canım bundan 1 ay once bende aynı seylerı yasadım ne yazııkı kı bebegımı 9 haftada kaybettım kanamaların ve kasıkta agrıların olursa hemen doktoruna basvur hastaneye gıt benım kasıklarımda cok agrı olmustu ve bol bol dinlen yat benımde ucuncu dusugum oldu ne yazık kıHerkeslere günaydın,
sabah sabah yazıyorum, aklıma takıldığı için.. dün akşam ve bu sabah susam tanesi kadar ara ara kaverengi ama açık renk leke oldu. iğneden kaynaklı olabileceğini duymuştum. malesef daha önceden insanın 2 düşüğü olunca iğne değilde yine aynı şeyleri yaşayacağım galiba düşüncesi geliyor. sizlerde de 5. hafta civarı böyle şeyler oldu mu arkadaşlar? 6. hafta düşüklerim olduğu için tehlikeli hafta geliyor. uyku tutmadı desem yeri..
hiç üzülmeyin lütfen,bende araştırmaktan tıp uzmanı gibi bişey oldum,aynı durum bendede var,ama siz benden çok şanslısınız çünkü ben gebe kalamıyorum,gebe kaldığınızda bu sorun çok basit,iğne alacaksınız,ben şuan 3.tüp bebek tedavime hazırlanıyorum bu iş için milyarlarca para döktük ınş daha fazla olmaz ve isteyen herkes hamile kalırmerhaba arkadaşlar
01.01.2011 tarihinde 24 haftalık bebeğimi kaybettim.ısrarlı devam etmem neticesinde genetik testlerimi istediler. bende hem MTHFR 677 C T HEM MTHFR 1298 A C POLİMORFİZMİ ÇIKTI.yani kanın pıhtılaşmasına sebep olan bir faktör. Şok'a girdim . herkes farklı şeyler söylüyor. 13 yıldır sağlık sektöründe çalışmama rağmen hiç duynadığım, görmediğim bir durum.
iğne diyorlar , proteinden yoksun diyet diyorlar, akut kroner sendromuna adaysın diyorlar. dün öğrendim ve hayatım kabusa dönüştü..
Bebeğimin gidişiyle azalan yaşama sevincim , dün itibari ile hepten içimden gitti. 18 yıldır aktif sigara kullanıcısıyım.hayatımda sadece hamile iken bıraktım. bugün itibari ile tekrar azaltmaya başladım.hepten bırakacağım.
hamile kalmakta zoralnırmıyım acaba, yaşım 38 . diğeri korunurken olmuştu..yeni bir yoksunluğu kaldıracak gücüm yok.
kime gitmeli , kimden yardım almalı...
iyi akşamlar arkadaşlar bizim bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür şekerim içi diyetisyene gönderdi 14olmadıkça[tokken}korkma dedi mantarım için yine ilaç verdi.paşamız gayet iyiymişbu arada nabzım bzen 120yi buluyor normalmi dedim bebeğin baskısından kaynaklanıyor dedi ekgde bişy çıkmamıştı zaten işte böyle canlar..
merhaba arkadaşlar
01.01.2011 tarihinde 24 haftalık bebeğimi kaybettim.ısrarlı devam etmem neticesinde genetik testlerimi istediler. bende hem MTHFR 677 C T HEM MTHFR 1298 A C POLİMORFİZMİ ÇIKTI.yani kanın pıhtılaşmasına sebep olan bir faktör. Şok'a girdim . herkes farklı şeyler söylüyor. 13 yıldır sağlık sektöründe çalışmama rağmen hiç duynadığım, görmediğim bir durum.
iğne diyorlar , proteinden yoksun diyet diyorlar, akut kroner sendromuna adaysın diyorlar. dün öğrendim ve hayatım kabusa dönüştü..
Bebeğimin gidişiyle azalan yaşama sevincim , dün itibari ile hepten içimden gitti. 18 yıldır aktif sigara kullanıcısıyım.hayatımda sadece hamile iken bıraktım. bugün itibari ile tekrar azaltmaya başladım.hepten bırakacağım.
hamile kalmakta zoralnırmıyım acaba, yaşım 38 . diğeri korunurken olmuştu..yeni bir yoksunluğu kaldıracak gücüm yok.
Öyle tabi canım simardim şimdi bakseninde haberini alınca bir ohhh dedim seni korkutmak için söylemedim ama su haftaya kadar hiç öyle bisey yasamadım ben bak goruyom mü senin kız biraz terbiyesizz poposunu dayamiss gobusunee benimki de çok utangac metal etmemize rağmen bı türlü göstermedi ancak 21.haftada öğrendik cinsiyetini saka bir tarafa tatlım Rabbim meleklerimizi korusun ayy kız az mı kaldı ne yarıyı geçtik valla kucagimiza almak da nasip olur inşallah
merhaba arkadaşlar
işte canım bazı kişiler yaşıyor hareketlerin ağırlaşması yada azalması gibi uyuyor bebişler keyifleri
nasıl isterse öyle hareket ediyorlar bizide telaşa düşürüyorlar
ben 13. haftada öğrendim valla benimki çok alem dr hiç zorlanmıyor her kontrolde görüyor
dünde gördü pıtısının resmini çekti ultrasonla bide:82: kıyamam ben ona yaaaa...
demi az kaldı gibi ama zaman geçmiyor be güzelim..
bu cumartesi anomali tarama ultrasonuna giricez nasipse tüm organlarına kan akışına el ayak yüz gelişimine kalbine herşeyine bakılacak.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağ salim onuda geçiririz..
sen girdin mi o ultrasona 17-24 haftaları arası yapılıyor..ben 22. hafta içindeyim..
gerçi sen yurtdışındasın oradaki takip süreci farklıdır belki..
canım biraz geç oldu galıba ama benımde 5.haftamda lekelenmem oldu doktorum progestan verdı dınlen dedi ben suan 9.haftamdayım şimdi yok cok sukur.bol bol dınlen ve uzan fırsat buldukça birşey olmaz allahın izniyle..
canım, çok saol. umarım bişey olmaz. doktora dayanamadım dün gittim. çok şükür keseyi gördük. kanamada yok dedi. heparin iğne bide aspirin kanı sulandırdığı için bazen böyle olabiliyormuş. progestana devam ediyorum. haftaya tekrar gidicem. umarım kalp atışlarınıda duyabiliriz..
canım bundan 1 ay once bende aynı seylerı yasadım ne yazııkı kı bebegımı 9 haftada kaybettım kanamaların ve kasıkta agrıların olursa hemen doktoruna basvur hastaneye gıt benım kasıklarımda cok agrı olmustu ve bol bol dinlen yat benımde ucuncu dusugum oldu ne yazık kı
geçmiş olsun canım. inşallah çok sağlıklı ve güzel bi hamilelik süreci geçirirsin..
bu arada kızlar kadife ne zamandır yazmıyo umarım herşey yolundadır. bi bilgisi olan var mı? çok merak ediyorum
geçmiş olsun canım. inşallah çok sağlıklı ve güzel bi hamilelik süreci geçirirsin..
bu arada kızlar kadife ne zamandır yazmıyo umarım herşey yolundadır. bi bilgisi olan var mı? çok merak ediyorum
slm canim ben kadifeyle surekli telefonla gorusuyorum hersey yolunda cok sukur bir sorun yok ama fazla nete giremiyor sanirim
uzun bir aradan sonra herkese slmmmmm
bu ay kafamı toplamak istedim kızlar oyüzden giremedim
artık çok yoruldum
umutlanmaktan umudumun her ay bi sonraki aya kalmasından
kendime zaman verdim
sizleri çok özledim ve çok merak ettim
her zaman dualarımdasınız inanın ...
canım, iyi dileklerin için çok saol.
bu arada sende hiç lekelenme olmuşmuydu? birde sabah akşam olmak üzere toplam 0,6'lık iğne oluyorsun di mi? aynı mutasyona sahip olduğumuz ve genelde aynı hafta kayıplarımız olduğu için sorayım dedim..
ben 0,4 oluyordum yarın itibari ile 0,8'e çıkıcam. umarım şifa olur..
Doktora hamile kaldığımı kan testiyle öğrendikten 10 gün sonra gittim. Hemen gittiğinde bişey göremiyorlar sanırım ultrasonda. Kullandığım iğnenin ismi Fragmin 5000. Aklına öyle kötü şeyler getirme, inşallah tez zamanda hamile kalır, hayırlısıyla hamileliğini tamamlarsın.
herkese mrb arkadaşlar,geçmiş sayfaları okuyamadım ama inşallah herkes iiyidir.
Kızlar acil yardım istiyorum sizden hem kan pıhtılaşması olup hem polikistik over olan varmı aramızda ?
varsa doktorların hormonları düzenlesin diye verdiği şeker ilaçlarından kullanandınızmı?
herkese mrb arkadaşlar,geçmiş sayfaları okuyamadım ama inşallah herkes iiyidir.
Kızlar acil yardım istiyorum sizden hem kan pıhtılaşması olup hem polikistik over olan varmı aramızda ?
varsa doktorların hormonları düzenlesin diye verdiği şeker ilaçlarından kullanandınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?