oluyo yumurta ben bundan korkuyorum canım bakalım bi adet olayımda 3. günü dr ma gidicem ne derse yapıcam konuşalım bakalım beni bi ikna etsin
aminböyle söyleyenler bi tane kayıp yaşasalar soluk soluğa doktor kapısında olurlardı bundan eminim.... kızlar tekrar söylüyorum doğum yapar yapmaz bebeğim hareketsiz doğduğu için apar topar alıp götürmüşler kuzumu... niye söylüyorum bunu tekrar tekrar bebeğime ömrünü vernde onbana bağışlayacak olanda o yüce kudret... bebeğimi iki kez hayata döndürdüler tabiki Allahın izniyle... diyeceğim oki herşeyin sahibine sığınmaktan başka çare yok... yoğun bakımın kapısı önünde gözüm yaşlı beklerken kadının biri bana 'Allah şifa versin demek yerine bi daha olur üzülme dedi biliyomusun... kadına saldırmamak için kendimi zor tuttum... sen benim o bebeği dünyaya getirmek için ne çileler çektiğimi biliyomusun diye haykırmak geldi kaldıki çile çekmeden dünyaya gelmiş olsa bile nasıl yakıştırdın küçücük bir bedene ölümü... kafası kırılası bi dünya insan var.... yazık dedim kendi kendime....Allah dostunda düşmanında akrabanında hayırlısını versin...
anım bu dua ya nasıl amin dediğimi bilemezsin....
redmaks canım saol duanda yeter bana biliyorum beni unutmuyosun canım bende seni unutmuyorum öpüyorum seni kuzum
hangimiz bir diğerini unutuyorki hepimiz diğeri çiçn öyle yada böyle dualar ediyor... Rabbim yüzünü bile görmediğimiz insanlara ettiğimiz duaları geri çevirmeyecektir inşallah....
anladım canım
doktorun iyiyse korkma canım bi git bakalım doktora rabbim yol göstersin sana inşallah
amin
rabbim kimsenin diline düşürmeden hayırlı saglkıklı bebekler nasip etsin
bilmem mi kuzu burdaki herkesi çok fazla tanımıyorum ama bilmem mi herkes aynı yoldan geiyor kimi daha fazla sıkıntılı kimi daha rahat ama hepimizin korkusu aynı canımızın gelmesi için onun yaşaması için saglıklı dogması için
anlat bakalım kızımız nasıl evde ne güzel yeni bir nefes oluyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?