Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM. ALLAH SABIR VERSİN... KELİMELER YETERSİZ GELİYO BÖYLE ZAMNLARDA.. aLLAH KIZINA UZUN ÖMÜR VERSİN..

hoşgeldin canım. Pıhtılaşmanın türünü yazarsan aynı mutasyonda olanlar daha iyi bilgi verebilir.
Hayırlı uğurlu olsun. Inşallah hep yolunda gider..

cümlemize inşallah... Canım ben günde 2 kez iğne oluyorum. Morarıyo da, bazen sertlik de oluyo.. Kolanyalı pamuk işe yarıyo biraz.. Sabah işyerinde hemşireler akşam eşim vuruyo .. Fazla da fark yok. Idare edip gidiyoruz işte.. şifa olsun bu iğneler bebişlere..

canım çook geçmiş olsun RABBİM tekrarını yaşatmasın evlat acısını ne emek burdaki bir çok arkadaşımz bilir çook zor ama senin bir tane dünyalar güzeli kızın varmış RABBİM ona saglık sıhat versin HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN CANIM

Kızlar, merhaba, ben bu forumda yeniyim. 22 ocakta 4 haftalık düşük yaptım.Bu düşüğün sebebi pıhtılaşma olabilirmi acaba?Yazılarınızı okuduktan sonra endişelendim. Eğer öyleyse 2. düşük yaşanmadan doktorum araştırmayacaktır. Ama ben 2. kez o acıyı yaşamak istemiyorum. Pıhtılaşmanın olup olmadığı hangi testlerle anlaşılır?PT ve İNR'mi ölçülüyor?Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.Belki gidip yazdırır ve yaptırırım o testleri.

allah sana,kızına ailene sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.hakkında hayırlısı neyse o olsun çok üzüldüm.ama çok şükürki ne mutlu sanaki bi kızın varmış.rabbim kızını sana bağışlasın.bilmiyorum benim gibi düşünen varmı allahın izin verirse bebeğim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inş.ben bidaha çok zor bebek düşünürüm.riski bidaha göze alamam diye düşünüyorum.inş.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

canım hayırlı olsun.rabbim sonuna kadar sağlıkla tamamlayıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.ilk günler bende koldan ve bacaktan yapıyodum.daha çok morarıyo.göbeğimden yapmaya cesaret edemiyodum.ama göbek daha kolaymış ve fazla morarmıyo daha çabuk geçiyo morarsa bile....

canımsın ya hiç üzülme sen bize göre şanslısın en azından annelik duygusunu yasadın ya bizler belkide hiç yaşıyamıyacağız ama kader işte ben her zaman bunu söylerim yiyecek ekmeği yokmuş sende öyle düşün ve kızına sımsıkı sarıl belkide bütün dertlerinin umudu o dur kendine çok iyi bal Allaha emanet..

evet canım her anne öyle hissediyor ya bana bişi olursa bebeğime kim bakar ben kafayı yemek üzereydim ilk zamanlar ama geçti geçecek inan bana hayal gibi dğilmi bir bebeğin olması ben bazen uykudan uyanınca hala şaşırıyorum benim bi bebeğim var diye:)
iğneyi ben doğuma kadar karnımdan yaptım ve kendim yaptım hiç olmazsa kendin acıdığı zaman durup beklersin bu arada ilacı çok yavaş ver az az o zaman yakmıyor birde muhakkak kendin öğren en iyisi bu
seni çok iyi anlıyorum bende iki bebek kaybettim fakat bir kızın varmış allahım yavrunu bağışlasın
hangi faktörlerde pıhtılaşman var yazarsan fikirlerimizi söyleriz canım
dr söle o bilir faktör v mtfhr 1298 677 gibi testler bunlar ısrar et çünkü bu testleri 3 düşükten önce yaptırmıyorlar ısrar etmiştim ben illa yaptırıcam diye o şekilde yaptırdım canım geçmiş olsun

canım derdi veren mevlam sabrını da veriyor çok üzüldüm rabbim birdaha ne sana ne de başkasına yaşatmasın inş.

slm kızlar nasılsınız nıgarcım cok gecmiş olsun Allah kızını sana bagıslasın bende rahatsızım grıp oldum oksurmekten karnıma agrılar gırıyor bebegıme bısey olcak dıye korkuyorum napabılrım oksuruk ıcın kızlar

canım inşallah tahlil sonucun hayırlısıyla pozitif çıkar.
nigar50canım çok üzüldüm.hakkında hayırlısı buymuş.Rabbim kızını sana bağışlasın.

canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.mutasyonlarını yazarsan aynı mutasyona sahip olan arkadaşlarımız sana daha detaylı bilgi verebilir.

Kimse bizi anlamıyor. 2. kaybımdan sonra bunu daha da iyi anladım. Bu arada çevremde çooooook gereksiz insan varmış bunu da fark ettim. Şimdi herkese gereken değeri veriyorum. Duana AMİNNNNNN diyorum tabi ki .Dediğin çok doğru her şey Allah'tan. Ben bu hamileliğimde gereken her şeyi yapıyorum bir problemle karşılaşmam diye düşünüyordum. Dr ilaç iğne hepsi bahane Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Raporlu olup evde yattığım dönemde bebeğimi düşürdüm yaaaaa var mı ötesi? Yalnız kaybedersem üzülmeyeyim diye " Bebeği yokmuş gibi düşünüyorum her an kaybedebilirim gece yattığımda sabah kanlar içinde uyanabilirim diyordum kalkar kalkmaz çamaşırıma bakıyordum tuvalete oturduğumda hep kanama olmasından korkuyordum" Bunları düşüne düşüne olumsuzlukları kendime çağırdım. Nitekim 2 kanamam da tuvalette oldu. Bundan sonra gerekirse psikolojik destek de alıp pozitif omaya çalışacağım.
Size son pozitifliğime bir örnek vereyim: İlk hamileliğimde bir arkadaşım bebeğime 2 yelek getirmişti. Bir öğrencimin annesi 15 gün sonra doğum yapacak. Dün akşam eşime diyorum "Benim bebeğim olacağa benzemiyor en iyisi bu yelekleri vereyim" dedi eşim de "Ne kadar olumlu düşünüyorsun???" diyor.
Pozitif düşünmek çok zor yaaaaa

herkese selammlar denden aysude bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah.dünyanın en güzel varlıkları onlar.ben de ilk doğduğunda bakıp bakıp ağlıyodum.şimdi kırk üç günlük oldu kuzum.gaz sancılarımız dışında iyiyiz çok şükür.sanki hep vardı hayatımda bebeğim.

Canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.herşeyin hayırlısı olsun.rabbim kızını sana bağışlasın.

canım senın haberını almak için girdim okuyunca içim cız etti..ama en azından bır kızın var.Allah bağışlasın,annelik ne biliyosun..rabbim sana ve yavruna uzun ömür versin..inşallah bizde senın taddığın annelik duygusunu tadabiliriz..kendıne ıyı bak..

Kızlar hepinizden allah razı olsun evet ben sizlere göre biraz şanslıyım çünkü bir kızım var annelik duygusunu tattım kızım kardeşinin olmasını çok istiyordu kendimi bilinmeyen bir yolculuğa sürükledim acaba bu sefer herşey yolunda gider mi diye.Allahıma sığınıp girdik bu yolculuğa ama hakkımızda böylesi hayırlıymış neden kaynaklandı bilemiyorum allahım sizlerede hayırlı bir evlat nasip etsin

canım çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim sabır versin kızını sana bağışlasın hakkında hayırlısı canım

Canım konuyu açıp açıp tekrar seni üzmek istemem ama merakımı mazur gör.. İlk bebeğim preeklamsi oldu demişsin ya, kızın doğmadan önceki mi acaba, eğer öyleyse hayırlısıyla kızını almışsın ya kucağına.. Bende seninle hemen hemen aynı durumdaydım, benimde 8 yaşında bir kızım var, ondan sonra bir gebelik yaşadım ve kaybettim ve bebek işini kafamdan attım, çok çok olmuştum. 1,5 sene sonra gene hortladı bu fikir yine yaptım bebek ama onu da kaybettim. Yani iki kürtaj oldum.. 10-12.haftalarda.. Ama bu ikinciden sonra inat ettim, ara vermek istemedim ve 3 ay sonra tekrar doktor kontrolünde hamile kaldım. Diğer iki düşüğüm erkek bebeklere idi. Hiçbir açıklaması yoktu kayıpların aslında mutasyonumda çok önemli değildi aslında ama oldu işte Allah aldı onları.. Daha önce de yazmıştım ama yine yazayım dedim doktorum belki de erkek olduğu için vücudun kabul etmiyor dedi. Bende buna kendimi çok inandırdım. Ve hep kız bebeğe hamile kalmak için dua ettim. Allah a çok şükür oldu.. Şimdilik herşey yolunda ama ilk başlarda doktorum beni de çok olumsuz etkiledi.. Tansiyonun yüksek, kesin preeklamsi olursun dedi, kan değerlerine göre erken doğum riski var dedi, dedi de dedi de.. Ben hüç umursamadım. İnat ettim hayır öyle birşey olamaz ben daha önce 40 haftalık bebek doğurdum dedim. Başka iki doktora gittim, danıştım onlarda beni doğruladı. Şimdilik herşey yolunda ama tabi bu hamilelil hçbir şeyin garantisi yok. Allah nasip ederse olur. Bunları neden yazdın dersen şu an acın taze tabi yeni bir bebek düşünemezsin ama canım aklının bir ucunda böyle bir düşünce varsa atması kolay olmuyor. Bence inat et, çok ara verme, yeniden dene inan bizim gibilerin en iyi ilacı bu.. 2 senedir bunalımdaydım, hamile kalınca tün kan değerlerim dahil herşeyim düzene girdi.. Umutsuzluğa kapılma arkadaşım.. Kendine çok çok iyi bak.. Allah sana ve kızına uzun ömürler, güzel günler göstersin canım.. Umarım başını şişirmemişimdir... Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…