Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürler versin yavruna ...çok mutlu oldum cnm,darısı inşallah burada bebek için uğraşan bekleyen anne adaylarına olsun...

Dendenciğim gözünüz aydın olsun, tebrik ederim, allah analı babalı sağlıkla büyütsün, miniğinde şansı bahtı açık olsun..allahım isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın. selamlar ve sevgiler.

kızlar selam uzun zaman oldu giremedim nete geçmişide okuyamadım okusamda kendimi pek veremeyeceğim sanırım..biraz tedirginliğim var da..22. haftaya girdim hayırlısıyla
ama son 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı az hissediyorum..gün içerisinde sanki bebek falan yok
gibi 1-2 kez kıpırdıyor..sağa sola yatıncada kıprdardı ama o da azaldı.. bazen çoşuyor arka arkaya
hareket ediyor sonra duruyor..daha çok kasıklarımda hissediyorum hareketlerini..tersmi duruyor bilmiyorum ki...biraz tedirginim.. eşim uyuyordur rahattır diyor kimiside sürekli kıpırdayacak değil ya diyor.. tamam kabul artık uyku ve uyanıklık periyodu gelişmeye başlıyormuş
ama ne bileyim...Nette de beyin gelişimi hızlandığı için geçici sakinlik dönemine girer yazıyor..
bazı sitelerde de doktorunuza başvurun diyor.. Ben aramadım henüz doktorumu....
haklımı acaba..ne bileyim 3 tane kaybedince doğurup elime alana kadar bu tedirginlik gitmeyecek gibi..
Rahatlatıyorum kendimi ama sizler anlarsınız beni..
doktoru mu arasam dediğimde eşimde evham yapma diyor.. benim haftalarımda bu tür bir olay yaşayan varsa yazabilirmi lütfen çok rica ediyorum..
Rabbim meleklerimizi korusun...

canım git dr bi nst çeksinler,kontrollerini yaptır kafan rahat etsin ...senin kendini evde yemenede gerek kalmaz...hepimizin kavuşmak istediğide bebeiş değilmi ndeden ihmal ediyorsun ...canım ilk işn hemen gidiyosun doktora soracam bak....

denden gözünaydın olsun kavuştun sende yavruna sağsalim allah ayırmasın hadi güle güle büyütün artık eşini de tebrik ederim

ihmal etme druna git

canım hayırlı olsun..çok sevindim,darısı bize artık inşallah..minik prensesi öp bizim için..

canım benim saol ben pek ii değilim canım aslında bu ay aşılama yaptırdım ve tutmadı ayrıca sol tarafımdaki çikolata kistimi alalım dedi bende çok tedirginim kafam karıştı dün adet oldum salı günü dr gidicem ve adam akıllı konuşucam ona görede karar vericem sen nasılsın canım benim

cnm ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur edrım ben suan 5 haftalık hamıleyım ve hamıle olmama ragmen bana bu ılaclara devam dedı bende buna sasırdım yıne aynı seylerı yasamak ıstemıyorum

canım güzünüz aydın. çok şükür rabbime kavuştunuz bebeğinize. allah sağlıklı sıhatli güzel ömürler versin.ayrıntıları bekliyoruz.

bende dün akşam kontrole gittim. ağrılarım bebeğin dikişe doğru baskı yapmasından ve idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş. artık böyle idare ediceksin dedi doktorum. nst de sancı ve kasılma çıkmadı.2-3 hafta daha dayanır inşallah. 36yada 37. haftada dikişlerini alırız dedi. sonra normal doğum yapabileceğimi söyledi bebeğin duruşu uygunmuş.dikiş alındıktan sonra coraspini de bırakacakmışız.bebek gelişimi, hala geriden gidiyor. ultrasona göre 33+5 olmuşuz.

canım senin ilk hamileliğinmi... şimdi doktorumu değiştirdim bende sanki bu doktorda iğne vermicekmiş gibi geldi hamile kalınca görücez tabiii...

yok cnm ıkı tane dusuk YAPTIM KALp atıslarını hıc duyamadım sıgortaya gıttım testerımı yaptırmak ıcın malum ozelde cok pahalı oluyor kan pıhtılasması var dedı ama cok degılmıs hamıle kal gel dedı bende o ay hamıleymısın meger evde test yaptım gıttım mecbur sıgortaya gıttım ferrevıt folıkasıt ve coraspırın verdı ıgneye gerek yok dedı kafam cok karıstı utrasyon tarıhı verdı martın3 une malum sıgorta oldugu ıcın sımdı de ne yapacagımı bılmıyorum ınan kı

Canım ihmal edermiyim hiç heleki bebeğimi.. sadece bu gün pazar ve dr a gitmek gibi bir şansım yok
çok şükür arada da olsa bebeğim kıpırdıyor bu da içimi rahatlatıyor en azından bizimle biliyorum....endişem hareketlerinin azalmasından dolayı.. aradık dr umu eşimle ama ulaşamdık pazar diyede tekrar tekrar aramadım.. yarın görüşücem artık..zaten ulaşabilseydimde bana bu gün için yapabileceği bir şey yok.. bu durum cuma akşam üzeri
başladı dünde aynı gibiydi bu günde aynı olunca tereddüt ettim..
burada bizden ileride hamileliklerini sürdüren arkadaşlardan yorum istedim bu tür bir şey yaşayan varmı
deneyimlerini paylaşsınlar diye diye.. 2 arkadaşım var onlarda aynı haftalarda 3-4 gün bu tür bir durum yaşamışlar...
yoksa minik meleğimiz bizim hayatımızın merkezi şu anda..kıyamam ben ona..

denden
hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kurtuluşsunuz
Rabbim hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlere..darısı başımıza inşallah..

we
nasılsın canım nasıl gidiyor...sanada prensessss geliyormuş çok sevindimm..hayırlı sağlıklı olsunlarda
aslında kız erkek farketmez ikise yok bizde öpüyorum canım..

canım hadi hayırlı olsun çok sevindim
rabbim saglıcakla büyütmeyide nasip etsin darısı biz hamiş kalamayanların başına

bende de ikisi heterizigot
ayrıca fibrijon homozigot
ben şuan coraspirin ve folbiol kullanıyorum
hamiş kalıncada doktor iğne dei ama malesef daha hamiş kalamadım

hamdolsun cnm ıyıyım napım bende kendımı ıyı hıssettıgım zamanlarda dısarı cıkıyorum ama uzun uzun yuruyemıyorum. hemen yoruluyorum belım agrıyo sonra aksam pestılım cıkmıs gıbı yatıyorum ole ıste
sizlerede nıckname lerınızle dua edıyorum sureklı rabbım hayırlısyla nasıp etsın sızlerede ıns. saglıkla
öptüm cnmm

cnm hayırlı ugurlu olsun rabıkm sıze bagıslasın yavrunuzu hayırlı bır evlat olmasını dılıyorum
benım ıcınde kokla melegını

Son düzenleme:
kızlar merhaba hepinize bence clexan kullanıyorum 7. haftama girdim.size şunu sorucam benim yüzümde böyle kırmızı çook hafif kırmızı kabartılar oldu elimi sürünce pütürlü geliyo sizce bu iğneden olabilrimi anlıyamadım yani sizdede oldumu böyle şeyler birde böyle hani heycanlanınca böyle kanınız çekilir gibi oluyoya 2 gündürde o var bende

merhaba kızlar 28 ocakta epidural sezeryanla doğum yaptım annemde internet olmadığı için sizlere yazamadım anca eve geldik iğneyi doktor doğumdan bir gün önce kesti coraspirinide 36 hafta kestik 38 haftamda doğuma girdim minik bir oğlum var sağlıklı çok şükür 2 740 gr doğduk teyzeleri 18 günde 500 gr almışız ismide koray allah hepenizin kucağını doldursun pes etmeyin kızlar yeni hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum hamile kalmak isteyenlerde bir an önce muratlarına ererler inşallah ve devlet hastanesinden başka bir yerde çare bulamadım ben sizede tavsiye ederim şimdilik hoşçakalın fırsat bulduğumda gene girerim

Allah bağışlasın canım. Sağlıklı analı babalı olsun inşallah. Darısı başımıza Senin mutasyonun neydi ve nasıl bir tedavi gördün paylaşabilir misin bizimle ?

canimm nerelerdesin hep merak ediyorum seni simdilik iyi gidiyor teyzesi valla bugun yine kontrolumuz vardi rabbime sukue hersey yolunda erken dogum riksi de kalkmis ortadan bir tehlikem yok evet benimde bir kizim olacak hayirlisiyla dedigin gibi benim icinde fark etmiyor cinsiyet

bu arada yazdiklarini okudum belki su saatlerde coktan gitmissindir doktora umarim hersey yolundadir lutfen gir arada sirada haberdar et bizi öpuyorum seni tatlim

canım inşaallah tez zamanda hamile kalırız, bizde mart gibi b aşlayacacagız inşallah. rahimde biraz iltihap oldugundan antibiyotik verdi doktor bide bu vitaminlere yeni başladım bakalım mart gibi .. inşallah hep güzel haberleri paylaşırız.

hayırlı olsun allah analı babalı peygamberli ve sağlıklı bir yaşam nasip etsin, darısı bizlerin başımıza inşaalah...

cnm ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur edrım ben suan 5 haftalık hamıleyım ve hamıle olmama ragmen bana bu ılaclara devam dedı bende buna sasırdım yıne aynı seylerı yasamak ıstemıyorum

hamile olmana cok sevindim.. ama bildigim kadarıyla gebelik sonuna kadar bu ilaçlar devam ediyor..sen canını sıkma gönlünü ferah tut biz tedbirimizi alalım gerisi rabiimin takdiri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…