cnm ben ferrevit folık asıt kullanıyorum vıtamın olarak bıde kanı sulandırmak ıcın coraspırın sen ne kullanıyorsun hamıle mısın kac haftalık
sağol canım yoğun bakımdan çıkardılar konuştum sesi iyi geliyodu ben izmirdeyim ailem erzincanda gurbetlik zor akşamdan beri çim içimi yedi Allahıma şükürler olsun sesini duydum babamın onu bize bağışladı ..
kızlar size bişey sorucam.hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
bugün arkadaşımla doktora gittik arkadaşım 7 haftalık hamileymiş kalp atışlarını gördük onun adına çok sevindin 2. hamileliği uzun zmandır düşünüyodu kısmet bu ayamış ..kendi adıma üzüldüm ben 2 hamileliğimdede tam olarak üstte gözükmemişti altan bakıldığında normal di ama bebeği ve kalp atışlarını hep geç duyduk sonuçtada kürtajla sonlandı zaten neden ben hamileliklerimde bu duyuyu hiç yaşıyamadım neden hep sorun oldu diye düşündüm ve üzüldüm tekrar hamilelik düşünüyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Allahım ben acaba sağlıklı bir hamilelik yaşıyabilecekmiyim sağ salim yavrumu kucagıma alabilecekmiyim yada hayatım hep arkadaşlarımın hamileliklerini izleyip onların çocuklarını sevmeklemi geçecek... of of of
çok haklısın belki pozitif olmak çok zor... feryad benim ortak görüşümüz şuydu... 'bebek sahibi olmak istiyorum vazgeçmek için çok erken... menapoza girene kadar denicem çünkü iş işten geçtikten sonra acaba denesem olurmuydu diye kendimi suçlamak istemiyorum' çıkış felsefesi buydu. hiç ama hiç hazır olmadığım ve artık sıkıntının doruk noktasına ualaştığında ipeğe hamile olduğumu öğrendim... ve kabullenemeden tam 22 hafta geçirdim yaşadığım stresi tahmin edebiliyosundur doktoru ilacı vs. ama kabullenemeden süren bir gebelik takibi... nitekeim bunca kontrole rağmen benim gebelik şekerimi atladılar ve kuzum bir ton sıkıntı yaşadı velhasıl diyeceğim o ki herşey bahane Rabbim ol dedise oluyor ama bunu bile bişeyler senin elinde olmadığını anladığında anlıyosun... gebeliğim süresince idrakım arttı ve nitekim doğum sonunda birçok insan bebeğini kucağına alırken ben onu yoğun bakımda ziyaret edip sadece elini tutabildiğimde ilk düşündüğüm şu oldu 3. bebeğimi kaybettiğimde canımın yangınıyla keşke doğup ölseydi ziyaret edebileceğim bir mezarı olurdu demiştim.öyle çok isyan etmiştimki Allah tokat misali 'bak o kadar isyan ettin verdim ama alacak olanda benim' dedi sanki. Feryad bilir bu korkuyla baktım ama kimseye söyleyemedim feryaddan başka acaba bu cümlenin bedelini ağır ödermiyim diye. kısacası Allah herşeyin sahibi olduğunu idrak etmemi ve şükürsüzlüğümün bedelinin ağır olabileceğimi gösterdi. hergün kuzunun yüzüne bakıp Rabbime dualar ediyorum emanetini uygun yetiştirme fırsatı versin diye...... nolur isyan etmeyin..
Kızlar hepinizden allah razı olsun evet ben sizlere göre biraz şanslıyım çünkü bir kızım var annelik duygusunu tattım kızım kardeşinin olmasını çok istiyordu kendimi bilinmeyen bir yolculuğa sürükledim acaba bu sefer herşey yolunda gider mi diye.Allahıma sığınıp girdik bu yolculuğa ama hakkımızda böylesi hayırlıymış neden kaynaklandı bilemiyorum allahım sizlerede hayırlı bir evlat nasip etsin
canım ben yarım folbiol,coraspin,dekavit kullanıyorum
canım hamileliğin hayırlı olsun.benim 11 hafta oldu.şimdilik folik asit kullanıyorum.bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
bana doktor ıgne ye gerek duymadı ıgne erıne coraspırın verdı daha once dusugun oldu mu cnm ben ıkı tane dusuk yatım kalp atısları hıc duyulmadı gelısme gerılıgı de dıyebılırız sımdıde ne olacagını acıkca bılmıyorum ve cok korkuyorum martın 3 unde utrasyona gırcem ınsallah bu sefer kalp atısları duyulur
dün bu mesajı çekerken babam diyaliz de tansiyonu düşmüş ve kalbi durmuş kalp masajıyla kendine getirmişler şimdi yoğun bakımda sabaha kadar yatamadım anladım ki herşey çocuk değilmiş şimdi tek isteğim canım babamın bir önce kendine gelmesi çünkü bizim ondan başka hiç kimsemiz yok dualarınızı eksik etmeyn olurmu arkadaşlar..
kızlar size bişey sorucam.hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
cnm sende de kan pıhtılasması var mıydı yada dusuk falan yaptın mı kullandıgımız ılaclar aynı ondan sordum
Arkadaşlar merhaba
Haberimizi almışsınız,fırsat bulmuşken yazmak istedim.......Allahıma çok şükür bebeğimize sağ salim kavuştuk,ikimizde iyiyiz çok şükür.....
Asla yılmayın,pes etmeyin........Hepinize dua ettim,Rabbim kabul eder inş.....Biraz daha toparlanınca tekrar gelicem....Sezeryan öncesi grip oluğum için hala toparlanamadım,evde epey kalabalık......
Hepinizi seviyorum....
evet canım benim 5,5yaşında bi kızım var sonrasında 8 haftalık iki kayıbım.iki gende faktör v leiden ve mthfr de mutasyon çık şimdi 6,ayımdayım çok şükür iyi gidiyoruz
canım hayırlı olsun hamileliğin bende mtrf 1298 heterezigotum. hamile kaldığımda doktor iğne vermişti bana ama 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi.belki kullanmamak doğrudur.sen kalbini hep ferah tut yeter.
Arkadaşlar merhaba
Haberimizi almışsınız,fırsat bulmuşken yazmak istedim.......Allahıma çok şükür bebeğimize sağ salim kavuştuk,ikimizde iyiyiz çok şükür.....
Asla yılmayın,pes etmeyin........Hepinize dua ettim,Rabbim kabul eder inş.....Biraz daha toparlanınca tekrar gelicem....Sezeryan öncesi grip oluğum için hala toparlanamadım,evde epey kalabalık......
Hepinizi seviyorum....
cnm cok gecmıs olsun cok uzuldum ılac falan hepsı bahane aslında rabbım alın yazımıza ne yazdıysa onu yasıyorz ama ıste bazende aranmak gerekıyor ben zaten doktoruma sordum neden bana ıgne vermedınız dıye cunku kafam cok karısmıstı oda ıgneye gerek duymamıs cok degıl kan pıhtılasman dedı ılacın yetecegını dusunuyormus bılmıyorum artık hayırlısı ne ıse rabbım onu versın
Arkadaşlar merhaba
Hepinizi seviyorum....
Ben 22 ocakta 4 haftalık düşük yaptım.Bu düşüğün sebebi pıhtılaşma olabilirmi acaba?Yazılarını okuduktan sonra endişelendim. Eğer öyleyse 2. düşük yaşanmadan doktorum araştırmayacaktır. Ama ben 2. kez o acıyı yaşamak istemiyorum. Pıhtılaşmanın olup olmadığı hangi testlerle anlaşılır?Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.Belki gidip yazdırır ve yaptırırım o testleri. :2:
canım hepimizde aynı sıkıntılar gönlünü rahat tut herşeyin hayırlısı bendede mtrf 677 ve1298 de heterezigot çıktı..ve bende iki düşük yaşadım.. doktor banada aynı ilaçları verdi. gebe kalıncada iğneye başlayacagı<z dedi.yalnız bu ilaçları hiç bırakma hatta adetliyken felan kullanabilirmişim..ilk defa gittim bu doktora çok ama memnun kaldımm alanında da baya uzman,rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah herşeyin başı dua dua..meraba arkadaslar ben aranızda yenıyım bu zamana kadar hep yazılarınızı okmudum artık bende aranıza gırmeye karar verdım ıkı yıllık evlıyım ve ıkı defa dusuk yasadım kan pıhtılasması oldugunu soyledıler hamıle kalınca tedavı baslayacaktı dun evde test yatım hamıle cıktım bugun doktora gıttım coraspırın folibol ve ferrevit dıye ılaclar verdı normalde kan pıhtılasması ıcın ıgne verılıyormus bana sadece coraspırın verdı kan pıhtılasmasının az oldugunu soyledı kafam cok karısık ınanın kı sevınemıyorum bıle benımle aynı durumda olan veya cevresınde olan varsa bana yardımcı olun cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?