Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

2 tane düşük olduğu için gen de mutasyon testleri yapmaları gerekir sana canım.üniversite hastaneleri
yapıyor ssk karşılıyor..orada faktörV, heterezigot,homozigot vs birşey çıkarsahemen iğneyi veriyorlar..yoksa normal trombosit testleri yada PLT yi yada Protein S-C yi çok kaideye almıyorlar tek başına bunların diışında diğerleri lazım..
Aslında kan pıhtılaşması az yada çok farketmez iğne veriyor doktorlar..
bi üniversite hastanesinin kadın doğum polikiliniğini dene bence zaten düşük var deyince
genelde kendileri yapıyor ama birazda doktoruna denk gelmek lazım sanırım..Bence bi konuş..
sor soruştur..Arkasına düşmezsen olmuyor maalesef..hayırlısı inşallah..içini ferah tut..herşey yolunda gider..

selam bende clexane 0,4 lük kullanıyorum bana birşey yapmadı..bünyeye göre değişiyor sanırım..
sizin o kabarcıklarınız hamilileğe bağlı cilt değişimi olabilirmi acaba..genelde oluyor bu tarz değişimler..
hayırlı olsun bebekleriniz ..

Herkeslere günaydın,

sabah sabah yazıyorum, aklıma takıldığı için.. dün akşam ve bu sabah susam tanesi kadar ara ara kaverengi ama açık renk leke oldu. iğneden kaynaklı olabileceğini duymuştum. malesef daha önceden insanın 2 düşüğü olunca iğne değilde yine aynı şeyleri yaşayacağım galiba düşüncesi geliyor. sizlerde de 5. hafta civarı böyle şeyler oldu mu arkadaşlar? 6. hafta düşüklerim olduğu için tehlikeli hafta geliyor. uyku tutmadı desem yeri..

günaydın canım, hayırlı olsun öncelikle..
benimde erken dönemde lekelenmem olmuştu dr ıstirahat et dedi ve kısa sürede geçti
fakat 9.haftada iğne kullanırken çok çok az kanamam oldu ve kahverengiye döndü
bir süre proluton depot 500mg düşüğe karşı iğne ve arkasından da 14.haftaya kadar
progestan 100mg sabah akşam kapsül kullandım..doktorum iğneden olmadığını ve iğneyi kesinlikle
bırakmamam gerektiğini söylemişti..
doktorunla mutlaka görüş belki görmek ister..en azından bebeğin durumuna bakıyorlar hemen ultrasonda..panik yapmamak çok önemli sakin olmalısın..ben Allaha emanet artık diyordumçünkü ben dr un söylediklerini ve bebeğimiçin elimden geleni yaptığıma emindim..çok şükür geçti gitti...
seninde gececektir.

canım çok saol.
1 haftadır progestan sabah akşam fitil kullanıyorum. bunun dışında hergün iğnemi oluyorum. dün de işten gelince hemen yattım. yarın doktor randevum var. sakin olmaya çalışıyorum. ama aklım hep çamaşırımda.. umarım senin gibi geçer gider. canımm desteğin için tekrar çok saol..

sanada sağlıklı gebelikler :)

haftan çok erken yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek..progestan da kullanıyorsun
önlem alınmış binevi..hayırlısıyla gececek..aklının çamaşırında olması çok normal
ben ilk zamanlarda wc ye gideceğim zaman tüylerim diken diken oluyordu
sonra teselli verdim kendime.tam teslimiyet Rabbim nasip ettiyse dedim..
çünkü inan ne yaparsak yapalım birşey ben olmayacağım dedimi olmuyor kısmet değilse..
daha önce 3 kez tecrübe etmişliğim var..stres kasılmak daha çok tetikler
ama haklısın işte hepimiz aynıyız kayıplar olunca..iğneyede güven çok güçlü
bebeğini hem besliyor hemde koruyor..

canım bende senin gibi bazen hareketlerini hissetmeyince korkuyorum bazen gün içinde 1 veya 2 kez hissedebiliyorum dün kontürolüm vardı doktoruma sordum bazen çok hareketli bazende günde bir iki kez hissediyorum dedim olabilir öyle şüpeye düşünce tatlı bişeyler ya ve sol tarafına yat yarın saat dinle dedi yarım saatte 2 hareket normaldir dedi şüpeye düşünce dene bi ama ginede doktoruna sor canım allah tamamına erdirsin bende 24 haftaya girdim

Allah bağışlasın canım. Sağlıklı analı babalı olsun inşallah. Darısı başımıza Senin mutasyonun neydi ve nasıl bir tedavi gördün paylaşabilir misin bizimle ?

proteyin s eksikliği tespit edildi 7 düşük 3 dış gebelik 1 tanesi ameliyatla sonlandırıldı hiç canlı doğum yoktu 5 ila 7 hafta da düşüyorlardı hiç kalp atımı gözlenmemişti bu 11 gebeliğim di kanda baktırdık günüm bir gün bile geçmeden 07 doz inohep iğne başladık gebelikten de 3 ay önce coraspin ve folik asit başlandı ve sonuç çok şükür bir oğlum oldu dr Bakırköyde Ali Gedikbaşı çok memnunum bu konuda uzman isteyen olusra başvursun 14 sene sonra derdime derman oldu önce allah sonra doktorum tavsiye ederim umudu kaybetmek yok kızlar Allah gerçekten büyüktür.

canım benim hikayen gayet üzücü gerçekten okurken çok etkilendim.ama allah'a şükür ki sağlıcakla almışsın bebeğini kucağına eminim ki hepsini unutturmuştur şuanki mutluluğun...
Bu arada biraz önce aktardan geldim.İlaç kullanırken hayıt suyu da içilir mi diye sordum.Aralarında saat farkı olmak kaydıyla bi sakıncası olmaz dedi.Hayıtı sabah ilaçları akşam gibi... bilginiz olsun

hayırlı bır evlat olur ıns.masallah sizee

Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır konuyu takip ediyorum.
Malesef benimde 2 düşüğüm oldu.
Son gebeliğimde 9 ay yatarak ve sadece b vitamini kullanarak yaptım.Rabbime çok şükür 10 yaşında bir oğlum var.
Tekrar hamile kalmak istiyorum.
Tahlillerimde MTHFR677 VE mthfr1298 heterozigot çıktı.
Geçen hafta ETLİK ZÜBEYDE HANIM DOĞUM HASTANESİNE GİTTİM.
4 aydır coraspin ve folıcplus kullanıyorum.
İleri tetkikler yapalım ondan sonra bakarız denildi.
Ben bu hastanede iyi bir doktor arıyorum.
Çoğu muayenehanesini kapatmış.
Ayrıca tetkikleri bu şekilde olan arkadaşlar hamileliklerine aspirinle mi devam ettiniz?
yoksa iğneyemi döndünüz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım benim protrombin homozigot. Ben coraspin kullanıyorum Ocaktan beri ve hamile kaldığım öğrendiğimde doktor iğne verdi. İğneleri kendim yapıyorum.

Canım benim protrombin homozigot. Ben coraspin kullanıyorum Ocaktan beri ve hamile kaldığım öğrendiğimde doktor iğne verdi. İğneleri kendim yapıyorum.
Arkadaşım hamileliğine çok sevindim.Rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Doktora adetin gecikince hemen mi gittin?
Ayrıca kullandığın iğnenin ismi nedir?
Açıkcası doktor bana hamile kalınca gel derse ben bu arada düşük yapmaktan korkuyorum da.

Doktora hamile kaldığımı kan testiyle öğrendikten 10 gün sonra gittim. Hemen gittiğinde bişey göremiyorlar sanırım ultrasonda. Kullandığım iğnenin ismi Fragmin 5000. Aklına öyle kötü şeyler getirme, inşallah tez zamanda hamile kalır, hayırlısıyla hamileliğini tamamlarsın.

selam hanımlar nasılsınız uzun zaman sonra sizinle tekrar birilikteyim valla geçmişi okuyamama sanırım inşallah yeni hamilelerizmiz ve yeni bebeklerimiz cardır. BEni oğlum çok yoruyor çok zormuş bebek bakmak ve çok ta yaramaz bişi hiç durmuyor sürekli kucakta uyumuyor felan sanırım stres bebeğimi çok etkilemiş aman ne olur stres yapmayın sakin bebişleriniz olsun nasıl durduracağımı bilmiyorum. Öpüyorum sizi.....

hahahaha deli "meraklı şeymiş" tatlımızsın sen bizim..
birbirimize değer ve destek veriyoruz önemsiyoruz ötesi varmı..mucukkk

Öyle tabi canım simardim şimdi bak seninde haberini alınca bir ohhh dedim seni korkutmak için söylemedim ama su haftaya kadar hiç öyle bisey yasamadım ben bak goruyom mü senin kız biraz terbiyesizz poposunu dayamiss gobusunee benimki de çok utangac metal etmemize rağmen bı türlü göstermedi ancak 21.haftada öğrendik cinsiyetini saka bir tarafa tatlım Rabbim meleklerimizi korusun ayy kız az mı kaldı ne yarıyı geçtik valla kucagimiza almak da nasip olur inşallah

canım biraz geç oldu galıba ama benımde 5.haftamda lekelenmem oldu doktorum progestan verdı dınlen dedi ben suan 9.haftamdayım şimdi yok cok sukur.bol bol dınlen ve uzan fırsat buldukça birşey olmaz allahın izniyle..

:))))))))) eee sorunlar aynı olunca aynı topiklerde sobeliyoruz canım birbirimizi.

hoşgeldin asigül, arada bir böyle uğrayıp cee desen yeter.iyi olduğunuzu bilelim. inşallah bizde buradan uyutmuyor yaramazlar diye yazarız bir gün :))

Nuraycim nasılsın canım nasıl gidiyor anladığım kadarıyla bu aralar sıkıntılı günler yasıyorsun rabbim korktuğumuza uğratmaz inşallah

bu arada beni de sormussun saol düşündüğün için benim rahme dikiş atılmaya gerek duymadan kapandı canım ama dediğin gibi sürekli yatıyorum kendimi fazla yormuyorum inşallah bu sıkıntılı gunlerimiz gecer bir an once ve sağdakim aliriz kucağımıza bebeğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…