Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ıı dıleklerın ıcın çok tsk edrım allah herkesın gonlune gore versın ınsallah bebegını kucagına alırsın stres yapma ben stres yapmıstım kac haftalıksın bu arada?

sanırım dozun kilo ile alakası varmış. 0,4 ile başladık ama doktorum kiloma 0,8 daha uygun olacağını söyledi. ben 70 kg.yum. 0,6'nın 0,4'den çok da farklı olmadığını söledi. bakalım artık. yok sadece günde bir kere olacak şekilde.

şifa olsun canım... günde 2 kez olan bi ben mi varım?

arkadaşımda da polikstik over var 1 kere tüp bebek yaptı tutmadı onada şeker ilacı yazmıştı içmedi kilo yapar diye ama tam olarak ben bilmiyorum

canım bende de ikisi birden var.bana da doktorum bir ay önce tip2 diabette kullanılan şeker ilacından verdi.şekeri yükseltebilecek yiyeceklerle ilgili olarak diyete de dikkat et dedi.ben de uygulamay özen gösteriyorum.hamile kalıp ilk üç ayını tamamlayıncaya kadar kullanmam gerekiyormuş bu ilacı.

ben 0,4 le başladım hala ona devam ediyorum ve değişmeyecek sanırım dr um çok kuvvetli bu iğneler
bu doz yeterli dedi.. 61,5 kilo ile başladım şu an 69 kiloyum..
gecen sene 2 arkadaşımda aynı dozda iğne ile başladı 15-17 kilo aldılar ve doğum yaptılar dr ları
iğne dozunu değiştirmedi günde 1 kez oluyorlardı bende 1 kez oluyorum..
şu an aynı dönem hamile bir arkadaşım var 80 ile başladı 87 kilo şu anda..onada dr u 0,4 e devam iğne kuvvetli değiştirmeyeceğiz demiş.. her doktorun değerlendirmesi farklı oluyor sonuçta kontrol eden onlar..
eğer kan akışını sağlıklı görüyorlarsa doza devam ediyorlar kiloya göre hareket etmiyorlar..
dozu çok kafaya takmamak lazım önemli olan hamileliğin gidişi iyiyse tam gaz devam..

Yok canım bende günde 2tane+coraspin kullaniyorum benim ki günlük 0,10 oluyor sanırım benim iğnem fragmin 5000

oyyy kuzum çokmuş yaa senin iğne dozun sabah akşam bide....bende gecen gün arkadaşımın yanındaydım bir tanıdıkları geldi kadın
doğum doktorymuş kadın bana 0,2 lik clexane mi kullanıyorsun dedi yok dedim 0,4 lük çok kuvvetli o iğneler hiç korkmayın dedi
vitamin iğne kan haplarınızıı düzenli aldıktan sonra hiç birşey olmaz dedi. 0,2 lik iğne bile olur dedi...yani hepsinin değerlendirmesi farklı..
çok kafa yormuyorum bir ara kan pıhtılaşma değerim yüksek çıkmıştı bende takmıştım dr a söylüyordum ya iğnem az
gelirse diye test yapalım yine ara ara bakalım diye Dr um ben sana ne gerekiyorsa gerektiğinde söylerim sen rahat ol iğneyi
bu yüzden kullanıyorsun dedi
saldım bende artık..içim rahat iğnemi oluyorum ilaçlarımı alıyorum düzenlice artık Allaha emanet..

Son düzenleme:
arada gelip okuyorum sizleri
ama çogu zaman bişeyler yazmadan çıkıyorum
herkesler iyidir inşallah
hamiş kalmayı bekliyorum eger kalmayı becerebilirsem
hemen dönücem aranıza
beni unutmayın anacımmmmmmmmm

slm kvrck
umarım en yakında zamanda hayırlsıyla sen de hamiş kalırsın
bn de yazamasamda sürekli yokluyorum topiği
güzel haberlerle görüşürüz nş.
dua ile

bende insülin direnci çok yüksek olduğu için ilaç kullanıyordum.. Hamile kaldığımda da Endokrinoloji doktoru da kadın doğumcumda kesinlikle devam et dedi.. Düşük olmasını da engeller dedi.. Onun için ben şeker ilaçlarını 12 hafta kullandım... İlaçların üstünde hamile iken kullanılmaz yazıyor ama Amerika da falan bir çok hamilede kullanılmış ve olumlu olmuş, onun için verdiler.. bende kullandım.. bilg..

Bende kilolu hamileyim, 84 kiloyla hamile kaldım.. Burda yazılanlar neticesinde sordum doktoruma dozu sonuna kadar böyle mi devam etçez diye... evet dedi.. kiloyla ilgili değil herhalde.. Çok uzun süre kullanacağın için iğneleri fazlasına gerek yok dedi.. zaten coraspini de kesti bu ay.. Bu kan sulandırıcılar kemikerimesinede neden olduğu için dozu yükseltmedi, kalsiyum desteği veriyor.. Bu arada bence iğne dozları mutasyonla alakalı... Bazıları ağır mutasyonlar çünkü... yada doktorların arasında bir fikir birliği yok..

kıvırcık ara sıra gir bizi sensiz bırakma bende sanırım artık bebek düşünüyorum geçenlerde babam yoğun bakımda yatınca annem baban senin de bebeğini görmek çok istiyodu gece yatarken hep dua ettim Allahım babamın gözleri açık gitmesin benim bebeğimi de görsün kardeşlerimin ablalarımın çocuklarını gördü benim bu durumuma çok üzülüyodu RABBİM BABAMI BİZE BAĞIŞLADI onun arzusunu yerine getirmek istiyorum Allahın izniyle inşallah

slm kvrck
umarım en yakında zamanda hayırlsıyla sen de hamiş kalırsın
bn de yazamasamda sürekli yokluyorum topiği
güzel haberlerle görüşürüz nş.
dua ile
inşallah canım benim
en kısa zamanda beraber hamiş olarak devam ederiz
canım babanın iyi olmasına çok sevindim
tabi bencede tekrardan başlamalısın rabbim yardımcın olsun inşallah

merak etme canım benim RAbbim sizlerede nasip edecek bak ben gerçekten sizin için dua ettimm iki gün geceli gündüzlü sancı çektim ve o sancı arasında dua ettim isim isim gelmedi belki aklıma ama toptan ettim Rabbim Kan pıhtılı arkadaşlarımın hepsine sağlıklı evlat ver kolay doğumlar nasip et dedim Rabbim verecek ben inanıyorum. eee şimdiden hazır olun haaa uykusuz gecelere....

allah razı olsun canım. benim doktorum da şu an için normal doğum yapabileceğimi söylüyor.ama ben çok tedirginim.normal doğumun riskleri beni korkutuyor, ya bir terslik olursa zor bir doğum olurda bebek tehlikeye girerse diye,yani korkularım kendimle ilgili değil tamamen bebekle ilgili. bu günlere kadar geldik şimdi bundan sonr4asını düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar size bişey sormak istiyorum belki size mantıksız gelebilir ama.test sonucunda hayal kırıklığı yaşayacağımı düşündüğüm için test yapamıyorum.Benim reglim 2 aydır 3 gün gecikmeli geliyo.Ve bu ayda çok az kanamam oldu fakat 4 . güne kadar lekelnme şeklinde devam etti.Ben de yine hamile değilim diye düşünüyorum ama kasıklarımda batma şeklinde bir ağrı var ve çok halsizim.Midemde de ara sıra yanma oluyor sizce hamile olabilirmiyim hani üsütüne görme gibi durum mu var acaba.Başka gebelik belirtisi yok bu arada..

canım bende aynı senın gıbydım sonuc pozıtıftı yanı hamileydım ınsallah sende oylesındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…