Arkadaşlar merhaba
Haberimizi almışsınız,fırsat bulmuşken yazmak istedim.......Allahıma çok şükür bebeğimize sağ salim kavuştuk,ikimizde iyiyiz çok şükür.....
Asla yılmayın,pes etmeyin........Hepinize dua ettim,Rabbim kabul eder inş.....Biraz daha toparlanınca tekrar gelicem....Sezeryan öncesi grip oluğum için hala toparlanamadım,evde epey kalabalık......
Hepinizi seviyorum....
Arkadaşlar merhaba
Haberimizi almışsınız,fırsat bulmuşken yazmak istedim.......Allahıma çok şükür bebeğimize sağ salim kavuştuk,ikimizde iyiyiz çok şükür.....
Asla yılmayın,pes etmeyin........Hepinize dua ettim,Rabbim kabul eder inş.....Biraz daha toparlanınca tekrar gelicem....Sezeryan öncesi grip oluğum için hala toparlanamadım,evde epey kalabalık......
Hepinizi seviyorum....
kızlar selam uzun zaman oldu giremedim nete geçmişide okuyamadım okusamda kendimi pek veremeyeceğim sanırım..biraz tedirginliğim var da..22. haftaya girdim hayırlısıyla
ama son 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı az hissediyorum..gün içerisinde sanki bebek falan yok
gibi 1-2 kez kıpırdıyor..sağa sola yatıncada kıprdardı ama o da azaldı.. bazen çoşuyor arka arkaya
hareket ediyor sonra duruyor..daha çok kasıklarımda hissediyorum hareketlerini..tersmi duruyor bilmiyorum ki...biraz tedirginim.. eşim uyuyordur rahattır diyor kimiside sürekli kıpırdayacak değil ya diyor.. tamam kabul artık uyku ve uyanıklık periyodu gelişmeye başlıyormuş
ama ne bileyim...Nette de beyin gelişimi hızlandığı için geçici sakinlik dönemine girer yazıyor..
bazı sitelerde de doktorunuza başvurun diyor.. Ben aramadım henüz doktorumu....
haklımı acaba..ne bileyim 3 tane kaybedince doğurup elime alana kadar bu tedirginlik gitmeyecek gibi..
Rahatlatıyorum kendimi ama sizler anlarsınız beni..
doktoru mu arasam dediğimde eşimde evham yapma diyor.. benim haftalarımda bu tür bir olay yaşayan varsa yazabilirmi lütfen çok rica ediyorum..
Rabbim meleklerimizi korusun...
denden gözünaydın olsun kavuştun sende yavruna sağsalim allah ayırmasın hadi güle güle büyütün artık eşini de tebrik ederimArkadaşlar merhaba
Hepinizi seviyorum....
kızlar selam uzun zaman oldu giremedim nete geçmişide okuyamadım okusamda kendimi pek veremeyeceğim sanırım..biraz tedirginliğim var da..22. haftaya girdim hayırlısıyla
ama son 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı az hissediyorum..gün içerisinde sanki bebek falan yok
gibi 1-2 kez kıpırdıyor..sağa sola yatıncada kıprdardı ama o da azaldı.. bazen çoşuyor arka arkaya
hareket ediyor sonra duruyor..daha çok kasıklarımda hissediyorum hareketlerini..tersmi duruyor bilmiyorum ki...biraz tedirginim.. eşim uyuyordur rahattır diyor kimiside sürekli kıpırdayacak değil ya diyor.. tamam kabul artık uyku ve uyanıklık periyodu gelişmeye başlıyormuş
ama ne bileyim...Nette de beyin gelişimi hızlandığı için geçici sakinlik dönemine girer yazıyor..
bazı sitelerde de doktorunuza başvurun diyor.. Ben aramadım henüz doktorumu....
haklımı acaba..ne bileyim 3 tane kaybedince doğurup elime alana kadar bu tedirginlik gitmeyecek gibi..
Rahatlatıyorum kendimi ama sizler anlarsınız beni..
doktoru mu arasam dediğimde eşimde evham yapma diyor.. benim haftalarımda bu tür bir olay yaşayan varsa yazabilirmi lütfen çok rica ediyorum..
Rabbim meleklerimizi korusun...
Arkadaşlar merhaba
Hepinizi seviyorum....
bu arada omman uzun zamandır yok galıba ? haberınız varmı ?
bende pek gıremıyorum dr ızın verdı artık surekloı yatmadıgım ıcın dısarı cıkıyorm ama fazla yuruyemıyorum hemen yoruluyorum belım agrıyo
işte bole
görüşürüz
canım geçmiş olsunn bendede kan pıhtılaşması çıktı bizde kromozom testini (bended ve eşimde) ayrıca trompofili panalinde 6 farklı tahlil verdik bunlar faktör v ve çeşitleri ayrıca mtrf 677 ve 1298 lere bakıldı..ayrıca kanda homostazi protein c ve s bunlara da bakıldı..Sonuç faktörler normal çıktı yalnız mtrf lerde mutasyon heterezigot çıktı ..birde biz özelde yaptırdık tıp fakültesinde 3-4 ay sonrasına tarih verdiler..
canım hepimizde aynı sıkıntılar gönlünü rahat tut herşeyin hayırlısı bendede mtrf 677 ve1298 de heterezigot çıktı..ve bende iki düşük yaşadım.. doktor banada aynı ilaçları verdi. gebe kalıncada iğneye başlayacagı<z dedi.yalnız bu ilaçları hiç bırakma hatta adetliyken felan kullanabilirmişim..ilk defa gittim bu doktora çok ama memnun kaldımm alanında da baya uzman,rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah herşeyin başı dua dua..
Nigar kardeşim sanada çok geçmiş olsun..rabbim hakkımızda hayırlısını versinn, herşey sebepler dairesinde gelişiyor bizlerede sabretmek düşer..
Arkadaşlar merhaba
Hepinizi seviyorum....
canım senin ilk hamileliğinmi... şimdi doktorumu değiştirdim bende sanki bu doktorda iğne vermicekmiş gibi geldi hamile kalınca görücez tabiii...
canım git dr bi nst çeksinler,kontrollerini yaptır kafan rahat etsin ...senin kendini evde yemenede gerek kalmaz...hepimizin kavuşmak istediğide bebeiş değilmi ndeden ihmal ediyorsun ...canım ilk işn hemen gidiyosun doktora soracam bak....
canım hadi hayırlı olsun çok sevindimArkadaşlar merhaba
Hepinizi seviyorum....
bende de ikisi heterizigotmerhaba kızlar, dün tahlil sonuçlarım çıktı ve doktorla görüştük..faktörler normal çıktı yalnız,mtrf mutasyon 677 v 1298 her ikisindede heterezigot tespit edildi.. doktor aspirin ,folbiol v her gün 3 defa kullanıulmak üzeri b6-b12-b1 içeren vitamin verdi. hamile kalıncada iğneye başlayacagız dedi.bu igneyi neye göre tespit ediyor tekrar kan tahlili felan mı yaptıyor??
Birde benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar neler kullanıyorsunuz ve hamilelikleriniz nasıl gidiyor..??yardımcı olursanzı sevinirim..selamlar..
canım benim saol ben pek ii değilim canım aslında bu ay aşılama yaptırdım ve tutmadı ayrıca sol tarafımdaki çikolata kistimi alalım dedi bende çok tedirginim kafam karıştı dün adet oldum salı günü dr gidicem ve adam akıllı konuşucam ona görede karar vericem sen nasılsın canım benim
merhaba kızlar 28 ocakta epidural sezeryanla doğum yaptım annemde internet olmadığı için sizlere yazamadım anca eve geldik iğneyi doktor doğumdan bir gün önce kesti coraspirinide 36 hafta kestik 38 haftamda doğuma girdim minik bir oğlum var sağlıklı çok şükür 2 740 gr doğduk teyzeleri 18 günde 500 gr almışız ismide koray allah hepenizin kucağını doldursun pes etmeyin kızlar yeni hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum hamile kalmak isteyenlerde bir an önce muratlarına ererler inşallah ve devlet hastanesinden başka bir yerde çare bulamadım ben sizede tavsiye ederim şimdilik hoşçakalın fırsat bulduğumda gene girerim
denden
hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kurtuluşsunuz
Rabbim hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlere..darısı başımıza inşallah..
we
nasılsın canım nasıl gidiyor...sanada prensessss geliyormuş çok sevindimm..hayırlı sağlıklı olsunlarda
aslında kız erkek farketmez ikise yok bizdeöpüyorum canım..
canım hadi hayırlı olsun çok sevindim
rabbim saglıcakla büyütmeyide nasip etsin darısı biz hamiş kalamayanların başına
bende de ikisi heterizigot
ayrıca fibrijon homozigot
ben şuan coraspirin ve folbiol kullanıyorum
hamiş kalıncada doktor iğne dei ama malesef daha hamiş kalamadım
merhaba kızlar 28 ocakta epidural sezeryanla doğum yaptım annemde internet olmadığı için sizlere yazamadım anca eve geldik iğneyi doktor doğumdan bir gün önce kesti coraspirinide 36 hafta kestik 38 haftamda doğuma girdim minik bir oğlum var sağlıklı çok şükür 2 740 gr doğduk teyzeleri 18 günde 500 gr almışız ismide koray allah hepenizin kucağını doldursun pes etmeyin kızlar yeni hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum hamile kalmak isteyenlerde bir an önce muratlarına ererler inşallah ve devlet hastanesinden başka bir yerde çare bulamadım ben sizede tavsiye ederim şimdilik hoşçakalın fırsat bulduğumda gene girerim
cnm ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur edrım ben suan 5 haftalık hamıleyım ve hamıle olmama ragmen bana bu ılaclara devam dedı bende buna sasırdım yıne aynı seylerı yasamak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?