yok cnm ıkı tane dusuk YAPTIM KALp atıslarını hıc duyamadım sıgortaya gıttım testerımı yaptırmak ıcın malum ozelde cok pahalı oluyor kan pıhtılasması var dedı ama cok degılmıs hamıle kal gel dedı bende o ay hamıleymısın meger evde test yaptım gıttım mecbur sıgortaya gıttım ferrevıt folıkasıt ve coraspırın verdı ıgneye gerek yok dedı kafam cok karıstı utrasyon tarıhı verdı martın3 une malum sıgorta oldugu ıcın sımdı de ne yapacagımı bılmıyorum ınan kı
mrb canım bende clexan 0,2 lik kullanıyorum.12.haftadayım.benim yüzümdede oluyo öyle..bende ilaçlardan olabilirmi düşünmüştüm veya hamilelikten diye..inş.çoğalmaz ve devam etmez.rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Herkeslere günaydın,
sabah sabah yazıyorum, aklıma takıldığı için.. dün akşam ve bu sabah susam tanesi kadar ara ara kaverengi ama açık renk leke oldu. iğneden kaynaklı olabileceğini duymuştum. malesef daha önceden insanın 2 düşüğü olunca iğne değilde yine aynı şeyleri yaşayacağım galiba düşüncesi geliyor. sizlerde de 5. hafta civarı böyle şeyler oldu mu arkadaşlar? 6. hafta düşüklerim olduğu için tehlikeli hafta geliyor. uyku tutmadı desem yeri..
günaydın canım, hayırlı olsun öncelikle..
benimde erken dönemde lekelenmem olmuştu dr ıstirahat et dedi ve kısa sürede geçti
fakat 9.haftada iğne kullanırken çok çok az kanamam oldu ve kahverengiye döndü
bir süre proluton depot 500mg düşüğe karşı iğne ve arkasından da 14.haftaya kadar
progestan 100mg sabah akşam kapsül kullandım..doktorum iğneden olmadığını ve iğneyi kesinlikle
bırakmamam gerektiğini söylemişti..
doktorunla mutlaka görüş belki görmek ister..en azından bebeğin durumuna bakıyorlar hemen ultrasonda..panik yapmamak çok önemli sakin olmalısın..ben Allaha emanet artık diyordumçünkü ben dr un söylediklerini ve bebeğimiçin elimden geleni yaptığıma emindim..çok şükür geçti gitti...
seninde gececektir.
canım çok saol.
1 haftadır progestan sabah akşam fitil kullanıyorum. bunun dışında hergün iğnemi oluyorum. dün de işten gelince hemen yattım. yarın doktor randevum var. sakin olmaya çalışıyorum. ama aklım hep çamaşırımda.. umarım senin gibi geçer gider. canımm desteğin için tekrar çok saol..
sanada sağlıklı gebelikler :)
kızlar selam uzun zaman oldu giremedim nete geçmişide okuyamadım okusamda kendimi pek veremeyeceğim sanırım..biraz tedirginliğim var da..22. haftaya girdim hayırlısıyla
ama son 3 gündür bebeğimin hareketleri azaldı az hissediyorum..gün içerisinde sanki bebek falan yok
gibi 1-2 kez kıpırdıyor..sağa sola yatıncada kıprdardı ama o da azaldı.. bazen çoşuyor arka arkaya
hareket ediyor sonra duruyor..daha çok kasıklarımda hissediyorum hareketlerini..tersmi duruyor bilmiyorum ki...biraz tedirginim.. eşim uyuyordur rahattır diyor kimiside sürekli kıpırdayacak değil ya diyor.. tamam kabul artık uyku ve uyanıklık periyodu gelişmeye başlıyormuş
ama ne bileyim...Nette de beyin gelişimi hızlandığı için geçici sakinlik dönemine girer yazıyor..
bazı sitelerde de doktorunuza başvurun diyor.. Ben aramadım henüz doktorumu....
haklımı acaba..ne bileyim 3 tane kaybedince doğurup elime alana kadar bu tedirginlik gitmeyecek gibi..
Rahatlatıyorum kendimi ama sizler anlarsınız beni..
doktoru mu arasam dediğimde eşimde evham yapma diyor.. benim haftalarımda bu tür bir olay yaşayan varsa yazabilirmi lütfen çok rica ediyorum..
Rabbim meleklerimizi korusun...
Allah bağışlasın canım.Sağlıklı analı babalı olsun inşallah. Darısı başımıza Senin mutasyonun neydi ve nasıl bir tedavi gördün paylaşabilir misin bizimle ?
proteyin s eksikliği tespit edildi 7 düşük 3 dış gebelik 1 tanesi ameliyatla sonlandırıldı hiç canlı doğum yoktu 5 ila 7 hafta da düşüyorlardı hiç kalp atımı gözlenmemişti bu 11 gebeliğim di kanda baktırdık günüm bir gün bile geçmeden 07 doz inohep iğne başladık gebelikten de 3 ay önce coraspin ve folik asit başlandı ve sonuç çok şükür bir oğlum oldu dr Bakırköyde Ali Gedikbaşı çok memnunum bu konuda uzman isteyen olusra başvursun 14 sene sonra derdime derman oldu önce allah sonra doktorum tavsiye ederim umudu kaybetmek yok kızlar Allah gerçekten büyüktür.
merhaba kızlar 28 ocakta epidural sezeryanla doğum yaptım annemde internet olmadığı için sizlere yazamadım anca eve geldik iğneyi doktor doğumdan bir gün önce kesti coraspirinide 36 hafta kestik 38 haftamda doğuma girdim minik bir oğlum var sağlıklı çok şükür 2 740 gr doğduk teyzeleri 18 günde 500 gr almışız ismide koray allah hepenizin kucağını doldursun pes etmeyin kızlar yeni hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum hamile kalmak isteyenlerde bir an önce muratlarına ererler inşallah ve devlet hastanesinden başka bir yerde çare bulamadım ben sizede tavsiye ederim şimdilik hoşçakalın fırsat bulduğumda gene girerim
Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır konuyu takip ediyorum.
Malesef benimde 2 düşüğüm oldu.
Son gebeliğimde 9 ay yatarak ve sadece b vitamini kullanarak yaptım.Rabbime çok şükür 10 yaşında bir oğlum var.
Tekrar hamile kalmak istiyorum.
Tahlillerimde MTHFR677 VE mthfr1298 heterozigot çıktı.
Geçen hafta ETLİK ZÜBEYDE HANIM DOĞUM HASTANESİNE GİTTİM.
4 aydır coraspin ve folıcplus kullanıyorum.
İleri tetkikler yapalım ondan sonra bakarız denildi.
Ben bu hastanede iyi bir doktor arıyorum.
Çoğu muayenehanesini kapatmış.
Ayrıca tetkikleri bu şekilde olan arkadaşlar hamileliklerine aspirinle mi devam ettiniz?
yoksa iğneyemi döndünüz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşım hamileliğine çok sevindim.Rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Canım benim protrombin homozigot. Ben coraspin kullanıyorum Ocaktan beri ve hamile kaldığım öğrendiğimde doktor iğne verdi. İğneleri kendim yapıyorum.
wie cim nasılsın?başlarda çok sıkıntı çektin ama şimdi iyisin maşallah..bişey dikkatimi çekti rahim açılma yaptı ve geçti demişsin bu nasıl oluyo bende sadece kısalma oldu dr yatırıyor açılmasın diye?ilaç kullandınmı?
Evet canım basta sıkıntılar yasadım ve hala da dvam ediyor kucağıma alana kadar da bitmeyecek sanırım benim rahimde açılma oldu 2cm kadar 1hafta hastahanede kaldım dikiş atılmadı ancak progestan kullanıyorum 32.haftaya kadar da kullanacam suanki durumum iyi rahim tamemen kapandı yani çok şükür ilaç felan bahane bence canım ben duanın kudretine inanıyorum
Arkadaşım hamileliğine çok sevindim.Rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Doktora adetin gecikince hemen mi gittin?
Ayrıca kullandığın iğnenin ismi nedir?
Açıkcası doktor bana hamile kalınca gel derse ben bu arada düşük yapmaktan korkuyorum da.
hahahaha deli "meraklı şeymiş" tatlımızsın sen bizim..
birbirimize değer ve destek veriyoruz önemsiyoruz ötesi varmı..mucukkk
Herkeslere günaydın,
sabah sabah yazıyorum, aklıma takıldığı için.. dün akşam ve bu sabah susam tanesi kadar ara ara kaverengi ama açık renk leke oldu. iğneden kaynaklı olabileceğini duymuştum. malesef daha önceden insanın 2 düşüğü olunca iğne değilde yine aynı şeyleri yaşayacağım galiba düşüncesi geliyor. sizlerde de 5. hafta civarı böyle şeyler oldu mu arkadaşlar? 6. hafta düşüklerim olduğu için tehlikeli hafta geliyor. uyku tutmadı desem yeri..
:))))))))) eee sorunlar aynı olunca aynı topiklerde sobeliyoruz canım birbirimizi.nurayyy sobeee
selam hanımlar nasılsınız uzun zaman sonra sizinle tekrar birilikteyim valla geçmişi okuyamama sanırım inşallah yeni hamilelerizmiz ve yeni bebeklerimiz cardır. BEni oğlum çok yoruyor çok zormuş bebek bakmak ve çok ta yaramaz bişi hiç durmuyor sürekli kucakta uyumuyor felan sanırım stres bebeğimi çok etkilemiş aman ne olur stres yapmayın sakin bebişleriniz olsun nasıl durduracağımı bilmiyorum. Öpüyorum sizi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?