Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yine sen bilirsin ama bence test yap.yanlış anlama beni sakın canım.çünkü bu şekilde kendini hamileymiş gibi hissedip sonra test yaptığında daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsin.Bazen bu belirtileri psikolojik olarak bilinç altı yapıp yaşayabiliyoruz çünkü.benimde geçen ay adetim gecikti bikaç gün.belirtiler hissettim ama sonuç negatifti adet oldum.şimdi adetime bikaç gün kaldı.yine belirtiler hissetmeye başladım.ama yine olmayacak gibi geliyor.çünkü hamile kalmayı çok istemek de gebeliğe psikolojikman etki yapıyor.
kusura bakma başını şişirdim inşallah hamilesindir ama test sonucuna göre hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım bende aynı senın gıbydım sonuc pozıtıftı yanı hamileydım ınsallah sende oylesındır

Umarımm hamileyimdirr

canım yine sen bilirsin ama bence test yap.yanlış anlama beni sakın canım.çünkü bu şekilde kendini hamileymiş gibi hissedip sonra test yaptığında daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsin.Bazen bu belirtileri psikolojik olarak bilinç altı yapıp yaşayabiliyoruz çünkü.benimde geçen ay adetim gecikti bikaç gün.belirtiler hissettim ama sonuç negatifti adet oldum.şimdi adetime bikaç gün kaldı.yine belirtiler hissetmeye başladım.ama yine olmayacak gibi geliyor.çünkü hamile kalmayı çok istemek de gebeliğe psikolojikman etki yapıyor.
kusura bakma başını şişirdim inşallah hamilesindir ama test sonucuna göre hayırlı haberlerini bekliyoruz

Evet haklısın galiba en iyisi test yapıp emin olmak.Ama içimdeki korku beni engelliyor sanırım.

kızlar yarın dr gidicem ve ameliyat günümü belirlicez dualarınızı bekliyorum canlarım hayırlısı rabbim inş. tez zamanda iyileşmemi nasıl eder ve taz zamanda bebişim olur bu arada bugün sabah kalktım boğazlarımda yanma ve burnumun içi yanıyo grip olacakmış gibiyim ayyy sinrim bozuldu dr bide ameliyatı ertelerse naparım ay tam moda girmişken hasta olacak günü buldum yani hastayken ameliyat yaparmı ertelermi acaba ya ayy neyse hayırlısı ertelenirsede vardır bunda bi hayır derim napayım öpüyorum hepinizi

şimdiden geçmiş olsun canım. stres yapma rahat ol bak sen bu ameliyattan sonra 3. aya kalmadan hamile kalacaksın ıhaa buraya yazıyommmm dediydi dersinnn

bende senin gibi düşünüyorum kilo ile ilgili değil iğne dozu..
mutasyon ve kan akışının yeterli gelmesi ile ilgili bende 20-25 gün
önce kestim aspirini..uzun süre kullanıyoruz iğneleri sorun çıkacağını sanmıyorum..
kemik erimesini bende duymuştum..ama 9 ay da başlarmı erime bilmiyorum..
bende kalsiyum içerikli destek alıyorum ..hayırlı olsun bebeğin..

bol bol meyve ye Cvitamininden zengin beslen faydası olur..
dualarım seninle bir an önce iyilişmen dileğimle..

ben varım kuzu
ama adetlerim düzenli pko sol tarafta sagdan yumurtlayabiliyorum diye doktor ilaç falan vermedi bana

evet ben varım ama ben tüp bebek yaptıryorum aynı zamanda 3.kez deneyeceğim,herkes farklı afrklı,,kimi hemen hamiş kalıyor kimi tüple bile kalamıyor..ama şeker ilacının faydası çok

arkadaşımda da polikstik over var 1 kere tüp bebek yaptı tutmadı onada şeker ilacı yazmıştı içmedi kilo yapar diye ama tam olarak ben bilmiyorum

tşk ederim kızlar hepinize tek tek.bende kullanmak istiyorum ama bizim kullandığımız kan sulandırıcılarla etkileşim yaptığı yazıyor prospektüste onun için bizlerden kullanan varmı diye mrk ettim.

Zaten bende kalsiyum alıyorum olmaz inşallah canım, hayırlısıyla bebekleri alalımda kucağımıza önemli de değil açıkçası.. Ben ilk zamanlar çok sorguladım ama artık herşeyi doktoruma bıraktım ona güveniyorum..

şimdiden geçmiş olsun canım. stres yapma rahat ol bak sen bu ameliyattan sonra 3. aya kalmadan hamile kalacaksın ıhaa buraya yazıyommmm dediydi dersinnn

Hadi canım güzel haberlerle don inşallah bizlerde dua edelim senin için inşallah Rabbim hakkında en hayırlısı ne ise onu verir deliii kız seni seviom

Hadi canım güzel haberlerle don inşallah bizlerde dua edelim senin için inşallah Rabbim hakkında en hayırlısı ne ise onu verir deliii kız seni seviom

Amann kızlar ya telden girdiğim için yanis alıntı yapmisim kusura bakmayın tgsber canım sama yazmıştım nergiscim vu arada Umut listesini yapiyomusun yoksa ben mı görmüyorum

kvrck kuzum sensiz tadı olmaz buranın arada bir girde haberini alalım

günaydın kızlar

canımm. hadi bakalım güzel şeylerin başlangıcı olucak inşallahh bu ameliyat.. bu arada çok geçmiş olsun... dualarım seninşe ....

Canım iyi bir karar verdin bence.. Şimdiden geçmiş olsun kuzum, inşallah ameliyatın da başarılı geçecek, dua ediyorum canım.. Doktordan gelince yaz bize.

canım aspirini kesmeni doktorunmu istedi çok erken değilmi?

bol bol meyve ye Cvitamininden zengin beslen faydası olur..
dualarım seninle bir an önce iyilişmen dileğimle..

günaydın kızlar

canımm. hadi bakalım güzel şeylerin başlangıcı olucak inşallahh bu ameliyat.. bu arada çok geçmiş olsun... dualarım seninşe ....

Canım iyi bir karar verdin bence.. Şimdiden geçmiş olsun kuzum, inşallah ameliyatın da başarılı geçecek, dua ediyorum canım.. Doktordan gelince yaz bize.

lızlar çok saol allah razı olsun bugün dr gittim artık devlette muane parası alınmadığından benim dr prof olduğundan ameliyatımı perşembe günü özel hastanede yapıcak buraya kadar herşey güzeldi heyecanla hocayı dinliyodum dedim hocam ne kadar fiyatı peki ona göre tedarikli geleyimm dedim özel hastaneyle bi konuşayım % kaç alıyolar bilmiyorum dedi bende tahmini bi rahak söyleyin ona göre para ayarlıyım dedim dr bana 3000 tl dedi şok oldum bir süre konuşamadım başladım ağlamaya dr dedim ben bu rakamı veremem dedim hocam nolur gazide yapın ameliyatı dedim ama yok özelde yapıyorum dedi hocam nolur yanlış anlamayın dedim ama gerçekten veremem bu parayı dedim oda tamam özele yarın 1:30 da gel konuşalım dedi öyle kaldı yarın konuşcaz bakalım ama inse ne kadar inebilirki kızlar düşüncelerim alt üst oldu napacamı bilemedim kafam allak bullak yardımınıza ihtiyacım var 3000 dersa ameliyat olmıcam başka bi dr araştırcam ankara çikolata kisti ameliyatı yapan ii bi dr biliyosanır nolur ismini verirmisiniz kızlar yardımınıza ihtiyacım var.

canım sıkma sen canını bundada bi hayır vardır rabbim yardımcın olsun inşallah

canım sıkma sen canını bundada bi hayır vardır rabbim yardımcın olsun inşallah

evet hayır vardır ama ne yapacağımı bilemedimm 3000 tl verip amliyatmı olayım yoksa başka bir dr bulup onlamı konuşayım ne yapacam bilmiyorum çıkmaza giridim

evet hayır vardır ama ne yapacağımı bilemedimm 3000 tl verip amliyatmı olayım yoksa başka bir dr bulup onlamı konuşayım ne yapacam bilmiyorum çıkmaza giridim

canım bence başka bi dra git bu drlar ne kadarda paracı olmuşlar yaaa git bi üniversite hastanesine orda yaptır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…