Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok şükür rahatladım ,canım allah gönlüne göre versin zafere doğru emin adımlarla ilerliyorsum ...allah yardımcın olsun hamile insanın duası kabul olurmuş bizlerede du et olsun diye canım...kendine ve bebişe iyi bak..

bende merak ettim bak seni kıyamam senin erken doğum riskin mi vardı..?!! ay ben uzun zamandır
bakmadığım için bilmiyordum çok şükür ki yoluna girmiş herşey..Rabbim korusun..
isim düşünmeye başladın mı yelekler örülüyor mu sen yapmasanda etrafındaki eş dost
akraba sabırsızlanıyor valla

canım bende hazırlanıyorum çıkıcaz birazdan kontrole gidicez son randevu benimki..
dönünce yazarım..öptüm canım..

essebe

essebe
ufak ufak kıprdıyor şu anda.. birazdan kontrole çıkıcaz canım..
valla bende "naz" yada "nazlı" mı koysam şu benim kelebeğin adını diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Dua ediyorum canım ediyorum etmezmiyim Rabbim tüm herkese bizede dahil
anne baba olma mutluluğunu tadmayı nasip etsin..
ben seni hamile sanıyordum...inşallah sende en kısa zamanda kalırsın..9 ay başına kucağınıza
almak nasip olsun yarabbimm

mrb canım bende clexan 0,2 lik kullanıyorum.12.haftadayım.benim yüzümdede oluyo öyle..bende ilaçlardan olabilirmi düşünmüştüm veya hamilelikten diye..inş.çoğalmaz ve devam etmez.rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

evet canim ya malesef 20.haftamda rahim acilma yapti bir hafta hasrtahanede kaldik simdi hersey yolunda allaha sukur

isim konusuna gelince ben ZÜMRA istiyorum esim AZRA karar veremedik henuz son an belli olacak sanirim valla bir cift ayakkabi bile alamadim yavruma doguma yakin aliriz galiba simdi ne alirsam elimde kaliyor geri birakiyorum zaten annennesi oruyor herseyini bize bisey birakmiyor saolsun

bu arada doktordan gelince haber ett

merhaba, , essebe şeker konusunda diyet listesi vermedi mi doktorun??umarım bir an önce normale döner.

wie naber canım.nasıl gidiyor ben son günlerde çok baskı hissediyorum.sanki bebek hareket ederken rahim ağzım ve dikişim zorlanıyor. sende çok dikkat et wiecim. 30 dan sonra baskı çok artıyor. yatmaya devam et bence rahim ağzın şimdiden zorlanmasın. çünkü bebeğin tam gelişimi için 36 lara gelebilmek önemli.

ay kıyamam ya çok geçmiş olsun çok çok geçmiş olsun..şükür iyisin şimdi..Dikkat et kendine..
gerçi bazı şeyler dikkat etsekte oluyor ama adeten mi nedir bunu söylemek..
bizde gittik geldik kontrole şükür kelebeğim çok iyi sadece yüzü koyun yattığı için hareketlerini
hissedemiyorum poposunu havaya dikmiş bacakları çekmiş kendine sırtı ve poposu denk geliyor
karnıma dolayısıylada biraz hareket etse sadece kasıklarıma ayakları hafif zayıf hissettiriyor
hareketini..10. haftada öyle yatmıştı ilk kez hiç aklıma gelmedi yine yüzü koyun yatar diye
belki terstir diyordum hep çok şükür Rabbime..
isimler güzelmiş..Rabbim hayırlı yazılar yazsın..isminin anlamını özelliğini yansıtırmış çocuklar
azra yı bizde düşündük bir ara bakalım..anlamıda çok güzel Kuran da geçiyor..
Valla kıyafet konusunda bizde aynıyız hatta henüz elim birçift çoraba bile gitmedi
kısmetse 7. aydan sonra daha erken geliyor bana.. gerçi gecen gün bir arkadaşımın tanıdığı vardı kız
butiğe geldi 4 aylık dükkanı kaldırdı gitti..kişiye göre değişiyor sanırım.. belkide ben kayıplar yaşayınca
tedirginmiyim erken diye bilmiyorum.. anneannesi babaannesi yeni başladı bizdede örgülere. sağolsunlar çok çok öpüyorum canım..Artık iyi olmanıza çok sevindim..

hayirlisi olsun tatlim fazla kafana takma ama dikkat etmeye calis yinede kendine yarin heber et tamammi merak ederimm ayy bende ne merakli seyim ya

hahahaha deli "meraklı şeymiş" tatlımızsın sen bizim..
birbirimize değer ve destek veriyoruz önemsiyoruz ötesi varmı..mucukkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…