bizim gelinin miniği oldu ondada süt yok artık mecburen mamaya geçtilercanımcım benim annemin gözleri geçirdiği bi hastalık nedeniyle görmüyor 22 yıldır... ablam yakın değil ve tamda benim doğum yaptığım dönemde önemli işleri vardı kayınvalide hastaymış görümcem ameliayt oldu derken benim doğum yalan oldu.... diyeceğim kendime bakamadığım için maalesef sütüm azaldı ve kuzuyu doyuramıyorum kuzucum boş memeyi kemirip duruyo sonrada bağırıyo tabi azcık süt içmiştim yavrum gazdan kıvranıyo küçücük bedeniyle öyle ıkınıyoki kıyamam kıpkırmızı oluyo... ama geçecek inşallah.... inanırmısın hala şaka gibi rüya gibi geliyo uykumun en tatlı yerinde bi viyaklamaya uyanıp onun tepeside kafamın sallanmasına uykuya yenilmemeye çalıştığıma inanamıyorum. kimse o tatlı uykudan uyanıp bu denli sabırlı davranmayı başka bi sebep için yapamaz herhalde... korkunun ne olduğunu anladım hayatta hiç bu kadar ölümden korktuğumu hatırlamıyorum korkumun sebebi ölmek değil biliyomusun bana bişey olursa ona kim bakar yada birileri bakar ama ben gibi bakarmı... velhasıl endişelenmenin kelime anlamından çıkıp hayata geçtiği bişeymiş anne olmak... onu her kucağıma aldığımda gözlerim dolarak dualar ediyorum Rabbim isteyen herkese nasib etsin diye... özellikle isteyen herkes diyorum çünkü o minicik bedenleri doğurup sokağa atacaklarsa olmasın diyorum
ALARA
bu güzel haber düzenli adet görüyosan bence hemen test yaptırmalısın
hemen hayıt tohumuna başla canım bu prolaktin i acayip düşürüyormuşgünaydın kızlar,
dün doktora gittim.prolaktinimi ölçtürmek için.24 çıktı.normalden çok az yüksek yani.ben bu prolaktin yüzünden düzensiz adet oluyorum ve yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum.doktor adetinin 2. günü gel yumurta gelişimine bakıcaz sonrada klomene başlıcam dedi.hamile kalıncada iğneler... hayırlısı olsun bakalım beni de zorlu bir maraton bekliyor...
hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gelcanım benim dogru söyluyorsun düzenli adet görebilmek benim için hayaldi ama yinde üzüldüm yakan tahlilini verdim bakalım beklicem canım sen ne aşamadasın eşin askere gitdi mi?
kvrck canım hayıt tohumunu içsek ilaçlara bi ters etki yapar mı ki? yada hamile kalsak bilmeden içsek nolur ki? iyice kafam karıştı valla :44: :44: :44: :26:
günaydın kızlar bu gece hiç uyayamadım dün biraz kahverengi renginde akıntım oldu birdahada gelmedi adetimde 1gün geçmşdi sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? bu radada felaket grip olmuşm birazdan saglıkocağına gidip kan tahlili yapdıracam sonuca göre gribim için ilaç almam gerekiyor sizce 2 gün gecikmeli çıkar mı?kasıklarımda da agrı var sizce ne olabilir?
dendencim affın asığınıyorum tatlım ama seni merak edenler var tatlım ve haberi paylaşıyorum.... kızlar denden ile konuştuk iyilermiş çokm şükür .... bir cümle kurduki ben yirmi gündür tekrarlıyorum bu cümleyi 'inanamıyorum hala'
Rabbim herkese ama herkese nasib etsin inşaallah... ki eminim denden de sürekli bunu tekrarlıyordur.... feryadcım dün sana söylemiştim ya dendenin doğum haberiyle nefes aldığımı hissettim diye sesini duyunca dahada rahatladım şükür....... miniğimizi Allah esirgesin dendencim tekrar geçmiş olsun ve gözünüz aydın olsun canım benimm....
bu arada İpek kuzu da şaka maka abla oldu ... dün feryadla çok güldük bu duruma...18 günlükken kızım abla oldu :)))
kuzu ben prolaktin kötü olmadıgı halde içtim bu ay adet günü başladım 11. gün bırakltım aspirin folbiol kullanıyorum bi yan etkisini görmedim internetten bi araştır istersen
arkadaşlar,
pazar günü kan tahlili ile hamile olduğumu öğrendim. doktorumu aradım ve hemen pazartesi iğneye başlamamı söyledi. clexan 0,4 ile başladık. 3 gündür iğne oluıyorum. her akşam eşimle hastaneye gidiyoruz, eşim öğrenene kadar sanırım böyle olucak. birde açıkcası doktora gidene kadar sanki emin ellerde yapılsın istiyorum.. İğnenin girişi acıtmıyor ama sıvı girdikten sonra bir süre acayip yakıyor . Koldan yaptırmaya başladım. Göbekten vurulmaya henüz cesaret edemedim. ilk gün vurulduğum yer mosmor. napıcam oraya bilemiyorum. Lasonil iyi gelir mi acaba ? Dün akşam iğneye gittiğimde kanda verdim. bhcg 454 olmuş.doktorum haftaya gel keseyi görürüz dedi. bu arada pazartesiden beri progestan fitil sabah akşam kullanıyorum. Allah'ım bizim gibi çabalayan ve bu kadar çok isteyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın. ve isteyen herkese nasip etsin. bu uzun ve meşakatli geçecek sürede dayanma gücü ve en önemlisi sağlıkla tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin..
arkadaşlar,
pazar günü kan tahlili ile hamile olduğumu öğrendim. doktorumu aradım ve hemen pazartesi iğneye başlamamı söyledi. clexan 0,4 ile başladık. 3 gündür iğne oluıyorum. her akşam eşimle hastaneye gidiyoruz, eşim öğrenene kadar sanırım böyle olucak. birde açıkcası doktora gidene kadar sanki emin ellerde yapılsın istiyorum.. İğnenin girişi acıtmıyor ama sıvı girdikten sonra bir süre acayip yakıyor . Koldan yaptırmaya başladım. Göbekten vurulmaya henüz cesaret edemedim. ilk gün vurulduğum yer mosmor. napıcam oraya bilemiyorum. Lasonil iyi gelir mi acaba ? Dün akşam iğneye gittiğimde kanda verdim. bhcg 454 olmuş.doktorum haftaya gel keseyi görürüz dedi. bu arada pazartesiden beri progestan fitil sabah akşam kullanıyorum. Allah'ım bizim gibi çabalayan ve bu kadar çok isteyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın. ve isteyen herkese nasip etsin. bu uzun ve meşakatli geçecek sürede dayanma gücü ve en önemlisi sağlıkla tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin..
gözün aydın canım.İnşallah hayırlı bir hamilelik ve hayırlı bir doğumla alırsın yavrunu kucağına.içini ferah tut bişey olmucak.dualarını kendinden ve bizden eksik etme.allaha emanet olun...arkadaşlar,
Tuğbacım canını hiç sıkma, senin doktorun iyi bir doktor, gittiğinde ayrıntılı olarak konuş herşeyi. Ameliyat diyorsa da kesinlikle ol bence. Olan arkadaşlarım var, zor bir ameliyat değil, doktorun da işinin ehli, içini rahat tut. Öpüyorum çok
arkadaşlar,
maalesef bebeğimi kaybettim
Kızlar biliyorsunuz kanamalarım vardı dün düşük yaptım kürtaj oldum akşam yatarken çok dua ettim allahım benim için hayırlı olacaksa devam etsin hayırlı olmayacaksa benden al dedim sabah bir kanama başladı doktora gittik kalp atımı durmuş dedi inanın gözümden bir damla yaş gelmedi.Doktor ilaç bahane allahım can vermeyince olmuyor .İğnelerimi vuruluyordum iğne dozum da uygundu nasıl oldu anlayamadık ben ilk defa bebeğimi kaybettim.Epey aradan sonra benim için çok riskli bir durum olmasına rağmen acaba dedim bu sefer doğru tedaviyle olabilir mi dedim.Ama doktorum demişti ya preeklemsi olursun ya da düşük yaparsın demişti dediği gibi çıktı düşük yaptım.Çok zor allahım dayanma gücü versin hakkımızda böylesi hayırlıymış benim ilk gebeliğim preeklemsiydi düşmese belki yine preeklemsi olacaktım üzülmüyorum ben çocuk olayını kapattım bir tane kızım var allahım kızımı bana bağışlasın sizleri çok seviyorum birbirimizi tanımasakda aramızdaki samimi diyalog çok güzel.İçimizden biri doğum yaptığında kardeşimiz ablamız gibi çok sevindik.Biri düşük yaptığında çok üzüldük.Kızlar bir süre aranızda olamayabilirim kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun.
maalesef bebeğimi kaybettim
Kızlar biliyorsunuz kanamalarım vardı dün düşük yaptım kürtaj oldum akşam yatarken çok dua ettim allahım benim için hayırlı olacaksa devam etsin hayırlı olmayacaksa benden al dedim sabah bir kanama başladı doktora gittik kalp atımı durmuş dedi inanın gözümden bir damla yaş gelmedi.Doktor ilaç bahane allahım can vermeyince olmuyor .İğnelerimi vuruluyordum iğne dozum da uygundu nasıl oldu anlayamadık ben ilk defa bebeğimi kaybettim.Epey aradan sonra benim için çok riskli bir durum olmasına rağmen acaba dedim bu sefer doğru tedaviyle olabilir mi dedim.Ama doktorum demişti ya preeklemsi olursun ya da düşük yaparsın demişti dediği gibi çıktı düşük yaptım.Çok zor allahım dayanma gücü versin hakkımızda böylesi hayırlıymış benim ilk gebeliğim preeklemsiydi düşmese belki yine preeklemsi olacaktım üzülmüyorum ben çocuk olayını kapattım bir tane kızım var allahım kızımı bana bağışlasın sizleri çok seviyorum birbirimizi tanımasakda aramızdaki samimi diyalog çok güzel.İçimizden biri doğum yaptığında kardeşimiz ablamız gibi çok sevindik.Biri düşük yaptığında çok üzüldük.Kızlar bir süre aranızda olamayabilirim kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?