Canım ihmal edermiyim hiç heleki bebeğimi.. sadece bu gün pazar ve dr a gitmek gibi bir şansım yok
çok şükür arada da olsa bebeğim kıpırdıyor bu da içimi rahatlatıyor en azından bizimle biliyorum....endişem hareketlerinin azalmasından dolayı.. aradık dr umu eşimle ama ulaşamdık pazar diyede tekrar tekrar aramadım.. yarın görüşücem artık..zaten ulaşabilseydimde bana bu gün için yapabileceği bir şey yok.. bu durum cuma akşam üzeri
başladı dünde aynı gibiydi bu günde aynı olunca tereddüt ettim..
burada bizden ileride hamileliklerini sürdüren arkadaşlardan yorum istedim bu tür bir şey yaşayan varmı
deneyimlerini paylaşsınlar diye diye.. 2 arkadaşım var onlarda aynı haftalarda 3-4 gün bu tür bir durum yaşamışlar...
yoksa minik meleğimiz bizim hayatımızın merkezi şu anda..kıyamam ben ona..
canimm nerelerdesin hep merak ediyorum seni simdilik iyi gidiyor teyzesi valla bugun yine kontrolumuz vardi rabbime sukue hersey yolunda erken dogum riksi de kalkmis ortadan bir tehlikem yok evet benimde bir kizim olacak hayirlisiyla dedigin gibi benim icinde fark etmiyor cinsiyet
bu arada yazdiklarini okudum belki su saatlerde coktan gitmissindir doktora umarim hersey yolundadir lutfen gir arada sirada haberdar et bizi öpuyorum seni tatlim canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.prensesimiz birz nazlı geliyor annesi eee kızlar nazlı oluyor..lenutsa umarım bir aksilik yoktur..
kızlar hamıleyken ıdrar tahlılı yaptırn varsa ordakı rengi olan yerde ne yazıyo renksız mı sarı mı lutfen bı bakın bana cevap verın
benimki sarı canım idrar kültürüde yaptırdım bişey çıkmadı ama bir türlü geçmek bilmyen mantarım var..
canimm nerelerdesin hep merak ediyorum seni simdilik iyi gidiyor teyzesi valla bugun yine kontrolumuz vardi rabbime sukue hersey yolunda erken dogum riksi de kalkmis ortadan bir tehlikem yok evet benimde bir kizim olacak hayirlisiyla dedigin gibi benim icinde fark etmiyor cinsiyet
bu arada yazdiklarini okudum belki su saatlerde coktan gitmissindir doktora umarim hersey yolundadir lutfen gir arada sirada haberdar et bizi öpuyorum seni tatlim
bu arada yazdiklarini okudum belki su saatlerde coktan gitmissindir doktora umarim hersey yolundadir lutfen gir arada sirada haberdar et bizi öpuyorum seni tatlim canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.prensesimiz birz nazlı geliyor annesi eee kızlar nazlı oluyor..lenutsa umarım bir aksilik yoktur..
çok şükür rahatladım ,canım allah gönlüne göre versin zafere doğru emin adımlarla ilerliyorsum ...allah yardımcın olsun hamile insanın duası kabul olurmuş bizlerede du et olsun diye canım...kendine ve bebişe iyi bak..
kızlar merhaba hepinize bence clexan kullanıyorum 7. haftama girdim.size şunu sorucam benim yüzümde böyle kırmızı çook hafif kırmızı kabartılar oldu elimi sürünce pütürlü geliyo sizce bu iğneden olabilrimi anlıyamadım yani sizdede oldumu böyle şeyler birde böyle hani heycanlanınca böyle kanınız çekilir gibi oluyoya 2 gündürde o var bende
bende merak ettim bak seni kıyamam senin erken doğum riskin mi vardı..?!! ay ben uzun zamandır
bakmadığım için bilmiyordum çok şükür ki yoluna girmiş herşey..Rabbim korusun..
isim düşünmeye başladın mıyelekler örülüyor mu sen yapmasanda etrafındaki eş dost
akraba sabırsızlanıyor valla
canım bende hazırlanıyorum çıkıcaz birazdan kontrole gidicez son randevu benimki..
dönünce yazarım..öptüm canım..
hicc sorma teyzesi nazli felan ama cok aktif melegim 2dk durmuyor yerinde yesin annesi onu sen nasilsin canim hersey yolunda mi? sekerin ne durumda?
hicc sorma teyzesi nazli felan ama cok aktif melegim 2dk durmuyor yerinde yesin annesi onu sen nasilsin canim hersey yolunda mi? sekerin ne durumda?
iyiyim canım yarın kontrlüm var 3,30da şekerimi evde takip diyorum açlık sınır 90 tokluk 120.iki defa 135lere çıktı bakalım yarın doktor ne diycek
iyiyim canım yarın kontrlüm var 3,30da şekerimi evde takip diyorum açlık sınır 90 tokluk 120.iki defa 135lere çıktı bakalım yarın doktor ne diycek
hayirlisi olsun tatlim fazla kafana takma ama dikkat etmeye calis yinede kendine yarin heber et tamammi merak ederimm ayy bende ne merakli seyim ya
hayirlisi olsun tatlim fazla kafana takma ama dikkat etmeye calis yinede kendine yarin heber et tamammi merak ederimm ayy bende ne merakli seyim ya
wie cim nasılsın?başlarda çok sıkıntı çektin ama şimdi iyisin maşallah..bişey dikkatimi çekti rahim açılma yaptı ve geçti demişsin bu nasıl oluyo bende sadece kısalma oldu dr yatırıyor açılmasın diye?ilaç kullandınmı?
evet canim ya malesef 20.haftamda rahim acilma yapti bir hafta hasrtahanede kaldik simdi hersey yolunda allaha sukur
isim konusuna gelince ben ZÜMRA istiyorum esim AZRA karar veremedik henuz son an belli olacak sanirim valla bir cift ayakkabi bile alamadim yavrumadoguma yakin aliriz galiba simdi ne alirsam elimde kaliyor geri birakiyorum zaten annennesi oruyor herseyini bize bisey birakmiyor saolsun
bu arada doktordan gelince haber ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?