Canım,
çok geçmiş olsun. nasipse bunları yaşamak istediğin kadar yatıp dinlen, iğne ol fayda etmez. Duam; hayırlıysa sağlıkla bu süreci atlatmam. Allah'im bir daha ne sana nede bizim gibi umutla kucağına almayı bekleyenlere bir daha yaşatmaz.
sevgiler.
canım ıı dıleklerın ıcın çok tsk edrım allah herkesın gonlune gore versın ınsallah bebegını kucagına alırsın stres yapma ben stres yapmıstım kac haftalıksın bu arada?
çok sevindim çok şükür..
özledik ama seni..
yok canım olmadı. ama 2. hamileliğimde kanamam omuştu o da olumsuz sonuçlanmıştı. korkusu kaldı ben de biraz. ama o zamn iğne asprin kullanmıyodum..
evet sabah akşam toplam 0,6lık oluyo.. 60,5 kilo ile başladım son randevumda 61,5tum iğne dozu aynı kalıcak dedi. sen kaç kilosun canım dozun onla alakası var mı onu merak ettim de ..
bi de sende günde 2 kez mi vurulucaksın? şifa olsun bebişlerimize biz elimizden geleni yapalım da...
sanırım dozun kilo ile alakası varmış. 0,4 ile başladık ama doktorum kiloma 0,8 daha uygun olacağını söyledi. ben 70 kg.yum. 0,6'nın 0,4'den çok da farklı olmadığını söledi. bakalım artık. yok sadece günde bir kere olacak şekilde.
herkese mrb arkadaşlar,geçmiş sayfaları okuyamadım ama inşallah herkes iiyidir.
Kızlar acil yardım istiyorum sizden hem kan pıhtılaşması olup hem polikistik over olan varmı aramızda ?
varsa doktorların hormonları düzenlesin diye verdiği şeker ilaçlarından kullanandınızmı?
şifa olsun canım... günde 2 kez olan bi ben mi varım?
Kızlar acil yardım istiyorum sizden hem kan pıhtılaşması olup hem polikistik over olan varmı aramızda ?
varsa doktorların hormonları düzenlesin diye verdiği şeker ilaçlarından kullanandınızmı?
sanırım dozun kilo ile alakası varmış. 0,4 ile başladık ama doktorum kiloma 0,8 daha uygun olacağını söyledi. ben 70 kg.yum. 0,6'nın 0,4'den çok da farklı olmadığını söledi. bakalım artık. yok sadece günde bir kere olacak şekilde.
Yok canım bende günde 2tane+coraspin kullaniyorum benim ki günlük 0,10 oluyor sanırım benim iğnem fragmin 5000
ben 0,4 le başladım hala ona devam ediyorum ve değişmeyecek sanırım dr um çok kuvvetli bu iğneler
bu doz yeterli dedi.. 61,5 kilo ile başladım şu an 69 kiloyum..
gecen sene 2 arkadaşımda aynı dozda iğne ile başladı 15-17 kilo aldılar ve doğum yaptılar dr ları
iğne dozunu değiştirmedi günde 1 kez oluyorlardı bende 1 kez oluyorum..
şu an aynı dönem hamile bir arkadaşım var 80 ile başladı 87 kilo şu anda..onada dr u 0,4 e devam iğne kuvvetli değiştirmeyeceğiz demiş.. her doktorun değerlendirmesi farklı oluyor sonuçta kontrol eden onlar..
eğer kan akışını sağlıklı görüyorlarsa doza devam ediyorlar kiloya göre hareket etmiyorlar..
dozu çok kafaya takmamak lazım önemli olan hamileliğin gidişi iyiyse tam gaz devam..
arada gelip okuyorum sizleri
ama çogu zaman bişeyler yazmadan çıkıyorum
herkesler iyidir inşallah
hamiş kalmayı bekliyorum eger kalmayı becerebilirsem
hemen dönücem aranıza
beni unutmayın anacımmmmmmmmm
inşallah canım benimslm kvrck
umarım en yakında zamanda hayırlsıyla sen de hamiş kalırsın
bn de yazamasamda sürekli yokluyorum topiği
güzel haberlerle görüşürüz nş.
dua ile
canım babanın iyi olmasına çok sevindimkıvırcık ara sıra gir bizi sensiz bırakma bende sanırım artık bebek düşünüyorum geçenlerde babam yoğun bakımda yatınca annem baban senin de bebeğini görmek çok istiyodu gece yatarken hep dua ettim Allahım babamın gözleri açık gitmesin benim bebeğimi de görsün kardeşlerimin ablalarımın çocuklarını gördü benim bu durumuma çok üzülüyodu RABBİM BABAMI BİZE BAĞIŞLADI onun arzusunu yerine getirmek istiyorum Allahın izniyle inşallah
inşallah canım benim
en kısa zamanda beraber hamiş olarak devam ederiz
canım babanın iyi olmasına çok sevindim
tabi bencede tekrardan başlamalısın rabbim yardımcın olsun inşallah
:))))))))) eee sorunlar aynı olunca aynı topiklerde sobeliyoruz canım birbirimizi.
hoşgeldin asigül, arada bir böyle uğrayıp cee desen yeter.iyi olduğunuzu bilelim. inşallah bizde buradan uyutmuyor yaramazlar diye yazarız bir gün :))
merak etme canım benim RAbbim sizlerede nasip edecek bak ben gerçekten sizin için dua ettimm iki gün geceli gündüzlü sancı çektim ve o sancı arasında dua ettim isim isim gelmedi belki aklıma ama toptan ettim Rabbim Kan pıhtılı arkadaşlarımın hepsine sağlıklı evlat ver kolay doğumlar nasip et dedim Rabbim verecek ben inanıyorum. eee şimdiden hazır olun haaa uykusuz gecelere....
canım bende aynı senın gıbydım sonuc pozıtıftı yanı hamileydım ınsallah sende oylesındırKızlar size bişey sormak istiyorum belki size mantıksız gelebilir ama.test sonucunda hayal kırıklığı yaşayacağımı düşündüğüm için test yapamıyorum.Benim reglim 2 aydır 3 gün gecikmeli geliyo.Ve bu ayda çok az kanamam oldu fakat 4 . güne kadar lekelnme şeklinde devam etti.Ben de yine hamile değilim diye düşünüyorum ama kasıklarımda batma şeklinde bir ağrı var ve çok halsizim.Midemde de ara sıra yanma oluyor sizce hamile olabilirmiyim hani üsütüne görme gibi durum mu var acaba.Başka gebelik belirtisi yok bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?