gözün aydın canım.İnşallah hayırlı bir hamilelik ve hayırlı bir doğumla alırsın yavrunu kucağına.içini ferah tut bişey olmucak.dualarını kendinden ve bizden eksik etme.allaha emanet olun...
kuzucukum çok geçmiş olsun aman kendinede bebeğimizede iyi bak öpüyorum senimerhabalar. bende iki gündür giremedim. kasık ağrım vardı beraberinde baş dönmesi ve mide bulantısı,doktormu aradım idrar tahlili yaptır hemen dedi. ve sonuç enfeksiyon, üstelik daha geçen hafta test yaptırmıştım idrar temiz çıkmıştı sadece kansızlığım ve demir eksikliğim vardı.şimdi bir de o kadar ilaca bir tane daha eklendi.demir hapını da günde iki taneye çıkarttık.birde sağlık ocağına giderken yolda ayağım kaydı ve düştüm, allahtan hafif bir düşme oldu tek dizim kaldırıma çarptı ,şimdi dizim de yara. çok şükürki ucuz atlattım karnımın üstüne düşmedim.ama korkusu yetti bana.rabbim her türlü kaza beladan da korusun ..
dendencim gözünüz aydın canım kızına kavuşmuşsun hayırlısıyla,rabbim hep mutluluklarını göstersin inşallah.sağlıklı sıhatli mutlu bir ömrü olsun, şansı bahtı açık olsun.
nigar canım rabbim sanada sabırlar versin, hayattaki kızına ömür sağlık versin. inşallah kızına bir kardeş nasib olur,rabbim isteyen herkese nasib etsin.
kuzucukummmmslm kizlar nasilsiniz bende giremiyorum ne zamandir biraz rahatsizim grip olmusum:2::2::2: öksurukde beraberinde gelince cok halsiz kaldim neyse allaha sukur iyiyim simdi
nuraycim gecmis olsun canim bazen bende de oluyor bas donmesi ama ben tansiyona bagliyorum umarim tez zaman da atlatirsin sen de
nigarcim canim gecmis olsun rabbim bi daha yasatmasin insallah
aslinda topikde uzucu haberler okuyunca cok moralim bozuluyor iyi seylerden bahsetmek gelmiyor insanin icinden ama ben yine de yazayim belki birilerine bir yardimim dokunur
biliyorsunuz 3hafta once siddetli karin agrisi dolayisiyla bir hafta hastahanede kalmistim rahim acilma yapmisti bugun kontrolum vardi ve rahim tamamen kapanmis hic bir sorun kalmamis yani duanin kudreti diyorum baska birsey degil
kizlar tabiki her hamileligin kendine ozgu gelismesi vardir her insan degisik degisik seyler yasiyor ancak benden size tavsiye hamilelikte karin agrisini sakin ola ihmal etmeyin allah gostermesin ben normal diyip gecistirseydim belki de bebegimi kaybedecektim rabbim herkese saglikli gebelik sureci gecirmeyi nasip etsin insallah
canım benim rabbim herkesi birşeyle deniyor işteCanım neden başımı şişiresin çok güzel yazmışın bilmemki tekrar düşünebilirmiyim?Yaşım geçiyor 35 yaşına gireceğim risk üstüne risk mi alırım normalde 8+4 günlük olması gerekirken ultrasonda hala 7 haftalık gözüküyor biraz önce lütfü beyle görüştüm demekki sağlıklı bir geblik değilmiş dedi her gebelik aynı olacak diye bir şey yok dedi 3 ay korun sonra tekrar düşünebilirsin dedi ama eşimi ikna etmem gerekiyor eşim ya sana birşey olursa diye istemiyor bakalım zaman herşeyin çaresi şu an sağlıklı düşünemiyorum allahım hakkımızda hayırlısını versin umarım sizler sağlıklı bir şekilde doğum yaparsınız sizleri takip edeceğim allaha emanet olun.Sevgilerimle
ya yapma hadi yaaaa karamsar olma nolurrrbugün arkadaşımla doktora gittik arkadaşım 7 haftalık hamileymiş kalp atışlarını gördük onun adına çok sevindin 2. hamileliği uzun zmandır düşünüyodu kısmet bu ayamış ..kendi adıma üzüldüm ben 2 hamileliğimdede tam olarak üstte gözükmemişti altan bakıldığında normal di ama bebeği ve kalp atışlarını hep geç duyduk sonuçtada kürtajla sonlandı zaten neden ben hamileliklerimde bu duyuyu hiç yaşıyamadım neden hep sorun oldu diye düşündüm ve üzüldüm tekrar hamilelik düşünüyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Allahım ben acaba sağlıklı bir hamilelik yaşıyabilecekmiyim sağ salim yavrumu kucagıma alabilecekmiyim yada hayatım hep arkadaşlarımın hamileliklerini izleyip onların çocuklarını sevmeklemi geçecek... of of of
canım yazdıklarını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım senı okadr cok ıı anlıyorum kı aynı duyguları yasadım senınle allah herseyın hayırlısını versın umudunu sakın kesme ben hala umutluyum 3 kürtaj yasadım hıc kolay degıl yasadıklarım ama ben umudumu hala tutuyorum yorulmadan bıkmadanda yoluma devam edecem allahım çok buyuk ınsallah gunun bırınde banada nasp edecek bebegımı çok gecmıs olsun nigarcım ruhunu sakın yorma ıı düsün hersey ıı olsun hersyı zamanın akısına bırak zaman herseyın ılacı...maalesef bebeğimi kaybettim
Kızlar biliyorsunuz kanamalarım vardı dün düşük yaptım kürtaj oldum akşam yatarken çok dua ettim allahım benim için hayırlı olacaksa devam etsin hayırlı olmayacaksa benden al dedim sabah bir kanama başladı doktora gittik kalp atımı durmuş dedi inanın gözümden bir damla yaş gelmedi.Doktor ilaç bahane allahım can vermeyince olmuyor .İğnelerimi vuruluyordum iğne dozum da uygundu nasıl oldu anlayamadık ben ilk defa bebeğimi kaybettim.Epey aradan sonra benim için çok riskli bir durum olmasına rağmen acaba dedim bu sefer doğru tedaviyle olabilir mi dedim.Ama doktorum demişti ya preeklemsi olursun ya da düşük yaparsın demişti dediği gibi çıktı düşük yaptım.Çok zor allahım dayanma gücü versin hakkımızda böylesi hayırlıymış benim ilk gebeliğim preeklemsiydi düşmese belki yine preeklemsi olacaktım üzülmüyorum ben çocuk olayını kapattım bir tane kızım var allahım kızımı bana bağışlasın sizleri çok seviyorum birbirimizi tanımasakda aramızdaki samimi diyalog çok güzel.İçimizden biri doğum yaptığında kardeşimiz ablamız gibi çok sevindik.Biri düşük yaptığında çok üzüldük.Kızlar bir süre aranızda olamayabilirim kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun.
kuzucukum çok geçmiş olsun aman kendinede bebeğimizede iyi bak öpüyorum seni
kuzucukummmmçok sevindim çokkk herşeyin yolunda gitmesine
dur sen daha durr bebeğinin resimlerinide görücez burdan
canım benim rabbim herkesi birşeyle deniyor işte
malesef ki evlat acısının yerini başka bişey alamazmış
bizleri de bununla deniyor şimdi rabbim verdi bu derdi demekki dermanınıda vericek de zamanı var demek mi dogru olan
yoksa neden bana bu derdi verdin diye isyan etmek mi
ben 5 kere derdi veren sensin dermanınıda verirsin dersem 1 kerede niye verdin diyorum
ama bu dogrumu degil işte insanın canı nasıl yanar kimse bilmiyor ki
evet yaşın riskleşiyor problemlerin var dert üstüne dert
ama unutma senin derdinden büyük birde allahın var
dua edicem sana üsülme
ya yapma hadi yaaaa karamsar olma nolurrr
bigün bizimde bebeğimiz olucak
bak burdaki kızlara ne kadar zorluklar sonucu bebekleri oldu kaybettiler yine oldu belki yine kaybettiler yine kaybettiler ama sonuç şimdi bebeklerini seviyorlar evde
biz neden öyle olmayalım ki demi ama
hadi kızlar ya yılmak yok pes etmek yokkkkk
bugün arkadaşımla doktora gittik arkadaşım 7 haftalık hamileymiş kalp atışlarını gördük onun adına çok sevindin 2. hamileliği uzun zmandır düşünüyodu kısmet bu ayamış ..kendi adıma üzüldüm ben 2 hamileliğimdede tam olarak üstte gözükmemişti altan bakıldığında normal di ama bebeği ve kalp atışlarını hep geç duyduk sonuçtada kürtajla sonlandı zaten neden ben hamileliklerimde bu duyuyu hiç yaşıyamadım neden hep sorun oldu diye düşündüm ve üzüldüm tekrar hamilelik düşünüyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Allahım ben acaba sağlıklı bir hamilelik yaşıyabilecekmiyim sağ salim yavrumu kucagıma alabilecekmiyim yada hayatım hep arkadaşlarımın hamileliklerini izleyip onların çocuklarını sevmeklemi geçecek... of of of
dün bu mesajı çekerken babam diyaliz de tansiyonu düşmüş ve kalbi durmuş kalp masajıyla kendine getirmişler şimdi yoğun bakımda sabaha kadar yatamadım anladım ki herşey çocuk değilmiş şimdi tek isteğim canım babamın bir önce kendine gelmesi çünkü bizim ondan başka hiç kimsemiz yok dualarınızı eksik etmeyn olurmu arkadaşlar..
ayy canim benim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini verip size bagislasin insallah
Canım bende kan pıhtılaşması var iki bebeğimi kaybettikten sonra üçüncüye hamileyim öğrendiğim gün coraspine başladım ardından doktora gittişm ve bana sulandırıcı iğne verdi. o günden beri her gün kendime iğne vuruyorum. çok şükür şu anda 6. ayımı doldurdum. tüm değerlerimde normal ve herşey çok güzel gidiyor. korkma hiç seninle aynı duyg-uları bnde yaşadım ama Yaradanım verdimi veriyor alacaksa ne yaparsak yapalım alır. o korkuları yaşama hamileliğin tadını çıkar.
canım çok geçmiş olsun rabbim bian önce babana şifalar nasip etsinnnnnndün bu mesajı çekerken babam diyaliz de tansiyonu düşmüş ve kalbi durmuş kalp masajıyla kendine getirmişler şimdi yoğun bakımda sabaha kadar yatamadım anladım ki herşey çocuk değilmiş şimdi tek isteğim canım babamın bir önce kendine gelmesi çünkü bizim ondan başka hiç kimsemiz yok dualarınızı eksik etmeyn olurmu arkadaşlar..
amin canım bu duyguyu hepimiz yaşarız inşallahayy insallah kuzu ya ogunler gelecek mi acaba beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir derler hayirlisi bakalim rabbim sana da nasip etsin insallah ben bebegimin hareketini her hissettigimde elimi karnima koyup rabbim bu duyguyu tumm isteyenlere nasip et diyorum insallah nasip eder canim onun her tekme attigini hissediginde kalbin yerinden firliycakmis gibi olurr bunu yurekten istiyorum
canım tebrik ederim inş. kucağınada almak nasip eder kuzum darısı bizlere
cnm suan 5 haftanın ıcındeyım kullandıgım ferrevit folıbol ve coraspırın bazı ıdrar ve kan testlerı yaptırdım pazartesı sonuclarını alacagım martın ucunde de utrasyna gırcem
sağol canım yoğun bakımdan çıkardılar konuştum sesi iyi geliyodu ben izmirdeyim ailem erzincanda gurbetlik zor akşamdan beri çim içimi yedi Allahıma şükürler olsun sesini duydum babamın onu bize bağışladı ..
dün bu mesajı çekerken babam diyaliz de tansiyonu düşmüş ve kalbi durmuş kalp masajıyla kendine getirmişler şimdi yoğun bakımda sabaha kadar yatamadım anladım ki herşey çocuk değilmiş şimdi tek isteğim canım babamın bir önce kendine gelmesi çünkü bizim ondan başka hiç kimsemiz yok dualarınızı eksik etmeyn olurmu arkadaşlar..
kızlar size bişey sorucam.hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?