Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bundan 1 ay once bende aynı seylerı yasadım ne yazııkı kı bebegımı 9 haftada kaybettım kanamaların ve kasıkta agrıların olursa hemen doktoruna basvur hastaneye gıt benım kasıklarımda cok agrı olmustu ve bol bol dinlen yat benımde ucuncu dusugum oldu ne yazık kı

iyi akşamlar arkadaşlar bizim bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür şekerim içi diyetisyene gönderdi 14olmadıkça[tokken}korkma dedi mantarım için yine ilaç verdi.paşamız gayet iyiymişbu arada nabzım bzen 120yi buluyor normalmi dedim bebeğin baskısından kaynaklanıyor dedi ekgde bişy çıkmamıştı zaten işte böyle canlar..

merhaba arkadaşlar
01.01.2011 tarihinde 24 haftalık bebeğimi kaybettim.ısrarlı devam etmem neticesinde genetik testlerimi istediler. bende hem MTHFR 677 C T HEM MTHFR 1298 A C POLİMORFİZMİ ÇIKTI.yani kanın pıhtılaşmasına sebep olan bir faktör. Şok'a girdim . herkes farklı şeyler söylüyor. 13 yıldır sağlık sektöründe çalışmama rağmen hiç duynadığım, görmediğim bir durum.
iğne diyorlar , proteinden yoksun diyet diyorlar, akut kroner sendromuna adaysın diyorlar. dün öğrendim ve hayatım kabusa dönüştü..
Bebeğimin gidişiyle azalan yaşama sevincim , dün itibari ile hepten içimden gitti. 18 yıldır aktif sigara kullanıcısıyım.hayatımda sadece hamile iken bıraktım. bugün itibari ile tekrar azaltmaya başladım.hepten bırakacağım.
hamile kalmakta zoralnırmıyım acaba, yaşım 38 . diğeri korunurken olmuştu..yeni bir yoksunluğu kaldıracak gücüm yok.
kime gitmeli , kimden yardım almalı...

hiç üzülmeyin lütfen,bende araştırmaktan tıp uzmanı gibi bişey oldum,aynı durum bendede var,ama siz benden çok şanslısınız çünkü ben gebe kalamıyorum,gebe kaldığınızda bu sorun çok basit,iğne alacaksınız,ben şuan 3.tüp bebek tedavime hazırlanıyorum bu iş için milyarlarca para döktük ınş daha fazla olmaz ve isteyen herkes hamile kalır

Maşallah paşamıza yesin teyzesi canım çok sevindim senin adına inşallah bir gün burda dogum hikayemizi de paylasacaz rabbim izin verirse

Slm lütfen umutsuzluğa kapılma bizler burada hep aynı sorunu yasıyoruz ve cogu arkadaslarımız iğne ve ilaçlar kullanarak aldılar bebeklerini kucaklarına 4tane düşükten sonra benimde pek umudum yoktu dua ve iğneler sayesinde çok şükür 24.haftamizdayiz Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmaz inşallah isteyen herkese nasip eder anne olmayı

işte canım bazı kişiler yaşıyor hareketlerin ağırlaşması yada azalması gibi uyuyor bebişler keyifleri
nasıl isterse öyle hareket ediyorlar bizide telaşa düşürüyorlar
ben 13. haftada öğrendim valla benimki çok alem dr hiç zorlanmıyor her kontrolde görüyor
dünde gördü pıtısının resmini çekti ultrasonla bide:82: kıyamam ben ona yaaaa...
demi az kaldı gibi ama zaman geçmiyor be güzelim..
bu cumartesi anomali tarama ultrasonuna giricez nasipse tüm organlarına kan akışına el ayak yüz gelişimine kalbine herşeyine bakılacak.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağ salim onuda geçiririz..
sen girdin mi o ultrasona 17-24 haftaları arası yapılıyor..ben 22. hafta içindeyim..
gerçi sen yurtdışındasın oradaki takip süreci farklıdır belki..

selam telaşlanmayın buradaki herkes ya heterezigot ya homozigot yada diğer faktör taşıyıcısı
hatta bazı arkadaşlar sizin gibi birkaç tanesini birden taşıyor ama çok şükür doğru ilaç ve iğne
desteğiyle doğum yapan da çok hamileliği devam edende..Şanslısınız hamile kalıyorsunuz
iyki öğrenebilmişsiniz sıkıntınızın ne olduğunu.. yeni gebelik gelsin ardından iğne ve vitamin folik asit takviyesiyle herşey yoluna girer Allahın izniyle..yeter ki inanın..sigaradan da bir an önce uzaklaşın..
sevgiler..

Yemiss teyzesi onu geçecek tatlım geçecek merak etme bide bakmissin kucagimizdalar canım ben riksli gebe oldugum için her hafta kontrole gidiyorum bir hafta rahme bakıyorlar bir hafta bebeğe dediğin utrasyona 14 ve 22.haftalarda girdim Perşembe gunü yine var aynı kontrolum ayrıca 26.haftamda renkli utrasyona girecem boyle iste gülüm is kadını olduk saka maka o kadar yogunum ki olsun ama hersey kızım için

canım, çok saol. umarım bişey olmaz. doktora dayanamadım dün gittim. çok şükür keseyi gördük. kanamada yok dedi. heparin iğne bide aspirin kanı sulandırdığı için bazen böyle olabiliyormuş. progestana devam ediyorum. haftaya tekrar gidicem. umarım kalp atışlarınıda duyabiliriz..

geçmiş olsun canım. inşallah çok sağlıklı ve güzel bi hamilelik süreci geçirirsin..

bu arada kızlar kadife ne zamandır yazmıyo umarım herşey yolundadır. bi bilgisi olan var mı? çok merak ediyorum

Canım,
çok geçmiş olsun. nasipse bunları yaşamak istediğin kadar yatıp dinlen, iğne ol fayda etmez. Duam; hayırlıysa sağlıkla bu süreci atlatmam. Allah'im bir daha ne sana nede bizim gibi umutla kucağına almayı bekleyenlere bir daha yaşatmaz.

sevgiler.

canım, iyi dileklerin için çok saol.

bu arada sende hiç lekelenme olmuşmuydu? birde sabah akşam olmak üzere toplam 0,6'lık iğne oluyorsun di mi? aynı mutasyona sahip olduğumuz ve genelde aynı hafta kayıplarımız olduğu için sorayım dedim..

ben 0,4 oluyordum yarın itibari ile 0,8'e çıkıcam. umarım şifa olur..

uzun bir aradan sonra herkese slmmmmm
bu ay kafamı toplamak istedim kızlar oyüzden giremedim
artık çok yoruldum
umutlanmaktan umudumun her ay bi sonraki aya kalmasından
kendime zaman verdim
sizleri çok özledim ve çok merak ettim
her zaman dualarımdasınız inanın ...

slm canim ben kadifeyle surekli telefonla gorusuyorum hersey yolunda cok sukur bir sorun yok ama fazla nete giremiyor sanirim

slm canim ben kadifeyle surekli telefonla gorusuyorum hersey yolunda cok sukur bir sorun yok ama fazla nete giremiyor sanirim

çok sevindim çok şükür..

özledik ama seni..

yok canım olmadı. ama 2. hamileliğimde kanamam omuştu o da olumsuz sonuçlanmıştı. korkusu kaldı ben de biraz. ama o zamn iğne asprin kullanmıyodum..

evet sabah akşam toplam 0,6lık oluyo.. 60,5 kilo ile başladım son randevumda 61,5tum iğne dozu aynı kalıcak dedi. sen kaç kilosun canım dozun onla alakası var mı onu merak ettim de ..
bi de sende günde 2 kez mi vurulucaksın? şifa olsun bebişlerimize biz elimizden geleni yapalım da...

herkese mrb arkadaşlar,geçmiş sayfaları okuyamadım ama inşallah herkes iiyidir.
Kızlar acil yardım istiyorum sizden hem kan pıhtılaşması olup hem polikistik over olan varmı aramızda ?
varsa doktorların hormonları düzenlesin diye verdiği şeker ilaçlarından kullanandınızmı?

teşekkür ederim.bu durum beni çok gerdi.oğlumda sürekli bir doktorum vardı.ama şimdi devlet hastanesine gidiyorum.heralde bir sıkıntı olursa sorularıma cevap alamamaktan korkuyorum.
verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim.

ben varım kuzu
ama adetlerim düzenli pko sol tarafta sagdan yumurtlayabiliyorum diye doktor ilaç falan vermedi bana

evet ben varım ama ben tüp bebek yaptıryorum aynı zamanda 3.kez deneyeceğim,herkes farklı afrklı,,kimi hemen hamiş kalıyor kimi tüple bile kalamıyor..ama şeker ilacının faydası çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…