pingg cim yeni kullanıcı adın hayırlı olsun, uğur getirsin sana .. buarada çok geçmiş olsun
sağol canım.. erkek gibi demişti 12. haftada . cmt gitcez kontrole bakalım ne diycek..
evet canım bende öle söledim inşallah pıhtılaşmadır dedim tedavisi olan bişey en azından dedim ama şimdide kafam cok karışık inan korkuyorum hadi iğnenin dozu ayarlanamazsa yine olursa falan bir sürü sey ben suan bekleme süresindeyim yeni kürtaj oldum bide bu bebek sapirininne hamile kalmadan mı başlıyoruz...
sağol canım.. erkek gibi demişti 12. haftada . cmt gitcez kontrole bakalım ne diycek..
iğne olduğu halde bebeğini kaybeden varmı
11 haftalık bebişimi iğne olduğum halde kaybettim
artık çok korkuyorum
kaçıncı hamileliğindi canım düşüğün varmı?
benim bitane kızım var 10 yaşında
ondan sonra üç düşük yaşadım
kanda pıhtılaşma çıktı
bu gebeliğimde coraspin ve fragmin iğne kullanıyordum
ama bununda kalbi durmuş
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bu benim için çok önemli şuan 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam var çok fazla değil ama doktora gittim progestan iğne falan bişeyler verdi düşük tehdştş var dedi şimdi çok korkuyorum nasıl oldu düşükleriniz benimkisi gibi bi belirtiylemi başladı???
benimde 7, haftada çok kanamam oldu.2 gün hastanede yattım.12.hafta bitene kadar tehlike geçmedi.içerde kanama oldu.tehlikeleri attlattık ama genede nasip.olmadı 17.haftada kaybettim.sana şunu diyebilirim moralimi bozma dinlen.gerisini allaha bırak.
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bu benim için çok önemli şuan 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam var çok fazla değil ama doktora gittim progestan iğne falan bişeyler verdi düşük tehdştş var dedi şimdi çok korkuyorum nasıl oldu düşükleriniz benimkisi gibi bi belirtiylemi başladı???
çok üzüldüm allah bi daha nasip etsin inş. peki senin kanaman nasıldı kahverengimiydi yoksa normal kan rengimiydi?
sağol tatlımoyy hadi hayırlısı sağlıkla gelsin minişin...güzel haberlerini bekliyoruz kontrol sonrası
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
çok üzüldüm allah bi daha nasip etsin inş. peki senin kanaman nasıldı kahverengimiydi yoksa normal kan rengimiydi?
çok geçimiş olsun defne dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
canım ben daha önce 2 bebeğimi kaybettim ilk bebeğimde kahverengi kanamam olmuştu dr. gittim 6+5te kalbi durmuş dedi, ikinci bebeğimde kanama, ağrı falan hiçbir belirtim yoktu dr. konrolünde 8. haftada kalp atışının durduğunu öğrendik yanii her gebelik farklı oluyor moralini yüksek tutmaya ve olumlu düşünmeye çalış canım...Allah seni ve bebeğini korusun.
hayır kırmızı bitmesine yakın kahverengiye döndü.bu benim 3.düşüğümdü.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
inşallah canım ya artık bi an önce ne olcaksa olsun istiyorum beklemek çok stres veriyo bide ben başka hamilellik belirtisi yaşamıyorum o da ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?