Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm ben ferrevit folık asıt kullanıyorum vıtamın olarak bıde kanı sulandırmak ıcın coraspırın sen ne kullanıyorsun hamıle mısın kac haftalık

canım hamileliğin hayırlı olsun.benim 11 hafta oldu.şimdilik folik asit kullanıyorum.bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Hepimizin düşüncesi aynı. Bir arkadaşımla sabah kahvaltı yaptık 2. hamileliği. Bir taraftan kızına bir şeyler yedirmeye çalışıyor diğer taraftan da göbüşünde bir bebek daha taşıyor. Aramızda bir hafta vardı ama ben ne yazık ki bebeğimi yine kaybettim. Şimdi ona her bakışımda hamileliğimi düşünüyorum. Öğleden sonra arkadaşlarla toplandık orda da 8 aylık bir başka hamile arkadaş vardı. Ne güzel karnı büyümüş doğum hastane planları yapıyor. Benim aklımdan geçenler de seninkilerle tamamen örtüşüyor. Etrafımdakilerin hamileliklerini bebeklerini izleyerek menepoza erken gireceğim valla. Onları kesinlikle kıskanmıyorum deli gibi imreniyorum. Senin bekleme süren bitmiş tekrar düşünmeye başlamışsın bu bile güzel. Ben en az 6 ay bekleyeceğim. Eşim daha da fazla beklemekten yana bilmiyorum artık yaşım da 30. Bekle bekle nereye kadar??????:26:

Babana geçmiş olsun Allah onu size bağışlamış.

Ben "İnsanlar çocuk için ne kadar uğraşıyorlar benim olmasa bu kadar uğraşmam olsa da olur olmasa da olur" diyordum. Büyük konuştum Allah başıma verdi şimdi ödüm kopuyor kötü bir şey konuşmaktan. Konuşmasam da hep düşünüyorum Allah affetsin . Denemekten başka çaremiz yok. Allah hayırlısını versin.Canım yaaa kuzucuğu benim için de bir kerecik öp kokla

Çok üzgün olduğunu biliyorum ama dediğin gibi bize göre çok şanslısın. Sağlıklı bir evladın var. Allah ona uzun ömür versin. Eskiden 2 kesin belki 3. cüyü de doğururum diyordum Sanki hemen doğuruverecekmişim gibi şimdi Allahım 2den 3ten vazgeçtim Sağlıklı hayırlı bir tane ver diyorum. Ben bir de evlendikten sonra 3 yıl korundum yanıyorum ama ne çare zaman boşa geçti. 1,5 yılda biri 28 haftalık biri10 haftalık iki kayıp.

canım hamileliğin hayırlı olsun.benim 11 hafta oldu.şimdilik folik asit kullanıyorum.bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

bana doktor ıgne ye gerek duymadı ıgne erıne coraspırın verdı daha once dusugun oldu mu cnm ben ıkı tane dusuk yatım kalp atısları hıc duyulmadı gelısme gerılıgı de dıyebılırız sımdıde ne olacagını acıkca bılmıyorum ve cok korkuyorum martın 3 unde utrasyona gırcem ınsallah bu sefer kalp atısları duyulur

canım hayırlı olsun hamileliğin bende mtrf 1298 heterezigotum. hamile kaldığımda doktor iğne vermişti bana ama 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi.belki kullanmamak doğrudur.sen kalbini hep ferah tut yeter.

canımçok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavurşur..

Arkadaşlar merhaba
Haberimizi almışsınız,fırsat bulmuşken yazmak istedim.......Allahıma çok şükür bebeğimize sağ salim kavuştuk,ikimizde iyiyiz çok şükür.....

Asla yılmayın,pes etmeyin........Hepinize dua ettim,Rabbim kabul eder inş.....Biraz daha toparlanınca tekrar gelicem....Sezeryan öncesi grip oluğum için hala toparlanamadım,evde epey kalabalık......

Hepinizi seviyorum....

cnm sende de kan pıhtılasması var mıydı yada dusuk falan yaptın mı kullandıgımız ılaclar aynı ondan sordum

evet canım benim 5,5yaşında bi kızım var sonrasında 8 haftalık iki kayıbım.iki gende faktör v leiden ve mthfr de mutasyon çık şimdi 6,ayımdayım çok şükür iyi gidiyoruz

canım çok sevindim rabbim hayırlı evlat eylesin..darısı tümm anne olmak isteyenlere
..

evet canım benim 5,5yaşında bi kızım var sonrasında 8 haftalık iki kayıbım.iki gende faktör v leiden ve mthfr de mutasyon çık şimdi 6,ayımdayım çok şükür iyi gidiyoruz

anladım cnm ınsallah bende senın geldıgın yerlere gelebılırım ınsallah bırsey olmaz korku ıcımde hıc eksık olmuyo martın 3unde gıdecegım utrasyona anlayacagın balıgın basıo zaman ya kopacak yada devam

canım hayırlı olsun hamileliğin bende mtrf 1298 heterezigotum. hamile kaldığımda doktor iğne vermişti bana ama 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi.belki kullanmamak doğrudur.sen kalbini hep ferah tut yeter.

cnm cok gecmıs olsun cok uzuldum ılac falan hepsı bahane aslında rabbım alın yazımıza ne yazdıysa onu yasıyorz ama ıste bazende aranmak gerekıyor ben zaten doktoruma sordum neden bana ıgne vermedınız dıye cunku kafam cok karısmıstı oda ıgneye gerek duymamıs cok degıl kan pıhtılasman dedı ılacın yetecegını dusunuyormus bılmıyorum artık hayırlısı ne ıse rabbım onu versın

canım arkadaşım çok şükür bu günleri de gördük....sanki senin doğumunla sırtımdan koca bir yük kalktı...dinamis ,baharçelik,büşra,gülüş,aysude ve de sen doğum yaptınız sanki ben doğurdum öyle rahatladım ki siz muratlarınıza erdikçe veeeeeeee sanırım artık sıra bana da geldi inş. benim sıpa da sırasını anlar da bir an önce önce göbüşe sonra da kucağa gelip sağlıklı mutluuu bir hayat sürer :86::86::86:

rabbim hepimizin yavrularını korusun inş...

canım senin ilk hamileliğinmi... şimdi doktorumu değiştirdim bende sanki bu doktorda iğne vermicekmiş gibi geldi hamile kalınca görücez tabiii...

arkadaşlar mesajlarınız ve destekleriniz için çok sagolun babam iyi sesini duydum ah bide görebilseydim doktorun diyalizde yanlış bir iğne sonucu az kalsın babamı kaybediyoduk artık doktorlarada güvenemez olduk ama çok büyük bir mucize babam hayatta kime inanacağız kime güveneceğiz bu hayatta bilmiyorum rabime sığınmaktan başka bi caremiz yok şuan sadece saglık istiyorum gerisi gerçekten boşmuş ...

merhaba kızlar, dün tahlil sonuçlarım çıktı ve doktorla görüştük..faktörler normal çıktı yalnız,mtrf mutasyon 677 v 1298 her ikisindede heterezigot tespit edildi.. doktor aspirin ,folbiol v her gün 3 defa kullanıulmak üzeri b6-b12-b1 içeren vitamin verdi. hamile kalıncada iğneye başlayacagız dedi.bu igneyi neye göre tespit ediyor tekrar kan tahlili felan mı yaptıyor??
Birde benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar neler kullanıyorsunuz ve hamilelikleriniz nasıl gidiyor..??yardımcı olursanzı sevinirim..selamlar..

canım iyi haberlerinizi aldık ya çok şükür. o mis kokulu bebeğini bizim için öp. dinlenmene bak sonra doğum hikayeni bizimle paylaşmanı isterim. kocaman öptüm

canım geçmiş olsunn bendede kan pıhtılaşması çıktı bizde kromozom testini (bended ve eşimde) ayrıca trompofili panalinde 6 farklı tahlil verdik bunlar faktör v ve çeşitleri ayrıca mtrf 677 ve 1298 lere bakıldı..ayrıca kanda homostazi protein c ve s bunlara da bakıldı..Sonuç faktörler normal çıktı yalnız mtrf lerde mutasyon heterezigot çıktı ..birde biz özelde yaptırdık tıp fakültesinde 3-4 ay sonrasına tarih verdiler..

canım hepimizde aynı sıkıntılar gönlünü rahat tut herşeyin hayırlısı bendede mtrf 677 ve1298 de heterezigot çıktı..ve bende iki düşük yaşadım.. doktor banada aynı ilaçları verdi. gebe kalıncada iğneye başlayacagı<z dedi.yalnız bu ilaçları hiç bırakma hatta adetliyken felan kullanabilirmişim..ilk defa gittim bu doktora çok ama memnun kaldımm alanında da baya uzman,rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah herşeyin başı dua dua..

Nigar kardeşim sanada çok geçmiş olsun..rabbim hakkımızda hayırlısını versinn, herşey sebepler dairesinde gelişiyor bizlerede sabretmek düşer..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…